2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen cnm benimde başım aaynı şey gelincee İnsan tetikte olmalı her ann Heleki hamileyken allahım sen koruu

Annem aldı bi dünya şeyy...Bende alıyorum gördüğümüü ne alırsak kar şimdi

ay ne güzel ben daha almadım cinsiyet kesinleştikten sonra alıcaz yavaş yavaş.

bi iki gün var arada ztn çokda uzak değilmiş

bir başka hastanede de 4 gün küçük çıkmıştı yani 15+6.benim biri 15+6 biri 16+3 biri de 16+5.artık hangisi doğru bilemiycem.muhtemel doğum tarihinden de bir buçuk hafta önce falan alıncak zaten sezeryan olacağım için.hepsi doktor ama hepsi de farklı konuşuyo.bi doktor diyo normal yapamazsın diğeri diyo normal yaparsın bişi olmaz.

valla sen her zaman gttiğin doktorun kimse ona güvenn..Evet sezeryanda 1 hafta önce alınıyo..Benimde öyle olucak gbi mayıs sonu bakalım kısmett

glcnats_00 gerçi sen şimdi geçmişi okuyosundur görmezsin ama seninki erkekti dimi? Antalya hep erkek

kızlar internetten hamile taytı alıcam şimdi de
benim normal bedenim small
acaba small mı alayım sizce yoksa medium mu?

valla kilo almaya bundan sonra başlayacaksın medium alırsan daha iyi ama ben yine de bişi dememiş olayım çok büyük falan gelir bide kalıptan kalıba fark var sonuçta

benim de dr.um bugün tam 17 haftalık dedi.....
devlette kontrole gittiğim dr. farklı demişti....

bir de benim kendi dr.um 3'lü test istemedi,20. haftada 4 'lü ultrasona göndereceğim o yüzden 2'li test te temiz çıktığı için yapılmasına gerek yok ama aklında kalmasın dersen yaptırabilirsin kararı size bırakıyorum dedi......

ben yarın devletten randevu almıştım,nasıl olsa yapıyor orası yaptırayım diyorum birşey kaybetmem ya......

sizler 3'lü yaptırdınız mı ?????

bende ikili yaptırdım 9 ocakta da üçlü yaptırcam doktorum üçlü yapıyor ama dörtlü yapıyormu bilmiyorum.devlet hastaneleri gerekli görürse yapıyor diye biliyorum.üçlü test yapıyorlar mı devlet hastanelerinde?

bebe annem almış bana ben l giyiyorum l almış valla straplez badi gibi mememe kadar çıktı göbiş doldukça inicek..Normal bedenini al derim cnm

merhaba,

benimde bebeğim 14 haftalık,ikili test yaptırdım temiz çıktı.3 lü test isteyecek mi bilmiyorum ama yaptırmalı bence...Benim henüz cinsiyeti belli değil,16.haftada cinsiyeti belli olacak sanıırm...14.haftada cinsiyeti belli olan var mı?
Bir de hamillelik bende baş ağrısı yapıyor

ben bennn :) 3lü yaptırdım ben canım çok şükür temiz çıktı ikiliyi yaptırmamıştım :) herkes gider mersine ben giderim tersine insanlarda tam tersini yaptırırr oysaki aslında ben hiç bririni yaptırmak istemiyordum ama dr um kızdı aldırmak istemesen bile böyle bir test varken yaptırmalısın dedi bende ikna oldum açıkcası o sebepten yaptırdım

benim merak ettğim se şu 20 haftalarda da iç organlarının kontrolü varmış o 4lümü oluyoo ? ya da o nasl oluyor ??????

slm herkeze

yeni yılınız kutlu olsun herkeze güzellikler getirsin mutluluk huzur ve sağlık versin

kızlar cinsiyetler belli oluyor artık ne güzel

zaman geçiyor yavaş yavaş

hayatım detaylı ultrasonografi o

small sipariş vericem şimdi
teşekkürler

ben de 3lü yaptırıcam cuma günü
4lü yaptırmıcaz risk çıkmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…