Kızlarrr cok sükür bugün iyiyim geldim buralara hersey yoluna girdi tekrar sükr tabii gecmişi okumamın imkanı yok ama son sayfalara baktım bebe odaları cook güzel yaaa hepinizin ki ayrı ayrı güzel valla yaa bende özendim :)
yerim limonumu bennnn. canım tşk ederim. yorduk senide ama limonumda tşk ediyo.:)
Eki Görüntüle 320101
kızlar esım bu yastıktan sıparıs vermıs bel agrılarım ıcın ınş. bu ıyıgelır yaaa gelmezse ben yıne ısyanlardayım
ekliyim cnm listede ama cinsiyet yazmıyor
Yeter canım,korktu galiba.şu anda gayet iyiyim. arada seni böyle rahatsız edersem kusura bakma.
Günaydın tembel anniş.ne gördün bakim rüyanda? biz de bebek odası bakıyoruz.
bence de.:44:ama gidip yerinde de görmek lazım. benim duvarlarım beyaz. onları duvar öyle gösteriyo biraz da.
mobilyacılar daha mı uyguna yapar? yoksa tanıdık olduğu içinmi canım?
Biz de 1500 den fazla vermeyi düşünmüyoruz. o yüzden bunlara baktım bende.2 ve 3 ü beğendim ben de.. ama erkeğe papatyalı olmaz.. kulpları değiştirmek lazım
fiyatları da iyiymiş.. ben de eşime dedim en fazla 1.500 veririm diye.. fazlasına gerek yok
bu daha guzelmış canım dıgerlerınden
evet bende buna bayıldım.bunu daha çok beğendim ben... ben de bööle bişe alıcam işte
fiyat da çok iyi :128::128:
özel can bebe de peşin alımlarınızda daha da düşüyolar kızlar. sıkı bi pazarlık yaparsanız çok daha hesaplıya alıyosunuz. 1700 tl'lik şeyi 1200'e alan arkadaşım var pazarlıkla. aklınızda bulunsun. özellikle ulus mağazası çok hesaplı:)
Kızlarrr cok sükür bugün iyiyim geldim buralara hersey yoluna girdi tekrar sükr tabii gecmişi okumamın imkanı yok ama son sayfalara baktım bebe odaları cook güzel yaaa hepinizin ki ayrı ayrı güzel valla yaa bende özendim :)
25 ocakta... o zmn söylemezse o bıdık boynunu kocam koparırhey allah yaaa:26:
neyse ne zaman kontrol?bu sefer söyler herhalde
canımm yaa bi kullan rahat edersen hemen söyle bende istiyorumm yaa cok rahatsızım geceleriiEki Görüntüle 320101
kızlar esım bu yastıktan sıparıs vermıs bel agrılarım ıcın ınş. bu ıyıgelır yaaa gelmezse ben yıne ısyanlardayım
yaa şimdi onlarda ihtimalli konusucaklar bu seferde kesinlessin diye beklicembaşka bı doktoram gıdıp ogrensenkı :26::26::26: çok merak edıyom ben yaaa :26::26:
Nurgülce cnm sen kaç haftalıksın ki? benim doktorum da 16 haftalık olmadan söylemiyordu başka doktora gittim 14 haftalıkken öğrendim
kaça almış canım??
ben dün akşam eşime gösterdim.. gerek yok ben sana yaparım aynından dedi :26:
nası yapcaksa artık adam inşaat mühendisi, onu da geç eline iğne almışlığı yok ama bilmiş bilmiş yaparım diyoo
tamam cnm sen oraya yaz.. ben düzeltmeyi yaparım
bu arada nası oldun??? iyisin artık de mi???
kaça almış canım??
nası yapcaksa artık adam inşaat mühendisi, onu da geç eline iğne almışlığı yok ama bilmiş bilmiş yaparım diyoo
Yaa kızımı gördüm rüyamdaaa almışım kucağıma dolaşıyodukk pembişte tulumu vardı oyy mırıl mırıllValla bebem bizimki eşimi sever.Hemde komşu olduğu için uygun olucak gibi düşünüyoruz.Bakalım yaptırırken görücizzz
25 ocakta... o zmn söylemezse o bıdık boynunu kocam koparır
canımm yaa bi kullan rahat edersen hemen söyle bende istiyorumm yaa cok rahatsızım gecelerii
yaa şimdi onlarda ihtimalli konusucaklar bu seferde kesinlessin diye beklicem
14+2 deyim canım..aslında ısrar etsem benim doktorda söylicek bişey ama yok önce kesinlessin diyo o
kaça almış canım??
tamam cnm sen oraya yaz.. ben düzeltmeyi yaparım
bu arada nası oldun??? iyisin artık de mi???
iyi olmana çok sevindim canım
fikir olsun diye bakıyoruz bakıyoruz iç geçiriyoruz
yerim senin limonunu ben
gördün mü ilerki haftaları???
Yaa kızımı gördüm rüyamdaaa almışım kucağıma dolaşıyodukk pembişte tulumu vardı oyy mırıl mırıllValla bebem bizimki eşimi sever.Hemde komşu olduğu için uygun olucak gibi düşünüyoruz.Bakalım yaptırırken görücizzz
Biz de 1500 den fazla vermeyi düşünmüyoruz. o yüzden bunlara baktım bende.
Canım bencede bizde anca 1500 oda en fazlası birde ben sonradan yatak yapılanlar varya onlardan alıcam kullanır 10 yaşına kadar inşallah:)) Çok tutumlu gördüm kendimi :)
canımm yaa bi kullan rahat edersen hemen söyle bende istiyorumm yaa cok rahatsızım gecelerii
canım kullanayım bı eger bı ıse yaramazsa gerı ıade garantısı var zaten verırım gerı ıse yaramazsa
ben gıttıydım canım 14 haftada %99 dedıydı ama ben %1 lık ıhtımalı bıle dusunduydum ya pıpı ıcerı kacarsa dıye
o zaten biliyordur tahminimde yanılmıyım diye söylemiyordur.kızdır seninki bence.
99 tl canım fıyatı valla esım ılk haftalardan berı hep alalım dıye tutturuyordu ama ben gerek yok para vermeye dıyordum ama bu agrılarımı gorunce bı umut ıyı gelır dedık duygucum esın nasıl yapıcak kız bunutekstıl muhendısı olsa neyse bu muhendısler herseyı yapabılırız sanıyorlar super guclerı varmıs gıbı bızımkıde eve bı zamanlar c sehpa yapmaya karar vrmıstı ama beceremeyınce aldı boyunun ölcusunu bıan kendını mımar sandıydı
aynı benim eşim. ben yaparım diyo hep. dekoratör kendisi de. alçıdan falan anlar da, bel yastığını nasıl yapar orası muamma. ben şimdi bu bebek odalarını ona göstersem ben daha güzelini yaparım der kesin.
canım kullanayım bı eger bı ıse yaramazsa gerı ıade garantısı var zaten verırım gerı ıse yaramazsa
ben gıttıydım canım 14 haftada %99 dedıydı ama ben %1 lık ıhtımalı bıle dusunduydum ya pıpı ıcerı kacarsa dıye
puaahahhahahah yaaa aynen bendee piposu kaçmışmıdır ki deyip duruyorum eşimee iice uçtun sen dioo ...:))
ayy bilmyiorum yaa heycanla beklemekte çok güzel aslında
ben hep rüyamda sarışın erkek bebek görüyorum ayy bide güzel oluyoki maşşallhh
bu o modellerden işte. bende özellikle büyüyen ve sallanabilen beşik arıyorum.12 yaşa kadar yatabiliyolarmış. o kadar bile olmasa 7-8 yaşına kadar yatsın yine şükür.Canım bencede bizde anca 1500 oda en fazlası birde ben sonradan yatak yapılanlar varya onlardan alıcam kullanır 10 yaşına kadar inşallah:)) Çok tutumlu gördüm kendimi :)
ayy bilmyiorum yaa heycanla beklemekte çok güzel aslında
ben hep rüyamda sarışın erkek bebek görüyorum ayy bide güzel oluyoki maşşallhh
ok cnm yazdım oraya.bulantı açısından hala devam ediyor.sinir yönünden de aklıma geldikçe aşırı sinirleniyorum.düşünmemeye çalışıyorum işte.
Valla canım bende sevindim:)) Fiyatlar 1500 kadar uygun bencede Ben yaptırcam canım kuzenim yaptırmştı 1100 tl ye ve cok da sağlam olmuştu bende model beğenip yaptırcam Topcularda modessa da inşallah Annanesi ve dedesinin hediyesi olcakmış kızıma:)
Canım bencede bizde anca 1500 oda en fazlası birde ben sonradan yatak yapılanlar varya onlardan alıcam kullanır 10 yaşına kadar inşallah:)) Çok tutumlu gördüm kendimi :)
bekleyin laann beni en azından 17 haftalık oliiimm
yok canım benimki kesinleşmeden söylemiyomuş yaa :26::26:
olmazzzzz biz durmayalım.. biz yavaş gidelim nurgül koşsun
evt kuşum geç de diilmiş.. o zaman sıradaki ninni sana gelsin;
pelish uyusun da elosh büyüsün niiiiinni...
aşkolsun canım ne rahatsızlığısen oldukça sööle bana ben çekerim onun kulağını
aynı benim eşim. ben yaparım diyo hep. dekoratör kendisi de. alçıdan falan anlar da, bel yastığını nasıl yapar orası muamma. ben şimdi bu bebek odalarını ona göstersem ben daha güzelini yaparım der kesin.
oyyyyy yerim ben Eloşu. Popişini ısırdınmı? çok şükür artık 2012 deyiz. bir adım da olsa yaklaştık doğuma.:26:
Valla canım bende sevindim:)) Fiyatlar 1500 kadar uygun bencede Ben yaptırcam canım kuzenim yaptırmştı 1100 tl ye ve cok da sağlam olmuştu bende model beğenip yaptırcam Topcularda modessa da inşallah Annanesi ve dedesinin hediyesi olcakmış kızıma:)
Oyy sevseydin öpseydin birde kızımmm niye tepişiyosun kzızmm deseydin
pişşşşt!! sen neye bene cevap vermiyon bakemm
ben sene o kadar ninni besteledim
yoksa tanımadın mı beniiiiii
ağlarım bak
Eki Görüntüle 320139
hakkaten canım böyle bunlar
bilmiyom walla dediği gibi yapabilirse seri üretime geçer satarız artık
kesin der kesin
benimki de çok anlarmış gibi bakıp bunlar o kadar para etmez diyoo.. neresinden anlıyosa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?