2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bir ara manyak gibi bu tarihlerde yapıodum işi gücü bırakıp kuzenim sölemiştii banada toplaşıp agda yapıoduk tek güsel yanii bir sürü komik anımız var sonuç ne diceksinizz aynı

ilk kez duyuyorum bunu.. şoklardayım

ben de deniyim bari

gerçek mi bu yaa. merak ettim acaba doğru mudur?Yorumlar olumlu görünüyo da anlamadığm nokta tarih falan filan olayı.Şimdi başlasak napcaz ne zaman nerde nasıl niçin

kızlar özel bölgenize ağdamı yapıyosunuz bn korkuyorum yapmaya hamile olduumu örendiğimden beri jilet yapıyom ama başedemiyorum yaa uffff

yapmaaaaa sağlık ocağını terk ettim burayıda terk etmeme sen sebep olma nolur
şu reklam geldi aklma, var ya mikroplar kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm.

ağzına sağlık kuşum

tüylerim ürperdi bi an.. işe yarıycak galiba
Tamam canım, uygulamalı da anlatabilirim, benim için sorun yok. önemli olan arkadaşımın mutluluğu
Naptınız Bacılarrrr Hala bilmeyenlere pelish ben şunu çok beğendim yaa Ermoda Safir Bebek Odas Takm-Mushroom (OTO KOLTUU HEDYE..!) | | Bebefix.com sanıım bunu alıcaz
fiyat bumu ya gerçekten? çok iyiymiş.süper, ben bayıldım. siteyi sık kullanılanlara ekledim, bakcam:26:

evt canım.. bi yerlerde toplansak bebişleri de say x2 millet korkar bizden

biri ağlar, biri çığlık atar, biri öbürünü döver, hiçbiyer bizi almaz canım. kovuluruz.

kızlar özel bölgenize ağdamı yapıyosunuz bn korkuyorum yapmaya hamile olduumu örendiğimden beri jilet yapıyom ama başedemiyorum yaa uffff

önceden agdaydı hamilelikten sonra jilete döndüm çünküü doktorum öle istediii tüylerini alırken çok kasılıomusun die sormuştuu tabikidee alınırken mecbur kendini sıkıyosun o zaman yapmıcaksın dedi doktor bende yapmıyorum

kuşummm bayıldım bu takımaaa
fiyat doğru muuu

ışıltından yine tanırım kuzum janjanlıı janjanlıı

teşekkür ederim cnmm alıcam bnde bgn marketlerde satılıyo görmüştüm

aa çok gzl yaa bu takımın fiyatımı bu bnmi yanlış anladım 600 çok uygun fiyatı

Evet kızlar fiyatı bu ama yatağı ufağıma geldi 1 metre boyu..Ne bilym yav daha burdaki mobilyacılara bakmadım

walla ben korkmuyorum canım hiç.. sir ağda yaptırıyorum çok da rahat ediyorum.. son aylara doğru dr uma da sorucam.. sakınca yok derse o zaman da yaptırıcam

Tamam canım, uygulamalı da anlatabilirim, benim için sorun yok. önemli olan arkadaşımın mutluluğu

biri ağlar, biri çığlık atar, biri öbürünü döver, hiçbiyer bizi almaz canım. kovuluruz.

saoll canımmm benimmm bakarım yine sık uzamaya devam ederlerse yine söylerim sana.. bi daa kızarsın iyice korkutursun

kesin kovuluruz canım ama bizi kovmaya da korkarlar

yaaa yeşim sen misin gene beraber aynı zamanda hamilemi kaldık... Rabbim daha yaşatmaz inş...benim zamanında dogu sayılır kordonu dolanmasaydı

hyr cnm yeşim değilim yonca ben....allah bu sefer yüzümüze gülsün işlhh bidaha yaşatmasın bnm erkn dğm oldu çok korkuyorum bu sefer içimden atamıyorm bu düşünceyi

ay ne güsel olur beaber kovulursak anı biriktirriz beraber fatmagül gibi

Evet kızlar fiyatı bu ama yatağı ufağıma geldi 1 metre boyu..Ne bilym yav daha burdaki mobilyacılara bakmadım

cnm ben burda çocuk magazından sordum asansörlü beşigi içinin sadece yatagı var uyku seti filan yok 585tl dediler büyüyen beşigi sordum onada 600 küsür birşeydiii

bi eşim bi ben varım mecbur yanlız kalıyorsun zaten... Niye kıorktun ki oğlum olursa ben gene adını yiğit koyacam...
Biz 4yaşında kaybettik kuzenimi.aynı şeyi ben de yaşarım diye korktum. 4 yaşına geldiğinde her gün korkuyla uyanırım. telefon, kapı çaldığında ödüm kopar. Allah kimseye vermesin böyle acı.

fiyat doğruysa hemen alabilirim bunu
bu kadar ucuz olur mu yaw :26::26:

bende ya. dünkü baktıklarımı unuttum bile. bu çok uygun.:44:nerde bu mağaza? yabancılar gibi saldıralım sabah erkenden

bnde oyzden korkuyorum bi arkadaş erken dğma sebep oluyo demişti rahim kaslarını gewşetiyomuş korkudan ağdaya gidemiyom ama ilerde nasıl jilet yapıcaz onu mrk ediyom walaaaa

pelincim bnm arkadaş aldı o yataktan çok gzl ama 8 aylığa kdr kullanabildi ayaklanmaya başlayınca kalkmaya başladı

Selam kızlar nasilsiniz ben facebook dan yazıyordum Buraya da bakayım dedim umarım hepiniz iyisinizdir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…