en iyisi bundan sonra ben hediye olarak prima premium care veya aktif bebek bebek bezi isteyim
inşş canım bnmmm
valla kızz kıpırdak olucak heralde önceden sadece kalp atışı gibi pıt pıt oluodu şimdikiler biraz dhaa farklı ama nasıl analrılır bilmiom hiçç
ayy ayy aynen yhaa geçsin bulantılar gelsinn bizim kıpırdağın hareketlerii :)))
gerçekten ya, hediye olarak altın yerine bez isticem ben de :82:
yok canım naptın, boşver altın getirsinler
onları bozdurup bez alırız istediğimiz kadar.. altın pahalı nasılsa
vee işte gerçekten kuzumun ilk hediyesiiiiiii :))
daha bundan başka kimse bişi almadıı kuzucumaaa(((Eki Görüntüle 320417
anam bu kız dogunca bızımkılerı sıradan gecırcek valla hepsını teker teker döver valla bu elos ben sana dıyım bızımkılerdaha bı pısırık cıktı elosun yanında benımkı gunde anca bı kac kez varlıgını hıssetırıyor onun harıcınde el ense yatıyo galıba danacık totosunu kaldıramıyor herhalde
ya dana deyınce aklım geldı sutas reklamlarında kuccuk bı buzagı var hastayım ben ona yaa nezaman cıksa televızyona baka kalıyorum yerım ben onu yaa ne tatlı
Doktorlara kalırsa bunlar gaz zaten.ama değil. geçen gördüğümde parmağını emiyodu. parmakları da çok belirgindi.
ay bütün özgeçmişin burdaaa. en çok da buna güldüm: ""Ela'm "" başlıklı pelishh kullanıcısı Kadınlar Kulübü, Kadın Sosyal Ağı sitesinin bir üyesidir. pelishh kullanıcısının profilini göster
Kim olduğunun açıklamasını bile vermiş
altınla eşdeğer oldu bezler
maşallah Efe'mize
gözdem, biz bu kadar hevesleniyoruz ya hareketler, tepikler için... 27.haftasında biriyle konuştum.. o kadar çok tepikliyomuş ki geceleri hiç uyutmuyomuş.. hasret kaldım uykuya diyoo..
fazlası da iyi değil dedi
di miiii
canım ben seni listeye eklediğimi hatırlamıyorum :26::26:
listemiz burda, bilgilerini yaz seni de ekleyim;
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/493006-2012-haziran-annelerinin-yeni-takip-listesi.html
tamam canım hemen yazıyorumm, sana özel mesaj göndericem di mi
yok canım linkini verdiğim topiğe yaz.. ben her sabah güncelleme yapıyorum.. yarın sabaha eklenmiş olursun sen de
saol canımm :)))güle güle kullansın kuzucuküzülme annesi o büyüsün daha ne hediyeler gelicekk bi de bu still tee anne sütünü artırıcı çayın tadını hiç beğenmedim yahu o ne öyle
d
güle güle kullan kuzum hediyeleri
bunla birlikte bide resmini koydukları atta çantasını gönderseler daha iyi olurmuş aslında
güle güle kullansın kuzucuküzülme annesi o büyüsün daha ne hediyeler gelicekk bi de bu still tee anne sütünü artırıcı çayın tadını hiç beğenmedim yahu o ne öyle
saol canımm :)))
ay bende merak ediodum o çayın tadını yengeme aldık yeni bir sürü değişik bi çaydan o da kötü dioduu :))
saoll canım benimm
aynen bende bayıldım o atta çantasına almak lazımm
çalışkan arkadaşım benimmmm
saoll canım benimm
aynen bende bayıldım o atta çantasına almak lazımm
sormaa herşey ortada değişse biran öncede rahatlasamm
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?