hayır şaşkınlığım olmaı gereken zamanlarda tık yoktu şimdi bu neyin nesineyse rutin bi şekilde poaçamı yedim başım da biraz sakinleşti gibi.Bu arada kızıma aldığım yeni kıyafetleri gösterim biraz kafamız dağılsın
kuşum ben de başağrısıyla uyandım.. hatta zonkluyordu.. şimdi geçti şükür..
ama sen de telaş etme boş yere.. hepsi normal..
bende de hiç bulantı, kusma falan olmadı.. ama arada olması da normal di mi
kafaya takıp üstüne düşme.. geçip gidicektir..
Yağmur'umuz mesaj veriyo sana, anne ben burdayım, sen de hamişsin sakın unutma mesajları bunlar
herkese günaydın kızlar..
ezmoce aldıkların çok güzel.Allahım güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin.
işte kızımızın cicileri
işte kızımızın cicileri
saol tatlım yaa acaip moral veriyosunn. aman iyi olalımm.Yağmur'um benim annesinin kuzusu.Di mi öyledir kesin bak bak deyseziii cicilerine D:
inş. canım bunları ben bi hevesle aldım artık kocişime kandırdım istediğimi alıyoruz birlikte hehehehe o yüzden düşünerek almadım ama tabi aklımızda bulunsun haklı yani arkadaşın:):)çok güzeller sağlıkla kullansın inş... bu arada ayaklı tulum tercih etmememi söyledi bir ark. boyları çabuk uzuyormuş onun için çok kısa bir süre için kullanabiliyormuşsun cicileri
yirim ben senin Yağmuruuuuunu
anamm ne güzel ciciler onlar... hepsine bayıldımmmmmm
battaniyesine sarılıp yatasım geldi :116::116::116:
inş. canım bunları ben bi hevesle aldım artık kocişime kandırdım istediğimi alıyoruz birlikte hehehehe o yüzden düşünerek almadım ama tabi aklımızda bulunsun haklı yani arkadaşın:):)
valla kadifeymiş battaniyesi evet çok güzel teysesi yaa:) o kadar güzel şeyler var ki seçim yapmakta zorlanıyo insan:) Allahım hepimize güzel günlerde bebişlerimizle kullanmalarını nasip etsin minicik onlar yaaa güya elbiseleri havluları battaniyeleri var biblo gibi olucaklar
inş. canım bunları ben bi hevesle aldım artık kocişime kandırdım istediğimi alıyoruz birlikte hehehehe o yüzden düşünerek almadım ama tabi aklımızda bulunsun haklı yani arkadaşın:):)
valla kadifeymiş battaniyesi evet çok güzel teysesi yaa:) o kadar güzel şeyler var ki seçim yapmakta zorlanıyo insan:) Allahım hepimize güzel günlerde bebişlerimizle kullanmalarını nasip etsin minicik onlar yaaa güya elbiseleri havluları battaniyeleri var biblo gibi olucaklar
ben eşimi bir türlü ikna edemiyorumama bende tek çıkıp alıyorum kızıma ciciler... piyasada o kadar güzel şeyler varki insanın içi akıyor görünce onları :) bende eminönüne gittim çok güzel şeyler var herşeyi oradan toplu alacağım..
Günaydın kızlar hepinizi çok güzel bir gün diliyorum...
Ezmoce o kurdelalı olan şey battaniye mi çok sevimli, aldıkların çok güzel güle güle kullan..
günaydınnnnnnn kızlarr. Hiç doymamacasına kahvaltı yapıyorum iş yerinde:)) bi görim sizleri dedim
işte kızımızın cicileri
günaydın................
canım sen ist dasın galiba... aklında olsun havuzluhan diye bi yer varmış orda fiyatlar çok uygunmuşşş
günaydın cnm.. sabah haberlerinde ardahan ı gösterdiler... her yer kar.. yollar kapanmışş
hemen aklıma sen geldin :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?