Gerçekten ne ara fırsat buldunuz?:44: kızın 5 aylıkken hamile kalmışsın anladığım kadarıyla.
Defne'yi bazı sorunlardan dolayı emziremedim ben, hem o yüzden, hem de bi kaza oldu işte..
evet baya erken olmuşş cnm ama kısmett böyleymişşş açıkçasıı bende kendimi erken düşünüyorum yanii istiyodum ama kıızm bi 3 yaşına bassın o zmn istiyodum doğana 4 olur diodum kısmet böyleymiş seninkiler de ikiz gibi büyüceklerr ...bu yandan güzel yani....ama malesef ufak olunca ilki ondan çalıncak bi parçada olsa..
Defne'yi bazı sorunlardan dolayı emziremedim ben, hem o yüzden, hem de bi kaza oldu işte..
bizim gelinimiz hiç emziremedi. süt neden kesiliyo?:26: // peki Defnenin doğumundan sonra agresiflik, stres, depresyon oldumu? ne zaman toparlandın? hani peşpeşe hamile kalmak psikolojik olarak zor oluyomuş diye biliyorum.
evet baya erken olmuşş cnm ama kısmett böyleymişşş açıkçasıı bende kendimi erken düşünüyorum yanii istiyodum ama kıızm bi 3 yaşına bassın o zmn istiyodum doğana 4 olur diodum kısmet böyleymiş seninkiler de ikiz gibi büyüceklerr ...bu yandan güzel yani....ama malesef ufak olunca ilki ondan çalıncak bi parçada olsa..(bende ilk hamiş olduğumu öğrendiğimde defnem adına üzülmüştümm ....
bizim gelinimiz hiç emziremedi. süt neden kesiliyo?:26: // peki Defnenin doğumundan sonra agresiflik, stres, depresyon oldumu? ne zaman toparlandın? hani peşpeşe hamile kalmak psikolojik olarak zor oluyomuş diye biliyorum.
bende ilki dördüne girmeden istiyorum ikinciyi ya.:26:kısmet. sonra anlatamam çocuğa kardeş olayını. depresyona falan girer. istemiyorum derse napcaz.en iyisi aklı ermeden işi bitirmek.evet baya erken olmuşş cnm ama kısmett böyleymişşş açıkçasıı bende kendimi erken düşünüyorum yanii istiyodum ama kıızm bi 3 yaşına bassın o zmn istiyodum doğana 4 olur diodum kısmet böyleymiş seninkiler de ikiz gibi büyüceklerr ...bu yandan güzel yani....ama malesef ufak olunca ilki ondan çalıncak bi parçada olsa..(bende ilk hamiş olduğumu öğrendiğimde defnem adına üzülmüştümm ....
Sütüm yetersiz gelmiş bizim tosuncuğa.. Mamaya başladık, 1.5 ay emdi sadece, mamaya alıştıktan sonra bıraktı memeyi. Defne'nin beslenmesinde çok sorunlar yaşadım, eşim çok destek oldu, ailem arkadaşlarım falan, toparlanmam zor oldu. Peşpeşe hamile kalmak benim için feci zor geldi, öğrendiğimde hüngür hüngür ağladım, sonlandırmayı düşündüm ama eşim ve ailem vazgeçirdi beni bu kararımdan, olduktan sonra bi cana kıymak çok canice geldi, olmadan önce düşünücektik. Önlem alıyoduk fakat oldu bi kaza ve sonucunda Deniz
cnm süt konusunda sadece cvp veriyim sana dönem dönem sütte azalmalar oluyoo 3. ay gibi falan o ara milletin lafına bakarsan özellikle üzülüp direk mamaya geçiyosunn haaa bende arada mama takviyesii yaptımm çünküü görüyosun aç doymuyooo ama inatla emzirmeye de uğraştımm olmadıı o uyurken bile makina aldım onla çektimm koydum dolaba yani sürekli işlemesi lazım bol su içmek lazım bol yeşillik özellikle dereotu yemek lazım rezene olmazsa olmaz diyim onun dışındaa en önemlisi de gamsız olcan cnmm yanii kim ne derse desinn bakmıcann ben annemi bilee azarladım bu konudaaa yani demem o kii millet ne diyo diye bakmıcann başka bebişlerle kıyaslamalarına izin vermicen sende kıyaslamıcann...
tabiii tüm bunların yanındaa bu iş nasip kısmett ne kadar alabiliyosaa vermekte yarar var kuzucuklaraa....anne sütü bütün hastalıklardan koruyo kuzucuklarıı....
sonlandırmak mı? iyiki vazgeçirmişler canım. Allahın kısmeti. hediye oldu size.
Ay bu arada da oğlum 5-6 defa tekme tokat attı banaçok belirgin hissettim. ne istiyoki acaba?:44:
nick im 30 dk içinde değişti valla
bende ilki dördüne girmeden istiyorum ikinciyi ya.:26:kısmet. sonra anlatamam çocuğa kardeş olayını. depresyona falan girer. istemiyorum derse napcaz.en iyisi aklı ermeden işi bitirmek.
sonlandırmak mı? iyiki vazgeçirmişler canım. Allahın kısmeti. hediye oldu size.
Gelinimiz dediğim aile dostlarımızın gelini canım. kayınvalide falan aynı evdeler işte. demek ki çok üstüne gitmişler, her ağızdan bir laf çıkmış, o da bırakmış. ben o yüzden kimseyi yanıma almıycam doğumdan sonra. eşimle bakarız, idare ederiz. çekemem öyle akıl, bilgi derslerini. zaten agresif bir insanım. o göğüs pompasından almayı düşünüyorum ben de. sürekli sağma olunca belki süt de artar.:26:tavsiyelerin için saol canım.
Acıktınmı yoksamm
:13:çok güzel olmuşsun canım. güle güle kullan yeni nickini.
Ay kaynanamlar uğradı kapıdan sinirimi zıplattı gittiGerizekalılarrr Ya alt katıma eltim gelicek nisanda neymiş çelik kapı takılacakmış Dedim bzmkinide yapın masraflı oluyomuşş Bana 1 bilezik alındı ki ben stemedim ona 5 tane alındı,Bana yapılmayan çoğu şey yapıldı ağzımı açmadım ama yuh dedim artık...Ben normalde nisan ortası yaptırıcaktım .ocuk odasını,Dedim mart Başında oda yapılmaya başlanıcak boyam yapılıcak haberin olsun parasını hazırla vALLA Ezan okunuyo mübarek ezan vaktii..
Aslında yemek değil de, meyve istedim, ama üşendim gidip balkondan almaya. getirip kemireyim bari
iyikii vazgeçmişsinn cnm yaaa onun içcek suyu varmışşş işteee....O ruh haliyle bunu bile düşünmüştüm yaniİyi ki vazgeçirmişler
hadiii bakalımmmm ne istiyoo ömer paşa aceppp anne dedikodumu yapma dioo olabilir miAy bu arada da oğlum 5-6 defa tekme tokat attı banaçok belirgin hissettim. ne istiyoki acaba?:44:
pek bi hoş olmuş ama nasıl alışcazz bilmemmm...:)))nick im 30 dk içinde değişti valla
Ay kaynanamlar uğradı kapıdan sinirimi zıplattı gittiGerizekalılarrr Ya alt katıma eltim gelicek nisanda neymiş çelik kapı takılacakmış Dedim bzmkinide yapın masraflı oluyomuşş Bana 1 bilezik alındı ki ben stemedim ona 5 tane alındı,Bana yapılmayan çoğu şey yapıldı ağzımı açmadım ama yuh dedim artık...Ben normalde nisan ortası yaptırıcaktım .ocuk odasını,Dedim mart Başında oda yapılmaya başlanıcak boyam yapılıcak haberin olsun parasını hazırla vALLA Ezan okunuyo mübarek ezan vaktii..
Hiç takma kafana canım, kaynanaların geneli melek gibi görünen cadı zaten
Ay bu arada da oğlum 5-6 defa tekme tokat attı banaçok belirgin hissettim. ne istiyoki acaba?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?