Napyim ya?dün burda Nurgül aklıma soktu.sen de gel canım. kalabalık sofra severim ben.gelemiyosan adres ver, otobüse koyup gönderiyim.
Pardon ya, azalmadı , geç uzuyo yani. hala bi uzama yok. bir ay olcak nerdeyse. bende ayda bir-iki falan yapıyodum
slm kızlaar nasılsınız ya sze sorum olacak bnm göğüslerim gnden güne şişiyo we bikaç gndür uçları acayip acımaya başladı el deymiyı we uçları çok kuru sanki pütür pütür dökülmeyede başladılar szlerde durum nedir
we bakım için bşy yapıyomusunz yani bi krem fln sürmeme gerek warmı?
slm kızlaar nasılsınız ya sze sorum olacak bnm göğüslerim gnden güne şişiyo we bikaç gndür uçları acayip acımaya başladı el deymiyı we uçları çok kuru sanki pütür pütür dökülmeyede başladılar szlerde durum nedir
Bende senden bahsediyodum, hoşgeldin canım.kuşuummm geldimi yastığınn tünedinmii üzerine rahat ettinmiiiii:26::26:
Saol canım.:13:evet, ben sağlık ocağındaki hemşire gibi anlatcamtü tü tü maşallahhhhhhhh
olmaz olmaz öyle erken merken düşünme bence onları olacağı varsada ona göre yoluna girer
önce sizller bebişlerinizi doğuracaksınız sonra bana anlatacaksınız ben çok şanslıyım tecrübeli arkadaşlarım olacak
canım, göğüslerde büyüme, uçlarda koyulaşma ve acı bende de var. ama kuruma yok. ben bebek yağı kullanıyorum şimdilik. çatlak kremi almadım daha.slm kızlaar nasılsınız ya sze sorum olacak bnm göğüslerim gnden güne şişiyo we bikaç gndür uçları acayip acımaya başladı el deymiyı we uçları çok kuru sanki pütür pütür dökülmeyede başladılar szlerde durum nedir
bnde bebe yağı sürüyorum şimdilikyaaa benimkiler de geç uzasınbana ne bana ne
göğüslerin süt için hazırlanıyo canım.. normal yane.. ben sadece bebe yağı sürüyorum..
aynı dert bendede var kaşın babam kaşın ölüyorum yaa o uçlarını varya koparasım var kabuk kabuk olmuş birde soyuluyor birşeyde sürmedim sürsem hiç rahat edemem hemen emilebilen birşey sürmem lazım pelin arkadaş vaselinenin kakao yagını önermiştii kullananlarda memnun bugün gidip onu alıcam
ben yaklaşık 1 aydır badem yağı aldım göbeğime gögüslerime ve baldırlarıma sürüyorum çokta memnunum hiç çatlama yarık dökülme olmuyor aktardan almıştım. saf badem yağı
Canım sıkkın az dün mutfakta bulaşıkları yıkarken birden çocuk aglama sesi geldi yanıbaşımda gibi brden istemsiz hilmiye şöle bi seslnişte bulundum hilmi çocuk ağlıyor ona baksana...sonra bi duraksandım bizim çocugumuz yokki ses dışardan geliyor karşı komşumun çocugu ağlıyor....içim bi tuhaf oldu hala gçmedi
Bende senden bahsediyodum, hoşgeldin canım.sendin dimi dün mercimek çorbası yiyen? bugünde ben yapcam. canım çekmişti
Saol canım.:13:evet, ben sağlık ocağındaki hemşire gibi anlatcamçok acıdı öldüm geberdim falan diye
canım, göğüslerde büyüme, uçlarda koyulaşma ve acı bende de var. ama kuruma yok. ben bebek yağı kullanıyorum şimdilik. çatlak kremi almadım daha.
Bende senden bahsediyodum, hoşgeldin canım.sendin dimi dün mercimek çorbası yiyen? bugünde ben yapcam. canım çekmişti
dün nurgül evet bu gün sen
ahhh keşke gelebilsem
dükkanı kitleyip yakın olsak bi çorba içimlik gelirdim
söylemen bile yeter canım benim afiyet bal şeker olsun yarasın kuşuma
Bana bakın Duygumun tüyleriyaaa benimkiler de geç uzasınbana ne bana ne
göğüslerin süt için hazırlanıyo canım.. normal yane.. ben sadece bebe yağı sürüyorum..
Canım sıkkın az dün mutfakta bulaşıkları yıkarken birden çocuk aglama sesi geldi yanıbaşımda gibi brden istemsiz hilmiye şöle bi seslnişte bulundum hilmi çocuk ağlıyor ona baksana...sonra bi duraksandım bizim çocugumuz yokki ses dışardan geliyor karşı komşumun çocugu ağlıyor....içim bi tuhaf oldu hala gçmedi
[ı]bana bakın duygumun tüyleriben sizi gelip kendim yolmadan geç uzamayı tercih edin isterseniz. çok feci yaparım yoksam Iyi söyledimmi bebeğim?
[/ı]
[ı]benim teyzem de bunları yaşamıştı. çok zor günlerdi. Allah hiç kimseye yaşatmasın. Evlatla sınamasın inşallah[/ı].
Günaydın kızlar dun gittim oğluşum oluyor Poyraz'ım geliyor Duygucum sağol listeye yamışın canım
Saol canım.:13:evet, ben sağlık ocağındaki hemşire gibi anlatcamçok acıdı öldüm geberdim falan diye
canım, göğüslerde büyüme, uçlarda koyulaşma ve acı bende de var. ama kuruma yok. ben bebek yağı kullanıyorum şimdilik. çatlak kremi almadım daha.
Bana bakın Duygumun tüyleriben sizi gelip kendim yolmadan geç uzamayı tercih edin isterseniz. çok feci yaparım yoksam iyi söyledimmi bebeğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?