2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kıyamam ben onaa. Yılbaşı gecesi hemde.Allah korusun. bi daha olmasın inşallah. evde geçircektiniz yılbaşını? 6 dikiş, küçücük çocuğa.nasıl yardıysa artık.

canım büyük geçmiş olsun .allah korumuş
nazar var yaa..

amaaaan çok çok geçmiş olsun allah beterinden korusun...

merhaba kızlarrrrr tünaydınlar olsun hepinize
bu arada verilmiş sadakanız varmış allah beterinden saklasın
çok geçmiş olsun. çok üzüldüm şimdi iyidir inşallah fıstık:26:
sağolun valla çocuk işteee bide benim sıpa biraz kuduruk sağolsun işte buna şükür gerçi şimdi öyle diyorumm o ann ömrümden 10 yıl rahat gitti ama neyse şimdi daha iyi dr tikiş atti bana die geziyo evdee...ama yanii ben iğne de bile yanında duramıyorum dikiş öncesii yara altına iğne yaptılarr sanırım o çok canını yaktıı mecbur gidememdim de acilde tutmak lazım dedii dr çok fenaydıı yanii....amann valla bu kuzular büyüdükçe daha zor oluyolar...
günaydın cücüklü hatunlaaarrr

günaydın cücüm...

canım büyük geçmiş olsun .allah korumuş
nazar var yaa..
sağolasın cnmm yaaa valla o gün çok gezdik çok etraftan mıncıkladılarr..hoş eşimin ananesine sorsan biz nazar dediriyoruz eşimm özellikle böyleee çok mıncıklıyoo aşırı bi düşkünlüğü var kızınaa aşık resmenn bi araba laf etti ananesi eşimee hep senin değiyoo nazarınn 3 seviyon bi maşallah dion dieee..en çok annenin babanın nazarı değer derler ya işte...:))
hoşbulduuukkk.. yaa ben daha iyi olamadım ufffffffff

bulantılar devam mı cnm yaaa...

çok çok geçmiş olsun çabucak iyileşir inş. Rabbim daha büyüğünü göstermesin

Ben büyüyen beşik almayı düşünüyorum da, onlar kendi kendine sallanıyomu?:26:netten baktım, sallanabileni ayrı gösteriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…