2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kocam kahvaltı hazırlama işini abarttı

kahvaltı tabagı hazırladı.. bide tavaya peynir çıkarmıs içine tereyag koymus sen sadece kalk sabah yumurta kır içine dedi

Canım devlet hastanesinde malesef ilgi olmuyo alttanmı baktı karındanmı daha kese yeni görünür bebişin kese içinde görünmesi için zaman var ama tabi bizim doktorlar sağolsun aydınlatmıyo iyisine denk gelirsen o ayrı tabi 2 hafta bekle tatlım imkanın varsa özele git derim en azından onlar ultrasonla daha ayrıntılı inceleme yapar üzme kendini umarım bebiş seninledir bu arada son adet tarihin sanırım 23kasım değilmi cnm

sadece ultrasonla baktı canım karınmdan ve idrar torban boş ben bişe göremiyorum dedi..23 aralıktı 21 kasımdı canım ama ovülasyon tesi kullandım ona görde 23 aralık olmam lazımdı zaten 2 gün falan gecikme olur

Kiizlar nasilsiniz bugun doktora gittim benimde oglusum geliyor Poyraz'im geliyor :124: :124:

idrar torbanla ne alaka canım yaaa.. benmde ultrasonda görünmedi ilk basta alttan bakınca bi noktacık gördü
sabret bekle bakalımmm

inşALLAH fazla almayız canım ya benim kızımda da iştahım açıktı fazla bulantım olmadı kusmam hiç olmadı çok az bir bulantı olur gibi oldu geçti, şimdi oğluşumdada aynı şeyleri yaşadım hafif bulantı kusmam olmadı şükür iştahım açık 7 kilo almışım ALLAH sonumuzu hayır etsin, ama bebeklerimiz sağlıklı olsunda bebek doğunca veriliyor

Canım sen içini ferah tut daha bebişin kesesi zor görünür hele karından bakınca bazen göremiyolar bile sen biraz daha bekle en az 2 hafta sonra git doktora canım daha 5 haftalıktır benim tahminim yani ondada anca kese görünür bebiş sonra görünüyo cnm inşallah hayırlı haberler alırsın bizede sölersin

(Eski nickim TugbaFatih)
16.haftamdayım ve 1,5 kilo aldım,inş çok kilo almayız.. Bulantılarım ve kusmalarım hala devam ediyor,ne zaman bitecek bu kabus?.. Bu gidişle doğuma da kusarak gidicem:2:

Son düzenleme:

Öyle canım ya bebişler sağlıklı olsunda bi el ayak oldularmı istesende kilo alamıyosun nasıl olsa vercez ben verdikten sonra 35 kiloyu azda değil yani herkes verir bide ilk zaman süt azalmasın die ye ye ye zorla bile yediriyolar bilirsin ben 2 yılda verdim tam ohh kilom gitti eski halime dönüyom diyodum 2-3 kilo fzlam kalmıştı yeniden hamiş olduğumu öğrendim oğluşum süpriz yaptıı çok bulantı tiksinmem oldu ama şükür bu aralar iyiyim ondan kilo almadım sanırım

(Eski nickim TugbaFatih)
16.haftamdayım ve 1,5 kilo aldım,inş çok kilo almayız.. Bulantılarım ve kusmalarım hala devam ediyor,ne zaman bitecek bu kabus?.. Bu gidişle doğuma da kusarak gidicem:2:

ah canım inşallah en kısa sürede geçer ben sırf bulantı ve tiksinme o bile yetti bide kussam oyy ne yapardım ama bazıları 6 aya kadar yaşayabiliyo baen 5. ayda bitiyo 20 haftadan sonra falan bide tabi bizim gibi 15haftalara kadar allahım sağlık versin cnm inşallah seninde en kısa sürede geçer

kızlar kocam kahvaltı hazırlama işini abarttı

kahvaltı tabagı hazırladı.. bide tavaya peynir çıkarmıs içine tereyag koymus sen sadece kalk sabah yumurta kır içine dedi

Ohh ne güzel canım sana yardım ediyo benimki temizlik işi ver her işi ver ama mutfağı beceremiyo yapıyoda işte ben peşinde dolancam öle gececi zaten hazırlasa kahvaltıyıda beni ole çağırsa ne olur sankii demi maşallah canım olsun yapsın ellerine sağlık bebişe yarasın şifa olsun

İnş canım aminnn,bebek hareketlenince geçer diyolar,rahat rahat yemek yiyebilmeyi özledim.. kusma kuru bulantıdan daha iyi gibi sanki,kusunca rahatlıyosun,ama bulantı beni daha perişan ediyor,öğürmeler uf uff inş tamamen şifaya kavuşuruz da hamileliğin keyfini çıkartırız...

Ah canım zor ben kızımda hiç böle şeyler yaşamadım hep yedim çok iştahlıydım bu oğluş bulantıdan bişey yedirtmedi zaten herşeydende tiksindirdi kocamdan bile o kadar yani daha yeni yeni düzeliyom ama hala tiksinme oluyo bulantı nadir zor oldu tabi benim iğne ilaçlar da yaptı biraz sanırım düşük için progestana devam ediyorum iğnede var bunlarda bulantı yaparmış bebişler sağlıklı olsunda önemli değil çekeceğiz artık ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…