Günaydın annecikler.bugün nasılsınız bakalım?
annesi gibi canım
günaydın kızlar nasılsınız?,bugün heyecanlıyım,saat 2de doktora gidiyorum,inşallah bebişimin cinsiyetini öğrenip hayırlı haberlerle dönerim.bana dua etmeyi unutmayın lütfen:26:
saol canım tamam hemen sorayım bende haftasını kaçırmıyayım
günaydın sevgili anneler yataktan bir kalkıyorum bacaklarım tutulmuş bir şekilde, kalkmadan ağrıları geçsin diye yatıyorum biraz:)
kızlar çok moralim bozuk.sabahtan beri beri düşünüyorum,düşünüyorum sonra iyicene moralim bozuluyo.ben çok kilo aldım bu ve her hafta da kilo artışım devam ediyo.şu an 19. haftadayım ve 5 kilo aldım( şeker hastalığım vardı endokrin dr umu aradım çok kilo aldığımı ve tatlıya dayanamadığımı söyledim.o da böyle devam ederse gebelik şekeri çıkar ve senin ve bebeğin için daha sıkıntılı olur.her gün insülin olursun ve şekerini takip etmek zorunda kalırsın dedi ( ya bu diyet kelimesi bile beni öldürüyo yaa.bıktım artık.üf yaa.aslında öğünlerde fazla yediğim de yok ama tatlı yiyorum ne yazık ki.sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmek ne zormuş yaa..
saolun kızlar,valla şu anda hiçbirşey hissetmiyor gibi değişik bişey oldum saatler yaklaştıkça,içim bi tuhaf kalbim pır pırhayırlı haberlerle dönerim inşallah,kötü bi haber alrım diye de korkuyorum,dönüşte hemen sizi bilgilendiririm.3lü test için kan verip dönecem,alışverişi cumartesi yapacam büyül ihtimalle.rüyamda kolye gördüm bugün belki kızım olacaktır ama erkek hissediyorum .ay ne bileyim çok karmaşığım bugün.şimdi size yazarken bile inanın heyecan bastı
Kramp mı giriyo canım? bacak krampları normalmiş bu ayda. yat dinlen, boşver kalkarsın. acelesi yok ya.ben de gecelikle oturuyorum hala.:13:günaydın sevgili anneler yataktan bir kalkıyorum bacaklarım tutulmuş bir şekilde, kalkmadan ağrıları geçsin diye yatıyorum biraz:)
kızlar çok moralim bozuk.sabahtan beri beri düşünüyorum,düşünüyorum sonra iyicene moralim bozuluyo.ben çok kilo aldım bu ve her hafta da kilo artışım devam ediyo.şu an 19. haftadayım ve 5 kilo aldım( şeker hastalığım vardı endokrin dr umu aradım çok kilo aldığımı ve tatlıya dayanamadığımı söyledim.o da böyle devam ederse gebelik şekeri çıkar ve senin ve bebeğin için daha sıkıntılı olur.her gün insülin olursun ve şekerini takip etmek zorunda kalırsın dedi ( ya bu diyet kelimesi bile beni öldürüyo yaa.bıktım artık.üf yaa.aslında öğünlerde fazla yediğim de yok ama tatlı yiyorum ne yazık ki.sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmek ne zormuş yaa..
benim de arkadaşımın ablasında öyle oldu. herkesi tek tek arayıp kız oldu dediler. tabi, hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlar en önemlisi, ama işte dediğin gibi insan alışıyo. isimler kondu ve s. ben her sabah uyanıp günaydın oğlum diyorum. kızsa, erkek gibi bişey olur artık. akşamları yoğurt yiyoruz canım. ama kalkıp bi bardak içcem şimdi. yok öyle şimdiden kapris yapmak. babası kılıklı. yemek mi seçcek bu da, ne
günaydın cnm
iyiyiz.. günlük vitamin tabağımı hazırladım.. onu yiyoruz oğluşumla
sen nasılsın?? Ömer paşa napıyoo??
kahvaltını yaptın mı bakiim sen
tatlım. Doruk"um sağlıklı besinlermi tüketiyo yerim ben onu yirim yirimmm bende kalktım geldim salona.daha giyinmedim bile. gecelikle oturuyoruz. kahvaltımı? şeyyy. ı-ı. ne yisem acaba diye düşünüyorum. sebzeli bişeyler hazırlıyım.
tatlım. Doruk"um sağlıklı besinlermi tüketiyo yerim ben onu yirim yirimmm bende kalktım geldim salona.daha giyinmedim bile. gecelikle oturuyoruz. kahvaltımı? şeyyy. ı-ı. ne yisem acaba diye düşünüyorum. sebzeli bişeyler hazırlıyım.
Günaydın kızlar dun gittim oğluşum oluyor Poyraz'ım geliyor Duygucum sağol listeye yamışın canım
ben öğle yemeyine gidiyor Ömer Paşa bilgin olsunnnn
günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrr hayırlı günlerrrrrrrr
evt cnm.. sabah face te görünce sen demeden ekleyiverdim Poyraz paşayı
muayene nasıldı?? hemen açtı mı senin kuzu???
afiyet olsun zuzumm.. yarasın Işığımaa
Evet cnm bol bol cikolataları yedim gittim açmış bacaklarını bizi bekliyormuş zorlamadı bizi hemencik gösterdi cnm sen bu çizelgeleri yapmasını biliyonmu banada bir arkadaş yapmıştı ama değiştiremedim cnm ya
günaydın canımsana da hayırlı günler
nasılsın bugün??
yaparım tabi canımmm
nası bişey istersin???
çok şükür bende bebişte gayet iyiyiz. sabah mide bulantılarımda bir bitse çok daha iyi olacağım da işte o kaldı üstümde
mavişli olsun yeter cnm son adet tarihim 7 eylül b.d.t 14 haziran tamam mı cnm
inşallah çabıcak geçer canım.. sabah bulantıları için hep kraker önerdiler.. belki biliyorsundur
ben bikaç tane yapayım sen seç aralarından
ne yazalım bi de onu sööle
inşallah çabıcak geçer canım.. sabah bulantıları için hep kraker önerdiler.. belki biliyorsundur
çıkartmıyorum ama sürekli çıkarıcak gibi oluyorum ama 10 dk sürüyor sonra geçiyor evden çıkana kadar yani
uykumumu alamıyorum yada üşütüyormuyum kendimi anlamadım ki :26:
dükkana gelince bir şeyim kalmıyor ilginç bir şey benimki:26:
günaydın cnm
iyiyiz.. günlük vitamin tabağımı hazırladım.. onu yiyoruz oğluşumla
sen nasılsın?? Ömer paşa napıyoo??
kahvaltını yaptın mı bakiim sen
uyusun zati.. çok güzel uyuyoo o bayılıyom ben onun hareketine
inşallah öğrenirsin canımmerakla bekliyoo olucaz
ben de rahat olmayan bi yerde yatarsam belim tutuluyoo canım.. senin yatağın rahat diil mi???
ahh canım yaa.. keşke engel olabilsen kendine biraz tatlı konusunda
heyecanın bana da geçti valla. öyle anlattın ki. kötü şeyler getirme aklına. güle güle git gel inşallah. ben de bir gün böyle tedirgin gitmiştim, doktora sordum nasıl bebeğim iyimi diye. bi saniye dedi, 1 saat sustu, orda ömrümden yıllar gitti. Allah hayırlısı hangisiyse onu nasip etsin canım.
Kramp mı giriyo canım? bacak krampları normalmiş bu ayda. yat dinlen, boşver kalkarsın. acelesi yok ya.ben de gecelikle oturuyorum hala.:13:
Canım dikkat etmek zorundasın.bende tatlıya bayılıyorum, hamileliğimden beri yiyip duruyorum. ama diyetik tatlılar bile va artık. onlardan al. veya çok az bişey ye,şöyle tadımlık. çok zor tabi bunlar, ama napabilirsin? sağlık çok önemli.
Tamam tatlım sağlıkla gel poyraz'ım gibi şeyler yazabilrisin özlem hnm sana tetanoz aşısını kaçıncı haftada vurdur dedi konuştun mu tatlım
çıkartmıyorum ama sürekli çıkarıcak gibi oluyorum ama 10 dk sürüyor sonra geçiyor evden çıkana kadar yani
uykumumu alamıyorum yada üşütüyormuyum kendimi anlamadım ki :26:
dükkana gelince bir şeyim kalmıyor ilginç bir şey benimki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?