düşünme canım hiç bebişini düşün sen
bulantıların da inşallah geçer bi an önce :116::116::116:
evt canım ben de öyle düşünüyorum.. model beğenip ankara sitelerde yaptırıcam..
sonradan yatak yapılanları bilmiyodum aklımda olsun ben de öyle yaptırayım.. ne kadar çok kullanırsa o kadar iyi..
bi de dediğin gibi 10yaşına kadar kullansa daha ne isterim ki..
puaahahhahahah yaaa aynen bendee piposu kaçmışmıdır ki deyip duruyorum eşimee iice uçtun sen dioo ...:))
puaahahhahahah yaaa aynen bendee piposu kaçmışmıdır ki deyip duruyorum eşimee iice uçtun sen dioo ...:))
Bu güzel ninni için teysoşumuza teşekkür ederiz :
Yazdım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaPardon tanışıyomuyuk
kesin der kesin
benimki de çok anlarmış gibi bakıp bunlar o kadar para etmez diyoo.. neresinden anlıyosa artık
kaçar mı kiii
ama ben gördüm bayaa bi çıkık bişeydi nası kaçcak o içeri
evt yaz banayoksa çok ağlarım çooooook
nurgulum kız sızden sarısın bebek nasıl cıkcakkı bence sızden soyle kara yagız yakısıklık bı delıkanlı cıkar erkek olursa
öyle yapmaya çalışıyorum.bulantılar geçse şöle ayu gibi yesem ne güzel olcak :)
valla ben her ıcıne kacmıstır dedıgımde esım bana gorursun doktora gıdınce bak nasıl accak gostercek sana pipiyi dediydi dediğide çıktı işte ozamanki pipi nasıl içeri kaçsınkı bu pipi
Eki Görüntüle 320178 [
erkekler kulübü de olsa, eşlerimiz de orda tanışsa. hepsi ne kadar aynı ya.
kız kayınpederim sarı kayınbirederimde sarı onların etkisinde kaldım herhalde
kendme süper bii hazırladım mideme dogru yolluyorum
hadı bakalım soyle kıvanc tatlıtug gıbı yakısıklı bırsey beklıyoz senden
ne yıyon yaa bende acıktım ne yesem dıye dusunup duruyom
canım ya, doktorun bana en son verdiği usg resminde karışık rakamlar yazıyo. anlamadım. 3cm bişey yazıyo. acaba nedir ki o?valla ben her ıcıne kacmıstır dedıgımde esım bana gorursun doktora gıdınce bak nasıl accak gostercek sana pipiyi dediydi dediğide çıktı işte ozamanki pipi nasıl içeri kaçsınkı bu pipi
Eki Görüntüle 320178 [
kaçar mı kiii
ama ben gördüm bayaa bi çıkık bişeydi nası kaçcak o içeri
Yaa kuşum sen haftaya gitt artık valla ben çatladım haaaa::))
bu o modellerden işte. bende özellikle büyüyen ve sallanabilen beşik arıyorum.12 yaşa kadar yatabiliyolarmış. o kadar bile olmasa 7-8 yaşına kadar yatsın yine şükür.
Süper bulursan bana da yolla kuşum :)
QUOTE=solstice;22464043]
valla ben her ıcıne kacmıstır dedıgımde esım bana gorursun doktora gıdınce bak nasıl accak gostercek sana pipiyi dediydi dediğide çıktı işte ozamanki pipi nasıl içeri kaçsınkı bu pipi
Eki Görüntüle 320178 [
Kızım maşallah ne kadar belirgin :))
inşallah canım.. geçsin bulantılar.. doya doya tıka basa ye canımm
yok canım sen rahat ol.. bu mimkin diil kaçmaz
onlar bizim gibi olamazlar biz çok renkliyiz
ama muhabbet benzer olurdu,
abi bi mobilya beğenmiş 3000tl... verilir mi o kadar yaa.. baksan 5 para etmez.. tutturmuş alalım diye..
geçen alışverişe gittik.. gitmez olaydık çıkamadı bi türlü mağazadan.. bıraksam bütün avm yi satın alacak...
Valla benmim kocada diyo nie haziran anaları varda Babaları yok diye :) Açalım bir sayfa bu gariplere
inşallah canım.. geçsin bulantılar.. doya doya tıka basa ye canımm
yok canım sen rahat ol.. bu mimkin diil kaçmaz
onlar bizim gibi olamazlar biz çok renkliyiz
ama muhabbet benzer olurdu,
abi bi mobilya beğenmiş 3000tl... verilir mi o kadar yaa.. baksan 5 para etmez.. tutturmuş alalım diye..
geçen alışverişe gittik.. gitmez olaydık çıkamadı bi türlü mağazadan.. bıraksam bütün avm yi satın alacak...
canım ya, doktorun bana en son verdiği usg resminde karışık rakamlar yazıyo. anlamadım. 3cm bişey yazıyo. acaba nedir ki o?
ayy bılmemkı şimdiden 3 cm değildir dime pipisi yuh derım yanıense kalınlıgı fılanmıkı o bılemedımkı sımdı
ben görmedim yaa pipi.:18:sen nasıl ayırt ettin onu?
benn geldimmm :)
güzell annecikler nasılsınızzz ....:)
bu kız elimi tekmeledi yaaaaHaftaya kontrol var hepsini anlatıcam doktor amcaya diyorum Nasıl bi tiple karşılaşıcam acaba
annaamm öle oğluşum olursa naparım benn kızlar hep sarar başınıı derde sokarhadı bakalım soyle kıvanc tatlıtug gıbı yakısıklı bırsey beklıyoz senden
ne yıyon yaa bende acıktım ne yesem dıye dusunup duruyom
Yaa kuşum sen haftaya gitt artık valla ben çatladım haaaa::))
Süper bulursan bana da yolla kuşum :)
Kızım maşallah ne kadar belirgin :))
Valla benmim kocada diyo nie haziran anaları varda Babaları yok diye :) Açalım bir sayfa bu gariplere
valla ultrasondan bence o maşallahı var bızım oglanın ben ılk zamanlar yalan degıl gonlumde hep kız ıstıyodum bana ınat pipiyi çıkardı dıyom benama sımdı oğlusum bı yana dunya bı yana
hosgeldın nırdesın sen yaaaa ozledıkkkk oğlumla senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?