2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım

Defnoş nasıl oldu?? sen nasılsın???

slm kızlar,ben de hala hiç kıyafet almadım,cinsiyetini yarın öğrencez,ama 6-7.aya kadar tam bi alışveriş yapmam sanırım.dikkatimi çeken beğendiğim şeyleri almayı düşünüyorum sadece

bence de en mantıklısı bu canım..
7.ayda biçok şeyi alınmış olsun istiyorum.. erken doğum ihtimaline karşı.. 6.ayda başlamak en mantıklısı oluyor bu durumda

Allahimmm yine iki tekme hissettimmmm vallahi yavastan baslio galibaaa hep sagdan oluo ama.ymek yedim yemekten snra oldu yne.

kızlar benim 2 li test iyi çıktı diye doktor 3 lü test yapmaya gerek yok herşey yolunda görülüyor dedi sizin yapıldı mı

aynen benimde 2li yapıldı ve dr 3lüyü yaptırmana gerek yok dedi başka bir dr a özele gittim oda :26:yaptır yinede dedi bilmiyorum yani...:44:

Merhaba güzel anneler..nasılsınız?
Dün doktora gittim her şey yolunda görünüyor..
Kızımın istediği gibi;kızıma kızzz kardeş geliyoooo...
maşallahh 2 prenses bi arada kız anası oluncaa sen anlarsın benii bendee hala doyamadımm kızımı süslemeye bi kız daha olsaa memnun olcaz sanırım karı kocaaa ama büyük ihtimal erkek demişti dr umuz...bakalım piposu içeri kaçmadıysaa artık..:))

sağol kuzum yaaa valla kafa sargılı ama son sürat kudurmaya devamızzz güya 1 hafta halsizlik falan olur ilaçlardan demişti dr ne gezer anca pazar akşamına kadar sonrası gene fırtına gibii esip duruyoo..buna da şükürrr allah yardımcımız olsun hepimizinn..hepsi kuduruk oluyoo artık bu veletlerin...

kızlar benim 2 li test iyi çıktı diye doktor 3 lü test yapmaya gerek yok herşey yolunda görülüyor dedi sizin yapıldı mı
Benim doktorum değiştiği için, üçlü yapabilir. 11 inde gitcem işte. bakalım. ikilinin sonucunu da gösteririrm. belki gerek yok der.:44:

Ne zamana kadar soğan olcak oğluşlarımız canım? soğandan sonra ne var? kendimizi ona göre hazırlayalımevet ya, doğrayamadım, duruyo öylehm, iyiymiş. aslnda bana da 3lü yapcağına 4lü yapsa ya bu gıcık kadın.3lü yaparız demişti. bakalım napcak

Günaydın canım. Nasılsın?

aynen benimde 2li yapıldı ve dr 3lüyü yaptırmana gerek yok dedi başka bir dr a özele gittim oda :26:yaptır yinede dedi bilmiyorum yani...:44:

allah korusun bende hamilelikte hiç anlaşılmamış ama doğunca görmüşlerki bebek down sendromlu doğmuş diye duydum bir kaç yerden. o yüzden korktum. yaptırsam mı diye ama doktor gerek yok dedi kararsız kaldım bende

Allahimmm yine iki tekme hissettimmmm vallahi yavastan baslio galibaaa hep sagdan oluo ama.ymek yedim yemekten snra oldu yne.

ne güzelllll

ben de istiyommm... söyle oğluna bi tekme de benim için atsın
sıradaki tekme bana gelsin

cnmmm yarın 4 gözle seni beklicemmm benn...senin içine ne doğuyoduu bu arada...:))
canım ben iyice arada kaldım günler yaklaştıkça:44:hayırlısı bakalım yarın saat 2de randevu
senin de büyüüük yardımlarınla doğuma hazırlık listesi (bebişe anneye hastane için falan alınacaklar) canım

canım ben de yardım ederim deneyimli bi premature annesi olarak

kızlar ben şimdiden yaptım bir liste eksik varmı bilmiyorum
ANNE İHTİYACI:
ÖNDEN DÜĞMELİ GECELİK(1TANE)
PİJAMA(2 TANE)
EMZİRME SUTYENİ
EMZİRME ATLETİ
GÖĞÜS PEDİ
GÖĞÜS ÇATLAKLARI İÇİN KREM
HUMANA STEEL ÇAYI:))))
EKSİKLER VARSA EKLEYİVERİN YADA FAZLALIK VARSA:)

bir alışveriş listesi topiği açsak çok iyi kızlar. okadar çok alınacak şey var ki hangi markalar daha iyi,hangi ürünleri almaya gerek yok gibi bilgileride paylaşırız

Bebek için:beşik yatak yastık yorgan pike battaniye
nevresim takımı
bebek arabası
puset
bebek çantası
portbebe

aman canım dikkat et artık.. sürekli peşinde olcan mecburen sen de çok yorulcan
ama kudursun yaa.. biz ööle seviyoruz Defnoşu
kudursun da yaralanmadan kudursun

bakayım canım soğandan sonra sırada ne var doğuma kadar ne hallere gircek bu kuzular

4lüyü sor canım.. eğer yapıyolarsa boş yere 3lü yaptırma sen de

evet evetttt sen de yardım et

ben bi topic açayım oraya ekleme yapalım hep birlikte lazım olanları gereksiz olanları ayıklayalım..
gerçek ihtiyaş listesi çıksın böylece

bizde de sabah akşam konu bu, ne kadar zormuş erkek çocuğa isim bulmak

senin de büyüüük yardımlarınla doğuma hazırlık listesi (bebişe anneye hastane için falan alınacaklar) canım
cnm daha erkennn biraz daha geçsinn hepsinii konuşuruzzz kii bence hala çok abartıya kaçmamak lazım ben kızımda çünküü resmen koca bavulla gitmiştimm ve %90 ıyla geri dönmüştümm...eşim çok dalga geçmişti utanmasan evdeki çarşafları da getircekmişsin die...
gözün aydın hayırlı olsun canım bende dün öğrendim benimde kızım olacak
gözün aydın cnm hoşgeliyooo prensesinn
günaydın tatlım iyiyizzz kuduruğuzzz ..defnoşdan küçük sıpam kaç zamandır pek hoplamıyoo sanırım yeterince heyecan yapıyoo ablam dedii biraz durgun yaşıyalım modunda...:)))
canım ben iyice arada kaldım günler yaklaştıkça:44:hayırlısı bakalım yarın saat 2de randevu

hadi bakalım cnmm huuu eğer kızsaaa alışverişe dalıp unutmaaa telden falan girde haber et cnm...

Yine bebek için:
Alt değiştirme yatağı
tercihe göre emzik emzik kutusu
burun aspiratörü
lazerli ateşölçer thermosense die birmarka buldum ben netten dokunmadan ateş ölçüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…