ben sabah kahvaltısını mercimek corbasıylan yaptım
bende büyüyen istiyroum.pazar dolastık butun yerlerı begendıkelrım 950 -1200 arası degısıyo tek besık.eşimde buna bukadar para verınceye kadar takımını alalım dedı.heralde takım yapıcaz biz.
tatlım takımlarda az değil yani 3000 3500 falan bütün baktıklarımmm
canım caploonba dıye bebek odası genc odası satan bı maagaza var.takımdan ıstedıgın parcayı alıyosun buyuyen besıgı gardolabı şifonyerı 1750-1800 2000 ne bulabılıyosun.bız ordan alalım dıyoruz ama kısmet tabı.diger yerlerde dedıgın gıbı 3000 falan.
kızlar benim son 2 gündür aksam saatlerinde basım dönüyo.. tansiyonum düşüyo sanırım.. geceleride şiddetli basagrısı
bugün de böyle olursa yarın bi saglık ocagına gidiyim diyorum..
cnm valla benim cadı 8. ayına kadar yattı sonra yazlığa gittik 3 ay annem park yatak alalım buraya dedii yok ne gerek var dedimm..sonuç dönünce yatmadı şimdide hala yatmıyoo ama yatakla ilgili değil sorun malesef bizimle daha doğrusu eşimle kıyamam ben ağlamasın deyip göğsüne alıp duruyoo yatma konusuna gelirsen normalde 12 yaşa kadar falan diolar 4 yaşa kadara falan açılmmaış hali diyim sonra normal yatak yapıp 7-8 bence olabilir ama sonrası gene lazım bişey bence..bizde şimdii bebeğe bişey almıcazz ablasının yatağında yatcakk bi süre zaten 2 aya yazlığa geçcez kısmetse 1 aylık falan kızımda tatil yapsın die....o zmn oraya ufaklığa park yatak alıcaz belki diyorum kardeşini de kıskanır bu cadı da yatağına geçer..renk olarak krem yada beyaz tercih edersen iyi olur madem aralarını az tutmak istiyosun bizimki açık krem rengi...düğmelerii çiçeklii falan..baktım kii eğer kız bunda yatmıyoo o zmn bunu direk açıcaz büyük halde kardeşi de park yatağına geçicekk bakalım artık..
evet benim de dediğim bu canım. desenleri de güzel. ya, biz de yazın kırkı çıksın inşallah, ağustosa doğru yazlığa geçcez. bende büyüğü artık bunu beğenmezse ona genç odası bişey alırız, bunda ikinci yatar. bende birinciyi doğurdum, ikinciyi yapıyorum haranacım bak bizim bundan yatağı
Baby Hope zel Seri Lks Byyen Asansrl Beik 930,,Taffy Baby - Online bebek rnleri marketiniz
Yidim geldim.saat kaç oldu....
koş çabuk mama ye hemen
biz de takım halinde alcaz canım. Özelcan bebede vardı galiba. ne zamandır ona da bakmadım.bende büyüyen istiyroum.pazar dolastık butun yerlerı begendıkelrım 950 -1200 arası degısıyo tek besık.eşimde buna bukadar para verınceye kadar takımını alalım dedı.heralde takım yapıcaz biz.
Wc ye şimdiye kadar iki defa anca uyanmışımdır ben. çünkü küçüklüğümden beri karanlıktan korkarım. yıllar geçtikçede gece uyanmamaya alıştım.bende çok deli yatarım aslında hiç bir tarafta duramazdım en rahat sırtüstü ve yüzükoyun yatardım ama şimdi ikisinide yatamıyorum yastıkla boğuşup duruyom sanaha kadarbirde wc ye kalkmalarrrr umarım bebeğiminde uyku düzeni böylelikle bosulmaz
aç açına oturmayınn kızlarrrr doyurun karnınızıı hemen....
soğan benim bebişte 19.hafta ne acabaaa? az kaldı çünküüü[/COLOR]
Yidim geldim.midem bulanıyodu sabahtan beri, yiyemiyorum. zar zor yidim bişeyler,inşalah çıkarmam.
afiyet olsun canım.. sööle midene güzelce sindirsin.. akıllı olsun
ayyyyyyyy canım istedi beee demeyin bişey
Evet evet söyle utandır midemi de aklı başına gelsin. yeter ama artık.
Bu arada Özelcan bebeyi inceledim, 1000-1500 arası bu odaları buldum.
Eki Görüntüle 320051 Eki Görüntüle 320052 Eki Görüntüle 320053
Nasıllar?:26:
En çok beğendiğimi koyamadım ya. bi saniye:126:
Bu arada Özelcan bebeyi inceledim, 1000-1500 arası bu odaları buldum.
Eki Görüntüle 320051 Eki Görüntüle 320052 Eki Görüntüle 320053
Nasıllar?:26:
En çok beğendiğimi koyamadım ya. bi saniye:126:
Selam kızlaarrrYeni kalkabildmmm uyanamadım resmenn yattıkça yatmak geldii Kalktım bişiler hazırlıyorum kendime tıkıniymm aç kalmasın kuzumm Siz naptınız bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?