2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim canım.
bende biran önce başlamak istiyorum ama acaba erkenmi 5. ayı beklesem mi diyorum. karar veremedim.

tatlım 5. aya girmişsin bile daha neyi bekliyoooon Şaka maka ne çabuk geçiyor günlerrrr bi sürü alınacak şey varrr

olmasss sıktırmam kızımın orasını burasını

sıkıcam kızını... orasını burasını mıncıklıcamm.. yumuk yumuk kollarını ısırıp saat yapıcam.. sonra da totosuna minik şaplak atıcam
o da al deysee diye kolunu uzatıcak bana minnak minnak

rana cım yorumun için teşekkürler evet güzel bi isim..
birde listeyi kim yapıyo acaba benimki erkek renk atan kim acaba:))

canım hayırlı olsun oğluşun

buraya yaz.. ben eklemeyi yaparım

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/493006-2012-haziran-annelerinin-yeni-takip-listesi.html

tatlım 5. aya girmişsin bile daha neyi bekliyoooon Şaka maka ne çabuk geçiyor günlerrrr bi sürü alınacak şey varrr

ben izmirdeyım ve burda hep 7.aydan önce bişey almak ıyı değil derler.ben o yuzden almamıştım kızımda.ayrıca ınan hepsi 1 gunde alınıyor.siz de haklısınız ınsan özenıyor tabı.

evet canım bir şey kalmadı 5. aya.
geçmez gibi geliyor, ama sanki daha dün öğrendim hamile olduğumu gerçekten çok çabuk geçiyor. alışverişlede bundan sonraki zaman daha çabuk geçer

kızlar bakınnnn bebeğim soğan kadarmışşşşşş

Eki Görüntüle 319914
bende senle aynı sayılırım arada bir gün var. benim oğlum da soğan kadar.maşallah. bu arada aldığımız soğanın güzelliğine bakın. kalp resmen.

Saol canım.

ranacım neden 3 tane ayrı doktora gittin emin olmak için mi canım
yok,aslında öyle olmadı. benim genç doktoruma burda hep beraber nazar değdirdikten sonra doktor değişti, ikinci doktor o oluyo. net olsun diye de 11 ocağa gün verdi. ben ama yeni yıla bilerek girmek istediğim için özele gittim, o da üçüncü doktor oluyo. ilk 11 haftalıkken erkek tahmini yaptılar. ikincisi erkek sanki, ama kordon bağı da olabilir o dedi. üçüncüsünde 16 haftalıktım, erkek bebek bu dedi.

3dr birden erkek demiş değişmez artık canım.. yani inşallah değişmez artık bu kadar alışmışken
ben de 9unda gidicem 4lü tarama için o gün olur da kız derse şoklara girerim heralde

Bi zahmet değişmesin ya.ismini koyduk, alıştık ettik. sabahları günaydın oğlum diyorum.o zaman bana da 11 inde 4lü yaparlar heralde.ayrıntılı usg bumu?:44:

ben izmirdeyım ve burda hep 7.aydan önce bişey almak ıyı değil derler.ben o yuzden almamıştım kızımda.ayrıca ınan hepsi 1 gunde alınıyor.siz de haklısınız ınsan özenıyor tabı.

evet canım bende kuşadasındayım. burdada erken almayın derler bende o yüzden sordum. ama 7. ayda geç değil mi ben en fazla 6. aya kadar dayanırım. birde ya erken doğarsa

bu arada soran olmuş tartı benı 58 çıkardı.VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs tartı

kızlar benim 2 li test iyi çıktı diye doktor 3 lü test yapmaya gerek yok herşey yolunda görülüyor dedi sizin yapıldı mı

allah allah ben VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs tartı yazmıştım virüs dıye çıktı

kızlar benim 2 li test iyi çıktı diye doktor 3 lü test yapmaya gerek yok herşey yolunda görülüyor dedi sizin yapıldı mı

canm valla bn ikiliyi yaptrdim iyi cikti sukur artik 3luye bnde gerek duymadim doktorumda bisey demdi zatn degerler ck kucuk cikti dye allaha emanet artk Allah korusun.bu saatten snra kafami karistirmiyim dedim kiyamiycgimi biliyorum cnku

günaydıın

doğuma hazırlık topiğinde görmüştüm.. aslında biz de bi liste hazırlasak olur.. tecrübeli annişler de yardım eder.. ekleme,düzenleme yaparız...[/QUOTE]

bi liste yapalım vala iyi olur canım. şimdiden sabırsızlanıyorum:)

evet canım bende kuşadasındayım. burdada erken almayın derler bende o yüzden sordum. ama 7. ayda geç değil mi ben en fazla 6. aya kadar dayanırım. birde ya erken doğarsa

Ben de martta almaya başlıycam. zaten belim şimdiden ağrıyo, koca göbekle uzun süre gezip dolaşamıycam sanırım. e bide sık idrara çıkma isteği olcak. bıktırırız kocişleri. erken de doğabilir. mayısa hazır olsun istiyorum ben de.

evet seninki de soğan kadar

aynı kalp.. insan kesmeye kıyamaz.. sen de kıyma ona.. bırak yeşillensin.. belki kalp şeklinde yeşil yavru soğanlar çıkar ondan

yok canım 4lü tarama testi 3lünün gelişmiş hali.. down sendromu riski, trizomi 18 riski bakılıyor.. ayrıntılı usg 20.haftadan önce yapmıyolar ekstra bişe olmadıkça

Günaydın kızlarrrr biz anca gelebiliyoruzzz defnoşuu kaldırr yemek yedir kendin yee falan....
Pariscim benim kızımda da sadece 2 li test istemişti dr um bunda da 2 limi yaptırdım bakalım ne dicek haftaya ama açıkçası ben 3 lü yada 4 lü nyapılmamasndan yanayım 2 li de sorum yoksa boşuna geliyoo çünkü en güvenilir olan 2 li test istemiyosa boşver daha iyi

slm kızlar,ben de hala hiç kıyafet almadım,cinsiyetini yarın öğrencez,ama 6-7.aya kadar tam bi alışveriş yapmam sanırım.dikkatimi çeken beğendiğim şeyleri almayı düşünüyorum sadece

slm kızlar,ben de hala hiç kıyafet almadım,cinsiyetini yarın öğrencez,ama 6-7.aya kadar tam bi alışveriş yapmam sanırım.dikkatimi çeken beğendiğim şeyleri almayı düşünüyorum sadece

cnmmm yarın 4 gözle seni beklicemmm benn...senin içine ne doğuyoduu bu arada...:))

Merhaba güzel anneler..nasılsınız?
Dün doktora gittim her şey yolunda görünüyor..
Kızımın istediği gibi;kızıma kızzz kardeş geliyoooo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…