2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aslında rahat yatağım ama bir sağ yatıyorum bir sol olunca ağrılar giriyor bacaklarıma napalım bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelsinlerde ne kaldı şurda yolun yarısı bir 4,5 ay var

evt canım ya yolun yarısı bitti bile

20.haftada 2 doz dedi canım.. ben ptesi 4lü için gidicem.. sana bişey dedi mi???

o kadarcık olsun cnm ya.. normal o kadar..
belki de o bebişinin sana günaydın annecimmmm deme şeklidir

ay ne güldüm yaaaa
olabilir bizimki biraz hareketli sağolsun geçen gün doktorumuzu 40 dk uğraştırdı kadın ense kalınlığını alamadı ya
sabah sabah afallattı bu beni dedi içimdede öyle hareketlere devam ediyorsa içimi kaldırıyor demekki

20.haftada 2 doz dedi canım.. ben ptesi 4lü için gidicem.. sana bişey dedi mi???

o kadarcık olsun cnm ya.. normal o kadar..
belki de o bebişinin sana günaydın annecimmmm deme şeklidir

Banada 20.hafta dedi canım ben yaptırmıcam konuştum özlem hanımla tamam detaylı ultrasyona gireblilirim dedim daha var dedi ister burda yaptırırsın renkli istiyorsan yönlendiririm dedi canım öyle

yidik geldik canım ve maşallah Ömer yine bu modda.Dün galiba Nurgül kahvaltıda mercimek çorbası yemişti, canım çekti, bugün menüde mercimek var. birazdan onu hazırlıycam

ben öğle yemeğine gidiyorum Ömer Paşa bilgin olsunnnn

Sana da Işığımıza da afiyet olsun canımm.yarasın inşallah
Günaydın kızlar dun gittim oğluşum oluyor Poyraz'ım geliyor Duygucum sağol listeye yamışın canım
Gözün aydın canım. tebrik ederim.Sağlıkla sihhatle gelsin inşallah.
haklısın canım hiç kalkasım gelmiyo ama işlerim olmasa kalkacam yok, en rahat zamanlarımız zaten tadını çıkaralım çünkü doğumdan sonra insanın feleği şaşıyor uykusuzluktan yorgunluktan
Evet canım. ben de zaten doğumdan sonra bir üç ay uyumayı gözden çıkarttım.şimdi uyuyalım,keyif yapalım bari.

ahahahh
tabii yaa.. sen uyanıyorsun da o niye uyanmasın... minik kuzu yaa :122::122::122:

Banada 20.hafta dedi canım ben yaptırmıcam konuştum özlem hanımla tamam detaylı ultrasyona gireblilirim dedim daha var dedi ister burda yaptırırsın renkli istiyorsan yönlendiririm dedi canım öyle

bak bu iyi işte.. ben de renkliyi nerden bulucaz diyodum.. yönlendirsin bizi

bunlar çizelgeler.. seç beğen al canım;

http://lbdf.lilypie.com/D6FMp2.png

http://lbdf.lilypie.com/TTnPp2.png

http://lbdf.lilypie.com/Gd2Rp2.png

yidik geldik canım ve maşallah Ömer yine bu modda.Dün galiba Nurgül kahvaltıda mercimek çorbası yemişti, canım çekti, bugün menüde mercimek var. birazdan onu hazırlıycam

afiyet olsun canım.. yarasın paşamıza

çok severim mercimek çorbası birazcık fazla yap biz de gelelim oğluşumla

afiyet olsun canım.. yarasın paşamıza

çok severim mercimek çorbası birazcık fazla yap biz de gelelim oğluşumla

Saol bitanem.gelin tabi. seviniriz.

Bu arada benim tüylerim azaldı kızlar ya. üstünden onca zaman geçti, kaç defa duşa girdim, hala tüysüzüm.maşallah diyim de, yarın orman olarak uyanmıyım.

bak ya yine mercimek çorbası muhabbeti var
hergün çorba ilemi besleniyorsunuz siz ya
bende istiorum

Saol bitanem.gelin tabi. seviniriz.
Bu arada benim tüylerim azaldı kızlar ya. üstünden onca zaman geçti, kaç defa duşa girdim, hala tüysüzüm.maşallah diyim de, yarın orman olarak uyanmıyım.

neyyy azaldı mııı ne güzel yaaa....
benimkiler de çoğalmadı ama daha çabuk uzar oldu
ayda bir gidiyordum ağdaya şimdi 15 günde falan gitsem anca yetecek gibi

kandırın kendinizi kandırın

neyyy azaldı mııı ne güzel yaaa....
benimkiler de çoğalmadı ama daha çabuk uzar oldu
ayda bir gidiyordum ağdaya şimdi 15 günde falan gitsem anca yetecek gibi

Pardon ya, azalmadı , geç uzuyo yani. hala bi uzama yok. bir ay olcak nerdeyse. bende ayda bir-iki falan yapıyodum

tü tü tü maşallahhhhhhhh
olmaz olmaz öyle erken merken düşünme bence onları olacağı varsada ona göre yoluna girer
önce sizller bebişlerinizi doğuracaksınız sonra bana anlatacaksınız ben çok şanslıyım tecrübeli arkadaşlarım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…