2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

2 ve 3 ü beğendim ben de.. ama erkeğe papatyalı olmaz.. kulpları değiştirmek lazım
fiyatları da iyiymiş.. ben de eşime dedim en fazla 1.500 veririm diye.. fazlasına gerek yok

Selam kızlaarrr Yeni kalkabildmmm uyanamadım resmenn yattıkça yatmak geldii Kalktım bişiler hazırlıyorum kendime tıkıniymm aç kalmasın kuzumm Siz naptınız bakim

maşallah kuzum.. ne güzel uyumuşsun bööle
tabi kaçta yattığın da önemli

kızım olursa bu yataktan istiyorumm
Eki Görüntüle 320057

çok tatlı... ama ben çok beğensem de renkli bişey almak istemiyorum, 2.ci kız olursa sıkıntı olucak diye

bunu daha çok beğendim ben... ben de bööle bişe alıcam işte
fiyat da çok iyi :128::128:

liste nerde kızlar beni de ekleyin yaw

sen eklisin diye hatırlıyorum ben ama :44::44:
buyur canım liste burda;

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/493006-2012-haziran-annelerinin-yeni-takip-listesi.html

bebe 1 de yattım çok geçde değil ama erkende yatsam böyle

pişşt midee!! akıllı ol bakiim.. üzme benim arkidişimi
yedikleri Ömer'imize mama olcak.. tut onları sindir güzelce.. hımmmm.. gelmiim oraya

korkmuş mudur yeter mi bu kadar
Yeter canım,korktu galiba.şu anda gayet iyiyim. arada seni böyle rahatsız edersem kusura bakma.

Selam kızlaarrr Yeni kalkabildmmm uyanamadım resmenn yattıkça yatmak geldii Kalktım bişiler hazırlıyorum kendime tıkıniymm aç kalmasın kuzumm Siz naptınız bakim
Günaydın tembel anniş.ne gördün bakim rüyanda? biz de bebek odası bakıyoruz.

3.cusu daha bı guzel sankı
bence de.:44:ama gidip yerinde de görmek lazım. benim duvarlarım beyaz. onları duvar öyle gösteriyo biraz da.

en sağdakini beğendim baya canım Ben beğendim model mart sonuna doğru yaptırıcam aynısı.Komşum mobilyacı ucuza gelicek baya

mobilyacılar daha mı uyguna yapar? yoksa tanıdık olduğu içinmi canım?

özel can bebe de peşin alımlarınızda daha da düşüyolar kızlar. sıkı bi pazarlık yaparsanız çok daha hesaplıya alıyosunuz. 1700 tl'lik şeyi 1200'e alan arkadaşım var pazarlıkla. aklınızda bulunsun. özellikle ulus mağazası çok hesaplı:)

Kızlarrr cok sükür bugün iyiyim geldim buralara hersey yoluna girdi tekrar sükr tabii gecmişi okumamın imkanı yok ama son sayfalara baktım bebe odaları cook güzel yaaa hepinizin ki ayrı ayrı güzel valla yaa bende özendim :)

hey allahım ya napsak zamanımı ileri alsakk biz duralım sen gel

olmazzzzz biz durmayalım.. biz yavaş gidelim nurgül koşsun

bebe 1 de yattım çok geçde değil ama erkende yatsam böyle

evt kuşum geç de diilmiş.. o zaman sıradaki ninni sana gelsin;

pelish uyusun da elosh büyüsün niiiiinni...

Yeter canım,korktu galiba.şu anda gayet iyiyim. arada seni böyle rahatsız edersem kusura bakma.

aşkolsun canım ne rahatsızlığı sen oldukça sööle bana ben çekerim onun kulağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…