kaynana kayınpeder hepsi aynı halt...Bebeğim karnımda olmasaydı neler dicektim de bildiği gibi yapsın rabbim bunu demekle yetiniyorum sadece
iyikii vazgeçmişsinn cnm yaaa onun içcek suyu varmışşş işteee...
ben de ara ara hissediyorum ama daha erken gazdır diyecekler diye ağzımı açmıyordumbenim bebiş de erkekmiş ondan mı bilmem bu hafta ben de ara ara pıt pıtlarını hissediyorum
iyikii vazgeçmişsinn cnm yaaa onun içcek suyu varmışşş işteee....
hadiii bakalımmmm ne istiyoo ömer paşa aceppp anne dedikodumu yapma dioo olabilir mi
pek bi hoş olmuş ama nasıl alışcazz bilmemmm...:)))
susmaaa ne ayrım yapıyolarrr dimiii eltin yeni mii acepp hanii belkide ondann göz boyuyolardır...
Yok kapıyı kapattığım gibi eşimi aradım dedim ben oda yaptırmakla kalmıycam halısına kadar aldırıp bide kıyafet alışverşine götürtücem ben sokucam onlara ordan kazığı...Ya ne göz boyamasını yiyim onunn..Ya alt katın boyası alınıcak acaba pahalımı diyoo.Dedim al kendi boyanı boyasın boyacı ozaman dedim
Bazen çok üstümüze geliyolar
İyi ki, yoksa çok pişman olurdum
Benim oğluş pek bi kibar, hafiften hafiften çırpınıyo içerde :90:
boşver cnm sinirlenmeee hiçç sende yaptırabildiğinii yaptırr kuzum yanii...hayret bi vakaaa bide gözüne soka soka dimiii....
Evet ya. görmek, duymak isteyen netten görüşür. kafam rahat olmalı. hele annem. lütfen gelmesin. en son geldiğinde neler oldu gördük. // tamam canım, almadan araştırrım pompayı.:126:Lanisoh kremin adımı? yara emmeden dolayı mı oluyo?:26:bide minik bebek nasıl deliyo memeyi ya? ben onu da dert ediyorum. ya delemezse aç kalırsa?en güzelii cnm tek başına olmak yanii ben herşeyimi annemle paylaşırım ama açıkçası onun bile lafları batıyoduu biliyorum kötü niyetli değil asla ama iştee meselaa doymadıı bu kuuzu acaba mamayı arttırsanmıı yada yetiyomu ki sütün neden ağlıyo ki şimdii yada ne bilimim teyzelerimle falan konuşurkenn doymuyoo heralde defnee mama ver dedim dinleiyoo falan diee birilerine anlatıncaa insann çok üzülüyoo sankii yetersiz hissediyoo kendinii o zmn yani psikolojik olarak bişey buu o yüzdenn en güzellii yalnız kalmak 3 maymunu oynamak emzirebildiğin kadar emzirebilmek ama dediğim gbii kısmet işi bu...valla makinayı iiyiki almışım diyorum beni o kadar kurtardı ki o..defnem ara ara emmedi ama hep sağdım ne çıkarsaa az bu demedimm baktım zaman zaman azalıyoo zaman zaman çoğalıyoo ...ama sakın manuel yani elle olanlardan alma bi halta yaramıyoo ve çok can yakıyooo cnm ..çok pahalı olmayan elektrikliler varr...bide ilk zamanlar göğüslerde yara olabiliyoo lanisoh çok işe yarıyoo yaraların bitmeden sakın makineye sokma berbatt ediyoo zaten kremle çabuk iyileşiyoo memişler...
Ay kaynanamlar uğradı kapıdan sinirimi zıplattı gittiGerizekalılarrr Ya alt katıma eltim gelicek nisanda neymiş çelik kapı takılacakmış Dedim bzmkinide yapın masraflı oluyomuşş Bana 1 bilezik alındı ki ben stemedim ona 5 tane alındı,Bana yapılmayan çoğu şey yapıldı ağzımı açmadım ama yuh dedim artık...Ben normalde nisan ortası yaptırıcaktım .ocuk odasını,Dedim mart Başında oda yapılmaya başlanıcak boyam yapılıcak haberin olsun parasını hazırla vALLA Ezan okunuyo mübarek ezan vaktii..
Allahtan eşim yanımda bu konularda yoksa ben yapıcağımı bilirdimmmmAllah kocamızla aralarımızı bozmasın huzurumuz yerimizde olsun bebişlerimz kucaklarımızda olsun yeter bize...Sinirden çocuk tepindi içerde yaaa..Ben sokucam kazığı bebek odasında hemde düğüne 1 ay kala az kaldı.. 1 AY erken yapılıcak ama olsun
Evet ya. görmek, duymak isteyen netten görüşür. kafam rahat olmalı. hele annem. lütfen gelmesin. en son geldiğinde neler oldu gördük. // tamam canım, almadan araştırrım pompayı.:126:Lanisoh kremin adımı? yara emmeden dolayı mı oluyo?:26:bide minik bebek nasıl deliyo memeyi ya? ben onu da dert ediyorum. ya delemezse aç kalırsa?
Sana gelince mi masraf geliyo akıllarına canım?hayret bişey. iyi yapmışsın canım.sen söylemezsen onlar da saf ayağına yatar, hiç bişey de yapmazlar.
Biz çok iyiydik kaynanamla aslında, sonradan gösterdi gerçek yüzünü cadalozsinirimi bozuyo bozuyo sonra da aman kızım sinirlenme bebeğe zarar diyo, ay kuduruyorum vallahi! eşim de benim yanımda, olmasaydı fena olurdu gerçekten :122:
aynen canım aynennn
Ben Allahtan çok seviyorum meyveyi. bitek yeşillik yemiyorum bu aralar.Kemir kemirrBen de normalde meyve sevmezdim hamişlikten beri bi meyve bi meyveee
yada hakkında bahsettikçe hoşuna gidiyo, kabarıyo orda.hadiii bakalımmmm ne istiyoo ömer paşa aceppp anne dedikodumu yapma dioo olabilir mi
doktorlar kesin gazdır derler. ama gaz tekme atmıyo.ben de ara ara hissediyorum ama daha erken gazdır diyecekler diye ağzımı açmıyordumbenim bebiş de erkekmiş ondan mı bilmem bu hafta ben de ara ara pıt pıtlarını hissediyorum
Biz çok iyiydik kaynanamla aslında, sonradan gösterdi gerçek yüzünü cadalozsinirimi bozuyo bozuyo sonra da aman kızım sinirlenme bebeğe zarar diyo, ay kuduruyorum vallahi! eşim de benim yanımda, olmasaydı fena olurdu gerçekten :122:
aynenn..Nisan ortasında yaptırıcaktım ama ben düğüne bi ay kala sokiyimde kazığı görsünler onlar halısına kadar aldırmazsam..yetti be
Evet ya. görmek, duymak isteyen netten görüşür. kafam rahat olmalı. hele annem. lütfen gelmesin. en son geldiğinde neler oldu gördük. // tamam canım, almadan araştırrım pompayı.:126:Lanisoh kremin adımı? yara emmeden dolayı mı oluyo?:26:bide minik bebek nasıl deliyo memeyi ya? ben onu da dert ediyorum. ya delemezse aç kalırsa?
Sana gelince mi masraf geliyo akıllarına canım?hayret bişey. iyi yapmışsın canım.sen söylemezsen onlar da saf ayağına yatar, hiç bişey de yapmazlar.
iyi akşamlar
nasılsınız kızlar,gününüz güzel geçmiştir umarım......
bugün dr. kontrolümüz vardı..... dr.muz % 80 kız dedianlayacağınız bir prenses te benden
ama kesin diyemiyorum bazen erkek bebek pipisini saklıyor o yüzden kesin olması için bir dahaki randevuyu bekleyin bir şeyler almak için dedi......
kesindir di mi ya,değişmesin lütfen.......
Ay benim kendi annem öyle. ben napim?sinirlendiriyo, çıldırtıyo, sinirden karşısında kriz geçiriyosun, bakıyo diyo ki niye bu kadar sinirlendin ki?
nedir bu gelinlerin kaynanalardan çektiği yahu, zevk mi alıyolar acaba
Ben Allahtan çok seviyorum meyveyi. bitek yeşillik yemiyorum bu aralar.
yada hakkında bahsettikçe hoşuna gidiyo, kabarıyo orda.erkek milleti
doktorlar kesin gazdır derler. ama gaz tekme atmıyo.
Ay benim kendi annem öyle. ben napim?sinirlendiriyo, çıldırtıyo, sinirden karşısında kriz geçiriyosun, bakıyo diyo ki niye bu kadar sinirlendin ki?
Yap canım. ben yapmadım, sessiz kaldım da noldu? teşekkür eden mi oldu? yap. onlara anladığı dilde konuşmak lazım.
iyi akşamlar
nasılsınız kızlar,gününüz güzel geçmiştir umarım......
bugün dr. kontrolümüz vardı..... dr.muz % 80 kız dedianlayacağınız bir prenses te benden
ama kesin diyemiyorum bazen erkek bebek pipisini saklıyor o yüzden kesin olması için bir dahaki randevuyu bekleyin bir şeyler almak için dedi......
kesindir di mi ya,değişmesin lütfen.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?