2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

işte kızımızın cicileri

Eklentiler

• $1CA93COPG.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $1CAASC12S.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $1CAP181OY.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 27
  • $1CATBCA8Y.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 55

göster bakalım kısçenin cicilerini bende kızım için kopya çekerim belki

saol tatlım yaa acaip moral veriyosunn. aman iyi olalımm.Yağmur'um benim annesinin kuzusu.Di mi öyledir kesin bak bak deyseziii cicilerineD:

herkese günaydın kızlar..
ezmoce aldıkların çok güzel.Allahım güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin.

işte kızımızın cicileri

çok güzeller sağlıkla kullansın inş... bu arada ayaklı tulum tercih etmememi söyledi bir ark. boyları çabuk uzuyormuş onun için çok kısa bir süre için kullanabiliyormuşsun cicileri

işte kızımızın cicileri

saol tatlım yaa acaip moral veriyosunn. aman iyi olalımm.Yağmur'um benim annesinin kuzusu.Di mi öyledir kesin bak bak deyseziii cicilerineD:

yirim ben senin Yağmuruuuuunu

anamm ne güzel ciciler onlar... hepsine bayıldımmmmmm

battaniyesine sarılıp yatasım geldi :116::116::116:

çok güzeller sağlıkla kullansın inş... bu arada ayaklı tulum tercih etmememi söyledi bir ark. boyları çabuk uzuyormuş onun için çok kısa bir süre için kullanabiliyormuşsun cicileri
inş. canım bunları ben bi hevesle aldım artık kocişime kandırdım istediğimi alıyoruz birlikte hehehehe o yüzden düşünerek almadım ama tabi aklımızda bulunsun haklı yani arkadaşın:):)

yirim ben senin Yağmuruuuuunu

anamm ne güzel ciciler onlar... hepsine bayıldımmmmmm

battaniyesine sarılıp yatasım geldi :116::116::116:

valla kadifeymiş battaniyesi evet çok güzel teysesi yaa:) o kadar güzel şeyler var ki seçim yapmakta zorlanıyo insan:) Allahım hepimize güzel günlerde bebişlerimizle kullanmalarını nasip etsin minicik onlar yaaa güya elbiseleri havluları battaniyeleri var biblo gibi olucaklar

ben eşimi bir türlü ikna edemiyorum ama bende tek çıkıp alıyorum kızıma ciciler... piyasada o kadar güzel şeyler varki insanın içi akıyor görünce onları :) bende eminönüne gittim çok güzel şeyler var herşeyi oradan toplu alacağım..

tulum meselesini ben de duydum.. hem o var.. hem de alt üst takım olursa daha kullanışlı oluyomuşş...
mesela gaz çıkardığında falan kusunca üzerini değiştirip altını değiştirmezsin.. ya da bezinden falan taşarsa sadece altını değiştirirsin dediler..
o yüzden alt-üst takım alıcam çoğunluk...
ama tulumlara da bayılıyorummm.. o yüzden mutlaka 3-4tane tulum alıcamm :116::116::116::116:

şimdi sen bu resimleri paylaştın ya... ben o tulumun falan içinde böyle elleri yumuk yumuk.. kollar bacaklar boğum boğum tombik vee dünyaaa tatlısı Yağmur'umuzu hayal ediyorum
işte o zaman daha daha güzel görünüyoo bu cicilerr

Günaydın kızlar hepinizi çok güzel bir gün diliyorum...
Ezmoce o kurdelalı olan şey battaniye mi çok sevimli, aldıkların çok güzel güle güle kullan..

günaydınnnnnnn kızlarr. Hiç doymamacasına kahvaltı yapıyorum iş yerinde:)) bi görim sizleri dedim

canım sen ist dasın galiba... aklında olsun havuzluhan diye bi yer varmış orda fiyatlar çok uygunmuşşş

Günaydın kızlar hepinizi çok güzel bir gün diliyorum...
Ezmoce o kurdelalı olan şey battaniye mi çok sevimli, aldıkların çok güzel güle güle kullan..

günaydın cnm.. sana da bebişine de güzell günler

günaydınnnnnnn kızlarr. Hiç doymamacasına kahvaltı yapıyorum iş yerinde:)) bi görim sizleri dedim

ne güzelmiş o kahvaltı afiyet olsun cnm.. bebişine yarasın

duygu naz canım öle ahım şahım bi kahvaltı değil ama yaaaa ben niye doymuyorum hala anlamadımki:)))

günaydın cnm.. sabah haberlerinde ardahan ı gösterdiler... her yer kar.. yollar kapanmışş
hemen aklıma sen geldin :26::26:

yaaaaaa.. ben merkezdeyim emrkezde bişey yok da ilçesidir orası okulları falan tatil yapmışlar orda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…