tatlım inşallah iyi biridir... ne zaman belli olacak senin ataman...
hemen hemen herkes cinsiyetleri öğrendi herhalde en geç ben öğrenicem taa 23 ünde gideyim diyorum bu aradaaaaaaaaa bi tane daha kadın dogum uzmanı atanmış oda bu hafta başlıcakmış yeni gelene gidiyim bakayım nasıl.. ayy iyi bir insan olur inşallah
yok canım olmaz yani olmaz heralde:26: ben de önceden gördüğüm rüyaları çok net hatırlardım çokta dediğin gibi etkisinde kalırdım.Ama şimdi hamileliktenmidir bilmem hatırlamıyorum.
ayy o günleri görcezmi kuşummm...sabah eşime diyorumm ki evlenicek kızımız ben vermem diyooo....
o rüyalar varyaa bide bazen gerçek sanıyorumm...... Geçende arkadaşım bana mesaj atmış uygun bi saatte 21 de falan tabi ben hamilelik döneminde tavuk gibin olduğum için kaçıncı rüyamdaydım o saatlerde kız bana demiş ki çileğine dönence aldık sakın sen alma istanbula gelince veririz diye ben bunu uyku sersemi okumuşum ama rüya zannediyorummm...sabahta bi güzel eşime anlatıyorummm..soknra okula gelince mesajlara bakıyordum kız gerçekten mesaj atmış ben onu bile rüya sanmışıne haldeyim düşününnnn ..
evet oda çok önemli ama bir dr'de sabit kalmak daha iyi, farklı olunca hepsi ayrı birşey söylüyor insann aklı karışıyor
kuşum ben de hiç görmüyom.. güzel de uyuyorum..
arada yastığımı düzeltmek için uyanıyorum sadece.. bi de sabaha karşı 6 gibin falan kedim acıktığı için yatakta atlayıp zıplıyor, o uyandırıyor...
amaa niye görmüyom anlamıyorum
günaydın herkese
pazar günü bir yakınımı kaybettik..ailemizin 2 yaşındaki ikizlerinin babasını
ancak bugün işe başlayabildim..
tadım tuzum yok, içimden hiçbişey gelmiyor
kendime gelene kadar burada olamayacağım..bizim ikizler de oldukça üzüldü ama iyiler inşallah, sürekli midemi karıştırdılar
hepinize iyi haftalar..görüşmek üzere
26 ocakta belli olacak
inşallah iyi çıkar canım
kuşum ben de hiç görmüyom.. güzel de uyuyorum..
arada yastığımı düzeltmek için uyanıyorum sadece.. bi de sabaha karşı 6 gibin falan kedim acıktığı için yatakta atlayıp zıplıyor, o uyandırıyor...
amaa niye görmüyom anlamıyorum
ayy çok iyiymiş zuzum yaaa
bu arada Işık'ımız ne ballı ne kısmetli... herkes hediyeler yağdırıyorrrr.... maşallah kızıma
bi de Işık'a kızım deyince içim bi tuhaf oldu... o benim de kızım olsun muuuuuu.. nütfen nütfennnn
günaydın herkese
kendime gelene kadar burada olamayacağım..bizim ikizler de oldukça üzüldü ama iyiler inşallah, sürekli midemi karıştırdılar
günaydın herkese
günaydın herkese
anammm senin kedin mi varrrrayyy adı neee senin kedin benim kanaryamı yutar di miiii:26::26: çok severim, diyorum eşime alalım yavru bitane yavru geliyo bakamazsın ikinci yavruyu diyo
Kızlar 4 lüyeee giren varmıııııı aranızdaaaaaaaaaa
Kızım demek çok garip bi his tıpkı oğlum gibi değilmi .... tabi ki seninde kızın sayılacak o manevi annesisinnnn ....
Hani demiştim yaa bebişi öğrendik 3 ay prim gibi bişey aldı eşim şimdi de maaşına iyice bi ek ödenek gibi bişey alacak ve varya nisandan beri bekliyorduk bu parayı bu ay sonuçlandı..... artık eşimde kızım gönderiyor diyoo...
benim de aklıma o geldi.. bi de Nihalin arkadaşının aldığı ciciyi de gördüm..
gelmeden bu kadar sevdiriyolar kendilerini... bi de gelseler deli olcaz heralde.. parmaklarında oynatcaklar bizi
şimdiden oynatmıyolar mı ki ?? sen gitmeden bi gün muhakkak görüşelim cicimmm
evett mutlaka ayarlayalım canım.. aklımda benim, 4 kişiyiz bursa'dan.. haftasonuna denk getirelim.. buluşalım hepimiz
Kiizlar nasilsiniz bugun doktora gittim benimde oglusum geliyor Poyraz'im geliyor :124: :124:
herkese günaydın, tetonoz aşısı yaptıran varmı? kaçıncı haftalarda yapılıyor doktorum hiç bişi demedi ya merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?