2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sana da zahmet olcak ama.evet 4lü istiyoz biz derim.

evetttt hafta hafta hangi meyvelere benzeyeceklerini yazdım ama korktum canınız falan ister diye beyaz renkli yazıyorum.. bakmayan isteyen kendi bilir artık

spoiler

19.hafta tatlı patates
20.hafta mango
21.hafta cantaloupe (minikce bi kavun türü)
22.hafta muz
23.hafta papaya
24.hafta papaya
25.hafta papaya
26.hafta patlıcan
27.hafta patlıcan
28.hafta patlıcan
29.hafta patlıcan
30.hafta kabak
31.hafta kabak
32.hafta kabak
33.hafta kabak
34.hafta honeydew (kavun gibi bişe)
35.hafta honeydew
36.hafta honeydew
37.hafta honeydew
38.hafta karpuz
39.hafta karpuz
40.hafta karpuz

son hafta neye benzeyeceği malum zati

Ben büyüyen beşik almayı düşünüyorum da, onlar kendi kendine sallanıyomu?:26:netten baktım, sallanabileni ayrı gösteriyo.

cnm benim kızımın öylee hem sallanan hem büyüyen ama baya aramıştık bizde büyüyenlerin sallananları çok yoktuu ben ısrarlar büyüyen ve sallanan istemiştimm...ara bulursun muhakkak cnmm...

Teşekkürler canım. 26.haftayı bekliycem sabırsızlıkla.bide ondan sonrakini.

ya 15 hafta ne peki bizim daha küçücük diye yok saymayın tatlımmm:)))

merhabaaa muhteşem haziran anneleri ve çook tatlı bebişleyiiii
nasılsınızzzz
benim bie kaç sorum olacak göğüslerim yarılırcasına sızlıyor ya geceleri acaba sadece büyüdğü için mi yoksa birasda üşütmekten olurmu ki acabaaa benim gibi sızlayan varmı göğüsleri? (kremler süre süre pehlivan gibi yağlanıyorm resmen)
birde kasıklarında aşırı sancı çeken de varmı benim sancılar ve bebeğin hareketleri beni uyutmuyor beni
ve 17+6dayım yani 18.haftanın sonlarına geldim ve halaaa geceleri wc için kalkmalarım bitmedi sizlerin dewam ediyormu

sanada günaydın cücüklü hatun
kız 14 haftaya girmişsiniz maşallah 1 hafta daha durda git doktoraa ögren artık

pipiniz mi var tutunuz mu

yaa 25 ocaga randevu verdii
bi ara mazeretim vardı gittim ama o doktorda foss cıktı söylemedi :26:

kocam özledim gidip bi görelim diyo aslında...
aaa bu lekelenmem oldugunda benm doktor yoktu yaa baska doktora gittik..
ben ariyim diyimki lekelenmem gecti ama eşim hala rahatlayamadı cok pimpirikleniyo bi gelelim siz bişeler söyliinde bi rahatlasın bende rahatlıım

yermi acaba

cnm benim kızımın öylee hem sallanan hem büyüyen ama baya aramıştık bizde büyüyenlerin sallananları çok yoktuu ben ısrarlar büyüyen ve sallanan istemiştimm...ara bulursun muhakkak cnmm...

Saol canım. Yatıyomu peki içinde? kaç yaşına kadar yatar ki? gerçi ben de ilki 2 yi doldurmadan ikinciyi düşünüyorum. ona küçüğü geçer diyorum.:26:ne bilim, kafam karışık. unisex olsun hemde. rengi falan.

cnm göğüs acısı bunda bende de varrr sanki çok çabuk büyüdü gibi de geliyooo bide çok kaşınıyorum bundaa valla tikli gibi oldum kaşımıyım diee oramı buramı oynatıp duruyorumm...normal sanırım cnm..kasık sancısı da olur ama çok aşırı oluyosaa o zmn ayaklarını falan üşütmüş olabilrsin cnm kii dikkat etmek lazım çok bu konuda da çiş konusunda valla suyu içiyorum 10 dk geçmiyooo gece en az 2 kere kalkıyorumm çok fena yaaa

Ben büyüyen beşik almayı düşünüyorum da, onlar kendi kendine sallanıyomu?:26:netten baktım, sallanabileni ayrı gösteriyo.
büyüyen beşikde mi varmış :) ben ahşap bir beşik istiyorum çekmeceli falan ama bilemem tabi şeker renklerinde çok güzel beşiklerde var fikrimiz her an değişebilir :)

canım ilk yazdğnda geçmiş olsun demiştim ama birdaha yazayım dedim nasıl oldu yaramas piyenses abla olcak o yaaa iyileşmesi lazımmm :) canım şaka bir yana umarım daha iyidir tekrardan geçmiş olsun benim kardeşiminde kafatası çatlamıştı televizyon düşmüştü felaket bir gündü ama şöyle bir durum var yaş küçük olunca kaynaşması daha kolay oluyormuş iyileşme süreci daha çabuk gelişiyormuş çok şükür şimdi turp gibi senin miniğinde umarım hemen iyileşir

cnm valla benim cadı 8. ayına kadar yattı sonra yazlığa gittik 3 ay annem park yatak alalım buraya dedii yok ne gerek var dedimm..sonuç dönünce yatmadı şimdide hala yatmıyoo ama yatakla ilgili değil sorun malesef bizimle daha doğrusu eşimle kıyamam ben ağlamasın deyip göğsüne alıp duruyoo yatma konusuna gelirsen normalde 12 yaşa kadar falan diolar 4 yaşa kadara falan açılmmaış hali diyim sonra normal yatak yapıp 7-8 bence olabilir ama sonrası gene lazım bişey bence..bizde şimdii bebeğe bişey almıcazz ablasının yatağında yatcakk bi süre zaten 2 aya yazlığa geçcez kısmetse 1 aylık falan kızımda tatil yapsın die....o zmn oraya ufaklığa park yatak alıcaz belki diyorum kardeşini de kıskanır bu cadı da yatağına geçer..renk olarak krem yada beyaz tercih edersen iyi olur madem aralarını az tutmak istiyosun bizimki açık krem rengi...düğmelerii çiçeklii falan..baktım kii eğer kız bunda yatmıyoo o zmn bunu direk açıcaz büyük halde kardeşi de park yatağına geçicekk bakalım artık..

Hoşgeldin canımbenim dediğin kadar değil ama göğüslerimde ağrı var hala.geceleri de ağrıyo.kasıklarıma da bazen sancılar giriyo. bende gece uyanıyorum, sanırım bebek dönmemi istiyo. en çok soluma yattığımda rahat oluyorum. ama bütün gece insan nasıl öyle uyur ya? ben hep döner dururum yatakta. geçen zaten bütün sol tarafım kulak da dahil kurumuştu.
bende benddeee.. insanın yiyesi geliyoo
evett ve ben daha hiç bişey yemedim.

sağolasınn cnmm yaaaa işteee onlarr iyi olsun da diyo insan anne oluncaa ...:))

bende büyüyen istiyroum.pazar dolastık butun yerlerı begendıkelrım 950 -1200 arası degısıyo tek besık.eşimde buna bukadar para verınceye kadar takımını alalım dedı.heralde takım yapıcaz biz.

ewet bende öylee zor bir dönem bu yaaa...

15.hafta limon
16.hafta portakal (orta boy)
17.hafta avokado
18.hafta soğan
bunlar eksik haftalardı yane seninki limonnnn
soğan benim bebişte 19.hafta ne acabaaa? az kaldı çünküüü

bende çok deli yatarım aslında hiç bir tarafta duramazdım en rahat sırtüstü ve yüzükoyun yatardım ama şimdi ikisinide yatamıyorum yastıkla boğuşup duruyom sanaha kadar birde wc ye kalkmalarrrr umarım bebeğiminde uyku düzeni böylelikle bosulmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…