Vazgeçemiyoruz ki Prima'dan, diğerleri pişik yaptı benimkinin popişinde
Ranacım böyle isimleri ile hitap edilince bir hoşuma gidiyor ki.....
hee demek kuzenin hediyesi
güle güle kullansın
tam kıskanççılık yapcaktım bana neden gelmedi diye
tupperin mama kabı çok iyi bişey, daha bugün okula geldi tupper satan bayan
alacaktım aklıma geldi primada tupper de var diye ertelemiştim
iyi ki almamışım ve inşallah bana da gelir
hepsini güle güle kullansınlar inşallah
bu arada ne cimriler neden sadece 4 tane bez göndermişler ki
bak huggies bol kepçe göndermiş ne güzel
bez değişikliği yapınca pişik mutlaka oluyor ama ilk günden itibaren hep aynı bezi kullanırsan hiç sorun olmaz ama seninkinden aşırı pişik sorunu varsa onu bilemiycem.benim bi ablam molfix kullanıyo diğeri de huggies gayet memnunlar.ben de sanırım molfix alıcam hem yanında ıslak mendil hediyesi de oluyo.ıslak mendil diyip geçmeyin 5 lira falan nerdeyse
böyle yaptıkları için prima almıycam zaten bir sürü markanın yenidoğan bezi var.siz hangi markayı tercih edeceksiniz?
yeğenim ve arkadaşım da prima kullanıyorlarPrima premium care kullanıyorum ben, arada sırada da Huggies..
galiba kusan anne adaylarına göndermiyorlar baksana gosdeyle ben hala bulantı kusma yaşıyoruz bi bize göndermediler :)
qoSde;22466294 [COLOR="#3399ff" .!.:valla bende sizleri çok özlüorum canımmm yhaa((
ama anneme gidince orda çok rahat ediorumm sağolsun annem herşeyii yapıoo burda ewe gelince mahfoluyorum benn(( yanlız yanlızzz ([/COLOR]
olsun tatlım sendee 35 de yapıverirsinnn bi daneee dahaaa...
valla mide yanması kıızmda çık fenaydı bunda daha başlamadıı ama başlıcak kesinn en iyii kabak çekirdeği yada beyaz leblebi geliyoo bide çok fenaysa renee şurup alıyosun 1 kaşık acaip ii geliyoo zararı yok hiçç ama sor bi dr una gidince yada direk de yazsın bişi dr un...
yeğenim ve arkadaşım da prima kullanıyorlar
aynen dediğin gibi diğerleri pişik yaptı primada hiç sıkıntı yok
o nedenle ben de prima premium care veya prima aktif bebek kullanmayı düşünüyorum
inşallah kusmalarınız bitsin ardından da hediyeleriniz gelsin
bez değişikliği yapınca pişik mutlaka oluyor ama ilk günden itibaren hep aynı bezi kullanırsan hiç sorun olmaz ama seninkinden aşırı pişik sorunu varsa onu bilemiycem.benim bi ablam molfix kullanıyo diğeri de huggies gayet memnunlar.ben de sanırım molfix alıcam hem yanında ıslak mendil hediyesi de oluyo.ıslak mendil diyip geçmeyin 5 lira falan nerdeyse
aynen yhaa duygularımızlan oynayıp yollayamıolarr ... hiçç hoşlaşmadım bu primadan bu yüzdentoplaşıp dava açalım duygularımla oynadılar ne kadar çok heyecan yaptım ilk hediyesi diye hain şeyler.almasın kimse prima :)
git kuzum face ten muhabbet ederiz artık.. sen iyi ol, rahat et gerisi önemli diil nasılsa :))
ben 3lü yaptırmıcam canım.. ptesi gidicem o gün 4lü tarama yapıcaz.. dr um hiç bahsetmedi 3lüden..
sen yaptırcan mı???
aaaaaa hissetmişsin o zaman paşayııı
Premium carenin sıvı kakayı emmesi en güzel yanı
ya annişler bu milupa ve prima dan aldığınız eşantiyon gibi şeler için napmak lazım. sitelere üyemi olcaz. bu yeterli olur mu?
ablam premium careden vazgeçmiyor
yeğenim 1buçuk yaşında hala onu kullanıyor çok da memnun
ama premium care şu an piyasadaki en pahalı bebek bezi
inşalllahhh cnm yaaa ayyy yeme sakın poğça açma falan dışardakiii yağlarr mahfediyooo cnmm mideyii evde hazırlanan hariçç unutt onları doğurana kadar en fazla simit yee o daha az dokunurr...yok cnm saç değildirr ama işte 6. aydan sonra esas başlıyoo yanmalar böylee bi fena sormaaa cayır cayırr işte o zmn çekirdek leblebi falan bi halta yaramıyoo direk renee yani....evet o zmnlar saçlar başlıyoo benim defnoş bi doğdu omzunda saçlarrr...:)))git tatlım git valla nerde rahatsan orada dur.... çalışmıyo olsam evde durasım yok gider anneme ikizime nazlanır dururdummm
öyle düşünüyorum bende canımm 35 de 2. kısmetse bakalım büyük konuşmayayımda.... Şimdi ablamla konuştum ben mide yanmasını sabah ki poğaçadan zannediyordumm meleğimin saçlarından da olabilir dedi bu kadar erken çıkar mı yahuuu
bende kızıımda hep prima kullandımm bi kere bulamayınca huggies aldımm 2 kere kullandım pişik yaptıı asla primadan şaşmam bi kere de gene bulamayıp prima uyu ve oyna aldım turuncu paketten o da iğrençtii...en güzellii aktif bebe yada primiumsanırım biraz tenle alakalı
benim tenim aşırı hassastır ve alerjiktir
bebeğim de bana çekerse mahvolduk biz valla
aynen kuzucum öyle yaparız faceden konuşuruz artık :)
bende yaptırmıcktım canım 3lü ama gittiğim yeni doktor yapalım gelmişken dedi 15+4tüm ölçülerini falan yaptı ultrasonda ii çıktı bide kan verdim işte sonucunuda perşembe alıcam canım inş çıkmaz bişicik.
valalhii hissettim galiba paşayıı özellikle akşamları yatınca falan kıpır kıpır kıpırdanıoo yhaaa :)))
Şimdi eşime mesaj attım beyaz leblebi istiyos dedimm tamam bebişlerim demiş
Şimdi eşime mesaj attım beyaz leblebi istiyos dedimm tamam bebişlerim demiş
inşalllahhh cnm yaaa ayyy yeme sakın poğça açma falan dışardakiii yağlarr mahfediyooo cnmm mideyii evde hazırlanan hariçç unutt onları doğurana kadar en fazla simit yee o daha az dokunurr...yok cnm saç değildirr ama işte 6. aydan sonra esas başlıyoo yanmalar böylee bi fena sormaaa cayır cayırr işte o zmn çekirdek leblebi falan bi halta yaramıyoo direk renee yani....evet o zmnlar saçlar başlıyoo benim defnoş bi doğdu omzunda saçlarrr...:)))
hahah aynen canımm yhaaagaliba kusan anne adaylarına göndermiyorlar baksana gosdeyle ben hala bulantı kusma yaşıyoruz bi bize göndermediler :)
git tatlım git valla nerde rahatsan orada dur.... çalışmıyo olsam evde durasım yok gider anneme ikizime nazlanır dururdummm
ablam premium careden vazgeçmiyor
yeğenim 1buçuk yaşında hala onu kullanıyor çok da memnun
ama premium care şu an piyasadaki en pahalı bebek bezi
çıkmaz canım hiç bişey
eneee çok kıpırdak olucek o zaman Efe paşamız
baksana şimdiden ben burdayım dediğine göre
hadi gözünaydın canım o zaman.. madem Efe'miz hareketlenmiş o zaman geçsin artık bulantılar.. onların yerini tepikler alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?