inşallah canım az kalmış senınkıne hadı bakalım güzel şeyler söyler inşallahAllahın izniyle bebişlerimiz iyidir canım benim kontrol haftaya bakalım doktor ne diyecek sen ne zamn gideceksin bebişi görmeye
inşallah canım az kalmış senınkıne hadı bakalım güzel şeyler söyler inşallah
ben 20 sinde falan gidicem ilk defa bu kadar uzun süre geçmiş olcak bakalım nasıl dayanıcam
daha sımdıden cok merak ediyorum[/QUOT
Evet canım bi heyecan oluyo bendede bide risk vardıya bende bakalım ne durumda kanama alanım geçti sanırım 1 haftadır ne koyu akıntı ne pembe kırmızı var geçti çok şükür son 2 iğnemi olcam biri yarın biri haftaya sağlık ocağındada tahlil yaptırcam sonucu çıksın onlarla beraber gideceğim cnm perşembe veya cumaya anca giderim işte sağlıklı olsunda gerisi önemli değil canım
bu arada kzım mızlamaya başladı uykusu geldi sanırım canım sohbetine doyum olmaz ama benim çıkmam lazım k.i.b bebişede sağlıkla kal yarın görüşürüz
Canım sen içini ferah tut daha bebişin kesesi zor görünür hele karından bakınca bazen göremiyolar bile sen biraz daha bekle en az 2 hafta sonra git doktora canım daha 5 haftalıktır benim tahminim yani ondada anca kese görünür bebiş sonra görünüyo cnm inşallah hayırlı haberler alırsın bizede sölersin
napysnz bacularrrrr pelishh ben alışana kadar hatırlatıcam artık
napysnz bacularrrrr pelishh ben alışana kadar hatırlatıcam artık
bende çıkıyorum cnm kızımın uykusu geldi ben öğrendim ama ben sana kısacası ela'mızın annesi dicem olmamı dikkat et kıpırdağa maşallah ona elmira ona devretcek kuduruklugu nede olsa
iyiyiz bacıı uyku tutmadı oturuyorum öylee
sen napıyorsun
günaydınnn:111::111::111:
günaydınnnn...........
günaydınnnn...........
günaydınn
günaydın şekerler :80::80::80::80:
nasılsınız bugün???
günaydın şekerler :80::80::80::80:
nasılsınız bugün???
biz kızımla süperiz cnmsen nasılsın? bebişin nasıl?
iyiyiz diyelim:44: sen nasılsınn??
yerim senin kızını
biz de iyiyiz canım oğlumla kahvaltı yapıyoruz.. yani ben yiyorum o da benden yiyo
iyiyiz diyelim mi??? bişey mi oldu kuşum???? :26::26::26::26:
yerim senin kızını
biz de iyiyiz canım oğlumla kahvaltı yapıyoruz.. yani ben yiyorum o da benden yiyo
bebeğim yaa ben anlamadım bu işten bişeysabah baş ağrısıyla uyandım,akabinde öööö yapa yapa lavaboya gittim tabi bişey çıkmadı da bi kerede geçen hafta olmuştu.Ben de böyle şeyler hiç olmadı.Artık bu saatten sonra olmasını biraz garip geldi herkesin geçti bitti benim yeni mi başlıyo anlamadım ki ben yaa:44::44:
bir iki güne geçer inş.. banada aynısı olmuştu cnm bitti derken yeniden başladı 3-4 gün sürüp geçti.
bebeğim yaa ben anlamadım bu işten bişeysabah baş ağrısıyla uyandım,akabinde öööö yapa yapa lavaboya gittim tabi bişey çıkmadı da bi kerede geçen hafta olmuştu.Ben de böyle şeyler hiç olmadı.Artık bu saatten sonra olmasını biraz garip geldi herkesin geçti bitti benim yeni mi başlıyo anlamadım ki ben yaa:44::44:
maşallah bu saatte yiyebiliyorsun.. afiyet olsun ikinizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?