2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım aynı dediğin gibi kız annesi olmak çok güzel allah herkese nasib etsin.erkek te güzel bana herkez erkek diyodu benim içimden iki kızda güzel aslında diye geçiyodu. Kızımında içine doğdu anne ben odamı kız kardeşimle paylaşacağım diyo çok sevindi.hayırlı evlat olsunlar...

yok canım unutmam,3lü test için de kan verip hemen gelecem evde oğluşum bekler

cnm ev içinsee mantıklı bunlarr ama hastane içinsee fazlaaa...açıkçasıı haziran ayı olcağından doğum atlet gereksiz bencee...humana içindee önce bi emzirme durumuna bakarsın cnm ilk 2-3 ay için gerek olmayabilirde sonrasındaa sütte dönem dönem azalmalar olabiliyoo hep bebiş büyüdüğünden daha çok çekiyoo hepde vücut kendini toparlamaya uğraşıyoo o zmn takviye yapmak gerekiyo büyük ihtimal ama sen genede 1 kutu bi yerde tut istersen cnm....
günaydınlar herkese

günaydın cnm

slm kızlar 3 4 gndür göbeğimin altında tekmeler hissediyodum ama 2 gndür tık yok yaa szdede böle oluyomuu

ezmoce yeni gördüm benimde bebişin adı yağmur olacak. isim kardeş olacaklar:81:
ayy çok güzelll şimdiden adaşı oldu bileee

hehehehe erkek olsa üzerine çişini yaptırırdım görürdünnnnnn deyzesiiii:):)):) kıyamaz teyselerine benimm minnakımmmm ama teyseleri onaaa mis gibi de kıyıyo

canım bunlar ev için.. Yazın atlet pek kullanılmaz ama kışa hazırlık olsun diye yazdım atletide:)
belki kışın çocukla fazla dışarı çıkılmaz hazır olsun:)))

slm kızlar 3 4 gndür göbeğimin altında tekmeler hissediyodum ama 2 gndür tık yok yaa szdede böle oluyomuu

çok normal cnmmm 20. haftadan sonraa daha yoğun hissediceksin yani hissedicezzz bende de 2 gün var sonra 2 gğn çok nadir yada yok falan...ki bu 2. bebe olduğu halde...:))sakın telaş etme ...

ama fena tekme atarz teyzesi bas bi tarafa goz bi tarafa gder ona gore heeee

atsın yeterki o atsın.. yerim ben onun minnak ayaklarını

hehehehe erkek olsa üzerine çişini yaptırırdım görürdünnnnnn deyzesiiii:):)):) kıyamaz teyselerine benimm minnakımmmm ama teyseleri onaaa mis gibi de kıyıyo

kıyamam hiç ben ona.... öpmeye bile kıyamam.. koklarım misssler gibi :116::116::116:

bakayım canım soğandan sonra sırada ne var doğuma kadar ne hallere gircek bu kuzular

4lüyü sor canım.. eğer yapıyolarsa boş yere 3lü yaptırma sen de
Sana da zahmet olcak ama.evet 4lü istiyoz biz derim.
günaydın tatlım iyiyizzz kuduruğuzzz ..defnoşdan küçük sıpam kaç zamandır pek hoplamıyoo sanırım yeterince heyecan yapıyoo ablam dedii biraz durgun yaşıyalım modunda...:)))
Defnoşa sargımı yapılmış? neden? ben orayı kaçırmışım. noldu? ne zaman oldu?

Sana da zahmet olcak ama.evet 4lü istiyoz biz derim.

Defnoşa sargımı yapılmış? neden? ben orayı kaçırmışım. noldu? ne zaman oldu?

cnm yaaa yılbaşı akşamı kafayı yardıı kuzumm...çok fenaydıı valla...ilk defa öylee kan revan içinde kaldı yüzü gözüü hemen acile gittik 6 dikiş attılar alnınaa yarılmışş tamamen 1 hafta sonra dikişleri alıcaklarr...zorduu baya ama şimdii daha iyice iştee...2 günde bir pansumana gidiyoruzz...buna da şükür artıkk gözünee kafasına falan da alabilirdii darbe...(((

amaaaan çok çok geçmiş olsun allah beterinden korusun...

merhaba kızlarrrrr tünaydınlar olsun hepinize
bu arada verilmiş sadakanız varmış allah beterinden saklasın
çok geçmiş olsun. çok üzüldüm şimdi iyidir inşallah fıstık:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…