2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allahın izniyle bebişlerimiz iyidir canım benim kontrol haftaya bakalım doktor ne diyecek sen ne zamn gideceksin bebişi görmeye
inşallah canım az kalmış senınkıne hadı bakalım güzel şeyler söyler inşallah
ben 20 sinde falan gidicem ilk defa bu kadar uzun süre geçmiş olcak bakalım nasıl dayanıcam
daha sımdıden cok merak ediyorum

canım sevındım adınaa ınsallah hıc bısey kalmamıstır guzel haberler alırsın
iyi geceler kendine iyi bak sende görüşmek üzere

inşallah canım beklim biraz daha

günaydınnn:111::111::111:

yerim senin kızını
biz de iyiyiz canım oğlumla kahvaltı yapıyoruz.. yani ben yiyorum o da benden yiyo

iyiyiz diyelim mi??? bişey mi oldu kuşum???? :26::26::26::26:

bebeğim yaa ben anlamadım bu işten bişey sabah baş ağrısıyla uyandım,akabinde öööö yapa yapa lavaboya gittim tabi bişey çıkmadı da bi kerede geçen hafta olmuştu.Ben de böyle şeyler hiç olmadı.Artık bu saatten sonra olmasını biraz garip geldi herkesin geçti bitti benim yeni mi başlıyo anlamadım ki ben yaa:44::44:

bir iki güne geçer inş.. banada aynısı olmuştu cnm bitti derken yeniden başladı 3-4 gün sürüp geçti.

bir iki güne geçer inş.. banada aynısı olmuştu cnm bitti derken yeniden başladı 3-4 gün sürüp geçti.

hayır şaşkınlığım olmaı gereken zamanlarda tık yoktu şimdi bu neyin nesi neyse rutin bi şekilde poaçamı yedim başım da biraz sakinleşti gibi.Bu arada kızıma aldığım yeni kıyafetleri gösterim biraz kafamız dağılsın

kuşum ben de başağrısıyla uyandım.. hatta zonkluyordu.. şimdi geçti şükür..
ama sen de telaş etme boş yere.. hepsi normal..
bende de hiç bulantı, kusma falan olmadı.. ama arada olması da normal di mi
kafaya takıp üstüne düşme.. geçip gidicektir..

Yağmur'umuz mesaj veriyo sana, anne ben burdayım, sen de hamişsin sakın unutma mesajları bunlar

maşallah bu saatte yiyebiliyorsun.. afiyet olsun ikinizede

bende gastrit var canım.. uyandıktan sonra bişeyler yemezsem bulantı ve yanma mahvediyor.. bu sayede erken saatlerde kahvaltı alışkanlığım oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…