Maşallahh 2 prenses bi arada kız anası oluncaa sen anlarsın benii bendee hala doyamadımm kızımı süslemeye bi kız daha olsaa memnun olcaz sanırım karı kocaaa ama büyük ihtimal erkek demişti dr umuz...bakalım piposu içeri kaçmadıysaa artık..:))
sağol kuzum yaaa valla kafa sargılı ama son sürat kudurmaya devamızzz güya 1 hafta halsizlik falan olur ilaçlardan demişti dr ne gezer anca pazar akşamına kadar sonrası gene fırtına gibii esip duruyoo..buna da şükürrr allah yardımcımız olsun hepimizinn..hepsi kuduruk oluyoo artık bu veletlerin...
gözün aydın cnm hoşgeliyooo prensesinn
cnm daha erkennn biraz daha geçsinn hepsinii konuşuruzzz kii bence hala çok abartıya kaçmamak lazım ben kızımda çünküü resmen koca bavulla gitmiştimm ve %90 ıyla geri dönmüştümm...eşim çok dalga geçmişti utanmasan evdeki çarşafları da getircekmişsin die...
gözün aydın cnm hoşgeliyooo prensesinn
günaydın tatlım iyiyizzz kuduruğuzzz ..defnoşdan küçük sıpam kaç zamandır pek hoplamıyoo sanırım yeterince heyecan yapıyoo ablam dedii biraz durgun yaşıyalım modunda...:)))
hadi bakalım cnmm huuu eğer kızsaaa alışverişe dalıp unutmaaa telden falan girde haber et cnm...
bizde de sabah akşam konu bu, ne kadar zormuş erkek çocuğa isim bulmak
günaydınlar herkese
ne güzelllll
ben de istiyommm... söyle oğluna bi tekme de benim için atsın
sıradaki tekme bana gelsin
kızlar ben şimdiden yaptım bir liste eksik varmı bilmiyorum
ANNE İHTİYACI:
ÖNDEN DÜĞMELİ GECELİK(1TANE)
PİJAMA(2 TANE)
EMZİRME SUTYENİ
EMZİRME ATLETİ
GÖĞÜS PEDİ
GÖĞÜS ÇATLAKLARI İÇİN KREM
HUMANA STEEL ÇAYI:))))
EKSİKLER VARSA EKLEYİVERİN YADA FAZLALIK VARSA:)
günaydınlar herkese
ayy çok güzelll şimdiden adaşı oldu bileeeezmoce yeni gördüm benimde bebişin adı yağmur olacak. isim kardeş olacaklar:81:
sıkıcam kızını... orasını burasını mıncıklıcamm.. yumuk yumuk kollarını ısırıp saat yapıcam.. sonra da totosuna minik şaplak atıcam
o da al deysee diye kolunu uzatıcak bana minnak minnak
cnm ev içinsee mantıklı bunlarr ama hastane içinsee fazlaaa...açıkçasıı haziran ayı olcağından doğum atlet gereksiz bencee...humana içindee önce bi emzirme durumuna bakarsın cnm ilk 2-3 ay için gerek olmayabilirde sonrasındaa sütte dönem dönem azalmalar olabiliyoo hep bebiş büyüdüğünden daha çok çekiyoo hepde vücut kendini toparlamaya uğraşıyoo o zmn takviye yapmak gerekiyo büyük ihtimal ama sen genede 1 kutu bi yerde tut istersen cnm....
Günaydın cnm
slm kızlar 3 4 gndür göbeğimin altında tekmeler hissediyodum ama 2 gndür tık yok yaa szdede böle oluyomuu
ama fena tekme atarz teyzesi bas bi tarafa goz bi tarafa gder ona gore heeee
hehehehe erkek olsa üzerine çişini yaptırırdım görürdünnnnnn deyzesiiii:):)):) kıyamaz teyselerine benimm minnakımmmm ama teyseleri onaaa mis gibi de kıyıyo
Sana da zahmet olcak ama.bakayım canım soğandan sonra sırada ne vardoğuma kadar ne hallere gircek bu kuzular
4lüyü sor canım.. eğer yapıyolarsa boş yere 3lü yaptırma sen de
günaydın tatlım iyiyizzz kuduruğuzzz ..defnoşdan küçük sıpam kaç zamandır pek hoplamıyoo sanırım yeterince heyecan yapıyoo ablam dedii biraz durgun yaşıyalım modunda...:)))
kıyamam hiç ben ona.... öpmeye bile kıyamam.. koklarım misssler gibi :116::116::116:
çok normal cnmmm 20. haftadan sonraa daha yoğun hissediceksin yani hissedicezzz bende de 2 gün var sonra 2 gğn çok nadir yada yok falan...ki bu 2. bebe olduğu halde...:))sakın telaş etme ...
Sana da zahmet olcak ama.evet 4lü istiyoz biz derim.
Defnoşa sargımı yapılmış? neden? ben orayı kaçırmışım. noldu? ne zaman oldu?
cnm yaaa yılbaşı akşamı kafayı yardıı kuzumm...çok fenaydıı valla...ilk defa öylee kan revan içinde kaldı yüzü gözüü hemen acile gittik 6 dikiş attılar alnınaa yarılmışş tamamen 1 hafta sonra dikişleri alıcaklarr...zorduu baya ama şimdii daha iyice iştee...2 günde bir pansumana gidiyoruzz...buna da şükür artıkk gözünee kafasına falan da alabilirdii darbe...(((
cnm yaaa yılbaşı akşamı kafayı yardıı kuzumm...çok fenaydıı valla...ilk defa öylee kan revan içinde kaldı yüzü gözüü hemen acile gittik 6 dikiş attılar alnınaa yarılmışş tamamen 1 hafta sonra dikişleri alıcaklarr...zorduu baya ama şimdii daha iyice iştee...2 günde bir pansumana gidiyoruzz...buna da şükür artıkk gözünee kafasına falan da alabilirdii darbe...(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?