günaydın.2009 haz.annelerınden bı arkadaşım da 2.bebeğine hamıle.ilki erkek.2.si kız dedıler.neyse gecen gece sancılanıp doktora gotmış100% erkek ne kızı demiş acildekı doktor.ay bıze de böyle bişey derler mı acaba:26: benım de c.tesi kontrolum var.
iştah durumları nasıl kızlar?benım açık valla.sabah eşim yeter yeme artık dedı banane güzel yıyodum halbukı.akşam da eltimler gelıcez dıyearamışlar eşimi gunduzden.ben de börekler cheesecakeler falan.sonuç: gelmedıler.nasıl sınır oldum gerzek şeyler. enolcak turup bız yedık karı koca:)) sabah tartı çarptı valla acı gerçeği suratıma
günaydın.2009 haz.annelerınden bı arkadaşım da 2.bebeğine hamıle.ilki erkek.2.si kız dedıler.neyse gecen gece sancılanıp doktora gotmış100% erkek ne kızı demiş acildekı doktor.ay bıze de böyle bişey derler mı acaba:26: benım de c.tesi kontrolum var.
iştah durumları nasıl kızlar?benım açık valla.sabah eşim yeter yeme artık dedı banane güzel yıyodum halbukı.akşam da eltimler gelıcez dıyearamışlar eşimi gunduzden.ben de börekler cheesecakeler falan.sonuç: gelmedıler.nasıl sınır oldum gerzek şeyler. enolcak turup bız yedık karı koca:)) sabah tartı çarptı valla acı gerçeği suratıma
bebeşim dünden beri çok hareket etmeye başladı. onundamı canı yanıyo acaba. bebişlerimiz bizim ağrılarıımızı hisseedermi bilen varmı arkaşlar
günaydın herkese bizde dün sonunda öğrendik cinsiyetini kızım olacak
alışverişe ne zaman başlayacaksınız kızlar
Günaydın annişşlerrrr... ya bebik ve anne için alışveriş listesi yapan varmıı aranızda. öle bi listeye ihtiacım var. nette var ama çok beğenmedim sanki eksikler var hala. öptüm herkesi
Aynen canım.böyle hikayeler duydukça kafam karışıyoo.. ya bizde de olursa diye :26::26:
günaydın herkese bizde dün sonunda öğrendik cinsiyetini kızım olacak
alışverişe ne zaman başlayacaksınız kızlar
günaydın arkadaşlar bugün çok kötüyüm dün akşam öyle kötü bi geceydiki.. işten eve gittim sağ tarafımda bir ağrı mahvetti beni resmen süründüm. hemen acile gittik acildeki doktor apabdisit olabilir dedi. tabi ağrım yetmiyor bide korku sardı. kadın doğumcu ve radyoloji uzmanı çıkmamış daha önce kadın doğumcu bebişime baktı bişeyi yokmuş bebişimin. sonra radyoloji uzmanı baktı böbreğimde büyüme varmış hamilikten dolayı olabilirmiş şimdilik azmış büyüme o yüzden sorun yok ama takip edilmeliymiş. acildeki doktor tahlil yaptı . bi serum bağladılar gece boyu hastanade kaldım ağrım azaldı ağrı devam ederse tekrar acilen doktora gitmeliymişim apandisitte olabilirmiş ve şimdi çok korkuyorum. perşemde kendi doktoruma gidecem bakalım o ne diycek arkadaşlar dua edin kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
Günaydın tatlı annişkolar.nasılsınız bakalım?benim bütün gece belim ağrıdı.
Aynen canım.benim 11 inde kontrolüm var. valla kız dese şok olurum sonuçta iki doktor tahmin olarak erkek demişti. en son da üçüncü bi doktor yine erkek dedi 30unda.
duygunazcım çok teşekkür ederim canım
Aynen canım.benim 11 inde kontrolüm var. valla kız dese şok olurum sonuçta iki doktor tahmin olarak erkek demişti. en son da üçüncü bi doktor yine erkek dedi 30unda.
Hayırlı olsun.Ben 12. haftamda öğrendim kızım olacağını 16. haftamızda gelecek hafta randevum var çıkışda kartımda kesilmiş olur, başlayacağım bende daha hiç bir şey almadım.
Ama hafta sonları AVM lerdeki bebek arabalarını deli gibi sürüp deniyorum.Deneme sürüşü hesabı...
prensesini buraya da yaz seni pembiş yapayım listede
adı belliyse onu da yaz :))
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/493006-2012-haziran-annelerinin-yeni-takip-listesi.html
3dr birden erkek demiş değişmez artık canım.. yani inşallah değişmez artık bu kadar alışmışken
ben de 9unda gidicem 4lü tarama için o gün olur da kız derse şoklara girerim heralde
ben de öğrendim ki greyfurt kadarmış.Evde greyfurt var kocişkoya diyorum ki bak babişş kızımız bu kadarcıkkk
suluysa sıkıp içelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?