2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar kızlarr
iyisinizdir inşallah

primadan aradılar bugün
hediyeler 10undan sonra gelicekmiş
şu huggies bez nivea ürünleri falan olanlar primadan mı geliyor?

merhaba canım daha bana primadan haber yok ama :)) banada gelir inşş
bu huggies ve nivea da milupadan gelio canım ama onlar hemen yolluolar prima gibi beklermediler hiçç :))

milupayı bilmem ama prima hiç duyarlı değil bişi göndermediler bana bari göndermiyolar kusura bakmayın ama size gönderemiycez desinler :) milupayı bilmiyorum ama bu arada milupa çok iyi mamadır.inşallah ilk 6 ay mamaya ihtiyaç duymayız bol bol sütümüz olur

Ben de çok düşünüyorum, bana çok zorluk olucak ama kociş destek olucağını söyledi valla bilmiyorum kavga gürültü büyüyecekler artık

çok güzel oluo böyle bebişlere hediye gelmesii :))

Çok mutlu oluyo insan

primadan aradılar bugün
hediyeler 10undan sonra gelicekmiş
şu huggies bez nivea ürünleri falan olanlar primadan mı geliyor?

Yok canım Huggies Nivea falan Milupa'ya üye olunca geliyor

Prima çok cimri yahu, pek gönderim yapmıyo. Milupa duyarlı ama evet :)

Son düzenleme:
merhaba canım daha bana primadan haber yok ama :)) banada gelir inşş
bu huggies ve nivea da milupadan gelio canım ama onlar hemen yolluolar prima gibi beklermediler hiçç :))

ben daha 2-3 hafta önce başvurdum aradılar hemen primadan
sizi niye öyle bekletmişler acaba
bana biberon falan gelmedi ama milupadan
bez ve nivea numuneleri vardı
sanırım biberonu sonra eklediler
bakalım primadan ne gelecek

Son düzenleme:

Ah canım inşallah hafif bi soğuk algınlığıdır çabucak geçer huysuz kedim düzelsin inşallah

Çok mutlu oluyo insan

aynen canım bnm çokkk mutlu oluo insan gerçektenn :))

aynen canımm yha gerçekten prima hiç duyarlı değil 2 -3 ay oluo ben başvuralı hala tık yok aramadılar da göndermedilerde (((
ama milıpaya başvuru yaptım 1 hafta bile olmadan hemen gönderdiler :)

ben çıkıyorum kızlar huysuza çorba yaptım onu içircem inşallah içerse tabi gördü içmem diye bağırdı ya hayırlısı

sana da bu biberonlu takımdan mı yolladılar
ben de biberon istiyoruuummmm

selammm canımm hoş geldinn :)))

hoşbulduk tatlım özletiyooon kendini

benimde bu 33 ümde olcakkk cnm kısmetsee bende geç anne olanlardanım

senin 2. tatlım ben daha ilki yapacam daa ikinci bakalım kaçtaaaa..... napalımmm ruhumuz genç deriz bizdee

Slm canım hoşgeldiniz minik prenses nasıl
minik prenses ellerinizden öper teyzesi...Cumartesiyi iple bekliyoo annesi ve babacıkı ile buluşacakmışşşşş

Kızlar mide yanmasına ne iyi gelir sabahtan beri fena yanıyooo ..Gözüm geçti Allaha şükür midemm yanıyooo şimdidee

ohhh ohhhh misss canım enn iisini yapıosunuzz aynenn dewammmm :))
galiba çarşamba yada perşembe gidicem geri anneme canım byle yapamıorum ewde ((

sen 3lü test yaptırdınmı canımmm ???

git kuzum face ten muhabbet ederiz artık.. sen iyi ol, rahat et gerisi önemli diil nasılsa :))

ben 3lü yaptırmıcam canım.. ptesi gidicem o gün 4lü tarama yapıcaz.. dr um hiç bahsetmedi 3lüden..
sen yaptırcan mı???

bu arada kızlar benimde içimde kelebekler uçuşuyoo içimde ara ara pıtırtılar oluo ama ben bebişmi tam anlyamıorumm acaba ne zaman anlıcam o olduğunu tam olarak :)

aaaaaa hissetmişsin o zaman paşayııı

Wee biberonu kuzenim hediye etmişti canım, Prima'nın İlk Hediyem kutusundan da bana, 4 tane Premium Care bez, broşürler, Anne Oluyorum dvd'si, Tupperware mama kabı, tek kullanımlık Ariel ve Pantene numuneleri, bi de Vodafone'dan günlük 30 dk konuşma paketi gelmişti

toplaşıp dava açalım duygularımla oynadılar ne kadar çok heyecan yaptım ilk hediyesi diye hain şeyler.almasın kimse prima :)

sana da bu biberonlu takımdan mı yolladılar
ben de biberon istiyoruuummmm
yaa kuzum yok banada biberon koymamışlar sadece bez ve niveanın numunesi
ayyy keşke biberon da olsaydıı (((((
dur resim çekimde koyuyum hemen ....

hoşbulduk tatlım özletiyooon kendini

valla bende sizleri çok özlüorum canımmm yhaa ((
ama anneme gidince orda çok rahat ediorumm sağolsun annem herşeyii yapıoo burda ewe gelince mahfoluyorum benn (( yanlız yanlızzz (

böyle yaptıkları için prima almıycam zaten bir sürü markanın yenidoğan bezi var.siz hangi markayı tercih edeceksiniz?

olsun tatlım sendee 35 de yapıverirsinnn bi daneee dahaaa...
valla mide yanması kıızmda çık fenaydı bunda daha başlamadıı ama başlıcak kesinn en iyii kabak çekirdeği yada beyaz leblebi geliyoo bide çok fenaysa renee şurup alıyosun 1 kaşık acaip ii geliyoo zararı yok hiçç ama sor bi dr una gidince yada direk de yazsın bişi dr un...

hee demek kuzenin hediyesi
güle güle kullansın
tam kıskanççılık yapcaktım bana neden gelmedi diye
tupperin mama kabı çok iyi bişey, daha bugün okula geldi tupper satan bayan
alacaktım aklıma geldi primada tupper de var diye ertelemiştim
iyi ki almamışım ve inşallah bana da gelir
hepsini güle güle kullansınlar inşallah
bu arada ne cimriler neden sadece 4 tane bez göndermişler ki
bak huggies bol kepçe göndermiş ne güzel

zaten biberon kuzeninin hediyesiymiş

galiba kusan anne adaylarına göndermiyorlar baksana gosdeyle ben hala bulantı kusma yaşıyoruz bi bize göndermediler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…