2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah Efe'mize

gözdem, biz bu kadar hevesleniyoruz ya hareketler, tepikler için... 27.haftasında biriyle konuştum.. o kadar çok tepikliyomuş ki geceleri hiç uyutmuyomuş.. hasret kaldım uykuya diyoo..
fazlası da iyi değil dedi

vee işte gerçekten kuzumun ilk hediyesiiiiiii :))
daha bundan başka kimse bişi almadıı kuzucumaaa (((

Eki Görüntüle 320417

güle güle kullansın kuzucuk üzülme annesi o büyüsün daha ne hediyeler gelicekk bi de bu still tee anne sütünü artırıcı çayın tadını hiç beğenmedim yahu o ne öyle

Son düzenleme:

hahahhaha yapabilür ay çok datlu oo yeni gördüm benddeee

sormaa herşey ortada değişse biran öncede rahatlasamm

,

altınla eşdeğer oldu bezler

di miiii
canım ben seni listeye eklediğimi hatırlamıyorum :26::26:

listemiz burda, bilgilerini yaz seni de ekleyim;

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/493006-2012-haziran-annelerinin-yeni-takip-listesi.html

Eki Görüntüle 320417

güle güle kullan kuzum hediyeleri
bunla birlikte bide resmini koydukları atta çantasını gönderseler daha iyi olurmuş aslında

saol kuzummmm :)) en yakın zamanda doruğumuzdan da bekliorr minik tepişmelrrr :)))

ayy valla sormaa bizde o haftalara geldiğimizde bıkarmıyızkii yeter ulenn yat uyu die kızarrızzz bizimkilereee ((
fazlası ii olmaz gerçektende he uykuya düşkünümki bide benn

güle güle kullansın kuzucuk üzülme annesi o büyüsün daha ne hediyeler gelicekk bi de bu still tee anne sütünü artırıcı çayın tadını hiç beğenmedim yahu o ne öyle
saol canımm :)))
ay bende merak ediodum o çayın tadını yengeme aldık yeni bir sürü değişik bi çaydan o da kötü dioduu :))

d

güle güle kullan kuzum hediyeleri
bunla birlikte bide resmini koydukları atta çantasını gönderseler daha iyi olurmuş aslında

saoll canım benimm
aynen bende bayıldım o atta çantasına almak lazımm

bende ne onu ne humanayı hiç beğenmedimm onun yerinee rezenee aldımm onu hala severimm bidee rezene de çok işe yarar süt konusundaa....aklınızda bulunsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…