2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya orası öyle benim kaynanam da iyidir,hiçbir şeye karışmaz,bana hizmet eder,işimi yapar da..bakalım inş. ben iyi bir kaynana olurum...aman allahım nelr düşünüp konuşuyoruz daha doğmadan

Şimdi eşimin msn ini açtım, mail gelmiş, gecelik ilişki teklifi diye.

tatlım aynı mail benim eşime de gelmiş :))))
spam mail olarak otamatik olarak gönderiliyor onlar....açmadan silin,girince virüs bulaşma ihtimali var çünkü.....

Bi konuya da açıklık getireyim, kayınpederim 2008'de imam nikahıyla bi evlilik daha yaptı. 20 Ocak 2011'de kaybettik eşimin öz annesini. Bu eziyetleri bana yaşatan da eşimin üvey annesi olucak hanfendi

spam mail olarak otamatik olarak gönderiliyor onlar....açmadan silin,girince virüs bulaşma ihtimali var çünkü.....

Evet ya çok feci onlar, bilgisayar anında çöküyo :18:

Son düzenleme:

başka bi sürü böyle mail var. bi tanesi merhaba yakışıklı demiş. sen nerden biliyosun kocamın yakışıklı olduğunu?gelsin sorcam ben ona.

başka bi sürü böyle mail var. bi tanesi merhaba yakışıklı demiş. sen nerden biliyosun kocamın yakışıklı olduğunu?gelsin sorcam ben ona.

ay sen çok yaşa canım gül gül öldüm burda

Bana da ne gelmiş;

sitemizden yeni bir mesaj aldınız!

selam yakışıklı...

gönderen
biriciksin
37 yaşında
istanbul

Eğlen ve ayda 5000 tl kazan!

:90: :92:

Son düzenleme:

Üvey kaynana ha? o ne karışıyo be? senden sonra gelin gelmiş. sussun otursun.töbe töbe

ranacım ciddi ciddi demiyorsun değil mi bunu :))))
ayol bana da geliyor arada sebebide mail adresim evlenmeden önceki soyadım la başlıyor o da erkek ismi :))))
doğal olarak sanırım erkek sanılıyorum,gönderiyorlar....bilmem ne büyütücü,zevklendirici,arkadaş olalım diyen hatunlar vs.
sakın ciddiye alıp sormayasın eşine bunu.....hatta onun aklını bulandırmadan sil gitsin.....

alıntı etmeyin kızlar,sileceğim.....yeni yıl akşamımızdan bir kare :))))

Son düzenleme:
gördüm oraya da yazdım ama eklenmedi daha.bi zamanlar burda da liste vardı pelin yapıyodu sanırım sen pelinsin pelishh

evet benim..Listeyi ben yapıyodum ama istediğimiz zaman görelim diye verdiğim linke hazırladık ve artık DuyguNaz arkadaş ilgilenyo..Her sn bilgisayar başında değil.Ama her gün güncelliyo..Yani artık burda liste yok

bugün burdaydı herhalde işi vardı neyse müsait olduğunda ekler herhalde.orda cinsiyetini görmek hoşuma gidiyo da ondan söylüyorum :) neler aldın kızına? ben hiç giysi almadım.

Şimdi eşimin msn ini açtım, mail gelmiş, gecelik ilişki teklifi diye.

ay kızlar onlardan birtanede ben görmüştüm mailleri arasındaaa kıyametleri kopardım ama bizimki onun otomatik yollandğnı kanıtlamak için binbir takla atmıştı ve ben hala inanmamıştım sonraa banada gelince inandım ewet sistem bu forum gibi birşeylerden yolluyor alışveriş sitelerine üyeyseniz mesela ordan bu adreslere ulaşılıyor yada forumlardanda ulaşılıyor adreslere yolluyorlar sonra
yani kocişe güveniyorumda yinede tedbiri elden bırakmamak lazım

yani ben ciddiye almıştım önce ama bilmiyordum yani

Son düzenleme:

Aynen cnm benimde başım aaynı şey gelincee İnsan tetikte olmalı her ann Heleki hamileyken allahım sen koruu

bugün burdaydı herhalde işi vardı neyse müsait olduğunda ekler herhalde.orda cinsiyetini görmek hoşuma gidiyo da ondan söylüyorum :) neler aldın kızına? ben hiç giysi almadım.

Annem aldı bi dünya şeyy...Bende alıyorum gördüğümüü ne alırsak kar şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…