2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amiiinn atamadım dünden beri üzerimden işte yaşasaydı 02 cakta 7. Ayını bitirmiş oluyordu yarın da gidişinin 7. Ayı bitiyo...

bugün doguma giden arkadasımla aynı dönemde hamile kalmıstık 10gün öndeydim ondan
Allahım karnımızdakilere uzun ömürler versin.. hayırlısı böylymiş.. senin durumun cok daha üzücü tabi Allah yardımcın olsun bu melegin acını dindirir inşallah..

badem yağıda tüylenme yapıyo diyolar ama yoktur sanırım öle bşy göbeğim için bidahaki aya lierac almayı düşünüyorum brz pahalımış ama çok etkili diyolar

onu hiç durmadım canım ama bende tüğlenme hiç yapmadı ve çok memnunum kokusu falanda iyi. doktorum önerdi zaten ona danışmadan hayatta almam

amin. Inşallah..............

hilma slm bnde yeşeren umutlardayım yonca:) bnmde 2. hamileliğim belki duymuşsundur faceden demek aynı dönem hamişiymişiz mart ayında 22 haftalıkken ikizlerimi kaybettim bnde

hilma slm bnde yeşeren umutlardayım yonca:) bnmde 2. Hamileliğim belki duymuşsundur faceden demek aynı dönem hamişiymişiz mart ayında 22 haftalıkken ikizlerimi kaybettim bnde

yaaa yeşim sen misin gene beraber aynı zamanda hamilemi kaldık... Rabbim daha yaşatmaz inş...benim zamanında dogu sayılır kordonu dolanmasaydı

takip listemiz burada şekerler... görmeyen kalmasın....

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...elerinin-yeni-takip-listesi.html#post22376666

son durum;

:13:

Prenses : 35

Prens : 38

Eki Görüntüle 320881
Aradaki fark azalmşbu arada da maşallahımız var. baya kalabalığız.

bende bebek yağı kullanıyorum ne kaşıntı bırakıo ne gerginlik yumuşacık yapıo nemli kalıo başka bişi kullanmıccam bebek yağı en iisi miş
Ben de asıl savaşı doğumdan sonra vercem. her yolu deniycem.:44:

bende gelelmmii söz 3 kaseden fazla yemem

şu tüy kıl meselesine gelince benimkilerde coştu cok sinirimi bozuyo
Gel tabi. büyük kazanımı çıkarıyım ben // benim bıyıklar coştu bu ara.

amiiinn atamadım dünden beri üzerimden işte yaşasaydı 02 cakta 7. Ayını bitirmiş oluyordu yarın da gidişinin 7. Ayı bitiyo...

canım, biliyorum çok zor. ama artık bu bebeğini düşün. benim teyzemin şimdi aslan gibi iki tane oğlu var. iyiki ara vermeden yaptı o da. çocuklar o kadar yaramaz ki, kendiyle yalnız kalamıyo bi dakika. ben de rahmetlinin adını vermek istiyodum oğluma ama sonra çok korktum.

hilma şimdi iyimisin ay içim ürperdi bir anda yanlız kalmamaya dikkat et canım :26:

bi eşim bi ben varım mecbur yanlız kalıyorsun zaten... Niye kıorktun ki oğlum olursa ben gene adını yiğit koyacam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…