2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

biri de resmi eklese "ben bu mobilyanın kralını yaparım" falan övünüp dururlar. biz de okuya okuya gülmekten ölürüz.
Valla benmim kocada diyo nie haziran anaları varda Babaları yok diye :) Açalım bir sayfa bu gariplere

açalım valla. 2012 bebişlerinin baba adayları diye.

bendeeeee bendeee çokkk özledimmmmm kuzummmmmmm

hoşbuldukkk canımmm bndee tıkındımm geldimmm :))
afiyetlerrr olsun size :)))

ahhh yazmammıııı Ne kadar çabuk değişmiş nickin senin ebrunun 2 ayda değişti

evt kuşum.. dün akşam 10.30 gibi yazdım 11.30 gibi değiştirmişler saolsunlar

ben görmedim yaa pipi.:18:sen nasıl ayırt ettin onu?

canım bi anlık bi görüntüde gördüm.. zaten kıpır kıpırdı hemen kapadı bacakları.. bi daha sefere resmini çekeriz dedi dr um

Valla benmim kocada diyo nie haziran anaları varda Babaları yok diye :) Açalım bir sayfa bu gariplere

haklısın cnm.. açalım walla

benn geldimmm :)
güzell annecikler nasılsınızzz ....:)

hoşgedlin kuşummm nasılsın???

hiç hayatımda tıka basa yediğimi hatırlamıyorum ama bu sefer yiyecem :) senin eşin mi alışveriş tutkunu olan? ay eşinse ne güzel ben benimkine bi türlü bebek alışverişi yaptıramıyorum

inşallah canım
onlar eşlerimizin muabbeti
yoksa nerde benimki alışverişten nefret eder...
hatta ben gider beğenirim ona bişeyler.. sonra o gelir benim beğendiklerimi dener alırız.. o derece yane

Kızlar nck değiştirme için ms attım.Pelishh nickimi herkes bliyoo google yazınca çıkıyo direkk..prenses_peri veya prensess perii olarak değişicek bilginize

hoşşbuldukkk canımmm bndeee sizleriii çoooookkk özledimm yaa bebişlerinizi ve sizleriii kocaman kocamann öpüorummmm

ben de bebe yağı kullanıyorum cnm.. bi de kakao yağı.. göğsümde de var kaşıntı

biri de resmi eklese "ben bu mobilyanın kralını yaparım" falan övünüp dururlar. biz de okuya okuya gülmekten ölürüz.

kesin onların muhabbetine gülmekten biz konuşamayız

Kızlar nck değiştirme için ms attım.Pelishh nickimi herkes bliyoo google yazınca çıkıyo direkk..prenses_peri veya prensess perii olarak değişicek bilginize

aklıma nil in şarkısı geldi..

o beni prenses peri sanıyooooo

ben yalnız alışveriş yapmayı çok severim kimse karışmadığında 5 dkkada alıyorum alacağımı ama eşim öyle değil bi saat aynaya bakar giyer dener sonra vazgeçer falan ama genelde alışverişi sevemz.erkeklerin çoğunluğu da öyledir zaten uyuz şeyler :)

Hoşgeldin canı biz iyiyiz sen nasılsın asıl nedir bulantı durumları
hoşbuldumm canımmm :)
bende idare eder canım bulantılarım azaldı ama tamamen geçmedi hala kusmalar falan dewamm ... bu seferde terse döndüü sabahları azz oluoo akşamları çok fena oluorumm ... ((

hoşgedlin kuşummm nasılsın???
hoşbuldukkk canımm bnmmm .... valla idare eder tatlım zorla bişiler yedim geldimm ...
sen nasılsın canım ... nickin hayırlı olsunnn süperrrrrr olmuşşş

peliss kuzumm sendemi değişiosunnn :))) hadi şimdiden hayırlı olsun tatlımm

bende o şarkıyı çok sevdiğim için ordan aklıma geldi zatenn

Bende ondan değiştirmiştim canım dostu var düşmanı var demii:)

Anam duygum sende değiştirmişşin bak şimdi farkeetim resmi de değiştirmişin çok tatlı olmuşş

hepsi aynı sürümden çıkma sanırım bizim kocişlerin

hoşbuldukkk canımm bnmmm .... valla idare eder tatlım zorla bişiler yedim geldimm ...
sen nasılsın canım ... nickin hayırlı olsunnn süperrrrrr olmuşşş

saol canımm benim

ben de iyiyim canım.. oğlumla yiyip içip yatıyos tembellik yapıyos
naptın gitcen mi annene yine???

bende o şarkıyı çok sevdiğim için ordan aklıma geldi zatenn

:118:

şu üçlünün sonuncusu var yaaa onun harekete hastayım

Son düzenleme:

O zaman aksamları daha hafif yiycen canım ayy inşallah tez zamanda hepsi gecer

sorma bayılıyorum bu üçlüyee

valla tarifi yok yani bazen kımıldıyo bazen zıplıyo belli olmuyo..Tarif edilicek cinsten bişi değil Özelikle yemeklerden sonra Allahım tüm bekleyenlere yaşatsın bir an önce

amin inşallah çok değişik bi his olsa gerek.çok merak ediyorum içimde nolcak nasıl bişi diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…