2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende büyüyen istiyroum.pazar dolastık butun yerlerı begendıkelrım 950 -1200 arası degısıyo tek besık.eşimde buna bukadar para verınceye kadar takımını alalım dedı.heralde takım yapıcaz biz.

tatlım takımlarda az değil yani 3000 3500 falan bütün baktıklarımmm

tatlım takımlarda az değil yani 3000 3500 falan bütün baktıklarımmm

canım caploonba dıye bebek odası genc odası satan bı maagaza var.takımdan ıstedıgın parcayı alıyosun buyuyen besıgı gardolabı şifonyerı 1750-1800 2000 ne bulabılıyosun.bız ordan alalım dıyoruz ama kısmet tabı.diger yerlerde dedıgın gıbı 3000 falan.

kızlar benim son 2 gündür aksam saatlerinde basım dönüyo.. tansiyonum düşüyo sanırım.. geceleride şiddetli basagrısı
bugün de böyle olursa yarın bi saglık ocagına gidiyim diyorum..

Ona da baktım canımmm ... sanırım ben dolabı biraz büyük istediğimden daha fazla tutuyor....

kızlar benim son 2 gündür aksam saatlerinde basım dönüyo.. tansiyonum düşüyo sanırım.. geceleride şiddetli basagrısı
bugün de böyle olursa yarın bi saglık ocagına gidiyim diyorum..

tatlım tansiyon aletin yok mu yada komşularda falan bi baktırabilsen....aslında hepimizin evinde olması gerekir....

evet benim de dediğim bu canım. desenleri de güzel. ya, biz de yazın kırkı çıksın inşallah, ağustosa doğru yazlığa geçcez. bende büyüğü artık bunu beğenmezse ona genç odası bişey alırız, bunda ikinci yatar. bende birinciyi doğurdum, ikinciyi yapıyorum ha

saat kaç oldu....
koş çabuk mama ye hemen
Yidim geldim.midem bulanıyodu sabahtan beri, yiyemiyorum. zar zor yidim bişeyler,inşalah çıkarmam.

bende büyüyen istiyroum.pazar dolastık butun yerlerı begendıkelrım 950 -1200 arası degısıyo tek besık.eşimde buna bukadar para verınceye kadar takımını alalım dedı.heralde takım yapıcaz biz.
biz de takım halinde alcaz canım. Özelcan bebede vardı galiba. ne zamandır ona da bakmadım.

Wc ye şimdiye kadar iki defa anca uyanmışımdır ben. çünkü küçüklüğümden beri karanlıktan korkarım. yıllar geçtikçede gece uyanmamaya alıştım.

ben sabah kahvaltısını mercimek corbasıylan yaptım

en sevdiğim çorba.afiyet olsun canım. yarasın bebişe

aç açına oturmayınn kızlarrrr doyurun karnınızıı hemen....

ben yedim hem de sabah 7de
ama istersen yemeyenlerin adını tahtaya yazarım sen gelene kadar.. gelince sen de kız onlara tecrübeli anniş olarak

soğan benim bebişte 19.hafta ne acabaaa? az kaldı çünküüü[/COLOR]

19.hafta tatlı patates canım... hani şu sweet potato diye bilenen
devamı da 3-4 sayfa geride yazmıştım.. ama spoiler diye belirttim.. ilerki haftalarda yaz meyveleri var.. canınız istemesin diye
40.haftaya kadar var :))

ben sabah kahvaltısını mercimek corbasıylan yaptım

ohh miss gibi limonlu limonlu çok severim..
afiyet olsun canım

Yidim geldim.midem bulanıyodu sabahtan beri, yiyemiyorum. zar zor yidim bişeyler,inşalah çıkarmam.

afiyet olsun canım.. sööle midene güzelce sindirsin.. akıllı olsun

ayyyyyyyy canım istedi beee demeyin bişey

üstüne de limon ne güzel olurdu di mi... sıcak sıcak miss gibi ohhh

Evet evet söyle utandır midemi de aklı başına gelsin. yeter ama artık.

pişşt midee!! akıllı ol bakiim.. üzme benim arkidişimi
yedikleri Ömer'imize mama olcak.. tut onları sindir güzelce.. hımmmm.. gelmiim oraya

korkmuş mudur yeter mi bu kadar

Son düzenleme:
Bu arada Özelcan bebeyi inceledim, 1000-1500 arası bu odaları buldum.

Nasıllar?:26:
En çok beğendiğimi koyamadım ya. bi saniye:126:

Selam kızlaarrr Yeni kalkabildmmm uyanamadım resmenn yattıkça yatmak geldii Kalktım bişiler hazırlıyorum kendime tıkıniymm aç kalmasın kuzumm Siz naptınız bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…