2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın, tetonoz aşısı yaptıran varmı? kaçıncı haftalarda yapılıyor doktorum hiç bişi demedi ya merak ettim

benim dr um 20.haftada yaptır dedi.. 2 doz yapılıcaksın dedi.. ama daha önce yaptıranlar da var..
o yüzden dr una sor canım.. en doğru tarihi o söyler....

ben haftaya cuma yaptıracağım doktoruna sor cnm

ben sordum dr ol dedi 20 hafta olunca yapılıyor sağlık ocağından bana öle dediler

bana 20.haftada gel dedi.yalnız garip olan ben doktora göre 15+4 üm,sağlık ocağına göre 12+4 mü ne:))şubatın 8inde gel dedi,2 doz vurulacakmış.

Saol canım.nasılsın? Işık prensesimiz nasıl?teyzesinden ona mucuk

iyiyiz meleğimmm...Valla bu ara tırsıyom biraz cumartesi kontrolümüz var cinsiyet için bi değişiklik yaparsa diye...öyle alıştım ki Işık'a....oda ellerinden öpüyormuşş teyzesii....Ömer paşam napıyor keyfi yerinde mi ?

bende korkuyorum ya, benim de 11inde kontrolüm. ya kız derse? o kadar da alıştırdık kendimizi kesindir diye.inşallah oldukları gibi kalırlar canım.İnşallah cumartesi güzel haberlerini bekliycez. Kaçta randevun? Ömer de iyi teyzoşu, teşekkür ederiz. her sabah canımız acaip şeyler çekiyo. süt hiç içmiyoruz. :18:

günaydın kızlar nasılsınız?,bugün heyecanlıyım,saat 2de doktora gidiyorum,inşallah bebişimin cinsiyetini öğrenip hayırlı haberlerle dönerim.bana dua etmeyi unutmayın lütfen:26:

günaydın kızlar nasılsınız?,bugün heyecanlıyım,saat 2de doktora gidiyorum,inşallah bebişimin cinsiyetini öğrenip hayırlı haberlerle dönerim.bana dua etmeyi unutmayın lütfen:26:

Günaydın hoşgeldin canım. öğrenirsin inşallah, 16 haftalıksın. sen ne hissediyosun? güzel haberlerle gel. gelince de bizi bilgilendir.

canımmm annemin üst katta ki komşuya 9 ay boyu erkek demişler doğuma gitmiş kız çıkmışşş.... bunları duydukça psikolojim bozuluyoo acaba mı demekten alamıyom kendimi.... hayır erkekde kızda yeter ki sağlıklı olsunnn ama işte alıştırdık ya kendimizi isimlerini bile koyduk yaa .... ne bileyim hepimiz için hayırlısı inşallah değişmez .... ömerimi yerim beeen .... tatlım peynir yoğurt falan yiyomusun onlardan alırsın en azından

günaydın cnaımmmm aayy senin şimdi kalbin pıt pıtt...dualarımız seninle

Günaydın hoşgeldin canım. öğrenirsin inşallah, 16 haftalıksın. sen ne hissediyosun? güzel haberlerle gel. gelince de bizi bilgilendir.

saolun kızlar,valla şu anda hiçbirşey hissetmiyor gibi değişik bişey oldum saatler yaklaştıkça,içim bi tuhaf kalbim pır pırhayırlı haberlerle dönerim inşallah,kötü bi haber alrım diye de korkuyorum,dönüşte hemen sizi bilgilendiririm.3lü test için kan verip dönecem,alışverişi cumartesi yapacam büyül ihtimalle.rüyamda kolye gördüm bugün belki kızım olacaktır ama erkek hissediyorum .ay ne bileyim çok karmaşığım bugün.şimdi size yazarken bile inanın heyecan bastı

günaydın sevgili anneler yataktan bir kalkıyorum bacaklarım tutulmuş bir şekilde, kalkmadan ağrıları geçsin diye yatıyorum biraz:)

kızlar çok moralim bozuk.sabahtan beri beri düşünüyorum,düşünüyorum sonra iyicene moralim bozuluyo.ben çok kilo aldım bu ve her hafta da kilo artışım devam ediyo.şu an 19. haftadayım ve 5 kilo aldım( şeker hastalığım vardı endokrin dr umu aradım çok kilo aldığımı ve tatlıya dayanamadığımı söyledim.o da böyle devam ederse gebelik şekeri çıkar ve senin ve bebeğin için daha sıkıntılı olur.her gün insülin olursun ve şekerini takip etmek zorunda kalırsın dedi( ya bu diyet kelimesi bile beni öldürüyo yaa.bıktım artık.üf yaa.aslında öğünlerde fazla yediğim de yok ama tatlı yiyorum ne yazık ki.sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmek ne zormuş yaa..

benim de arkadaşımın ablasında öyle oldu. herkesi tek tek arayıp kız oldu dediler. tabi, hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlar en önemlisi, ama işte dediğin gibi insan alışıyo. isimler kondu ve s. ben her sabah uyanıp günaydın oğlum diyorum.kızsa, erkek gibi bişey olur artık. akşamları yoğurt yiyoruz canım. ama kalkıp bi bardak içcem şimdi. yok öyle şimdiden kapris yapmak. babası kılıklı. yemek mi seçcek bu da, ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…