- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
valla tatlım öyle olmayanlarda varr benim çok yakın arkadaşımın annesinden iyi kadınn yanii bu yürekle alakalıı evet erkek anası olunca daha çok kıskanabilrisinn ama kadınşla biz konuşmuştuk dedi ki bana ben inciyii çok sevebilirdim yada hiç sevemiyebilirdim ama oğlumu seviyorumm o mutlu olsun istiyorum ee o inciyle mutluu demekki bende onu sevmeliyimm ki oğlumun mutluluğu bozulmasın ben 1 adım atarım o da bana atar ama ben hasis olsamm biliyorum ki o da beni sevmezz ben onu evladım yaptım o da beni annesii ...işte bunalrı duyunca insan hepsi öyle değil bende olmam dioo..yürekle alakalı yani...içten pazarlıklı olursan ha kız anası haa erkek anasıı..haa kız anaları daha sessiz kızı başka evde çünküü biliyo kii sessiz kalmalı...
Şimdi eşimin msn ini açtım, mail gelmiş, gecelik ilişki teklifi diye.
tatlım aynı mail benim eşime de gelmiş :))))
spam mail olarak otamatik olarak gönderiliyor onlar....açmadan silin,girince virüs bulaşma ihtimali var çünkü.....
tatlım aynı mail benim eşime de gelmiş :))))
spam mail olarak otamatik olarak gönderiliyor onlar....açmadan silin,girince virüs bulaşma ihtimali var çünkü.....
başka bi sürü böyle mail var. bi tanesi merhaba yakışıklı demiş. sen nerden biliyosun kocamın yakışıklı olduğunu?gelsin sorcam ben ona.
Bi konuya da açıklık getireyim, kayınpederim 2008'de imam nikahıyla bi evlilik daha yaptı. 20 Ocak 2011'de kaybettik eşimin öz annesini. Bu eziyetleri bana yaşatan da eşimin üvey annesi olucak hanfendi
Evet ya çok feci onlar, bilgisayar anında çöküyo :18:
Üvey kaynana ha?o ne karışıyo be? senden sonra gelin gelmiş. sussun otursun. töbe töbe
Ay o ne sofra öyle müthişşşbeni de çağırsaydınız keşke, ne kadar yüzsüzüm di mi
burda liste yapan kalmadı herhalde
dnaz arkadşımız yapıyo ve sana link verdi görmedin heralde
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...2-haziran-annelerinin-yeni-takip-listesi.html
gördüm oraya da yazdım ama eklenmedi daha.bi zamanlar burda da liste vardı pelin yapıyodu sanırım sen pelinsin pelishh
evet benim..Listeyi ben yapıyodum ama istediğimiz zaman görelim diye verdiğim linke hazırladık ve artık DuyguNaz arkadaş ilgilenyo..Her sn bilgisayar başında değil.Ama her gün güncelliyo..Yani artık burda liste yok
ranacım ciddi ciddi demiyorsun değil mi bunu :))))
ayol bana da geliyor arada sebebide mail adresim evlenmeden önceki soyadım la başlıyor o da erkek ismi :))))
doğal olarak sanırım erkek sanılıyorum,gönderiyorlar....bilmem ne büyütücü,zevklendirici,arkadaş olalım diyen hatunlar vs.
sakın ciddiye alıp sormayasın eşine bunu.....hatta onun aklını bulandırmadan sil gitsin.....
ay kızlar onlardan birtanede ben görmüştüm mailleri arasındaaa kıyametleri kopardım ama bizimki onun otomatik yollandğnı kanıtlamak için binbir takla atmıştı ve ben hala inanmamıştım sonraa banada gelinceinandım ewet sistem bu forum gibi birşeylerden yolluyor alışveriş sitelerine üyeyseniz mesela ordan bu adreslere ulaşılıyor yada forumlardanda ulaşılıyor adreslere yolluyorlar sonra
yani kocişe güveniyorumda yinede tedbiri elden bırakmamak lazım
yani ben ciddiye almıştım önce ama bilmiyordum yani
bugün burdaydı herhalde işi vardı neyse müsait olduğunda ekler herhalde.orda cinsiyetini görmek hoşuma gidiyo da ondan söylüyorum :) neler aldın kızına? ben hiç giysi almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?