bizim cinsiyet belli değil ama düşündük ikisinide bulduk kız olursa ecrin nehir erkek olursa aras berat sizce nasıl güzelmi::)))))
Aras eşimin adı , bence çok güzel :)
günaydın cücüklü hatunlaaarrr
cnm yaaa yılbaşı akşamı kafayı yardıı kuzumm...çok fenaydıı valla...ilk defa öylee kan revan içinde kaldı yüzü gözüü hemen acile gittik 6 dikiş attılar alnınaa yarılmışş tamamen 1 hafta sonra dikişleri alıcaklarr...zorduu baya ama şimdii daha iyice iştee...2 günde bir pansumana gidiyoruzz...buna da şükür artıkk gözünee kafasına falan da alabilirdii darbe...(((
cnm yaaa yılbaşı akşamı kafayı yardıı kuzumm...çok fenaydıı valla...ilk defa öylee kan revan içinde kaldı yüzü gözüü hemen acile gittik 6 dikiş attılar alnınaa yarılmışş tamamen 1 hafta sonra dikişleri alıcaklarr...zorduu baya ama şimdii daha iyice iştee...2 günde bir pansumana gidiyoruzz...buna da şükür artıkk gözünee kafasına falan da alabilirdii darbe...(((
amaaaan çok çok geçmiş olsun allah beterinden korusun...
sağolun valla çocuk işteee bide benim sıpa biraz kuduruk sağolsun işte buna şükür gerçi şimdi öyle diyorumm o ann ömrümden 10 yıl rahat gitti ama neyse şimdi daha iyi dr tikiş atti bana die geziyo evdee...ama yanii ben iğne de bile yanında duramıyorum dikiş öncesii yara altına iğne yaptılarr sanırım o çok canını yaktıı mecbur gidememdim de acilde tutmak lazım dedii dr çok fenaydıı yanii....amann valla bu kuzular büyüdükçe daha zor oluyolar...merhaba kızlarrrrr tünaydınlar olsun hepinize
bu arada verilmiş sadakanız varmış allah beterinden saklasın
çok geçmiş olsun. çok üzüldüm şimdi iyidir inşallah fıstık:26:
hoşgeldin hilmaaaaaa
sağolun valla çocuk işteee bide benim sıpa biraz kuduruk sağolsun işte buna şükür gerçi şimdi öyle diyorumm o ann ömrümden 10 yıl rahat gitti ama neyse şimdi daha iyi dr tikiş atti bana die geziyo evdee...ama yanii ben iğne de bile yanında duramıyorum dikiş öncesii yara altına iğne yaptılarr sanırım o çok canını yaktıı mecbur gidememdim de acilde tutmak lazım dedii dr çok fenaydıı yanii....amann valla bu kuzular büyüdükçe daha zor oluyolar...
öyle öyle büyücekler çocuk onlar olan bizlere oluyor tabide neyse
hoşbulduuukkk.. yaa ben daha iyi olamadım ufffffffff
sağolasın cnmm yaaa valla o gün çok gezdik çok etraftan mıncıkladılarr..hoş eşimin ananesine sorsan biz nazar dediriyoruz eşimm özellikle böyleee çok mıncıklıyoo aşırı bi düşkünlüğü var kızınaa aşık resmenn bi araba laf etti ananesi eşimee hep senin değiyoo nazarınn 3 seviyon bi maşallah dion dieee..en çok annenin babanın nazarı değer derler ya işte...:))canım büyük geçmiş olsun .allah korumuş
nazar var yaa..
hoşbulduuukkk.. yaa ben daha iyi olamadım ufffffffff
neyin varrr :26:
sağolasın cnmm yaaa valla o gün çok gezdik çok etraftan mıncıkladılarr..hoş eşimin ananesine sorsan biz nazar dediriyoruz eşimm özellikle böyleee çok mıncıklıyoo aşırı bi düşkünlüğü var kızınaa aşık resmenn bi araba laf etti ananesi eşimee hep senin değiyoo nazarınn 3 seviyon bi maşallah dion dieee..en çok annenin babanın nazarı değer derler ya işte...:))
bulantılar devam mı cnm yaaa...
tonsilit+sinüzit çarşambadan beridir çekiyorum.. yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?