2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bunlar da bizim paşanın ilk hediyeleri, bunlara baktığımda dejavu yaşıyorum yahu.. Ben bu anı kısa bi zaman önce yaşamıştım diyorum, çok ilginç

tabıkı canım evladın kızı erkegı olurmuymus yeterkı saglıklı olsunlar ıkısıde kabulumuz hıcbırseye degısılmez evlat dedıgın benım esım ılk zamandan berı hep erkek olsun kardesıne abılık eder dıyıp duruyordu hafta sonu arkadaslara gıttık arkadasta hamıs 6 aylık fılan onlar kızım dıye sevdıkce bu bı ımrendı dıyorkı evladın kızı erkegı olmazmıs baksana kızım olsaydıda cok sevıncektım herseyı sırın sırın pembıs pebıs dıyor

Bunlar da bizim paşanın ilk hediyeleri, bunlara baktığımda dejavu yaşıyorum yahu.. Ben bu anı kısa bi zaman önce yaşamıştım diyorum, çok ilginç Eki Görüntüle 320332

güle güle kullanırsın cnm inşallah.ben başvuruyu kasım sonunda yapmıştım ama beni atladılar sanırım bana bişi gelmedi.sen bunu nerden yaptın?

güle güle kullanırsın cnm inşallah.ben başvuruyu kasım sonunda yapmıştım ama beni atladılar sanırım bana bişi gelmedi.sen bunu nerden yaptın?

Canım Prima cd'si Facebook'taki Prima sayfasından geldi, ben de Kasım gibi yaptırmıştım yanlış hatırlamıyosam, beni arayıp adresi doğruladılar 1-2 hafta sonra da geldi. Wee dışındakiler de Milupa'dan geldi.

Bişey demez ya.teyze anne yarısıdır. hem severiz hem popiş ısırırız biz.

Canım hoşgeldin. Sana ve kızına çok geçmiş olsun. inşallah hemen iyileşirsiniz canım.bol meyve, portakal falan tüketin.

gaz demişken sizinde gaz şikayetiniz oluyo mu? bazen pırt diye kaçıveriyo :)
Öyle bir sorunum yok benim.

Benim kociş kıskanıyo şimdiden bizim oğlanı, onu benden daha çok seviyosun demeye başladı bile
Bende dün sabrını sınıyodum kocamın. bişey oldu, oğlum korur beni dedim. Şuna bak diyo,kocam var demiyo da.

selaaam kızlarrr
hoşgeldin Işık"ımızın annişkosu.

Bunlar da bizim paşanın ilk hediyeleri, bunlara baktığımda dejavu yaşıyorum yahu.. Ben bu anı kısa bi zaman önce yaşamıştım diyorum, çok ilginç Eki Görüntüle 320332
oyyy güle güle kullansın prensin..bu arada defnoşun ne kadarlık cnm...

aynen öyle cnmm yaaa iştee insan sadece öğrenmek istiyoo yoksa ne farkeder....2. inşallahh kız olurr paşamdan sonraa....

Son düzenleme:
valla geçmedii kuzummm yhaa dokjtor bişi demedii ama perşembe sonuç göstermeye gittiğimde tekrar konuşucamm (((

inşallah canımm inşallah geçer bi an önce (

Ah canım allah sabır acil şifa versin ben de yeni yeni rahatladım çok şükür bulantı çok zor kusmada varsa umarım en kısa sürede atlatırsın

o zaman beni sallamadılar :) milupanın başvurusunu nerden yaptın?

o zaman beni sallamadılar :) milupanın başvurusunu nerden yaptın?

Milupa.com.tr'den üye oluyosun canım, adresime numune istiyorum diye bi kutucuk var galiba, onu işaretliyosun. Çok duyarlılar, hamileyim paketi hoş geldin bebek paketi ve diğer aylara uygun paketler gönderiyolar :)

oyyyy o da daha minicikmişşşş yaaaa...maşallahhhh

Minicik vallahi, kıyamıyorum da ona Deniz gelince ne hadiseler yaşanıcak bakalım :26:

Son düzenleme:
oyyy güle güle kullansın prensin..bu arada defnoşun ne kadarlık cnm...

aynen öyle cnmm yaaa iştee insan sadece öğrenmek istiyoo yoksa ne farkeder....2. inşallahh kız olurr paşamdan sonraa....

ya valla ıkıncıyı cok ara vermeden dusunuyorum zaten dıyorumkı dıyetlerı nelerı varmıs yaparım ben elınden gelenıınş. kız olur olmazsada bı paşa daha buyuturum dıyorum gercı ben boyle dıyorum ama benım cocugum olmuyordu hamıle kalamıyordum ben bu bıle mucıze oldu tup bebek ler denedık asılamalar denedık kendılıgınden geldı paşam ınş. 2.cide bizi üzmeden kendılıgınden gelır dıyorum

Sagol canım şükür idare ediyoruz inşallah daha da iyi olur kuzucum meyvaya devam inşallah hemen atlatır canım kuzucuğum bende tabii

İnşallah cicimmm..... bende valla çok arayı açmayı düşünmüyorum zaten yaşımda geçiyor ilk bebek 33 yaşımda olacak kısmetse...2. bakalımmm kaçtaa

aynısı banada yeni geldi canım 2-3 gün önce :)))
çok güzel oluo böyle bebişlere hediye gelmesii :))

Çok garip bi his ya, tanımlayamıyo insan
aynen yhaaaa gaz değil eminim ama terifi yokk bu hissin :))))
selaaam kızlarrr
selammm canımm hoş geldinn :)))
Ah canım allah sabır acil şifa versin ben de yeni yeni rahatladım çok şükür bulantı çok zor kusmada varsa umarım en kısa sürede atlatırsın

saol canım benim aynen bulantı zaten çok kötüü bide kusmalar olunca inan hiç bişi yiyesim kalmadı artık :S:S:S bi an önce geçer inşşş ((

Prenses iyi canımmm asıl defnem nasılll???? tikişleri nasıl???

Ranacım böyle isimleri ile hitap edilince bir hoşuma gidiyor ki.....
iyi cnm yaaa tam gaz kudurmayaa devamm tikişleri başındaaa...:)))
Minicik vallahi, kıyamıyorum da ona Deniz gelince ne hadiseler yaşanıcak bakalım :26:
oyy deniz doğana 15 aylık falan olcakkk aslında ne güzell birbirleiylee çok yakın büyücekler ama sana zor olcak malesef cnm çünkü bu sıpalar 1 yaştan sonra içlerinde bi canavar çıkıyoo düz duvara tırmanıyolarr....allah yardımcımız olsun diyimm sağlıklı olsunlardaaa..benim defnemde 2 yaş 2 aylık şu anda doğana 2,5 olcak inşallahh paşam.....bakalımm artıkkk nasıl olcak..

benim bi arkadaşım 5 sene uğraştı cnm sonra tedaviler falan kızı olduu sonraa 1 sene geçmeden nasılsa olmuyo bide emziriyorum die almamışlar önlem falan hamiş olduu şimdi martta doğcakk paşası da...yanii allahın işi cnm o ne eylerse güzel eyler...

selamlar kızlarr
iyisinizdir inşallah

primadan aradılar bugün
hediyeler 10undan sonra gelicekmiş
şu huggies bez nivea ürünleri falan olanlar primadan mı geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…