2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlaar nasılsınız ya sze sorum olacak bnm göğüslerim gnden güne şişiyo we bikaç gndür uçları acayip acımaya başladı el deymiyı we uçları çok kuru sanki pütür pütür dökülmeyede başladılar szlerde durum nedir
we bakım için bşy yapıyomusunz yani bi krem fln sürmeme gerek warmı?

Napyim ya? dün burda Nurgül aklıma soktu.sen de gel canım. kalabalık sofra severim ben.gelemiyosan adres ver, otobüse koyup gönderiyim.

dün nurgül evet bu gün sen
ahhh keşke gelebilsem
dükkanı kitleyip yakın olsak bi çorba içimlik gelirdim
söylemen bile yeter canım benim afiyet bal şeker olsun yarasın kuşuma

Pardon ya, azalmadı , geç uzuyo yani. hala bi uzama yok. bir ay olcak nerdeyse. bende ayda bir-iki falan yapıyodum

yaaa benimkiler de geç uzasın bana ne bana ne

göğüslerin süt için hazırlanıyo canım.. normal yane.. ben sadece bebe yağı sürüyorum..

aynı dert bendede var kaşın babam kaşın ölüyorum yaa o uçlarını varya koparasım var kabuk kabuk olmuş birde soyuluyor birşeyde sürmedim sürsem hiç rahat edemem hemen emilebilen birşey sürmem lazım pelin arkadaş vaselinenin kakao yagını önermiştii kullananlarda memnun bugün gidip onu alıcam

Canım sıkkın az dün mutfakta bulaşıkları yıkarken birden çocuk aglama sesi geldi yanıbaşımda gibi brden istemsiz hilmiye şöle bi seslnişte bulundum hilmi çocuk ağlıyor ona baksana...sonra bi duraksandım bizim çocugumuz yokki ses dışardan geliyor karşı komşumun çocugu ağlıyor....içim bi tuhaf oldu hala gçmedi

kuşuummm geldimi yastığınn tünedinmii üzerine rahat ettinmiiiii:26::26:
Bende senden bahsediyodum, hoşgeldin canım.sendin dimi dün mercimek çorbası yiyen? bugünde ben yapcam.canım çekmişti

Saol canım.:13:evet, ben sağlık ocağındaki hemşire gibi anlatcamçok acıdı öldüm geberdim falan diye

canım, göğüslerde büyüme, uçlarda koyulaşma ve acı bende de var. ama kuruma yok. ben bebek yağı kullanıyorum şimdilik. çatlak kremi almadım daha.

ben yaklaşık 1 aydır badem yağı aldım göbeğime gögüslerime ve baldırlarıma sürüyorum çokta memnunum hiç çatlama yarık dökülme olmuyor aktardan almıştım. saf badem yağı

göğüslerin süt için hazırlanıyo canım.. normal yane.. ben sadece bebe yağı sürüyorum..
bnde bebe yağı sürüyorum şimdilik

waselin ewet oda ii gelebilir bi arkadaş ilerde yara olmamsı için şimdiden bakım yapılması gerek demiştide bnde waselin alim barii

ben yaklaşık 1 aydır badem yağı aldım göbeğime gögüslerime ve baldırlarıma sürüyorum çokta memnunum hiç çatlama yarık dökülme olmuyor aktardan almıştım. saf badem yağı

badem yağıda tüylenme yapıyo diyolar ama yoktur sanırım öle bşy göbeğim için bidahaki aya lierac almayı düşünüyorum brz pahalımış ama çok etkili diyolar

ahh canım yaa.. bol bol dua oku...

bende bebek yağı kullanıyorum ne kaşıntı bırakıo ne gerginlik yumuşacık yapıo nemli kalıo başka bişi kullanmıccam bebek yağı en iisi miş

Bende senden bahsediyodum, hoşgeldin canım.sendin dimi dün mercimek çorbası yiyen? bugünde ben yapcam.canım çekmişti

bende gelelmmii söz 3 kaseden fazla yemem

şu tüy kıl meselesine gelince benimkilerde coştu cok sinirimi bozuyo

dün nurgül evet bu gün sen
ahhh keşke gelebilsem
dükkanı kitleyip yakın olsak bi çorba içimlik gelirdim
söylemen bile yeter canım benim afiyet bal şeker olsun yarasın kuşuma

Bana bakın Duygumun tüyleriben sizi gelip kendim yolmadan geç uzamayı tercih edin isterseniz.çok feci yaparım yoksam iyi söyledimmi bebeğim?

benim teyzem de bunları yaşamıştı. çok zor günlerdi. Allah hiç kimseye yaşatmasın. Evlatla sınamasın inşallah.

amiiinn atamadım dünden beri üzerimden işte yaşasaydı 02 cakta 7. Ayını bitirmiş oluyordu yarın da gidişinin 7. Ayı bitiyo...

yapmaaaaa sağlık ocağını terk ettim burayıda terk etmeme sen sebep olma nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…