- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
herkese günaydın, tetonoz aşısı yaptıran varmı? kaçıncı haftalarda yapılıyor doktorum hiç bişi demedi ya merak ettim
günaydın haziran anneleri
ben haftaya cuma yaptıracağım doktoruna sor cnm
ben sordum dr ol dedi 20 hafta olunca yapılıyor sağlık ocağından bana öle dediler
günaydın haziran anneleri
ben haftaya cuma yaptıracağım doktoruna sor cnm
ben sordum dr ol dedi 20 hafta olunca yapılıyor sağlık ocağından bana öle dediler
annesi gibi canımgünaydın canım
senin pıtırcık hep uyuyo
günaydın cnm sen nasılsın bebişin nasıl
Günaydın annecikler.bugün nasılsınız bakalım?
Saol canım.günaydın canımmmm
Saol canım.nasılsın? Işık prensesimiz nasıl? teyzesinden ona mucuk
iyiyiz meleğimmm...Valla bu ara tırsıyom biraz cumartesi kontrolümüz var cinsiyet için bi değişiklik yaparsa diye...öyle alıştım ki Işık'a....oda ellerinden öpüyormuşş teyzesii....Ömer paşam napıyor keyfi yerinde mi ?
günaydın kızlar nasılsınız?,bugün heyecanlıyım,saat 2de doktora gidiyorum,inşallah bebişimin cinsiyetini öğrenip hayırlı haberlerle dönerim.bana dua etmeyi unutmayın lütfen:26:
bende korkuyorum ya, benim de 11inde kontrolüm. ya kız derse? o kadar da alıştırdık kendimizi kesindir diye.inşallah oldukları gibi kalırlar canım. İnşallah cumartesi güzel haberlerini bekliycez. Kaçta randevun? Ömer de iyi teyzoşu, teşekkür ederiz. her sabah canımız acaip şeyler çekiyo. süt hiç içmiyoruz. :18:
günaydın kızlar nasılsınız?,bugün heyecanlıyım,saat 2de doktora gidiyorum,inşallah bebişimin cinsiyetini öğrenip hayırlı haberlerle dönerim.bana dua etmeyi unutmayın lütfen:26:
Günaydın hoşgeldin canım. öğrenirsin inşallah, 16 haftalıksın. sen ne hissediyosun? güzel haberlerle gel. gelince de bizi bilgilendir.
canımmm annemin üst katta ki komşuya 9 ay boyu erkek demişler doğuma gitmiş kız çıkmışşş.... bunları duydukça psikolojim bozuluyoo acaba mı demekten alamıyom kendimi.... hayır erkekde kızda yeter ki sağlıklı olsunnn ama işte alıştırdık ya kendimizi isimlerini bile koyduk yaa .... ne bileyim hepimiz için hayırlısı inşallah değişmez .... ömerimi yerim beeen .... tatlım peynir yoğurt falan yiyomusun onlardan alırsın en azından
günaydın cnaımmmm aayy senin şimdi kalbin pıt pıtt...dualarımız seninle
benim dr um 20.haftada yaptır dedi.. 2 doz yapılıcaksın dedi.. ama daha önce yaptıranlar da var..
o yüzden dr una sor canım.. en doğru tarihi o söyler....
canımmm annemin üst katta ki komşuya 9 ay boyu erkek demişler doğuma gitmiş kız çıkmışşş.... bunları duydukça psikolojim bozuluyoo acaba mı demekten alamıyom kendimi.... hayır erkekde kızda yeter ki sağlıklı olsunnn ama işte alıştırdık ya kendimizi isimlerini bile koyduk yaa .... ne bileyim hepimiz için hayırlısı inşallah değişmez .... ömerimi yerim beeen .... tatlım peynir yoğurt falan yiyomusun onlardan alırsın en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?