oyyy cnm yaaaa umarım hafif bi soğuk algınlığıdırrr cnmm yaaa...:26:
biliyorummm tatlımm bendee ister istemez oğluşumaa hazırladım kendimiii ama gene de keşke bekleseydim diyorumm hoş kızda çıkarsaa pek bi memnun oluruzzz babasıylaaa 2. çiçeğimiz geliyoo die...:))))
Bunlar da bizim paşanın ilk hediyeleri, bunlara baktığımda dejavu yaşıyorum yahu.. Ben bu anı kısa bi zaman önce yaşamıştım diyorum, çok ilginçEki Görüntüle 320332
selaaam kızlarrr
güle güle kullanırsın cnm inşallah.ben başvuruyu kasım sonunda yapmıştım ama beni atladılar sanırım bana bişi gelmedi.sen bunu nerden yaptın?
Bişey demez ya.valla ela kudurugu hepsını yoldan cıkarır bıyerde bulusamayızda atarlar bızı mekandanpelish öldürcek bizi kızımı azman kuduruk ettınız 2 dk da dıye yerım ben elosun totosunu her yaramazlık yaptıgında ısırırım totosundan bı tane
Canım hoşgeldin. Sana ve kızına çok geçmiş olsun. inşallah hemen iyileşirsiniz canım.bol meyve, portakal falan tüketin.Slm kızlar nasılsınız biz iyiiyz emoş uyudu çok şükür hiç iyi değil öksürüyo sesi gitti oyy evde oturduğumuz yerde inşalla su çiçeğinin ilk belirtisi değildir çocuğun orasını burasını kontrol ediyorum çıkmışmı diye ama bişey yok çok şükür daha inşallah sadece griptir 2 gündür benimde başım ağrıyo bide bugün halsizlik var üzerimde bu arada kuzum mızlayarak uyandı vay bana vaylar bana allahım acil şifa versin
Öyle bir sorunum yok benim.gaz demişken sizinde gaz şikayetiniz oluyo mu? bazen pırt diye kaçıveriyo :)
Bende dün sabrını sınıyodum kocamın. bişey oldu, oğlum korur beni dedim. Şuna bak diyo,kocam var demiyo da.Benim kociş kıskanıyo şimdiden bizim oğlanı, onu benden daha çok seviyosun demeye başladı bile
hoşgeldin Işık"ımızın annişkosu.selaaam kızlarrr
oyyy güle güle kullansın prensin..bu arada defnoşun ne kadarlık cnm...Bunlar da bizim paşanın ilk hediyeleri, bunlara baktığımda dejavu yaşıyorum yahu.. Ben bu anı kısa bi zaman önce yaşamıştım diyorum, çok ilginçEki Görüntüle 320332
tabıkı canım evladın kızı erkegı olurmuymus yeterkı saglıklı olsunlar ıkısıde kabulumuz hıcbırseye degısılmez evlat dedıgın benım esım ılk zamandan berı hep erkek olsun kardesıne abılık eder dıyıp duruyordu hafta sonu arkadaslara gıttık arkadasta hamıs 6 aylık fılan onlar kızım dıye sevdıkce bu bı ımrendı dıyorkı evladın kızı erkegı olmazmıs baksana kızım olsaydıda cok sevıncektım herseyı sırın sırın pembıs pebıs dıyor
oyyy güle güle kullansın prensin..bu arada defnoşun ne kadarlık cnm...
Bende dün sabrını sınıyodum kocamın. bişey oldu, oğlum korur beni dedim. Şuna bak diyo,kocam var demiyo da.
valla geçmedii kuzummm yhaa dokjtor bişi demedii ama perşembe sonuç göstermeye gittiğimde tekrar konuşucamm(((
inşallah canımm inşallah geçer bi an önce(
Canım Prima cd'si Facebook'taki Prima sayfasından geldi, ben de Kasım gibi yaptırmıştım yanlış hatırlamıyosam, beni arayıp adresi doğruladılar 1-2 hafta sonra da geldi. Wee dışındakiler de Milupa'dan geldi.
Teşekkürler canımDefnoş daha minicik, 9 ay 2 haftalık
Hiç sorma valla o kadar kıskançlar ki
slm kuzummm nasıl prensesimm...
hoşgeldin Işık"ımızın annişkosu.
o zaman beni sallamadılar :) milupanın başvurusunu nerden yaptın?
oyyyy o da daha minicikmişşşş yaaaa...maşallahhhh
oyyy güle güle kullansın prensin..bu arada defnoşun ne kadarlık cnm...
aynen öyle cnmm yaaa iştee insan sadece öğrenmek istiyoo yoksa ne farkeder....2. inşallahh kız olurr paşamdan sonraa....
Bişey demez ya.teyze anne yarısıdır. hem severiz hem popiş ısırırız biz.
Canım hoşgeldin. Sana ve kızına çok geçmiş olsun. inşallah hemen iyileşirsiniz canım.bol meyve, portakal falan tüketin.
Öyle bir sorunum yok benim.
Bende dün sabrını sınıyodum kocamın. bişey oldu, oğlum korur beni dedim. Şuna bak diyo,kocam var demiyo da.
hoşgeldin Işık"ımızın annişkosu.
ya valla ıkıncıyı cok ara vermeden dusunuyorum zaten dıyorumkı dıyetlerı nelerı varmıs yaparım ben elınden gelenıınş. kız olur olmazsada bı paşa daha buyuturum dıyorum gercı ben boyle dıyorum ama benım cocugum olmuyordu hamıle kalamıyordum ben bu bıle mucıze oldu tup bebek ler denedık asılamalar denedık kendılıgınden geldı paşam ınş. 2.cide bizi üzmeden kendılıgınden gelır dıyorum
aynısı banada yeni geldi canım 2-3 gün önce :)))Bunlar da bizim paşanın ilk hediyeleri, bunlara baktığımda dejavu yaşıyorum yahu.. Ben bu anı kısa bi zaman önce yaşamıştım diyorum, çok ilginçEki Görüntüle 320332
aynen yhaaaa gaz değil eminim ama terifi yokk bu hissin :))))Çok garip bi his ya, tanımlayamıyo insan
selammm canımm hoş geldinn :)))selaaam kızlarrr
Ah canım allah sabır acil şifa versin ben de yeni yeni rahatladım çok şükür bulantı çok zor kusmada varsa umarım en kısa sürede atlatırsın
iyi cnm yaaa tam gaz kudurmayaa devamm tikişleri başındaaa...:)))Prenses iyi canımmm asıl defnem nasılll???? tikişleri nasıl???
Ranacım böyle isimleri ile hitap edilince bir hoşuma gidiyor ki.....
oyy deniz doğana 15 aylık falan olcakkk aslında ne güzell birbirleiylee çok yakın büyücekler ama sana zor olcak malesef cnm çünkü bu sıpalar 1 yaştan sonra içlerinde bi canavar çıkıyoo düz duvara tırmanıyolarr....allah yardımcımız olsun diyimm sağlıklı olsunlardaaa..benim defnemde 2 yaş 2 aylık şu anda doğana 2,5 olcak inşallahh paşam.....bakalımm artıkkk nasıl olcak..Minicik vallahi, kıyamıyorum da ona Deniz gelince ne hadiseler yaşanıcak bakalım :26:
ya valla ıkıncıyı cok ara vermeden dusunuyorum zaten dıyorumkı dıyetlerı nelerı varmıs yaparım ben elınden gelenıınş. kız olur olmazsada bı paşa daha buyuturum dıyorum gercı ben boyle dıyorum ama benım cocugum olmuyordu hamıle kalamıyordum ben bu bıle mucıze oldu tup bebek ler denedık asılamalar denedık kendılıgınden geldı paşam ınş. 2.cide bizi üzmeden kendılıgınden gelır dıyorum
İnşallah cicimmm..... bende valla çok arayı açmayı düşünmüyorum zaten yaşımda geçiyor ilk bebek 33 yaşımda olacak kısmetse...2. bakalımmm kaçtaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?