ayyy cnm yaa görememişimm ii cnm yaa uyuyoo şiimdiii yok be cnmm valla 10 erkeğe bedel buu eskidenmiş erkekler azgın demek yoksa kızlardaa fena baksana pelinin eloşunaa daha şimdiden kuduruk çıktıı...haftaya gidicem cnm cumartesiye kadar defnoşu bırakamam bi yere artık pazartesi salı falan gidicezz kısmetsee ne çıkarsa bahtımızaa hoş artık benim için hiç farketmezz hevesim kaçtıı merak yönünde :)))Hoşşşgeldinn kuşum sana yazdım az evvel artık gittt doktora ben catlıycam meraktannn yaaww:)) Defnoşum nasıl oldu canım kudurukluk devammı ama bak cocuğun şucu yok seni erkek evlada hazırlıyo iştee :))
kızlaaar selam.ya bişii sorucam gebelikte 13.hafta 2 günlükteyim.yarın dokttora gitsem cinsiyetini öğrenebilirmiyiiim....
ayyy cnm yaa görememişimm ii cnm yaa uyuyoo şiimdiii yok be cnmm valla 10 erkeğe bedel buu eskidenmiş erkekler azgın demek yoksa kızlardaa fena baksana pelinin eloşunaa daha şimdiden kuduruk çıktıı...haftaya gidicem cnm cumartesiye kadar defnoşu bırakamam bi yere artık pazartesi salı falan gidicezz kısmetsee ne çıkarsa bahtımızaa hoş artık benim için hiç farketmezz hevesim kaçtıı merak yönünde :)))
cnm vallla bende 13+3 de gittim %80 falan erkek dediler ama keşke bekleseydim diyorumm 16. haftamı daha kötüü oluyoo yanii mualallakta kalınca bana sorarsan bekle 1-2 hafta daha ama dayanamam dersen git cnm
sağolsun defnoşumdan aşığız o reklama küççükk möööö çıktıı diee..bide orangutanlı bi reklam var etiii cangaa diee ondan da ödümüz kopuyoo görmen lazım çok fenaa ..:))anam bu kız dogunca bızımkılerı sıradan gecırcek valla hepsını teker teker döver valla bu elos ben sana dıyım bızımkılerdaha bı pısırık cıktı elosun yanında benımkı gunde anca bı kac kez varlıgını hıssetırıyor onun harıcınde el ense yatıyo galıba danacık totosunu kaldıramıyor herhalde
ya dana deyınce aklım geldı sutas reklamlarında kuccuk bı buzagı var hastayım ben ona yaa nezaman cıksa televızyona baka kalıyorum yerım ben onu yaa ne tatlı
İçimde bi kelebek hafiften kanat çırpıyo sanki
anam bu kız dogunca bızımkılerı sıradan gecırcek valla hepsını teker teker döver valla bu elos ben sana dıyım bızımkılerdaha bı pısırık cıktı elosun yanında benımkı gunde anca bı kac kez varlıgını hıssetırıyor onun harıcınde el ense yatıyo galıba danacık totosunu kaldıramıyor herhalde
ya dana deyınce aklım geldı sutas reklamlarında kuccuk bı buzagı var hastayım ben ona yaa nezaman cıksa televızyona baka kalıyorum yerım ben onu yaa ne tatlı
neden kötü oluyo canım.ya benim biraz zor oldu 4 sene bekledik.merak ediyorum:))))olmazsa gitmem.çünkü aşağıya baskı gibi bişey oluyo 2 gündür ne olduğunu anlamadım..
bi gün buluşup çocukları bir araya getirelim desek, anne Ela ordaysa ben gitmiyorum falan demesinler korkularından. bi bakıyoruz ki yarmış bizimkilerin kafasını gözünü.
sağolsun defnoşumdan aşığız o reklama küççükk möööö çıktıı diee..bide orangutanlı bi reklam var etiii cangaa diee ondan da ödümüz kopuyoo görmen lazım çok fenaa ..:))
selam kızımın adaşının annesii....karar vermişsin ufaklığına daa hayırlı olsun...
valla geçmedii kuzummm yhaa dokjtor bişi demedii ama perşembe sonuç göstermeye gittiğimde tekrar konuşucammayyyy kuuzumm yaaa hala mı geçmediii ne zmn geçcekk yaaa dr un bişi demiyomuuu kuuzm....
Canım çok az kaldı az dayan gecek bitcek inşallahhh
cnmm valla bana %80 erkek dediii bünye hemen ona hazırlıyoo kendinii ister istemezz ama iştee 16. haftaya kadar değişebiliyoo hep kafanda acaba değişmişmidirrr acaba erkekmidirr falan oluyoo alışveriş yapamıyosun etrafa bişi diyomusunn yanii biliyosun sen bişiler ama diyemiyosunn iştee..yanii garip bi durumm ama iştee insan gene de öğrenmek istiyoo o yüzden haklısın cnm..
Doktorlara kalırsa bunlar gaz zaten.ama değil. geçen gördüğümde parmağını emiyodu. parmakları da çok belirgindi.
ay bütün özgeçmişin burdaaa. en çok da buna güldüm: ""Ela'm "" başlıklı pelishh kullanıcısı Kadınlar Kulübü, Kadın Sosyal Ağı sitesinin bir üyesidir. pelishh kullanıcısının profilini göster
Kim olduğunun açıklamasını bile vermiş
cnmm valla bana %80 erkek dediii bünye hemen ona hazırlıyoo kendinii ister istemezz ama iştee 16. haftaya kadar değişebiliyoo hep kafanda acaba değişmişmidirrr acaba erkekmidirr falan oluyoo alışveriş yapamıyosun etrafa bişi diyomusunn yanii biliyosun sen bişiler ama diyemiyosunn iştee..yanii garip bi durumm ama iştee insan gene de öğrenmek istiyoo o yüzden haklısın cnm..
Slm kızlar nasılsınız biz iyiiyz emoş uyudu çok şükür hiç iyi değil öksürüyo sesi gitti oyy evde oturduğumuz yerde inşalla su çiçeğinin ilk belirtisi değildir çocuğun orasını burasını kontrol ediyorum çıkmışmı diye ama bişey yok çok şükür daha inşallah sadece griptir 2 gündür benimde başım ağrıyo bide bugün halsizlik var üzerimde bu arada kuzum mızlayarak uyandı vay bana vaylar bana allahım acil şifa versin
bu arada kızlar benimde içimde kelebekler uçuşuyoo içimde ara ara pıtırtılar oluo ama ben bebişmi tam anlyamıorummacaba ne zaman anlıcam o olduğunu tam olarak :)
oyyy cnm yaaaa umarım hafif bi soğuk algınlığıdırrr cnmm yaaa...:26:Slm kızlar nasılsınız biz iyiiyz emoş uyudu çok şükür hiç iyi değil öksürüyo sesi gitti oyy evde oturduğumuz yerde inşalla su çiçeğinin ilk belirtisi değildir çocuğun orasını burasını kontrol ediyorum çıkmışmı diye ama bişey yok çok şükür daha inşallah sadece griptir 2 gündür benimde başım ağrıyo bide bugün halsizlik var üzerimde bu arada kuzum mızlayarak uyandı vay bana vaylar bana allahım acil şifa versin
ama değişmeyede bılıyor zumrutum yaa sekıl bende oldugu gıbı ama sımdı mutluyum yaaa oğlusuma alıstım ruyamda sarısın sarısın erkek bebısler goruyorum bana benzıyor hepsı gordugum bebıslerın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?