onlar bizim gibi olamazlar biz çok renkliyiz
ama muhabbet benzer olurdu,
abi bi mobilya beğenmiş 3000tl... verilir mi o kadar yaa.. baksan 5 para etmez.. tutturmuş alalım diye..
geçen alışverişe gittik.. gitmez olaydık çıkamadı bi türlü mağazadan.. bıraksam bütün avm yi satın alacak...
Valla benmim kocada diyo nie haziran anaları varda Babaları yok diye :) Açalım bir sayfa bu gariplere
bendeeeee bendeee çokkk özledimmmmm kuzummmmmmmÖzledim yavv
annaamm öle oğluşum olursa naparım benn kızlar hep sarar başınıı derde sokar
ne yiyorum biliyomusun yeşil salata içine kırmızı turp dogradım kıtır ekmek attım bide bol limoonn bi kase yedim bi kase daha yiesim var
hoşgeldin canım... tıkınıyok bizsen napan...
ceza ver annesi bir hafta fazla kalsın içerde :) ne zaman hissetmeye başlıycaz hareketlerini ya da tekmelerini.kaçıncı haftalarda oluyomuş?
ahhh yazmammııııNe kadar çabuk değişmiş nickin senin ebrunun 2 ayda değişti
ben görmedim yaa pipi.:18:sen nasıl ayırt ettin onu?
Valla benmim kocada diyo nie haziran anaları varda Babaları yok diye :) Açalım bir sayfa bu gariplere
benn geldimmm :)
güzell annecikler nasılsınızzz ....:)
hiç hayatımda tıka basa yediğimi hatırlamıyorum ama bu sefer yiyecem :) senin eşin mi alışveriş tutkunu olan? ay eşinse ne güzel ben benimkine bi türlü bebek alışverişi yaptıramıyorum
benn geldimmm :)
güzell annecikler nasılsınızzz ....:)
valla ultrasondan bence o maşallahı var bızım oglanın ben ılk zamanlar yalan degıl gonlumde hep kız ıstıyodum bana ınat pipiyi çıkardı dıyom benama sımdı oğlusum bı yana dunya bı yana
hosgeldın nırdesın sen yaaaa ozledıkkkk oğlumla senı
çatlak için krem vs.kullanmaya başladınızmı kızlar ben bebek yağı kullanıyorum 1ay sonra falanda lierac almayı düşünüyorum.. Birde sorum olacak benim göğüslerim çok kaşınıyor sizdede varmı bu
biri de resmi eklese "ben bu mobilyanın kralını yaparım" falan övünüp dururlar. biz de okuya okuya gülmekten ölürüz.
Kızlar nck değiştirme için ms attım.Pelishh nickimi herkes bliyoo google yazınca çıkıyo direkk..prenses_peri veya prensess perii olarak değişicek bilginize
evt kuşum.. dün akşam 10.30 gibi yazdım 11.30 gibi değiştirmişler saolsunlar
canım bi anlık bi görüntüde gördüm.. zaten kıpır kıpırdı hemen kapadı bacakları.. bi daha sefere resmini çekeriz dedi dr um
haklısın cnm.. açalım walla
hoşgedlin kuşummmnasılsın???
inşallah canım
onlar eşlerimizin muabbeti
yoksa nerde benimki alışverişten nefret eder...
hatta ben gider beğenirim ona bişeyler.. sonra o gelir benim beğendiklerimi dener alırız.. o derece yane
benim 16 haftada başladı..Bazı anneler 20 22 ci haftaya kadar hissedemiyolarmış
hoşbuldumm canımmm :)Hoşgeldin canı biz iyiyiz sen nasılsın asıl nedir bulantı durumları
hoşbuldukkk canımm bnmmm .... valla idare eder tatlım zorla bişiler yedim geldimm ...hoşgedlin kuşummmnasılsın???
Kızlar nck değiştirme için ms attım.Pelishh nickimi herkes bliyoo google yazınca çıkıyo direkk..prenses_peri veya prensess perii olarak değişicek bilginize
ben de bebe yağı kullanıyorum cnm.. bi de kakao yağı.. göğsümde de var kaşıntı
kesinonların muhabbetine gülmekten biz konuşamayız
aklıma nil in şarkısı geldi..
o beni prenses peri sanıyooooo
evt kuşum.. dün akşam 10.30 gibi yazdım 11.30 gibi değiştirmişler saolsunlar
canım bi anlık bi görüntüde gördüm.. zaten kıpır kıpırdı hemen kapadı bacakları.. bi daha sefere resmini çekeriz dedi dr um
haklısın cnm.. açalım walla
hoşgedlin kuşummmnasılsın???
inşallah canım
onlar eşlerimizin muabbeti
yoksa nerde benimki alışverişten nefret eder...
hatta ben gider beğenirim ona bişeyler.. sonra o gelir benim beğendiklerimi dener alırız.. o derece yane
ne yapıyor peki? kımıldadığını nasıl hissediyosun?
ben yalnız alışveriş yapmayı çok severim kimse karışmadığında 5 dkkada alıyorum alacağımı ama eşim öyle değil bi saat aynaya bakar giyer dener sonra vazgeçer falan ama genelde alışverişi sevemz.erkeklerin çoğunluğu da öyledir zaten uyuz şeyler :)
hoşbuldukkk canımm bnmmm .... valla idare eder tatlım zorla bişiler yedim geldimm ...
sen nasılsın canım ... nickin hayırlı olsunnn süperrrrrr olmuşşş
bende o şarkıyı çok sevdiğim için ordan aklıma geldi zatenn
hoşbuldumm canımmm :)
bende idare eder canım bulantılarım azaldı ama tamamen geçmedi hala kusmalar falan dewamm ... bu seferde terse döndüü sabahları azz oluoo akşamları çok fena oluorumm ...((
hoşbuldukkk canımm bnmmm .... valla idare eder tatlım zorla bişiler yedim geldimm ...
sen nasılsın canım ... nickin hayırlı olsunnn süperrrrrr olmuşşş
peliss kuzumm sendemi değişiosunnn :))) hadi şimdiden hayırlı olsun tatlımm
Anam duygum sende değiştirmişşin bak şimdi farkeetim resmi de değiştirmişin çok tatlı olmuşş
hepsi aynı sürümden çıkma sanırım bizim kocişlerin
saol canımm benim
ben de iyiyim canım.. oğlumla yiyip içip yatıyos tembellik yapıyos
naptın gitcen mi annene yine???
:118:
şu üçlünün sonuncusu var yaaa onun harekete hastayım
valla tarifi yok yani bazen kımıldıyo bazen zıplıyo belli olmuyo..Tarif edilicek cinsten bişi değilÖzelikle yemeklerden sonra Allahım tüm bekleyenlere yaşatsın bir an önce
evtt
o resimdeki benim oğlum oluyoo
inşallah doğunca öyle horon tepicek kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?