2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Vazgeçemiyoruz ki Prima'dan, diğerleri pişik yaptı benimkinin popişinde

bez değişikliği yapınca pişik mutlaka oluyor ama ilk günden itibaren hep aynı bezi kullanırsan hiç sorun olmaz ama seninkinden aşırı pişik sorunu varsa onu bilemiycem.benim bi ablam molfix kullanıyo diğeri de huggies gayet memnunlar.ben de sanırım molfix alıcam hem yanında ıslak mendil hediyesi de oluyo.ıslak mendil diyip geçmeyin 5 lira falan nerdeyse

Prima'ya sinir oldum ben de yahu, Huggies 8 tane, Prima 4 tanecik, cimriler! Tupperin mama kabı çok şeker bi pembe, hoşuma gitti

Molfix pişik yaptı bizde, arada Prima arada Huggies seviyo bizimkinin poposu

Son düzenleme:
böyle yaptıkları için prima almıycam zaten bir sürü markanın yenidoğan bezi var.siz hangi markayı tercih edeceksiniz?

Prima premium care kullanıyorum ben, arada sırada da Huggies..
yeğenim ve arkadaşım da prima kullanıyorlar
aynen dediğin gibi diğerleri pişik yaptı primada hiç sıkıntı yok
o nedenle ben de prima premium care veya prima aktif bebek kullanmayı düşünüyorum

galiba kusan anne adaylarına göndermiyorlar baksana gosdeyle ben hala bulantı kusma yaşıyoruz bi bize göndermediler :)
inşallah kusmalarınız bitsin ardından da hediyeleriniz gelsin

qoSde;22466294 [COLOR="#3399ff" .!.:
valla bende sizleri çok özlüorum canımmm yhaa ((
ama anneme gidince orda çok rahat ediorumm sağolsun annem herşeyii yapıoo burda ewe gelince mahfoluyorum benn (( yanlız yanlızzz ([/COLOR]

git tatlım git valla nerde rahatsan orada dur.... çalışmıyo olsam evde durasım yok gider anneme ikizime nazlanır dururdummm

öyle düşünüyorum bende canımm 35 de 2. kısmetse bakalım büyük konuşmayayımda.... Şimdi ablamla konuştum ben mide yanmasını sabah ki poğaçadan zannediyordumm meleğimin saçlarından da olabilir dedi bu kadar erken çıkar mı yahuuu

Premium carenin sıvı kakayı emmesi en güzel yanı

sanırım biraz tenle alakalı
benim tenim aşırı hassastır ve alerjiktir
bebeğim de bana çekerse mahvolduk biz valla

ya annişler bu milupa ve prima dan aldığınız eşantiyon gibi şeler için napmak lazım. sitelere üyemi olcaz. bu yeterli olur mu?

toplaşıp dava açalım duygularımla oynadılar ne kadar çok heyecan yaptım ilk hediyesi diye hain şeyler.almasın kimse prima :)
aynen yhaa duygularımızlan oynayıp yollayamıolarr ... hiçç hoşlaşmadım bu primadan bu yüzden (

aynen kuzucum öyle yaparız faceden konuşuruz artık :)
bende yaptırmıcktım canım 3lü ama gittiğim yeni doktor yapalım gelmişken dedi 15+4tüm ölçülerini falan yaptı ultrasonda ii çıktı bide kan verdim işte sonucunuda perşembe alıcam canım inş çıkmaz bişicik.
valalhii hissettim galiba paşayıı özellikle akşamları yatınca falan kıpır kıpır kıpırdanıoo yhaaa :)))

ya annişler bu milupa ve prima dan aldığınız eşantiyon gibi şeler için napmak lazım. sitelere üyemi olcaz. bu yeterli olur mu?

Canım milupanın sitesine üye olman yeterli.

ablam premium careden vazgeçmiyor
yeğenim 1buçuk yaşında hala onu kullanıyor çok da memnun
ama premium care şu an piyasadaki en pahalı bebek bezi

öyle malesef çok pahalı, göçtük bu bezler yüzünden

Son düzenleme:
inşalllahhh cnm yaaa ayyy yeme sakın poğça açma falan dışardakiii yağlarr mahfediyooo cnmm mideyii evde hazırlanan hariçç unutt onları doğurana kadar en fazla simit yee o daha az dokunurr...yok cnm saç değildirr ama işte 6. aydan sonra esas başlıyoo yanmalar böylee bi fena sormaaa cayır cayırr işte o zmn çekirdek leblebi falan bi halta yaramıyoo direk renee yani....evet o zmnlar saçlar başlıyoo benim defnoş bi doğdu omzunda saçlarrr...:)))
sanırım biraz tenle alakalı
benim tenim aşırı hassastır ve alerjiktir
bebeğim de bana çekerse mahvolduk biz valla
bende kızıımda hep prima kullandımm bi kere bulamayınca huggies aldımm 2 kere kullandım pişik yaptıı asla primadan şaşmam bi kere de gene bulamayıp prima uyu ve oyna aldım turuncu paketten o da iğrençtii...en güzellii aktif bebe yada primium

çıkmaz canım hiç bişey

eneee çok kıpırdak olucek o zaman Efe paşamız
baksana şimdiden ben burdayım dediğine göre
hadi gözünaydın canım o zaman.. madem Efe'miz hareketlenmiş o zaman geçsin artık bulantılar.. onların yerini tepikler alsın

Şimdi eşime mesaj attım beyaz leblebi istiyos dedimm tamam bebişlerim demiş

ayyyyyyyyyyy çok duygulandımmm
ne güzel demişş

yaa aslında yemezdim de bugün değişiklik olsun dedim demeseydim keşke....yarın sandviçe devaaam

galiba kusan anne adaylarına göndermiyorlar baksana gosdeyle ben hala bulantı kusma yaşıyoruz bi bize göndermediler :)
hahah aynen canımm yhaaa kusanlara göndermiolar uyuzlarrr
git tatlım git valla nerde rahatsan orada dur.... çalışmıyo olsam evde durasım yok gider anneme ikizime nazlanır dururdummm

aynen canımm yha süper rahat ediorum vallahii :)))
insanın annesi gibisi yok büyüksekte bebek gibi bakıolarrrr allah başımızdan eksik etmesinn onlarıı :))

ablam premium careden vazgeçmiyor
yeğenim 1buçuk yaşında hala onu kullanıyor çok da memnun
ama premium care şu an piyasadaki en pahalı bebek bezi

sormayınnnn valla bizdee göçmüştükkk primadann ama pişik olup tedavi masrafı bide acı çeken kuzudansaa feda olsun 2 yaşı oldumu direk bıraktırdık 2,5 aydır rahatız bundaa ksımet 2 numaramı da 2 yaşta bırakır umarım dioum....

inşş canım bnmmm
valla kızz kıpırdak olucak heralde önceden sadece kalp atışı gibi pıt pıt oluodu şimdikiler biraz dhaa farklı ama nasıl analrılır bilmiom hiçç

ayy ayy aynen yhaa geçsin bulantılar gelsinn bizim kıpırdağın hareketlerii :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…