Günaydın kızlarrrr biz anca gelebiliyoruzzz defnoşuu kaldırr yemek yedir kendin yee falan....
Pariscim benim kızımda da sadece 2 li test istemişti dr um bunda da 2 limi yaptırdım bakalım ne dicek haftaya ama açıkçası ben 3 lü yada 4 lü nyapılmamasndan yanayım 2 li de sorum yoksa boşuna geliyoo çünkü en güvenilir olan 2 li test istemiyosa boşver daha iyi
slm kızlar,ben de hala hiç kıyafet almadım,cinsiyetini yarın öğrencez,ama 6-7.aya kadar tam bi alışveriş yapmam sanırım.dikkatimi çeken beğendiğim şeyleri almayı düşünüyorum sadece
ne listesi yapılıyoo kızlar...
Merhaba güzel anneler..nasılsınız?
Dün doktora gittim her şey yolunda görünüyor..
Kızımın istediği gibi;kızıma kızzz kardeş geliyoooo...
kızlar benim 2 li test iyi çıktı diye doktor 3 lü test yapmaya gerek yok herşey yolunda görülüyor dedi sizin yapıldı mı
günaydın canım
Defnoş nasıl oldu?? sen nasılsın???
bence de en mantıklısı bu canım..
7.ayda biçok şeyi alınmış olsun istiyorum.. erken doğum ihtimaline karşı.. 6.ayda başlamak en mantıklısı oluyor bu durumda
Benim doktorum değiştiği için, üçlü yapabilir. 11 inde gitcem işte. bakalım. ikilinin sonucunu da gösteririrm. belki gerek yok der.:44:kızlar benim 2 li test iyi çıktı diye doktor 3 lü test yapmaya gerek yok herşey yolunda görülüyor dedi sizin yapıldı mı
Ne zamana kadar soğan olcak oğluşlarımız canım?evet seninki de soğan kadar
aynı kalp.. insan kesmeye kıyamaz.. sen de kıyma ona.. bırak yeşillensin.. belki kalp şeklinde yeşil yavru soğanlar çıkar ondan
yok canım 4lü tarama testi 3lünün gelişmiş hali.. down sendromu riski, trizomi 18 riski bakılıyor.. ayrıntılı usg 20.haftadan önce yapmıyolar ekstra bişe olmadıkça
Günaydın kızlarrrr biz anca gelebiliyoruzzz defnoşuu kaldırr yemek yedir kendin yee falan....
Pariscim benim kızımda da sadece 2 li test istemişti dr um bunda da 2 limi yaptırdım bakalım ne dicek haftaya ama açıkçası ben 3 lü yada 4 lü nyapılmamasndan yanayım 2 li de sorum yoksa boşuna geliyoo çünkü en güvenilir olan 2 li test istemiyosa boşver daha iyi
aynen benimde 2li yapıldı ve dr 3lüyü yaptırmana gerek yok dedi başka bir dr a özele gittim oda :26:yaptır yinede dedi bilmiyorum yani...:44:
Allahimmm yine iki tekme hissettimmmm vallahi yavastan baslio galibaaa hep sagdan oluo ama.ymek yedim yemekten snra oldu yne.
canım ben iyice arada kaldım günler yaklaştıkça:44:hayırlısı bakalım yarın saat 2de randevucnmmm yarın 4 gözle seni beklicemmm benn...senin içine ne doğuyoduu bu arada...:))
senin de büyüüük yardımlarınla doğuma hazırlık listesi (bebişe anneye hastane için falan alınacaklar) canım
gözün aydın hayırlı olsun canım bende dün öğrendim benimde kızım olacak
sağol kuzum yaaa valla kafa sargılı ama son sürat kudurmaya devamızzz güya 1 hafta halsizlik falan olur ilaçlardan demişti dr ne gezer anca pazar akşamına kadar sonrası gene fırtına gibii esip duruyoo..buna da şükürrr allah yardımcımız olsun hepimizinn..hepsi kuduruk oluyoo artık bu veletlerin...
Ne zamana kadar soğan olcak oğluşlarımız canım?soğandan sonra ne var? kendimizi ona göre hazırlayalım evet ya, doğrayamadım, duruyo öyle hm, iyiymiş. aslnda bana da 3lü yapcağına 4lü yapsa ya bu gıcık kadın. 3lü yaparız demişti. bakalım napcak
canım ben de yardım ederim deneyimli bi premature annesi olarak
günaydın annişler.. nasılsınız..biz iyiyiz çok şükür..
cinsiyet öğrenenler siim konusunu ne yaptınız biz çıkamıcaz işin içinden gibi çok zormuş bu isim konusu..
şimdilik aklımıza gelenler
oğuz yada oğuzhan, yiğit, koray , efe ....:26:
cnm daha erkennn biraz daha geçsinn hepsinii konuşuruzzz kii bence hala çok abartıya kaçmamak lazım ben kızımda çünküü resmen koca bavulla gitmiştimm ve %90 ıyla geri dönmüştümm...eşim çok dalga geçmişti utanmasan evdeki çarşafları da getircekmişsin die...senin de büyüüük yardımlarınla doğuma hazırlık listesi (bebişe anneye hastane için falan alınacaklar) canım
gözün aydın cnm hoşgeliyooo prensesinngözün aydın hayırlı olsun canım bende dün öğrendim benimde kızım olacak
günaydın tatlım iyiyizzz kuduruğuzzz ..defnoşdan küçük sıpam kaç zamandır pek hoplamıyoo sanırım yeterince heyecan yapıyoo ablam dedii biraz durgun yaşıyalım modunda...:)))Benim doktorum değiştiği için, üçlü yapabilir. 11 inde gitcem işte. bakalım. ikilinin sonucunu da gösteririrm. belki gerek yok der.:44:
Ne zamana kadar soğan olcak oğluşlarımız canım?soğandan sonra ne var? kendimizi ona göre hazırlayalım evet ya, doğrayamadım, duruyo öyle hm, iyiymiş. aslnda bana da 3lü yapcağına 4lü yapsa ya bu gıcık kadın. 3lü yaparız demişti. bakalım napcak
Günaydın canım. Nasılsın?
canım ben iyice arada kaldım günler yaklaştıkça:44:hayırlısı bakalım yarın saat 2de randevu
canım ben de yardım ederim deneyimli bi premature annesi olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?