Bu arada Özelcan bebeyi inceledim, 1000-1500 arası bu odaları buldum.
Eki Görüntüle 320051 Eki Görüntüle 320052 Eki Görüntüle 320053
Nasıllar?:26:
En çok beğendiğimi koyamadım ya. bi saniye:126:
Selam kızlaarrrYeni kalkabildmmm uyanamadım resmenn yattıkça yatmak geldii Kalktım bişiler hazırlıyorum kendime tıkıniymm aç kalmasın kuzumm Siz naptınız bakim
bi kesinleşsede rahatlasak seninkiniiiHakkaten takvimdeki haftadamısın canım ben seni daha ilerde biliyodum ya :26:
hahahaa bana rakip mi olcan kız
hoşgeldiinn
hee bebemm yaaa.. zaman sizde fıldırr fıldırr ilerliyoda sanki bende geçmiyomuş gibime geliyo
liste nerde kızlar beni de ekleyin yaw
hee bebemm yaaa.. zaman sizde fıldırr fıldırr ilerliyoda sanki bende geçmiyomuş gibime geliyo
2 ve 3 ü beğendim ben de.. ama erkeğe papatyalı olmaz.. kulpları değiştirmek lazım
fiyatları da iyiymiş.. ben de eşime dedim en fazla 1.500 veririm diye.. fazlasına gerek yok
maşallah kuzum.. ne güzel uyumuşsun bööle
tabi kaçta yattığın da önemli
çok tatlı... ama ben çok beğensem de renkli bişey almak istemiyorum, 2.ci kız olursa sıkıntı olucak diye
Yeter canım,korktu galiba.pişşt midee!! akıllı ol bakiim.. üzme benim arkidişimi
yedikleri Ömer'imize mama olcak.. tut onları sindir güzelce.. hımmmm.. gelmiim oraya
korkmuş mudur yeter mi bu kadar
Günaydın tembel anniş.Selam kızlaarrrYeni kalkabildmmm uyanamadım resmenn yattıkça yatmak geldii Kalktım bişiler hazırlıyorum kendime tıkıniymm aç kalmasın kuzumm Siz naptınız bakim
bence de.:44:ama gidip yerinde de görmek lazım. benim duvarlarım beyaz. onları duvar öyle gösteriyo biraz da.3.cusu daha bı guzel sankı
en sağdakini beğendim baya canımBen beğendim model mart sonuna doğru yaptırıcam aynısı.Komşum mobilyacı ucuza gelicek baya
Bu arada Özelcan bebeyi inceledim, 1000-1500 arası bu odaları buldum.
Eki Görüntüle 320051 Eki Görüntüle 320052 Eki Görüntüle 320053
Nasıllar?:26:
En çok beğendiğimi koyamadım ya. bi saniye:126:
bekleyin laann beni en azından 17 haftalık oliiimmhey allahım ya napsak zamanımı ileri alsakkbiz duralım sen gel
canm biz aynı haftadayız benimkini geçen hafta doktorum tahmini söyledi
hey allahım ya napsak zamanımı ileri alsakkbiz duralım sen gel
bebe 1 de yattım çok geçde değil ama erkende yatsam böyle
Yeter canım,korktu galiba.şu anda gayet iyiyim. arada seni böyle rahatsız edersem kusura bakma.
15.hafta limon
16.hafta portakal (orta boy)
17.hafta avokado
18.hafta soğan
bunlar eksik haftalardı yane seninki limonnnn
bekleyin laann beni en azından 17 haftalık oliiimm
yok canım benimki kesinleşmeden söylemiyomuş yaa :26::26:
bunu daha çok beğendim ben... ben de bööle bişe alıcam işte
fiyat da çok iyi :128::128:
sen eklisin diye hatırlıyorum ben ama :44::44:
buyur canım liste burda;
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/493006-2012-haziran-annelerinin-yeni-takip-listesi.html
bekleyin laann beni en azından 17 haftalık oliiimm
yok canım benimki kesinleşmeden söylemiyomuş yaa :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?