iyi akşamlar
nasılsınız kızlar,gününüz güzel geçmiştir umarım......
bugün dr. kontrolümüz vardı..... dr.muz % 80 kız dedianlayacağınız bir prenses te benden
ama kesin diyemiyorum bazen erkek bebek pipisini saklıyor o yüzden kesin olması için bir dahaki randevuyu bekleyin bir şeyler almak için dedi......
kesindir di mi ya,değişmesin lütfen.......
gerçekten de yani nedir bu çektiğimiz. benim ki de kontrollerime onun dediği dr. a gitmiyorum, özel hastaneye gidiyorum diye bi ton laf etti. neyse ki kocam da onun lafına bakmazda ben de rahatım. o ne derse desin biz bildiğimizi yapıyoruz takma kafanı diyor, sonuçta biz ikimiz karar verdik diyor. ama insanın sinirini bozuyo işte
Aynen aynen anladıkları gibi konuşuyorum bendeKafanızı şişirdim akşam akşam yaa rahatladım biraz
Hoşgeldin canım. %80 lik bir oran değişmez sanırım. bi dahaki randevun ne zaman?ne olursa olsun, yine de gelsin canım.iyi akşamlar
nasılsınız kızlar,gününüz güzel geçmiştir umarım......
bugün dr. kontrolümüz vardı..... dr.muz % 80 kız dedianlayacağınız bir prenses te benden
ama kesin diyemiyorum bazen erkek bebek pipisini saklıyor o yüzden kesin olması için bir dahaki randevuyu bekleyin bir şeyler almak için dedi......
kesindir di mi ya,değişmesin lütfen.......
Çok canımız yanıcakmı?cnm evet meme başı çatlıyo yara oluyoo bebiş ilk zmn tam neresinden çekceğini bilemediğinden yara yapıyoo onu yokediyoo bu kremm ...delmiyoo ttalım memişlerin ucunda bi sürü kanal oluyoo süt kanallarıı bi sürüü hemde 10 dan fazla kiminde bunların bazıları kapalı oluyoo ne kadar açıksa o kadar sütün rahat çıkıyoo yanii bebiş delmyoo zatenn o allahtan delikk vaziyette bizee...bebek sadece doğru yerden çekmeyi öğreniyoo mesela direk ucundan tutuyolar ilk zmn emcez diee o zmn canın yanıyoo o hani kararan kıısm var ya onu almaları lazım..bide işte makina ona da yarıyoo bebek ilk zmn çok kuvvetli çekemediğinden kanalların bazıları kapalı kalıyoo makina onları da açıyoo...
ben o yüzden sinir tedavisi aldım daha önce zaten. buna rağmen hala devam canım. malesef insanlar değişmiyo, neyse o.O değil bi gün sinir hastası olucaz valla..
Aynen aynen anladıkları gibi konuşuyorum bendeKafanızı şişirdim akşam akşam yaa rahatladım biraz
sağolun annişler :)))))
hımmmmmm prensin talip mi yani.....düşünelim biraz babamız he der mi bilmem ama
bu arada babamıza da kapak oldu yani......dr. kız dediğinde ki suratının ifadesini görmeliydiniz....hala '' yavrum nasıl durduysa pipidini göstermedi bak '' deyip duruyordudedim seni hayallerinle baş başa bırakıyorum sevgilim
hayır ona neyse yani, istediğim hastanede yaptırırım kontrollerimi! seninki yine hastanene karışıyomuş canım, benim cadaloz pantolonumu beğenmedi de, sana benim terziden güzel bi pantolon diktirelim diyo!!
Estafurullah canım ne kafa şişirmesi, hepimiz rahatladık açılınca
sağolun annişler :)))))
hımmmmmm prensin talip mi yani.....düşünelim biraz babamız he der mi bilmem ama
bu arada babamıza da kapak oldu yani......dr. kız dediğinde ki suratının ifadesini görmeliydiniz....
hala '' yavrum nasıl durduysa pipisini göstermedi bak '' deyip duruyordudedim seni hayallerinle baş başa bırakıyorum sevgilim
ben o yüzden sinir tedavisi aldım daha önce zaten. buna rağmen hala devam canım. malesef insanlar değişmiyo, neyse o.
Hoşgeldin canım. %80 lik bir oran değişmez sanırım. bi dahaki randevun ne zaman?ne olursa olsun, yine de gelsin canım.
Çok canımız yanıcakmı?ay kıyamam ben onlara ya. doğar doğmaz memiş mi emicek? yerim ben onu.evet pompa şart. ben kafaya koydum.
ben o yüzden sinir tedavisi aldım daha önce zaten. buna rağmen hala devam canım. malesef insanlar değişmiyo, neyse o.
Yok öyle eziyetsiz torun sahibi olmak.torunum iycekse elini cebine soksun yani. benimkiler torunum diyemiyceği için tek kuruşlarını dahi istemiyorum. onu bile elleri titreyerek verirler. gerek yok.
kuzummm kuzummm yerizzz biz o kaynananı ölsünn tüm kaynanalarrrr ....sen ona dee kk varr ordaa senii pincik pincik ederler kadın kadın kendine gel de....
benim kayınvalidemler artık aramıyolar bile.gerçekten insanlar 7'sinde neyse 70'inde de obenim kaynanam geçenlerde eşimi arayıp şikayet etmiş beni, ''karın benimle konuşmuyo evladım, gelinimi kırıcak bişey mi yaptım acaba'' demiş, bi de kendini sütten çıkma ak kaşık gibi göstermesi yok mu!! neyse ki eşim olan bitenin farkında..
ona göreeee.kuzummm kuzummm yerizzz biz o kaynananı ölsünn tüm kaynanalarrrr ....sen ona dee kk varr ordaa senii pincik pincik ederler kadın kadın kendine gel de....
bu erkek tarafı aileleri neden böyledir bilmem....
kızım olacağı için bundan dolayı da seviniyorum işin aslı :))))) sırf geline kötü kaynana olmamak adına.
sanırım havasından mı suyundan mı bilmem....erkek anası olunca böyle oluyor herhal,bir de anası olmak yetmiyor yani,bacısı,babası herşeyi böyle bu erkeklerin
söz meclisten dıaşarı kızlar tabisiz öyle olmayacağınız di mi
hayır ona neyse yani, istediğim hastanede yaptırırım kontrollerimi! seninki yine hastanene karışıyomuş canım, benim cadaloz pantolonumu beğenmedi de, sana benim terziden güzel bi pantolon diktirelim diyo!!
benim kayınvalidemler artık aramıyolar bile.baktılar oğulları yemiyo. herşeyin başından beri farkında. ümidi kestiler bizden. aradan 3yıl geçti, şimdi kapıma gelseler koca izmire rezil ederim valla.
yani hepsi aynı sanırım. akşam akşam dedikodusunu yapıp da günahını da alıyorum üstüme ama bazen en olmayacak şeylere karışıp insanın sinirini bozuyorlar . söylencek çok şey oluyo işte ama susuyorum çoğu zaman. büyüktür, yaşlıdır aman diye. :26::26::26:
vallhi dr erkek dediği günden beri düşünüyorum,psikolojik olarak etkileniyorum sanırım..nasıl bşr kaynana olacağım diye düşünmeden yapamıyorum
yani hepsi aynı sanırım. akşam akşam dedikodusunu yapıp da günahını da alıyorum üstüme ama bazen en olmayacak şeylere karışıp insanın sinirini bozuyorlar . söylencek çok şey oluyo işte ama susuyorum çoğu zaman. büyüktür, yaşlıdır aman diye. :26::26::26:
he valla, çok mubişi olmaz di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?