selaaam kızlarrr
selamlar kızlarr
iyisinizdir inşallah
primadan aradılar bugün
hediyeler 10undan sonra gelicekmiş
şu huggies bez nivea ürünleri falan olanlar primadan mı geliyor?
Milupa.com.tr'den üye oluyosun canım, adresime numune istiyorum diye bi kutucuk var galiba, onu işaretliyosun. Çok duyarlılar, hamileyim paketi hoş geldin bebek paketi ve diğer aylara uygun paketler gönderiyolar :)
Minicik vallahi, kıyamıyorum da ona Deniz gelince ne hadiseler yaşanıcak bakalım :26:
oyy deniz doğana 15 aylık falan olcakkk aslında ne güzell birbirleiylee çok yakın büyücekler ama sana zor olcak malesef cnm çünkü bu sıpalar 1 yaştan sonra içlerinde bi canavar çıkıyoo düz duvara tırmanıyolarr....allah yardımcımız olsun diyimm sağlıklı olsunlardaaa..benim defnemde 2 yaş 2 aylık şu anda doğana 2,5 olcak inşallahh paşam.....bakalımm artıkkk nasıl olcak..
çok güzel oluo böyle bebişlere hediye gelmesii :))
primadan aradılar bugün
milupayı bilmem ama prima hiç duyarlı değil bişi göndermediler bana bari göndermiyolar kusura bakmayın ama size gönderemiycez desinler :) milupayı bilmiyorum ama bu arada milupa çok iyi mamadır.inşallah ilk 6 ay mamaya ihtiyaç duymayız bol bol sütümüz olur
selamlar kızlarr
iyisinizdir inşallah
primadan aradılar bugün
merhaba canım daha bana primadan haber yok ama :)) banada gelir inşş
bu huggies ve nivea da milupadan gelio canım ama onlar hemen yolluolar prima gibi beklermediler hiçç :))
milupayı bilmem ama prima hiç duyarlı değil bişi göndermediler bana bari göndermiyolar kusura bakmayın ama size gönderemiycez desinler :) milupayı bilmiyorum ama bu arada milupa çok iyi mamadır.inşallah ilk 6 ay mamaya ihtiyaç duymayız bol bol sütümüz olur
ben daha 2-3 hafta önce başvurdum aradılar hemen primadanBen de çok düşünüyorum, bana çok zorluk olucak ama kociş destek olucağını söyledi valla bilmiyorumkavga gürültü büyüyecekler artık
Çok mutlu oluyo insan
Yok canım Huggies Nivea falan Milupa'ya üye olunca geliyor
oyyy cnm yaaaa umarım hafif bi soğuk algınlığıdırrr cnmm yaaa...:26:
biliyorummm tatlımm bendee ister istemez oğluşumaa hazırladım kendimiii ama gene de keşke bekleseydim diyorumm hoş kızda çıkarsaa pek bi memnun oluruzzz babasıylaaa 2. çiçeğimiz geliyoo die...:))))
Çok mutlu oluyo insan
aynen canım bnm çokkk mutlu oluo insan gerçektenn :))
aynen canımm yha gerçekten prima hiç duyarlı değil 2 -3 ay oluo ben başvuralı hala tık yok aramadılar da göndermedilerde(((
ama milıpaya başvuru yaptım 1 hafta bile olmadan hemen gönderdiler :)
selammm canımm hoş geldinn :)))
benimde bu 33 ümde olcakkk cnm kısmetsee bende geç anne olanlardanım
minik prenses ellerinizden öper teyzesi...Cumartesiyi iple bekliyoo annesi ve babacıkı ile buluşacakmışşşşşSlm canım hoşgeldiniz minik prenses nasıl
ohhh ohhhh misss canım enn iisini yapıosunuzz aynenn dewammmm :))
galiba çarşamba yada perşembe gidicem geri anneme canım byle yapamıorum ewde((
sen 3lü test yaptırdınmı canımmm ???
bu arada kızlar benimde içimde kelebekler uçuşuyoo içimde ara ara pıtırtılar oluo ama ben bebişmi tam anlyamıorummacaba ne zaman anlıcam o olduğunu tam olarak :)
ben daha 2-3 hafta önce başvurdum aradılar hemen primadan
sizi niye öyle bekletmişler acaba
bana biberon falan gelmedi ama milupadan
bez ve nivea numuneleri vardı
sanırım biberonu sonra eklediler
bakalım primadan ne gelecek
aynen canım bnm çokkk mutlu oluo insan gerçektenn :))
aynen canımm yha gerçekten prima hiç duyarlı değil 2 -3 ay oluo ben başvuralı hala tık yok aramadılar da göndermedilerde(((
ama milıpaya başvuru yaptım 1 hafta bile olmadan hemen gönderdiler :)
yaa kuzum yok banada biberon koymamışlar sadece bez ve niveanın numunesisana da bu biberonlu takımdan mı yolladılar
ben de biberon istiyoruuummmm
hoşbulduk tatlım özletiyooon kendini
Ben de çok düşünüyorum, bana çok zorluk olucak ama kociş destek olucağını söyledi valla bilmiyorumkavga gürültü büyüyecekler artık
Çok mutlu oluyo insan
Yok canım Huggies Nivea falan Milupa'ya üye olunca geliyor
Prima çok cimri yahu, pek gönderim yapmıyo. Milupa duyarlı ama evet :)
hoşbulduk tatlım özletiyooon kendini
senin 2. tatlım ben daha ilki yapacam daa ikinci bakalım kaçtaaaa..... napalımmm ruhumuz genç deriz bizdee
minik prenses ellerinizden öper teyzesi...Cumartesiyi iple bekliyoo annesi ve babacıkı ile buluşacakmışşşşş
Kızlar mide yanmasına ne iyi gelir sabahtan beri fena yanıyooo ..Gözüm geçti Allaha şükür midemm yanıyooo şimdidee
böyle yaptıkları için prima almıycam zaten bir sürü markanın yenidoğan bezi var.siz hangi markayı tercih edeceksiniz?
hee demek kuzenin hediyesiWee biberonu kuzenim hediye etmişti canım, Prima'nın İlk Hediyem kutusundan da bana, 4 tane Premium Care bez, broşürler, Anne Oluyorum dvd'si, Tupperware mama kabı, tek kullanımlık Ariel ve Pantene numuneleri, bi de Vodafone'dan günlük 30 dk konuşma paketi gelmişti
yaa kuzum yok banada biberon koymamışlar sadece bez ve niveanın numunesi
ayyy keşke biberon da olsaydıı(((((
dur resim çekimde koyuyum hemen ....
valla bende sizleri çok özlüorum canımmm yhaa((
ama anneme gidince orda çok rahat ediorumm sağolsun annem herşeyii yapıoo burda ewe gelince mahfoluyorum benn(( yanlız yanlızzz (
ben daha 2-3 hafta önce başvurdum aradılar hemen primadan
sizi niye öyle bekletmişler acaba
bana biberon falan gelmedi ama milupadan
bez ve nivea numuneleri vardı
sanırım biberonu sonra eklediler
bakalım primadan ne gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?