2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah iyi çıkar canım

yok canım olmaz yani olmaz heralde:26: ben de önceden gördüğüm rüyaları çok net hatırlardım çokta dediğin gibi etkisinde kalırdım.Ama şimdi hamileliktenmidir bilmem hatırlamıyorum.

kuşum ben de hiç görmüyom.. güzel de uyuyorum..
arada yastığımı düzeltmek için uyanıyorum sadece.. bi de sabaha karşı 6 gibin falan kedim acıktığı için yatakta atlayıp zıplıyor, o uyandırıyor...
amaa niye görmüyom anlamıyorum

ayy çok iyiymiş zuzum yaaa

bu arada Işık'ımız ne ballı ne kısmetli... herkes hediyeler yağdırıyorrrr.... maşallah kızıma

bi de Işık'a kızım deyince içim bi tuhaf oldu... o benim de kızım olsun muuuuuu.. nütfen nütfennnn

evet oda çok önemli ama bir dr'de sabit kalmak daha iyi, farklı olunca hepsi ayrı birşey söylüyor insann aklı karışıyor

zaten bi tane dr vardı oda beni kovmuştu :) bide bu bayan gelecek işde...

günaydın herkese
pazar günü bir yakınımı kaybettik..ailemizin 2 yaşındaki ikizlerinin babasını
ancak bugün işe başlayabildim..
tadım tuzum yok, içimden hiçbişey gelmiyor
kendime gelene kadar burada olamayacağım..bizim ikizler de oldukça üzüldü ama iyiler inşallah, sürekli midemi karıştırdılar

hepinize iyi haftalar..görüşmek üzere

anammm senin kedin mi varrrr ayyy adı neee senin kedin benim kanaryamı yutar di miiii:26::26: çok severim, diyorum eşime alalım yavru bitane yavru geliyo bakamazsın ikinci yavruyu diyo

başınız sağolsun..kendinize dikkat edin..

26 ocakta belli olacak

canım senin için bebeğin için en hayırlısı olsunnnn inşallahhh

Kızım demek çok garip bi his tıpkı oğlum gibi değilmi .... tabi ki seninde kızın sayılacak o manevi annesisinnnn ....

Hani demiştim yaa bebişi öğrendik 3 ay prim gibi bişey aldı eşim şimdi de maaşına iyice bi ek ödenek gibi bişey alacak ve varya nisandan beri bekliyorduk bu parayı bu ay sonuçlandı..... artık eşimde kızım gönderiyor diyoo...

canımm çok merak etmiştik seni...Başınız sağolsunn..Allah yerini mekanını cennet eylesin........

canım ben de seni merak ediyordum.. en son dr a gidicektin.. iyi mi acaba diye :26::26:

başınız sağolsun, Allah bütün yakınlarına sabır versin canım...

ayy canım yaa kalanlarınıza sağlıkk allah sabırlar versinn.Çok üzücü, ama hayat işte devam ediyo bi şekilde yine de sen kendini çok üzmemeye çalış biliyosun sebeplerini.Allaha emanet olun bebişede kendine de iyi bak.

anammm senin kedin mi varrrr ayyy adı neee senin kedin benim kanaryamı yutar di miiii:26::26: çok severim, diyorum eşime alalım yavru bitane yavru geliyo bakamazsın ikinci yavruyu diyo

evt kuşumm.. adı da Joker :)
bi kedi alırsan eve kuşunu rahat bırakmaz.. yer bile

Kızlar 4 lüyeee giren varmıııııı aranızdaaaaaaaaaa

ben ptesi gidicem cnm 4lü için...

benim de aklıma o geldi.. bi de Nihalin arkadaşının aldığı ciciyi de gördüm..
gelmeden bu kadar sevdiriyolar kendilerini... bi de gelseler deli olcaz heralde.. parmaklarında oynatcaklar bizi

benim de aklıma o geldi.. bi de Nihalin arkadaşının aldığı ciciyi de gördüm..
gelmeden bu kadar sevdiriyolar kendilerini... bi de gelseler deli olcaz heralde.. parmaklarında oynatcaklar bizi

şimdiden oynatmıyolar mı ki ?? sen gitmeden bi gün muhakkak görüşelim cicimmm

günaydın herkese.

bu arada başın sağolsun akillibidik. allah rahmet eylesin. sen de kendini fazla üzme miniklerin de üzülmesin.

herkese günaydın, tetonoz aşısı yaptıran varmı? kaçıncı haftalarda yapılıyor doktorum hiç bişi demedi ya merak ettim

herkese günaydın, tetonoz aşısı yaptıran varmı? kaçıncı haftalarda yapılıyor doktorum hiç bişi demedi ya merak ettim

ben haftaya cuma yaptıracağım doktoruna sor cnm

ben sordum dr ol dedi 20 hafta olunca yapılıyor sağlık ocağından bana öle dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…