2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annecikler.bugün nasılsınız bakalım?

günaydın cnm
iyiyiz.. günlük vitamin tabağımı hazırladım.. onu yiyoruz oğluşumla
sen nasılsın?? Ömer paşa napıyoo??
kahvaltını yaptın mı bakiim sen

annesi gibi canım

uyusun zati.. çok güzel uyuyoo o bayılıyom ben onun hareketine

günaydın kızlar nasılsınız?,bugün heyecanlıyım,saat 2de doktora gidiyorum,inşallah bebişimin cinsiyetini öğrenip hayırlı haberlerle dönerim.bana dua etmeyi unutmayın lütfen:26:

inşallah öğrenirsin canım merakla bekliyoo olucaz

saol canım tamam hemen sorayım bende haftasını kaçırmıyayım

günaydın sevgili anneler yataktan bir kalkıyorum bacaklarım tutulmuş bir şekilde, kalkmadan ağrıları geçsin diye yatıyorum biraz:)

ben de rahat olmayan bi yerde yatarsam belim tutuluyoo canım.. senin yatağın rahat diil mi???

ahh canım yaa.. keşke engel olabilsen kendine biraz tatlı konusunda

heyecanın bana da geçti valla.öyle anlattın ki. kötü şeyler getirme aklına.güle güle git gel inşallah. ben de bir gün böyle tedirgin gitmiştim, doktora sordum nasıl bebeğim iyimi diye. bi saniye dedi, 1 saat sustu, orda ömrümden yıllar gitti.Allah hayırlısı hangisiyse onu nasip etsin canım.

günaydın sevgili anneler yataktan bir kalkıyorum bacaklarım tutulmuş bir şekilde, kalkmadan ağrıları geçsin diye yatıyorum biraz:)
Kramp mı giriyo canım? bacak krampları normalmiş bu ayda. yat dinlen, boşver kalkarsın. acelesi yok ya.ben de gecelikle oturuyorum hala.:13:

Canım dikkat etmek zorundasın.bende tatlıya bayılıyorum, hamileliğimden beri yiyip duruyorum. ama diyetik tatlılar bile va artık. onlardan al. veya çok az bişey ye,şöyle tadımlık. çok zor tabi bunlar, ama napabilirsin? sağlık çok önemli.

tatlım bende de insülin direnci var... Ama Allaha şükür hamilelikte en fazla 2-3 kere yemişimdir.. canım hiç istemiyor....meyve ile tatlı ihtiyacını gidermeye baksan.... hem senin hemde bebişinin sağlığı için canımmm...

iç arkadaşımmm ben çok severim sütü ama inan aklıma bile gelmiyoo... eve gidiyorum yemek yiyip uyuyorum hani o arada biraz otursam içecem dee neredeeee

günaydın cnm
iyiyiz.. günlük vitamin tabağımı hazırladım.. onu yiyoruz oğluşumla
sen nasılsın?? Ömer paşa napıyoo??
kahvaltını yaptın mı bakiim sen

tatlım. Doruk"um sağlıklı besinlermi tüketiyoyerim ben onu yirim yirimmm bende kalktım geldim salona.daha giyinmedim bile. gecelikle oturuyoruz. kahvaltımı? şeyyy. ı-ı.ne yisem acaba diye düşünüyorum. sebzeli bişeyler hazırlıyım.

Doruk paşam çok kızdı sana
bana dedi ki... arkadaşım Ömer çok acıkmıştır, söyle annesine çabık kahvaltı yapsın.. e mi annecimm..

şimdi oğlumu kırmak olmaz.. o yüzden çabık kahvaltı yap kuzum
hiç bişe canın istemezse bi küçük tost yap peynir falan ye yanında tamam mı??

ben öğle yemeğine gidiyorum Ömer Paşa bilgin olsunnnn

Son düzenleme:
Günaydın kızlar dun gittim oğluşum oluyor Poyraz'ım geliyor Duygucum sağol listeye yamışın canım

Günaydın kızlar dun gittim oğluşum oluyor Poyraz'ım geliyor Duygucum sağol listeye yamışın canım

evt cnm.. sabah face te görünce sen demeden ekleyiverdim Poyraz paşayı
muayene nasıldı?? hemen açtı mı senin kuzu???

ben öğle yemeyine gidiyor Ömer Paşa bilgin olsunnnn

afiyet olsun zuzumm.. yarasın Işığımaa

evt cnm.. sabah face te görünce sen demeden ekleyiverdim Poyraz paşayı
muayene nasıldı?? hemen açtı mı senin kuzu???

afiyet olsun zuzumm.. yarasın Işığımaa

Evet cnm bol bol cikolataları yedim gittim açmış bacaklarını bizi bekliyormuş zorlamadı bizi hemencik gösterdi cnm sen bu çizelgeleri yapmasını biliyonmu banada bir arkadaş yapmıştı ama değiştiremedim cnm ya

yaparım tabi canımmm
nası bişey istersin???

çok şükür bende bebişte gayet iyiyiz. sabah mide bulantılarımda bir bitse çok daha iyi olacağım da işte o kaldı üstümde

inşallah çabıcak geçer canım.. sabah bulantıları için hep kraker önerdiler.. belki biliyorsundur

mavişli olsun yeter cnm son adet tarihim 7 eylül b.d.t 14 haziran tamam mı cnm

ben bikaç tane yapayım sen seç aralarından

ne yazalım bi de onu sööle

inşallah çabıcak geçer canım.. sabah bulantıları için hep kraker önerdiler.. belki biliyorsundur

ben bikaç tane yapayım sen seç aralarından

ne yazalım bi de onu sööle

Tamam tatlım sağlıkla gel poyraz'ım gibi şeyler yazabilrisin özlem hnm sana tetanoz aşısını kaçıncı haftada vurdur dedi konuştun mu tatlım

aslında rahat yatağım ama bir sağ yatıyorum bir sol olunca ağrılar giriyor bacaklarıma napalım bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelsinlerde ne kaldı şurda yolun yarısı bir 4,5 ay var

haklısın canım hiç kalkasım gelmiyo ama işlerim olmasa kalkacam yok, en rahat zamanlarımız zaten tadını çıkaralım çünkü doğumdan sonra insanın feleği şaşıyor uykusuzluktan yorgunluktan

Tamam tatlım sağlıkla gel poyraz'ım gibi şeyler yazabilrisin özlem hnm sana tetanoz aşısını kaçıncı haftada vurdur dedi konuştun mu tatlım

20.haftada 2 doz dedi canım.. ben ptesi 4lü için gidicem.. sana bişey dedi mi???

o kadarcık olsun cnm ya.. normal o kadar..
belki de o bebişinin sana günaydın annecimmmm deme şeklidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…