çok teşekkür ederim canım.
bende biran önce başlamak istiyorum ama acaba erkenmi 5. ayı beklesem mi diyorum. karar veremedim.
olmasss sıktırmam kızımın orasını burasını
rana cım yorumun için teşekkürler evet güzel bi isim..
birde listeyi kim yapıyo acaba benimki erkek renk atan kim acaba:))
tatlım 5. aya girmişsin bile daha neyi bekliyoooonŞaka maka ne çabuk geçiyor günlerrrr bi sürü alınacak şey varrr
tatlım 5. aya girmişsin bile daha neyi bekliyoooonŞaka maka ne çabuk geçiyor günlerrrr bi sürü alınacak şey varrr
bende senle aynı sayılırım arada bir gün var. benim oğlum da soğan kadar.
Saol canım.Canım çok geçmiş olsunnnn ....
geçmiş olsun meleğimmm
tatlım aynı korku bende de var.... cumartesi benimde kontrolüm var o kadar alıştım ki IŞIK demeye değişirmesinn yoluuuuuurrr...... Annemin üst kattaki komşusunun gelinine 9 ay boyu erkek demişler doğmuş kız ....Bizde bu hallere düşmesek baree
yok,aslında öyle olmadı. benim genç doktoruma burda hep beraber nazar değdirdikten sonra doktor değişti, ikinci doktor o oluyo. net olsun diye de 11 ocağa gün verdi. ben ama yeni yıla bilerek girmek istediğim için özele gittim, o da üçüncü doktor oluyo. ilk 11 haftalıkken erkek tahmini yaptılar. ikincisi erkek sanki, ama kordon bağı da olabilir o dedi. üçüncüsünde 16 haftalıktım, erkek bebek bu dedi.ranacım neden 3 tane ayrı doktora gittin emin olmak için mi canım
3dr birden erkek demiş değişmez artık canım.. yani inşallah değişmez artık bu kadar alışmışken
ben de 9unda gidicem 4lü tarama için o gün olur da kız derse şoklara girerim heralde
ben izmirdeyım ve burda hep 7.aydan önce bişey almak ıyı değil derler.ben o yuzden almamıştım kızımda.ayrıca ınan hepsi 1 gunde alınıyor.siz de haklısınız ınsan özenıyor tabı.
kızlar benim 2 li test iyi çıktı diye doktor 3 lü test yapmaya gerek yok herşey yolunda görülüyor dedi sizin yapıldı mı
kızlar benim 2 li test iyi çıktı diye doktor 3 lü test yapmaya gerek yok herşey yolunda görülüyor dedi sizin yapıldı mı
evet canım bende kuşadasındayım. burdada erken almayın derler bende o yüzden sordum. ama 7. ayda geç değil mi ben en fazla 6. aya kadar dayanırım. birde ya erken doğarsa
bende senle aynı sayılırım arada bir gün var. benim oğlum da soğan kadar.maşallah. bu arada aldığımız soğanın güzelliğine bakın. kalp resmen.
Eki Görüntüle 319917
Bi zahmet değişmesin ya.ismini koyduk, alıştık ettik. sabahları günaydın oğlum diyorum. o zaman bana da 11 inde 4lü yaparlar heralde.ayrıntılı usg bumu?:44:
bi liste yapalım vala iyi olur canım. şimdiden sabırsızlanıyorum:)
slm kızlar,ben de hala hiç kıyafet almadım,cinsiyetini yarın öğrencez,ama 6-7.aya kadar tam bi alışveriş yapmam sanırım.dikkatimi çeken beğendiğim şeyleri almayı düşünüyorum sadece
ben de çok sabırsızlanıyorum.. ama bi yandan o listelere bakınca diyorum ne kadar çok eksik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?