yok canım linkini verdiğim topiğe yaz.. ben her sabah güncelleme yapıyorum.. yarın sabaha eklenmiş olursun sen de
cnm sen mecbur bıraktırdın dimi emzirmeyiii denizin rahat emsin inşalllahhh....
saol canımm :)))
ay bende merak ediodum o çayın tadını yengeme aldık yeni bir sürü değişik bi çaydan o da kötü dioduu :))
tamam canım
evet canım ya defnede mamaya başlamak zorunda kaldık, denizde öyle bi problem yaşamam inşallah :26:
hiç beğenmedim tadını çok kötü
inşallahh cnm yaaaa ....
hee işte humana canım adı gelmedi aklıma yengemde hiç sevmedii onu ::d çemen falan varmış içinde yhaa eminim kötüdürr :)))bende ne onu ne humanayı hiç beğenmedimm onun yerinee rezenee aldımm onu hala severimm bidee rezene de çok işe yarar süt konusundaa....aklınızda bulunsunn
BEN yollıycaktım ama eve yeni geçtin dahaaa
defnenin beslenmesinde falan çok sorun yaşadım, deniz de öyle olursa çıldırırım heraldedefne çok cadaloz, denizin kıpırtıları hafif hafif, çok uysal olucak benim oğlum, ablası kök söktürür vallahi çocuğa :90::90: daha doğmadan teşhisi koydum yalnız :103:
ben defnemdeee yemek konuusndaa çok çekmedm şimdii allah varr 2 yaşındaa bıraktık emmeyidee ama cadılık konusundaa al benden de o kadar yando 2 numaram diorum artıkk...yolar kesin bu cadılar...:))
Yazdığım nick alternatiflerinin heps doluymuş bende princess absinthium u yazdım absinthium pelinin latincesii bu sefer değişir inşallah
Yazdığım nick alternatiflerinin heps doluymuş bende princess absinthium u yazdım absinthium pelinin latincesii bu sefer değişir inşallah
kızlar ben kaçıyorum :80::80::80:
malum kocişin geliş saati..
öperim hepinizi
Canım kendine ve Doruk paşamıza iyi bak.kızlar ben kaçıyorum :80::80::80:
öperim hepinizi
kızlar bende kaçarımmm öptümm kocaaamaaann....
paşamaaa iyi bakk kendinee deekızlar ben kaçıyorum :80::80::80:
öperim hepinizi
kızlar bende kaçarımmm öptümm kocaaamaaann....
yaa 25 ocaga randevu verdii
bi ara mazeretim vardı gittim ama o doktorda foss cıktı söylemedi :26:
kocam özledim gidip bi görelim diyo aslında...
aaa bu lekelenmem oldugunda benm doktor yoktu yaa baska doktora gittik..
ben ariyim diyimki lekelenmem gecti ama eşim hala rahatlayamadı cok pimpirikleniyo bi gelelim siz bişeler söyliinde bi rahatlasın bende rahatlıım
yermi acaba
doktorum bana çok kızdı, defneyle ilgilenmiyo musun sen, ne ara fırsat buldunuz da ikincisini yaptınız diyo ay yerin dibine girdim vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?