işte kızımızın cicileri
duygu naz canım öle ahım şahım bi kahvaltı değil ama yaaaa ben niye doymuyorum hala anlamadımki:)))
Al canım tabiki ben netten aldım bunları henüz zamanım yok dışarı çıkıp almak için.Ben de edemiyodum ama baktı ki olmayacak kendi halime bıraktı :))ben eşimi bir türlü ikna edemiyorumama bende tek çıkıp alıyorum kızıma ciciler... piyasada o kadar güzel şeyler varki insanın içi akıyor görünce onları :) bende eminönüne gittim çok güzel şeyler var herşeyi oradan toplu alacağım..
ayy sende daha bi güzel anlattın varyaa dayanılmz gibi geliyo o zamanın geçmesini beklemek.evet yaa alt üst almak mantıklı tabi bunları duymak güzel bilmiş oluyoruz ona göre alışverişimizi yaparıztulum meselesini ben de duydum.. hem o var.. hem de alt üst takım olursa daha kullanışlı oluyomuşş...
mesela gaz çıkardığında falan kusunca üzerini değiştirip altını değiştirmezsin.. ya da bezinden falan taşarsa sadece altını değiştirirsin dediler..
o yüzden alt-üst takım alıcam çoğunluk...
ama tulumlara da bayılıyorummm.. o yüzden mutlaka 3-4tane tulum alıcamm :116::116::116::116:
şimdi sen bu resimleri paylaştın ya... ben o tulumun falan içinde böyle elleri yumuk yumuk.. kollar bacaklar boğum boğum tombik vee dünyaaa tatlısı Yağmur'umuzu hayal ediyorum
işte o zaman daha daha güzel görünüyoo bu cicilerr
yok kurdaleli olan havlusu en pembe olan battaniyesi.Saol canım benim.daha güzelleri sizin olsun:)Günaydın kızlar hepinizi çok güzel bir gün diliyorum...
Ezmoce o kurdelalı olan şey battaniye mi çok sevimli, aldıkların çok güzel güle güle kullan..
günaydın canımcım:)afiyet olsungünaydınnnnnnn kızlarr. Hiç doymamacasına kahvaltı yapıyorum iş yerinde:)) bi görim sizleri dedim
günaydınn:)günaydın................
hepsı cok guzel canım.güzel gunlerde giyin inşallah
evet ist'dayım zaten havuzlu handan alacagım baktım beğendim biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum...
yaaaaaa.. ben merkezdeyim emrkezde bişey yok da ilçesidir orası okulları falan tatil yapmışlar orda...
Günaydın kızlarrrrr
Prensesim ellerinizden öpüyormuşşşş ......
eveeet bi zuzu klasiği daha rüyamı anlatayımmmm..cumartesi olmuş doktora gitmişizz doktor bana diyo ki yooo bu erkek nasıl olur siz %85 90 kız demiştinizz ..yok diyoo sizin göbeğinizde çok yağ var bu kız olamaz yanlış demişim diyoooobebeğim doğana kadar şu gördüklerimi yazsam absürd kitaplarda best seller olurdum yaaa ....
ezmoce çok güzelmiş yağmur'un cicileri....
Günaydın kızlarrrrr
eveeet bi zuzu klasiği daha rüyamı anlatayımmmm..cumartesi olmuş doktora gitmişizz doktor bana diyo ki yooo bu erkek nasıl olur siz %85 90 kız demiştinizz ..yok diyoo sizin göbeğinizde çok yağ var bu kız olamaz yanlış demişim diyoooobebeğim doğana kadar şu gördüklerimi yazsam absürd kitaplarda best seller olurdum yaaa ....
Günaydın kızlarrrrr
günaydın canım saol teysessiiprensesini de biz mıncırabilir miyizzzz:26: kız sen ne çok rüya görüyosun ben bitane bile göremedim henüz.Ay yoksa görüyorumda mı aklımda kalmıyoo hayırlara gitsinnn rüyaların:)
ben ist.da diilim, çok da bilmem öyle.. sana diyom ya havuzluhan diye.. sorsan mesela nerde diye onu da bilmiyom
ama adını çok duydum.. fiyatlar uygun diye
alınca bizle de paylaş cicilerini
bi de senin kızının adı falan belli ama listede hatırlamıyorum ismini yazdığımı :26::26:
liste topiğine yaz da ekleyim prensesinin adını
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/493006-2012-haziran-annelerinin-yeni-takip-listesi.html#post22376666
mıncır tabi teyzoşuuu...... valla bende inanamıyorum bu rüyalara önceden görsem bile hatırlamazdım şimdi varya hatırlıyom bide etkilerinde kalıyorummm...Hayır olsun bakalımmm ...Cumartesi bi aksilik olmaz inşallah
hemen hemen herkes cinsiyetleri öğrendi herhalde en geç ben öğrenicem taa 23 ünde gideyim diyorum bu aradaaaaaaaaa bi tane daha kadın dogum uzmanı atanmış oda bu hafta başlıcakmış yeni gelene gidiyim bakayım nasıl.. ayy iyi bir insan olur inşallah
nolcek bizim bu halimiz. aynen bende bisürü rüya görüyorum. geçenlerde konuşuyordunuz ya sonradan erkek derse doktor ya doğduğunda farklı olursa:))) diye. bellek kaydetmiş bunları rüyanda sana sunuyor.)
benim Işık'ım büyümüş de deyzesinin elini mi öpüyomuşşşş... yirim ben o prensesi
senin rüyaların beni öldürcek zati zuzum yaaayaz bunları yazz
senin dr bu saatten sonra erkek derse senden önce ben atlarım boynuna.. akıllı olsun
hilmacığım bizim cadı 3 hafta ugraştırdı kendini göstermek için... bi ara tamam bu doğana kadar göstermeyecek diye umutsuzluga kapıldım ama çikolata ve su saolsun
hemen hemen herkes cinsiyetleri öğrendi herhalde en geç ben öğrenicem taa 23 ünde gideyim diyorum bu aradaaaaaaaaa bi tane daha kadın dogum uzmanı atanmış oda bu hafta başlıcakmış yeni gelene gidiyim bakayım nasıl.. ayy iyi bir insan olur inşallah
gGÜNAYDINN ANNEJİKLERRRRRRRRRRRRRRRRR
UZUN SÜRE GÖRÜŞEMEDİKK ÖZLEDİM HEPİNİZİİ KİMLERİN CİNSİYETLERİ BELLİ OLDU BAŞKA LİNK NEYDİ
BAKAYIMMMM PAYLAŞINDA
gGÜNAYDINN ANNEJİKLERRRRRRRRRRRRRRRRR
UZUN SÜRE GÖRÜŞEMEDİKK ÖZLEDİM HEPİNİZİİ KİMLERİN CİNSİYETLERİ BELLİ OLDU BAŞKA LİNK NEYDİ
BAKAYIMMMM PAYLAŞINDA
valla cinsiyetten çok dr un iyi olur inş. diye düşünüyorum... 18 haftalık falan olucaz görürler yada gösteriri herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?