çok güselmiş ve fiyatta süperrrr çok beğendim
bir ara manyak gibi bu tarihlerde yapıodum işi gücü bırakıp kuzenim sölemiştii banada toplaşıp agda yapıoduk tek güsel yanii bir sürü komik anımız var sonuç ne diceksinizz aynı
ilk kez duyuyorum bunu.. şoklardayım
ben de deniyim bari
ben su yöntemi denicem kuzum
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
fiyat doğruysa hemen alabilirim bunu
bu kadar ucuz olur mu yaw :26::26:
yapmaaaaa sağlık ocağını terk ettim burayıda terk etmeme sen sebep olma nolur
Tamam canım, uygulamalı da anlatabilirim, benim için sorun yok. önemli olan arkadaşımın mutluluğuağzına sağlık kuşum
tüylerim ürperdi bi an.. işe yarıycak galiba
Naptınız BacılarrrrHala bilmeyenlere pelish ben şunu çok beğendim yaa Ermoda Safir Bebek Odas Takm-Mushroom (OTO KOLTUU HEDYE..!) | | Bebefix.com sanıım bunu alıcaz
evt canım.. bi yerlerde toplansak bebişleri de say x2 millet korkar bizden
kızlar özel bölgenize ağdamı yapıyosunuz bn korkuyorum yapmaya hamile olduumu örendiğimden beri jilet yapıyom ama başedemiyorum yaa uffff
kızlar özel bölgenize ağdamı yapıyosunuz bn korkuyorum yapmaya hamile olduumu örendiğimden beri jilet yapıyom ama başedemiyorum yaa uffff
kuşummm bayıldım bu takımaaa
fiyat doğru muuu
ışıltından yine tanırım kuzum janjanlıı janjanlıı
teşekkür ederim cnmm alıcam bnde bgn marketlerde satılıyo görmüştüm
aa çok gzl yaa bu takımın fiyatımı bu bnmi yanlış anladım 600 çok uygun fiyatı
bende jilet valla ne yapacağız bilmiyorum:26:
Tamam canım, uygulamalı da anlatabilirim, benim için sorun yok. önemli olan arkadaşımın mutluluğu
biri ağlar, biri çığlık atar, biri öbürünü döver, hiçbiyer bizi almaz canım. kovuluruz.
yaaa yeşim sen misin gene beraber aynı zamanda hamilemi kaldık... Rabbim daha yaşatmaz inş...benim zamanında dogu sayılır kordonu dolanmasaydı
şu reklam geldi aklma, var ya mikroplar kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm.
Tamam canım, uygulamalı da anlatabilirim, benim için sorun yok. önemli olan arkadaşımın mutluluğu
fiyat bumu ya gerçekten? çok iyiymiş.süper, ben bayıldım. siteyi sık kullanılanlara ekledim, bakcam:26:
biri ağlar, biri çığlık atar, biri öbürünü döver, hiçbiyer bizi almaz canım. kovuluruz.
sevinçim hayırlı olsun oğluşun.Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip eylesinn..Kocaman öpüyoruzz kızım ve ben
Evet kızlar fiyatı bu ama yatağı ufağıma geldi 1 metre boyu..Ne bilym yav daha burdaki mobilyacılara bakmadım
bende jilet yapanlardanım yavas yavas halledıom goreıom cunku artık8.5 aylıkkken dıom kuafore gıdıım aldırıım ole hazır olımm dıe şimdi kkasılmak ıstemıom
çoçuğa bişi olur dıe
Biz 4yaşında kaybettik kuzenimi.aynı şeyi ben de yaşarım diye korktum. 4 yaşına geldiğinde her gün korkuyla uyanırım. telefon, kapı çaldığında ödüm kopar. Allah kimseye vermesin böyle acı.bi eşim bi ben varım mecbur yanlız kalıyorsun zaten... Niye kıorktun ki oğlum olursa ben gene adını yiğit koyacam...
fiyat doğruysa hemen alabilirim bunu
bu kadar ucuz olur mu yaw :26::26:
bnde oyzden korkuyorum bi arkadaş erken dğma sebep oluyo demişti rahim kaslarını gewşetiyomuş korkudan ağdaya gidemiyom ama ilerde nasıl jilet yapıcaz onu mrk ediyom walaaaaönceden agdaydı hamilelikten sonra jilete döndüm çünküü doktorum öle istediii tüylerini alırken çok kasılıomusun die sormuştuu tabikidee alınırken mecbur kendini sıkıyosun o zaman yapmıcaksın dedi doktor bende yapmıyorum
Evet kızlar fiyatı bu ama yatağı ufağıma geldi 1 metre boyu..Ne bilym yav daha burdaki mobilyacılara bakmadım
cnm ben burda çocuk magazından sordum asansörlü beşigi içinin sadece yatagı var uyku seti filan yok 585tl dediler büyüyen beşigi sordum onada 600 küsür birşeydiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?