canım cok küçük oldugu için görünmez daha telas yapma
kan testin ne cıktı..
kızlar adet tarihim 23 aralıktı geçen hafta salı gebelik testi silik çizgi çıktı...dün testi tekrarladım çizgi belirgindi...bugünde doktora gittim devlet hastanesi doktor idrar kesen boş dedi..ben bişe göremiyorum dedi gebe degilsin demiyorum dedi 18 ocakta tekrar gel dedi...bende dış gebelik olabilirmi dededim olabilir belki dedi...sinir oldum net bilgi vermedi ilgilenmedi adet tarihimi bile sormadım sizce kese yi görmek için erkenmi yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar kocam kahvaltı hazırlama işini abarttı
kahvaltı tabagı hazırladı.. bide tavaya peynir çıkarmıs içine tereyag koymus sen sadece kalk sabah yumurta kır içine dedi
Canım devlet hastanesinde malesef ilgi olmuyo alttanmı baktı karındanmı daha kese yeni görünür bebişin kese içinde görünmesi için zaman var ama tabi bizim doktorlar sağolsun aydınlatmıyo iyisine denk gelirsen o ayrı tabi 2 hafta bekle tatlım imkanın varsa özele git derim en azından onlar ultrasonla daha ayrıntılı inceleme yapar üzme kendini umarım bebiş seninledir bu arada son adet tarihin sanırım 23kasım değilmi cnm
sadece ultrasonla baktı canım karınmdan ve idrar torban boş ben bişe göremiyorum dedi..23 aralıktı 21 kasımdı canım ama ovülasyon tesi kullandım ona görde 23 aralık olmam lazımdı zaten 2 gün falan gecikme olur
Ah canım ben kızımda 35 kilo aldım fazlası var eksiği yok ve 8 aylık doğdu erken bide gününde olsa kaç olurdum bilmem ama bu hamileliğimde 1 kilo aldım ama bulantım çok oldu yeni yeni geçiyo bakalım bundan sonra kaç kilo alcam kızımda hiç bulantı sorunum yoktu çok yiyodum bunda yemiyom o kadar çok inşalah fazla kilo almam kimse almaz
sadece ultrasonla baktı canım karınmdan ve idrar torban boş ben bişe göremiyorum dedi..23 aralıktı 21 kasımdı canım ama ovülasyon tesi kullandım ona görde 23 aralık olmam lazımdı zaten 2 gün falan gecikme olur
inşALLAH fazla almayız canım ya benim kızımda da iştahım açıktı fazla bulantım olmadı kusmam hiç olmadı çok az bir bulantı olur gibi oldu geçti, şimdi oğluşumdada aynı şeyleri yaşadım hafif bulantı kusmam olmadı şükür iştahım açık 7 kilo almışım ALLAH sonumuzu hayır etsin, ama bebeklerimiz sağlıklı olsunda bebek doğunca veriliyor
(Eski nickim TugbaFatih)
16.haftamdayım ve 1,5 kilo aldım,inş çok kilo almayız.. Bulantılarım ve kusmalarım hala devam ediyor,ne zaman bitecek bu kabus?.. Bu gidişle doğuma da kusarak gidicem:2:
kızlar kocam kahvaltı hazırlama işini abarttı
kahvaltı tabagı hazırladı.. bide tavaya peynir çıkarmıs içine tereyag koymus sen sadece kalk sabah yumurta kır içine dedi
Kiizlar nasilsiniz bugun doktora gittim benimde oglusum geliyor Poyraz'im geliyor :124: :124:
ah canım inşallah en kısa sürede geçer ben sırf bulantı ve tiksinme o bile yetti bide kussam oyy ne yapardım ama bazıları 6 aya kadar yaşayabiliyo baen 5. ayda bitiyo 20 haftadan sonra falan bide tabi bizim gibi 15haftalara kadar allahım sağlık versin cnm inşallah seninde en kısa sürede geçer
İnş canım aminnn,bebek hareketlenince geçer diyolar,rahat rahat yemek yiyebilmeyi özledim.. kusma kuru bulantıdan daha iyi gibi sanki,kusunca rahatlıyosun,ama bulantı beni daha perişan ediyor,öğürmeler uf uffinş tamamen şifaya kavuşuruz da hamileliğin keyfini çıkartırız...
iyi geceler kızlar nasılsınız ?
hoşgeldin canım nasılsınız bakalım bebişimiz nasıl
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın
bebişimizde iyidir inşalalh bende merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?