2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım linkini verdiğim topiğe yaz.. ben her sabah güncelleme yapıyorum.. yarın sabaha eklenmiş olursun sen de

tamam canım

cnm sen mecbur bıraktırdın dimi emzirmeyiii denizin rahat emsin inşalllahhh....

evet canım ya defnede mamaya başlamak zorunda kaldık, denizde öyle bi problem yaşamam inşallah :26:

saol canımm :)))
ay bende merak ediodum o çayın tadını yengeme aldık yeni bir sürü değişik bi çaydan o da kötü dioduu :))

hiç beğenmedim tadını çok kötü

Son düzenleme:
inşallahh cnm yaaaa ....

defnenin beslenmesinde falan çok sorun yaşadım, deniz de öyle olursa çıldırırım heralde defne çok cadaloz, denizin kıpırtıları hafif hafif, çok uysal olucak benim oğlum, ablası kök söktürür vallahi çocuğa :90::90: daha doğmadan teşhisi koydum yalnız :103:

bende ne onu ne humanayı hiç beğenmedimm onun yerinee rezenee aldımm onu hala severimm bidee rezene de çok işe yarar süt konusundaa....aklınızda bulunsunn
hee işte humana canım adı gelmedi aklıma yengemde hiç sevmedii onu ::d çemen falan varmış içinde yhaa eminim kötüdürr :)))

BEN yollıycaktım ama eve yeni geçtin dahaaa

oyyy kuzumm bnm :)))
valla öle olduuu bi ewde durmuorumm :d

ben defnemdeee yemek konuusndaa çok çekmedm şimdii allah varr 2 yaşındaa bıraktık emmeyidee ama cadılık konusundaa al benden de o kadar yando 2 numaram diorum artıkk...yolar kesin bu cadılar...:))

Yazdığım nick alternatiflerinin heps doluymuş bende princess absinthium u yazdım absinthium pelinin latincesii bu sefer değişir inşallah

kızlar ben kaçıyorum :80::80::80:
malum kocişin geliş saati..
öperim hepinizi

doktorum bana çok kızdı, defneyle ilgilenmiyo musun sen, ne ara fırsat buldunuz da ikincisini yaptınız diyo ay yerin dibine girdim vallahi

Son düzenleme:

gidin görün yaa walla merak ediyorum herkesler ögrendi
sizin cücük ney acabaa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…