2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benn geldimmm :)
güzell annecikler nasılsınızzz ....:)
Hoşgeldin canım. kocişlerimize topik açmaktan bahsediyoruz.

valla ayırt edılıyor ultrasonda yaa bızımkı acmıs bacakları nanık yapıyordu bıze edepsız olcak valla bu ccuk
yerim ben onuuu.ben görmedim ama ne bilim ölçümler var resimde. acaba küçük olan pipininki mi dedim?:44:

Kızlar nck değiştirme için ms attım.Pelishh nickimi herkes bliyoo google yazınca çıkıyo direkk..prenses_peri veya prensess perii olarak değişicek bilginize
ben hiç bakmadım. google dan bi bakim benim de çıkıyomu?

ne yapıyor peki? kımıldadığını nasıl hissediyosun?
Canım bende iki üç gündür hissetmeye başladım. içimde baloncuklar patlıyomuş gibi bişey.kasıklarıma da ağrı girdiğinde anlıyorum bu o.sabah kasığıma sancı girdi, sana da günaydın oğlum dedim.

Canım nickii yaz bi olduğu gibi çıkyo ne var ne yok

ya bu arada antalyadaki tek kız bebek benimki mi? üçüde erkek bi benimki kız.yerler bu oğlanlar benim kızı :) bu arada senin bebeğin ismi de hoşmuş.bikaç tane daha var burda ismini beğendiğim

benimki babası gibi ağır kanlı canı kıpırdamak istemiyo daha :) bu arada 16 haftalık olduğunda emme hareketi başlarmış içerde meme emiyomuş gibi bişiler yaparmış.seninki 16 haftalık olduğuna göre kendi kendine emiyodur :) benim bildiğim 20 haftalıktan önce hissedilmezmiş ama herkez hissettiğine göre demekki olabiliyomuş.kimisi kalp atışlarını da duyuyomuş.

O zaman aksamları daha hafif yiycen canım ayy inşallah tez zamanda hepsi gecer
zaten öle pek bişi yiyemiorum kuzumm yhaa bi kase çorba falan oda zar zorr ((
ahh ahh bi geçseydiiii ((((((((

saol canımm benim

ben de iyiyim canım.. oğlumla yiyip içip yatıyos tembellik yapıyos
naptın gitcen mi annene yine???

ohhh ohhhh misss canım enn iisini yapıosunuzz aynenn dewammmm :))
galiba çarşamba yada perşembe gidicem geri anneme canım byle yapamıorum ewde ((

sen 3lü test yaptırdınmı canımmm ???

Selammm kızlarrr kuzuyu uyuttummm geldimm...
Huuuu bu Eloşş kuzusu ne kıprıkk evlat çıktıı yawww

Hoşşşgeldinn kuşum sana yazdım az evvel artık gittt doktora ben catlıycam meraktannn yaaww:)) Defnoşum nasıl oldu canım kudurukluk devammı ama bak cocuğun şucu yok seni erkek evlada hazırlıyo iştee :))

ayyyy kuuzumm yaaa hala mı geçmediii ne zmn geçcekk yaaa dr un bişi demiyomuuu kuuzm....

kızlaaar selam.ya bişii sorucam gebelikte 13.hafta 2 günlükteyim.yarın dokttora gitsem cinsiyetini öğrenebilirmiyiiim....

spermi fazlamı kaçtı noldu anlamadım bende töbe yaa

anam bu kız dogunca bızımkılerı sıradan gecırcek valla hepsını teker teker döver valla bu elos ben sana dıyım bızımkılerdaha bı pısırık cıktı elosun yanında benımkı gunde anca bı kac kez varlıgını hıssetırıyor onun harıcınde el ense yatıyo galıba danacık totosunu kaldıramıyor herhalde

ya dana deyınce aklım geldı sutas reklamlarında kuccuk bı buzagı var hastayım ben ona yaa nezaman cıksa televızyona baka kalıyorum yerım ben onu yaa ne tatlı

Doktorlara kalırsa bunlar gaz zaten.ama değil. geçen gördüğümde parmağını emiyodu. parmakları da çok belirgindi.

yazda gör gittigidiyor daki profilime kadar çıkii

ay bütün özgeçmişin burdaaa. en çok da buna güldüm: ""Ela'm "" başlıklı pelishh kullanıcısı Kadınlar Kulübü, Kadın Sosyal Ağı sitesinin bir üyesidir. pelishh kullanıcısının profilini göster
Kim olduğunun açıklamasını bile vermiş

kızlaaar selam.ya bişii sorucam gebelikte 13.hafta 2 günlükteyim.yarın dokttora gitsem cinsiyetini öğrenebilirmiyiiim....

valla canım doktoruna baglı bıraz kımı doktor emin olmadan soylemıyor cınsıyetını kımı doktorda bu haftalarda yuzde oranları vererek tahmın soyleyebılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…