amiiinn atamadım dünden beri üzerimden işte yaşasaydı 02 cakta 7. Ayını bitirmiş oluyordu yarın da gidişinin 7. Ayı bitiyo...
şu tüy kıl meselesine gelince benimkilerde coştu cok sinirimi bozuyo
badem yağıda tüylenme yapıyo diyolar ama yoktur sanırım öle bşy göbeğim için bidahaki aya lierac almayı düşünüyorum brz pahalımış ama çok etkili diyolar
bugün doguma giden arkadasımla aynı dönemde hamile kalmıstık 10gün öndeydim ondan
Allahım karnımızdakilere uzun ömürler versin.. Hayırlısı böylymiş.. Senin durumun cok daha üzücü tabi allah yardımcın olsun bu melegin acını dindirir inşallah..
hilma slm bnde yeşeren umutlardayım yonca:) bnmde 2. Hamileliğim belki duymuşsundur faceden demek aynı dönem hamişiymişiz mart ayında 22 haftalıkken ikizlerimi kaybettim bnde
Naptınız BacılarrrrHala bilmeyenlere pelish ben şunu çok beğendim yaa Ermoda Safir Bebek Odas Takm-Mushroom (OTO KOLTUU HEDYE..!) | | Bebefix.com sanıım bunu alıcaz
Naptınız BacılarrrrHala bilmeyenlere pelish ben şunu çok beğendim yaa Ermoda Safir Bebek Odas Takm-Mushroom (OTO KOLTUU HEDYE..!) | | Bebefix.com sanıım bunu alıcaz
Aradaki fark azalmştakip listemiz burada şekerler... görmeyen kalmasın....
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...elerinin-yeni-takip-listesi.html#post22376666
son durum;
:13:
Prenses : 35
Prens : 38
Eki Görüntüle 320881
Ben de asıl savaşı doğumdan sonra vercem. her yolu deniycem.:44:bende bebek yağı kullanıyorum ne kaşıntı bırakıo ne gerginlik yumuşacık yapıo nemli kalıo başka bişi kullanmıccam bebek yağı en iisi miş
Gel tabi.bende gelelmmiisöz 3 kaseden fazla yemem
şu tüy kıl meselesine gelince benimkilerde coştu cok sinirimi bozuyo
amiiinn atamadım dünden beri üzerimden işte yaşasaydı 02 cakta 7. Ayını bitirmiş oluyordu yarın da gidişinin 7. Ayı bitiyo...
teşekkür ederim cnmm alıcam bnde bgn marketlerde satılıyo görmüştüm
nurgülüm benimkiler de coştu canım... netsek ki??? bi çaresi yok mudur
Aradaki fark azalmşbu arada da maşallahımız var. baya kalabalığız.
hilma şimdi iyimisin ay içim ürperdi bir anda yanlız kalmamaya dikkat et canım :26:
[ı]aradaki fark azalmşbu arada da maşallahımız var. Baya kalabalığız.[/ı]
[ı]ben de asıl savaşı doğumdan sonra vercem. Her yolu deniycem.:44:
[/ı]
[ı]gel tabi.Büyük kazanımı çıkarıyım ben // benim bıyıklar coştu bu ara.
[/ı]
[ı]canım, biliyorum çok zor. Ama artık bu bebeğini düşün. Benim teyzemin şimdi aslan gibi iki tane oğlu var. Iyiki ara vermeden yaptı o da. çocuklar o kadar yaramaz ki, kendiyle yalnız kalamıyo bi dakika. Ben de rahmetlinin adını vermek istiyodum oğluma ama sonra çok korktum.[/ı]
ben su yöntemi denicem kuzum
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
ben su yöntemi denicem kuzum
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
kuşummm bayıldım bu takımaaa
fiyat doğru muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?