aslında rahat yatağım ama bir sağ yatıyorum bir sol olunca ağrılar giriyor bacaklarıma napalım bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelsinlerde ne kaldı şurda yolun yarısı bir 4,5 ay var
20.haftada 2 doz dedi canım.. ben ptesi 4lü için gidicem.. sana bişey dedi mi???
o kadarcık olsun cnm ya.. normal o kadar..
belki de o bebişinin sana günaydın annecimmmm deme şeklidir
20.haftada 2 doz dedi canım.. ben ptesi 4lü için gidicem.. sana bişey dedi mi???
o kadarcık olsun cnm ya.. normal o kadar..
belki de o bebişinin sana günaydın annecimmmm deme şeklidir
Doruk paşam çok kızdı sana
bana dedi ki... arkadaşım Ömer çok acıkmıştır, söyle annesine çabık kahvaltı yapsın.. e mi annecimm..
şimdi oğlumu kırmak olmaz.. o yüzden çabık kahvaltı yap kuzum
hiç bişe canın istemezse bi küçük tost yap peynir falan ye yanında tamam mı??
ben öğle yemeğine gidiyorum Ömer Paşa bilgin olsunnnn
Günaydın kızlar dun gittim oğluşum oluyor Poyraz'ım geliyor Duygucum sağol listeye yamışın canım
Evet canım. ben de zaten doğumdan sonra bir üç ay uyumayı gözden çıkarttım.haklısın canım hiç kalkasım gelmiyo ama işlerim olmasa kalkacam yok, en rahat zamanlarımız zaten tadını çıkaralım çünkü doğumdan sonra insanın feleği şaşıyor uykusuzluktan yorgunluktan
ay ne güldüm yaaaa
olabilir bizimki biraz hareketli sağolsun geçen gün doktorumuzu 40 dk uğraştırdı kadın ense kalınlığını alamadı ya
sabah sabah afallattı bu beni dediiçimdede öyle hareketlere devam ediyorsa içimi kaldırıyor demekki
Banada 20.hafta dedi canım ben yaptırmıcam konuştum özlem hanımla tamam detaylı ultrasyona gireblilirim dedim daha var dedi ister burda yaptırırsın renkli istiyorsan yönlendiririm dedi canım öyle
yidik geldik canım ve maşallah Ömer yine bu modda . Dün galiba Nurgül kahvaltıda mercimek çorbası yemişti, canım çekti, bugün menüde mercimek var. birazdan onu hazırlıycam
evt canım ya yolun yarısı bitti bile
ahahahh
tabii yaa.. sen uyanıyorsun da o niye uyanmasın... minik kuzu yaa :122::122::122:
bak bu iyi işte.. ben de renkliyi nerden bulucaz diyodum.. yönlendirsin bizi
bunlar çizelgeler.. seç beğen al canım;
http://lbdf.lilypie.com/D6FMp2.png
http://lbdf.lilypie.com/TTnPp2.png
http://lbdf.lilypie.com/Gd2Rp2.png
ahahahh
tabii yaa.. sen uyanıyorsun da o niye uyanmasın... minik kuzu yaa :122::122::122:
uykuyu sevmicek herhalde
21 ock gelsede şu kesin cinsiyetini söylese doktor çok heyecan basıyor beni :26:
afiyet olsun canım.. yarasın paşamıza
çok severim mercimek çorbasıbirazcık fazla yap biz de gelelim oğluşumla
Hepsi birbirinden güzel sağol Canım benim
uykuyu sevmicek herhalde
21 ock gelsede şu kesin cinsiyetini söylese doktor çok heyecan basıyor beni :26:
kandırın kendinizi kandırın
Saol bitanem.gelin tabi. seviniriz.
Bu arada benim tüylerim azaldı kızlar ya.üstünden onca zaman geçti, kaç defa duşa girdim, hala tüysüzüm. maşallah diyim de, yarın orman olarak uyanmıyım.
kandırın kendinizi kandırın
bak ya yine mercimek çorbası muhabbeti var
hergün çorba ilemi besleniyorsunuz siz ya
bende istiorum
Eki Görüntüle 320101
kızlar esım bu yastıktan sıparıs vermıs bel agrılarım ıcın ınş. bu ıyıgelır yaaa gelmezse ben yıne ısyanlardayım
neyyy azaldı mıııne güzel yaaa....
benimkiler de çoğalmadı ama daha çabuk uzar oldu
ayda bir gidiyordum ağdaya şimdi 15 günde falan gitsem anca yetecek gibi
ay dün gece panik olmuştum ama ya. biz mart, nisan gibi almayı düşünüyoruz herşeyi.e ya erken doğarsa? ya hiçbişeyini almadan gelirse bebeğimiz?:18: Bu arada bugün 5.ayımızın ilk haftasını bitirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?