2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese bizde dün sonunda öğrendik cinsiyetini kızım olacak
alışverişe ne zaman başlayacaksınız kızlar

Arkadaşının ilk tahmini kaçıncı haftada yapılmış ki...
Bende bu haftaya kadar çok iştahlıydım ama bu hafta hiç bir şey yemek istemiyorum.İştahım kapandı.
Bu arada günaydın kızlar.....

böyle hikayeler duydukça kafam karışıyoo.. ya bizde de olursa diye :26::26:

keşke tartılmasaydın canım.. bi kaç gün aşırıya kaçmış olabilirsin ama diğer günler dikkat et.. yada boşver gitsin ya.. şimdi yemicen de ne zaman yicen

bebeşim dünden beri çok hareket etmeye başladı. onundamı canı yanıyo acaba. bebişlerimiz bizim ağrılarıımızı hisseedermi bilen varmı arkaşlar

yok canım, canı yanmaz sadece huzursuzlanır.. senin sıkıntını, sevincini, ağlayışını hisseder..
sen mutluysan o da mutlu,huzurlu olur... ama sen ağlarsan o da huzursuz olur

ayyy canım benım valla cok guldum sanaa:)))

terbıyesız tartı kaç çıkardı senı

günaydın canım, gözünaydın
sağlıcakla gelsin prensesin

Günaydın annişşlerrrr... ya bebik ve anne için alışveriş listesi yapan varmıı aranızda. öle bi listeye ihtiacım var. nette var ama çok beğenmedim sanki eksikler var hala. öptüm herkesi

günaydıın

doğuma hazırlık topiğinde görmüştüm.. aslında biz de bi liste hazırlasak olur.. tecrübeli annişler de yardım eder.. ekleme,düzenleme yaparız...

böyle hikayeler duydukça kafam karışıyoo.. ya bizde de olursa diye :26::26:
Aynen canım. benim 11 inde kontrolüm var. valla kız dese şok olurumsonuçta iki doktor tahmin olarak erkek demişti. en son da üçüncü bi doktor yine erkek dedi 30unda.

Hayırlı olsun.Ben 12. haftamda öğrendim kızım olacağını 16. haftamızda gelecek hafta randevum var çıkışda kartımda kesilmiş olur, başlayacağım bende daha hiç bir şey almadım.
Ama hafta sonları AVM lerdeki bebek arabalarını deli gibi sürüp deniyorum.Deneme sürüşü hesabı...

Canım çok geçmiş olsunnnn ....

Günaydın tatlı annişkolar. nasılsınız bakalım?benim bütün gece belim ağrıdı.

geçmiş olsun meleğimmm

tatlım aynı korku bende de var.... cumartesi benimde kontrolüm var o kadar alıştım ki IŞIK demeye değişirmesinn yoluuuuuurrr...... Annemin üst kattaki komşusunun gelinine 9 ay boyu erkek demişler doğmuş kız ....Bizde bu hallere düşmesek baree

duygunazcım çok teşekkür ederim canım

prensesini buraya da yaz seni pembiş yapayım listede
adı belliyse onu da yaz :))

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/493006-2012-haziran-annelerinin-yeni-takip-listesi.html

Aynen canım. benim 11 inde kontrolüm var. valla kız dese şok olurumsonuçta iki doktor tahmin olarak erkek demişti. en son da üçüncü bi doktor yine erkek dedi 30unda.

3dr birden erkek demiş değişmez artık canım.. yani inşallah değişmez artık bu kadar alışmışken
ben de 9unda gidicem 4lü tarama için o gün olur da kız derse şoklara girerim heralde

çok teşekkür ederim canım.
bende biran önce başlamak istiyorum ama acaba erkenmi 5. ayı beklesem mi diyorum. karar veremedim.

rana cım yorumun için teşekkürler evet güzel bi isim..
birde listeyi kim yapıyo acaba benimki erkek renk atan kim acaba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…