2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

zannetmem artık be cnm 16. haftanı bitiriyosun yanii...kızdır o kızdrıı hadii gözün aydın prensesinlee

hayır ona neyse yani, istediğim hastanede yaptırırım kontrollerimi! seninki yine hastanene karışıyomuş canım, benim cadaloz pantolonumu beğenmedi de, sana benim terziden güzel bi pantolon diktirelim diyo!!

Aynen aynen anladıkları gibi konuşuyorum bende Kafanızı şişirdim akşam akşam yaa rahatladım biraz

Estafurullah canım ne kafa şişirmesi, hepimiz rahatladık açılınca

Son düzenleme:
sağolun annişler :)))))
hımmmmmm prensin talip mi yani.....düşünelim biraz babamız he der mi bilmem ama

bu arada babamıza da kapak oldu yani......dr. kız dediğinde ki suratının ifadesini görmeliydiniz....
hala '' yavrum nasıl durduysa pipisini göstermedi bak '' deyip duruyordu dedim seni hayallerinle baş başa bırakıyorum sevgilim

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım. %80 lik bir oran değişmez sanırım. bi dahaki randevun ne zaman?ne olursa olsun, yine de gelsin canım.

Çok canımız yanıcakmı?ay kıyamam ben onlara ya. doğar doğmaz memiş mi emicek? yerim ben onu.evet pompa şart. ben kafaya koydum.

O değil bi gün sinir hastası olucaz valla..
ben o yüzden sinir tedavisi aldım daha önce zaten. buna rağmen hala devam canım. malesef insanlar değişmiyo, neyse o.

Aynen aynen anladıkları gibi konuşuyorum bende Kafanızı şişirdim akşam akşam yaa rahatladım biraz

Yok öyle eziyetsiz torun sahibi olmak. torunum iycekse elini cebine soksun yani. benimkiler torunum diyemiyceği için tek kuruşlarını dahi istemiyorum. onu bile elleri titreyerek verirler. gerek yok.

doğmamış çocuğa don biçmek bizimkisi de o hesap :90::90: hayal kırıklığına uğramıştır

nasıl erkeğe odaklanmışsa. hala pipi diyo.sağlıklı sihhatli gesin kızın inşallah. gözün aydın.

Son düzenleme:
ben o yüzden sinir tedavisi aldım daha önce zaten. buna rağmen hala devam canım. malesef insanlar değişmiyo, neyse o.

gerçekten insanlar 7'sinde neyse 70'inde de o benim kaynanam geçenlerde eşimi arayıp şikayet etmiş beni, ''karın benimle konuşmuyo evladım, gelinimi kırıcak bişey mi yaptım acaba'' demiş, bi de kendini sütten çıkma ak kaşık gibi göstermesi yok mu!! neyse ki eşim olan bitenin farkında..

bu erkek tarafı aileleri neden böyledir bilmem....
kızım olacağı için bundan dolayı da seviniyorum işin aslı :))))) sırf geline kötü kaynana olmamak adına.
sanırım havasından mı suyundan mı bilmem....erkek anası olunca böyle oluyor herhal,bir de anası olmak yetmiyor yani,bacısı,babası herşeyi böyle bu erkeklerin

söz meclisten dıaşarı kızlar tabi siz öyle olmayacağınız di mi

Aman bırak lanet olsunnn

benim kayınvalidemler artık aramıyolar bile.baktılar oğulları yemiyo. herşeyin başından beri farkında. ümidi kestiler bizden.aradan 3yıl geçti, şimdi kapıma gelseler koca izmire rezil ederim valla.

kuzummm kuzummm yerizzz biz o kaynananı ölsünn tüm kaynanalarrrr ....sen ona dee kk varr ordaa senii pincik pincik ederler kadın kadın kendine gel de....
ona göreeee.kızdırmasınlar bizi.bunca hamile kızdı onlara, hala yaşıyolarmı?

vallhi dr erkek dediği günden beri düşünüyorum,psikolojik olarak etkileniyorum sanırım..nasıl bşr kaynana olacağım diye düşünmeden yapamıyorum

hayır ona neyse yani, istediğim hastanede yaptırırım kontrollerimi! seninki yine hastanene karışıyomuş canım, benim cadaloz pantolonumu beğenmedi de, sana benim terziden güzel bi pantolon diktirelim diyo!!

yani hepsi aynı sanırım. akşam akşam dedikodusunu yapıp da günahını da alıyorum üstüme ama bazen en olmayacak şeylere karışıp insanın sinirini bozuyorlar . söylencek çok şey oluyo işte ama susuyorum çoğu zaman. büyüktür, yaşlıdır aman diye. :26::26::26:

benim kayınvalidemler artık aramıyolar bile.baktılar oğulları yemiyo. herşeyin başından beri farkında. ümidi kestiler bizden.aradan 3yıl geçti, şimdi kapıma gelseler koca izmire rezil ederim valla.

Bütün KK'yı toplar üstüne çullanırım valla kaynanamın Benim eşim de, evet anne tamam anne ben didemle konuşurum deyip geçiştiriyo, sallamıyoruz yani açıkçası

sırf yaşına saygımdan, eşimin annesidir diye susuyodum ben de ama artık çizmeyi aştı, hiç esirgemiyorum lafımı onlar her fırsatta gelinlerinin dedikodusunu yapıyolar biz akşam akşam yapmışız çok mu

Son düzenleme:
vallhi dr erkek dediği günden beri düşünüyorum,psikolojik olarak etkileniyorum sanırım..nasıl bşr kaynana olacağım diye düşünmeden yapamıyorum

valla tatlım öyle olmayanlarda varr benim çok yakın arkadaşımın annesinden iyi kadınn yanii bu yürekle alakalıı evet erkek anası olunca daha çok kıskanabilrisinn ama kadınşla biz konuşmuştuk dedi ki bana ben inciyii çok sevebilirdim yada hiç sevemiyebilirdim ama oğlumu seviyorumm o mutlu olsun istiyorum ee o inciyle mutluu demekki bende onu sevmeliyimm ki oğlumun mutluluğu bozulmasın ben 1 adım atarım o da bana atar ama ben hasis olsamm biliyorum ki o da beni sevmezz ben onu evladım yaptım o da beni annesii ...işte bunalrı duyunca insan hepsi öyle değil bende olmam dioo..yürekle alakalı yani...içten pazarlıklı olursan ha kız anası haa erkek anasıı..haa kız anaları daha sessiz kızı başka evde çünküü biliyo kii sessiz kalmalı...

ayy vallahi ben de bugün sinirme hakim olamadım,eşimin yengesi ve amcası bizde 1 aydır toplam 15 gündür bizdeler,çok rahatlar..hem de acayip.bugün işe gitmeden yemeğimi yaaptım,yarın içinde fasülye ısladım..işe gelip anahtarı aldı(hastane için bizdeler),eve bi geldim bir koku,kullanmadığım tencerede fasülyeyi pişiriyor..ne yapıyorsun yenge dedim,fasülye dedi.dedim o yarrına ben yemeğimi akşamdan yaptım,ne bileyim falan dedi..dedim karışmasan daha iyiydi o tencereyi kullanmıyorum..başka bişy demedim.yemek yemedi o da eşimde..şimdi de öyle oturuyor,öyle demek istemedim ama iştee...

sırf yaşına saygımdan, eşimin annesidir diye susuyodum ben de ama artık çizmeyi aştı, hiç esirgemiyorum lafımı onlar her fırsatta gelinlerinin dedikodusunu yapıyolar biz akşam akşam yapmışız çok mu [/QUOTE]

he valla, çok mubişi olmaz di mi?

he valla, çok mubişi olmaz di mi?

az bile yapıyoruz, evime bile almam bana kalırsa ama napalım artık

Neyse kızlar ben kaçayım artık kociş gelir birazdan daha yemek hazır değil hoşsohbetiniz için çok teşekkür ederim içimi döktüm çok rahatladım son söz olarak da: bütün cadaloz kaynanalar çatır çatır çatlasınnnn!! :90:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…