2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişi merak ediyorum ben

hani bebiş olunca süt gelicek ya orda şey ucunden bir noktadan bir delik falan mı olacak ordanmı gelicek süt ?
yoksa bir başta minik birkaçtane delikcik falanmı olacak? daha önce bebek sahibi olan varmı
yada bir bilgisi olan ay çok merak ediyorum kaç gündür

aa nickin mi değişti??
tanıyamadım tabi ki
yakışmış yeni nickin de hayırlı olsun

resmi resmi konuşmandan anladımmm

Benden sıvı geliyo sıkınca kuvvetli bastırınca mesela ama delik gibi bişi görünmüyo..Ama aktığına göre görünmicek kadar ufak şimdilik..Ama emziren arkadaşımı biliyorum sabit bi delikten çıkıyo zaten bu arada sanada diiim pelishh ben kim bu laoubali deme

gerekli görürse özeller yapıyor 3'lü testi diye biliyorum.benim dr.da 2'li testimiz iyiydi gerek yok dedi....

devlet te 2'li yapmıyormuş zaten 2 'li yeni bir testmiş devlet 3 'lü yapıyormuş....
ben de yaptırayım diyorum elimde böyle bir fırsat varken.....

babamız gece vardiyasında,aradı az önce....
annesi kızımız ne yapıyor diyor :)))
dedim uyuyor babası,belki de uyanıktır.....
ben yokum ya yanında uyuyamamıştır yavrum demesin mi :))) alem bu adam yaw

kızlar kg. da bir artış olmamış son kontrolümden beri..... 8 aralık-3 ocak arası =0 kg.....

sizlerde durumlar nasıl,toplamda 2 kg. almış oldum....

Cnm 4.5 ay oldu 4 kilo vermişim bile..normal dedi doktorum 4 kilo avantajım oldu

canım bikaç delikten birden geliyor
bazılarında tek delikten geliyor
ama dışarıdan gözle görülür bir delik yokki
sıkınca çıktığında görüyorsun işte
e tanınmayacak durumdasın ne bileyim

hiç sormayın valla
ben uçtum gidiyorum
3buçuk kilo civarı aldım

Cnm 4.5 ay oldu 4 kilo vermişim bile..normal dedi doktorum 4 kilo avantajım oldu

seni biliyorum yavru :))) süper oldu vallahi.78 yerine 74 le başlamış oldun maratona :)))

hiç sormayın valla
ben uçtum gidiyorum
3buçuk kilo civarı aldım

bu süre zarfında 4 kg. kadar normalmiş.....sıkıntı yapma tatlım....
hamile kaldığın kg. normalse hele hiç önemli değil

Son düzenleme:

aslında geri sayfalarda bak nasıl değişti bir günde falan yazmıştın ben orda tanıdığımız biri oldğunu anladım ama kim oldğunu bilemememiştim biraz yukardada pelishh yazıncaaaa haaaaaaa oldum :)
tamam canımmm

kızlar kilo konusu var sanırım ben kızıma hamileyken 21 kilo almıştım ve öyle doğum yaptım bu bebişimdede 62 ile hamile kaldım şimdi 69 oldum bu gidişle kızımda aldığım kiloları bile sollayacağım galiba

Son düzenleme:
slm iyi geceler güzel anneler nasılsınız biz şükür iyiyiz benim huysuz şu an normal cd leri keşvetti onlarla oynuyo mahvoldu film arşivi vermedim kızdım çekmeceyi açmadım kulpları çıkık kendi açamıyo yarım saat çığlık atıp ağladı anne gel aç anne gel diye bilmem kaç kez tekrarladı arkadaş vardı yanımda valla iyi sabrediyon ne inatçı ben olsam tokadı patlatmıştım dedi bende kıyamadım açtım çekmeceyi aldı cd oynuyo ne yapayım yani kızım benim üzülmesin , cd ler kimin umrunda

Ah canım ben kızımda 35 kilo aldım fazlası var eksiği yok ve 8 aylık doğdu erken bide gününde olsa kaç olurdum bilmem ama bu hamileliğimde 1 kilo aldım ama bulantım çok oldu yeni yeni geçiyo bakalım bundan sonra kaç kilo alcam kızımda hiç bulantı sorunum yoktu çok yiyodum bunda yemiyom o kadar çok inşalah fazla kilo almam kimse almaz

kızlar adet tarihim 23 aralıktı geçen hafta salı gebelik testi silik çizgi çıktı...dün testi tekrarladım çizgi belirgindi...bugünde doktora gittim devlet hastanesi doktor idrar kesen boş dedi..ben bişe göremiyorum dedi gebe degilsin demiyorum dedi 18 ocakta tekrar gel dedi...bende dış gebelik olabilirmi dededim olabilir belki dedi...sinir oldum net bilgi vermedi ilgilenmedi adet tarihimi bile sormadım sizce kese yi görmek için erkenmi yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım cok küçük oldugu için görünmez daha telas yapma
kan testin ne cıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…