hadi yaaa tüühhh bi umut benimkidebir ara manyak gibi bu tarihlerde yapıodum işi gücü bırakıp kuzenim sölemiştii banada toplaşıp agda yapıoduk tek güsel yanii bir sürü komik anımız var sonuç ne diceksinizz aynı
Evet kızlar fiyatı bu ama yatağı ufağıma geldi 1 metre boyu..Ne bilym yav daha burdaki mobilyacılara bakmadım
cnm ben burda çocuk magazından sordum asansörlü beşigi içinin sadece yatagı var uyku seti filan yok 585tl dediler büyüyen beşigi sordum onada 600 küsür birşeydiii
bnde oyzden korkuyorum bi arkadaş erken dğma sebep oluyo demişti rahim kaslarını gewşetiyomuş korkudan ağdaya gidemiyom ama ilerde nasıl jilet yapıcaz onu mrk ediyom walaaaa
pelincim bnm arkadaş aldı o yataktan çok gzl ama 8 aylığa kdr kullanabildi ayaklanmaya başlayınca kalkmaya başladı
hyr cnm yeşim değilim yonca ben....allah bu sefer yüzümüze gülsün işlhh bidaha yaşatmasın bnm erkn dğm oldu çok korkuyorum bu sefer içimden atamıyorm bu düşünceyi
hadi yaaa tüühhh bi umut benimkide
ama acil bi cözüm lazım en son 17aralıkta yapmıstım suan full.. bari 1 ay dolsaydı laa
kuşum bende cok begendim fiyatta süper oto koltugu hediye ediyolarmıs laaa
Huuuu huuuu benn geldim anca uyan kahvaltı toparla falan
‎3 gündür doğru dürüst bişey yiyemedim hastalık yüzünden hatta bana uyan kocam 2 kilo vermiş fakat dünden beri göbek bir anda şişti:) Normalde sabah küçük olup akşam muhtemel 7 aylık olan, 13 hafta ile 18 haftaya kadar aynı olan göbişim artık sabahlarıda 7 aylık gibi sanki inmesse tekrar tabi:)) Sizin ne zman depar attı Bugün bennnnn 18+0 dayım:))
Dün gece benim sıpam çook hareketliydi hatta canımı yaktıı resmen şimdi uyuyo galibaa:))
ay canım yonca okuyup yeşim yazıyorum kafa dalgın işte... O korku bende de var birde o kadr kötü yerdeyim bişey olsa dogru düzgün dr yok hastane yok bu dahada sinir edio beni.. Rabbim yardım etsin napiyim
bende ya. dünkü baktıklarımı unuttum bile. bu çok uygun.:44:nerde bu mağaza? yabancılar gibi saldıralım sabah erkenden
Selam kızlar nasilsiniz ben facebook dan yazıyordum Buraya da bakayım dedim umarım hepiniz iyisinizdir
Huuuu huuuu benn geldim anca uyan kahvaltı toparla falan
‎3 gündür doğru dürüst bişey yiyemedim hastalık yüzünden hatta bana uyan kocam 2 kilo vermiş fakat dünden beri göbek bir anda şişti:) Normalde sabah küçük olup akşam muhtemel 7 aylık olan, 13 hafta ile 18 haftaya kadar aynı olan göbişim artık sabahlarıda 7 aylık gibi sanki inmesse tekrar tabi:)) Sizin ne zman depar attı Bugün bennnnn 18+0 dayım:))
Dün gece benim sıpam çook hareketliydi hatta canımı yaktıı resmen şimdi uyuyo galibaa:))
cnmm olacağı warsa heryerde oluyoo malessef allaha emanetiz artık dua etmekten başka yapacak bişyimiz yok artık allaha emanet olalım hepimiz işlhhhh
ne pahalı şeyler yaaaa
ay ne güsel olur beaber kovulursak anı biriktirriz beraber fatmagül gibi
cnm ben burda çocuk magazından sordum asansörlü beşigi içinin sadece yatagı var uyku seti filan yok 585tl dediler büyüyen beşigi sordum onada 600 küsür birşeydiii
bencede napcamıza karar vermedik eşimlee yavaştan herşeyi alalım bebeşi öle bekliyelim diyoruz allah korusun erken dogum olursa ortada kalırız erkek kardeşimde annem cinsiyeti ögrenmiş 20 gün sonra kardeşim dogmuş hiçbir hazırlık yok allahtan beşik alınmış zamanındada geri kalalını annem hastanedeyken teyzem halletmiştii
bencede napcamıza karar vermedik eşimlee yavaştan herşeyi alalım bebeşi öle bekliyelim diyoruz allah korusun erken dogum olursa ortada kalırız erkek kardeşimde annem cinsiyeti ögrenmiş 20 gün sonra kardeşim dogmuş hiçbir hazırlık yok allahtan beşik alınmış zamanındada geri kalalını annem hastanedeyken teyzem halletmiştii
benim dün baktığım büyüyen sallanabilen beşikli takım 1500dü. ama bu takım çok uygun geldi ya.gerçi beşik küçük.bir yaşı dolmadan değiştirmek gerekicek.:44:almak için sabırsızlandım
uyuyodurr benmkide ya acıkınca tepiniyo yada tokluktanValla cnm benim göbiş hala okadar belirgin değil ama çıkmaya başladı yavaştan..seninle emineninkin tokuşturmalı
ben mobilya için maskoya gidicem süper mobilyalar ve uygun mobilyalar var hiç buralarda dünya para vermem herşeyin en güselini orada bulabiliyorsunuz imkanı olan baksın valla
bende korkudan martta hazırlıycam işte nolur nolmaz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?