2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öyle yapmaya çalışıyorum.bulantılar geçse şöle ayu gibi yesem ne güzel olcak :)

QUOTE=solstice;22464043]
puaahahhahahah yaaa aynen bendee piposu kaçmışmıdır ki deyip duruyorum eşimee iice uçtun sen dioo ...:))

valla ben her ıcıne kacmıstır dedıgımde esım bana gorursun doktora gıdınce bak nasıl accak gostercek sana pipiyi dediydi dediğide çıktı işte ozamanki pipi nasıl içeri kaçsınkı bu pipi

[

puaahahhahahah yaaa aynen bendee piposu kaçmışmıdır ki deyip duruyorum eşimee iice uçtun sen dioo ...:))

kaçar mı kiii
ama ben gördüm bayaa bi çıkık bişeydi nası kaçcak o içeri

Bu güzel ninni için teysoşumuza teşekkür ederiz :

Yazdım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pardon tanışıyomuyuk

evt yaz bana yoksa çok ağlarım çooooook

nurgulum kız sızden sarısın bebek nasıl cıkcakkı bence sızden soyle kara yagız yakısıklık bı delıkanlı cıkar erkek olursa

kız kayınpederim sarı kayınbirederimde sarı onların etkisinde kaldım herhalde

kendme süper bii hazırladım mideme dogru yolluyorum

öyle yapmaya çalışıyorum.bulantılar geçse şöle ayu gibi yesem ne güzel olcak :)

inşallah canım.. geçsin bulantılar.. doya doya tıka basa ye canımm

yok canım sen rahat ol.. bu mimkin diil kaçmaz

erkekler kulübü de olsa, eşlerimiz de orda tanışsa. hepsi ne kadar aynı ya.

onlar bizim gibi olamazlar biz çok renkliyiz
ama muhabbet benzer olurdu,

abi bi mobilya beğenmiş 3000tl... verilir mi o kadar yaa.. baksan 5 para etmez.. tutturmuş alalım diye..

geçen alışverişe gittik.. gitmez olaydık çıkamadı bi türlü mağazadan.. bıraksam bütün avm yi satın alacak...

kız kayınpederim sarı kayınbirederimde sarı onların etkisinde kaldım herhalde

kendme süper bii hazırladım mideme dogru yolluyorum

hadı bakalım soyle kıvanc tatlıtug gıbı yakısıklı bırsey beklıyoz senden

ne yıyon yaa bende acıktım ne yesem dıye dusunup duruyom

bu kız elimi tekmeledi yaaaa Haftaya kontrol var hepsini anlatıcam doktor amcaya diyorum Nasıl bi tiple karşılaşıcam acaba

canım ya, doktorun bana en son verdiği usg resminde karışık rakamlar yazıyo. anlamadım. 3cm bişey yazıyo. acaba nedir ki o?

kaçar mı kiii
ama ben gördüm bayaa bi çıkık bişeydi nası kaçcak o içeri

ben görmedim yaa pipi.:18:sen nasıl ayırt ettin onu?

hiç hayatımda tıka basa yediğimi hatırlamıyorum ama bu sefer yiyecem :) senin eşin mi alışveriş tutkunu olan? ay eşinse ne güzel ben benimkine bi türlü bebek alışverişi yaptıramıyorum

valla ayırt edılıyor ultrasonda yaa bızımkı acmıs bacakları nanık yapıyordu bıze edepsız olcak valla bu ccuk

bu kız elimi tekmeledi yaaaa Haftaya kontrol var hepsini anlatıcam doktor amcaya diyorum Nasıl bi tiple karşılaşıcam acaba

ceza ver annesi bir hafta fazla kalsın içerde :) ne zaman hissetmeye başlıycaz hareketlerini ya da tekmelerini.kaçıncı haftalarda oluyomuş?

hadı bakalım soyle kıvanc tatlıtug gıbı yakısıklı bırsey beklıyoz senden

ne yıyon yaa bende acıktım ne yesem dıye dusunup duruyom
annaamm öle oğluşum olursa naparım benn kızlar hep sarar başınıı derde sokar
ne yiyorum biliyomusun yeşil salata içine kırmızı turp dogradım kıtır ekmek attım bide bol limoonn bi kase yedim bi kase daha yiesim var
benn geldimmm :)
güzell annecikler nasılsınızzz ....:)

hoşgeldin canım... tıkınıyok biz sen napan...

çatlak için krem vs.kullanmaya başladınızmı kızlar ben bebek yağı kullanıyorum 1ay sonra falanda lierac almayı düşünüyorum.. Birde sorum olacak benim göğüslerim çok kaşınıyor sizdede varmı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…