2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bir ara manyak gibi bu tarihlerde yapıodum işi gücü bırakıp kuzenim sölemiştii banada toplaşıp agda yapıoduk tek güsel yanii bir sürü komik anımız var sonuç ne diceksinizz aynı
hadi yaaa tüühhh bi umut benimkide

ama acil bi cözüm lazım en son 17aralıkta yapmıstım suan full.. bari 1 ay dolsaydı laa

Evet kızlar fiyatı bu ama yatağı ufağıma geldi 1 metre boyu..Ne bilym yav daha burdaki mobilyacılara bakmadım

kuşum bende cok begendim fiyatta süper oto koltugu hediye ediyolarmıs laaa

evet bnada ufak geldii en iyisi büyüyen karyolalar ya yatağını büyük almak lazım

hyr cnm yeşim değilim yonca ben....allah bu sefer yüzümüze gülsün işlhh bidaha yaşatmasın bnm erkn dğm oldu çok korkuyorum bu sefer içimden atamıyorm bu düşünceyi

ay canım yonca okuyup yeşim yazıyorum kafa dalgın işte... O korku bende de var birde o kadr kötü yerdeyim bişey olsa dogru düzgün dr yok hastane yok bu dahada sinir edio beni.. Rabbim yardım etsin napiyim

Huuuu huuuu benn geldim anca uyan kahvaltı toparla falan

‎3 gündür doğru dürüst bişey yiyemedim hastalık yüzünden hatta bana uyan kocam 2 kilo vermiş fakat dünden beri göbek bir anda şişti:) Normalde sabah küçük olup akşam muhtemel 7 aylık olan, 13 hafta ile 18 haftaya kadar aynı olan göbişim artık sabahlarıda 7 aylık gibi sanki inmesse tekrar tabi:)) Sizin ne zman depar attı Bugün bennnnn 18+0 dayım:))

Dün gece benim sıpam çook hareketliydi hatta canımı yaktıı resmen şimdi uyuyo galibaa:))

hadi yaaa tüühhh bi umut benimkide

ama acil bi cözüm lazım en son 17aralıkta yapmıstım suan full.. bari 1 ay dolsaydı laa

kuşum bende cok begendim fiyatta süper oto koltugu hediye ediyolarmıs laaa

oto koltuğu verene kadar yatağını vereydii Haftaya doktor çıkışında uğrıycam bi mobilyacılara bakalım ona göre kararımı vericem artık

uyuyodurr benmkide ya acıkınca tepiniyo yada tokluktan Valla cnm benim göbiş hala okadar belirgin değil ama çıkmaya başladı yavaştan..seninle emineninkin tokuşturmalı

ay canım yonca okuyup yeşim yazıyorum kafa dalgın işte... O korku bende de var birde o kadr kötü yerdeyim bişey olsa dogru düzgün dr yok hastane yok bu dahada sinir edio beni.. Rabbim yardım etsin napiyim

cnmm olacağı warsa heryerde oluyoo malessef allaha emanetiz artık dua etmekten başka yapacak bişyimiz yok artık allaha emanet olalım hepimiz işlhhhh

bende ya. dünkü baktıklarımı unuttum bile. bu çok uygun.:44:nerde bu mağaza? yabancılar gibi saldıralım sabah erkenden

fiyat süper ama netten de alınmaz kiii... görmek lazım di mi
keşke mağazası olsaydı gider saldırırdık

Selam kızlar nasilsiniz ben facebook dan yazıyordum Buraya da bakayım dedim umarım hepiniz iyisinizdir

hoşgeldin cnm

sen de şimdi onu uyutma gündüz yorulursa gece uyur senle birlikte

cnmm olacağı warsa heryerde oluyoo malessef allaha emanetiz artık dua etmekten başka yapacak bişyimiz yok artık allaha emanet olalım hepimiz işlhhhh

öle tabi canım da işte imkan olmayınca insan daha bi çıldırıyo

ne pahalı şeyler yaaaa

bencede napcamıza karar vermedik eşimlee yavaştan herşeyi alalım bebeşi öle bekliyelim diyoruz allah korusun erken dogum olursa ortada kalırız erkek kardeşimde annem cinsiyeti ögrenmiş 20 gün sonra kardeşim dogmuş hiçbir hazırlık yok allahtan beşik alınmış zamanındada geri kalalını annem hastanedeyken teyzem halletmiştii

ay ne güsel olur beaber kovulursak anı biriktirriz beraber fatmagül gibi

cnm ben burda çocuk magazından sordum asansörlü beşigi içinin sadece yatagı var uyku seti filan yok 585tl dediler büyüyen beşigi sordum onada 600 küsür birşeydiii

benim dün baktığım büyüyen sallanabilen beşikli takım 1500dü. ama bu takım çok uygun geldi ya.gerçi beşik küçük.bir yaşı dolmadan değiştirmek gerekicek.:44:almak için sabırsızlandım

hay allah ya içime kurt düştü bizde yavaştan bakalım ozaman ben daha bir tek ateş ölçerli meme aldım bebeğime:26:
hiç olmassa ufaktan başlamak lazım

bende korkudan martta hazırlıycam işte nolur nolmaz valla

Banada yatağı ufak geldi ama aynı modelin 825 e büyüyen karyolalı olanı var hemde yatak hediyeli onuda beğendim..Ama son kararımı haftaya doktor çıkışında bakıcağım mobilyacılardan sonra vericem sonra aklımız kalmasın

sabah ben de bundan bahsediyodum.:18:nisan gibi alalım diyoruz herşeyi de, ya erken doğarsa, hazırlıksız yakalanırsak?

ben mobilya için maskoya gidicem süper mobilyalar ve uygun mobilyalar var hiç buralarda dünya para vermem herşeyin en güselini orada bulabiliyorsunuz imkanı olan baksın valla

uyuyodurr benmkide ya acıkınca tepiniyo yada tokluktan Valla cnm benim göbiş hala okadar belirgin değil ama çıkmaya başladı yavaştan..seninle emineninkin tokuşturmalı

Yaa benim öyle belirgin değil kuşum anlamıyorum valla ackenmi tokken mi canım ya ama galiba benim gibi gece yaşamayı daha sevecek sokaklardan toplayacaz artık kzuuzyuu :))

Yaa benim böyle bir ara şişmişti 2,5 - 3. ayda yine indi bir kaç gün sonra. Hatta sabah baya az oluyo anlaşılmıyo kıyafetten. Benim saframda taş var hamile değilken bazen öyle şişerdi ki inanamazsın millet o nee diyodu ama ertesi güne iniyodu o yuzden şimdi midemi bozdumya Birde anlamıyorum yine saframı yoksa gercek göbişmi o yuzden sordum ne zman depar atıyo bunlar diye. Genellde galiba 20 haftadan sonra atıyomuş. Ama atarsada yine safraya baskı yapcak o da korkutuyo beni bir taradtan. ağrısı ço fena oluyo acillik oluyorum Allah yaşatmasın kimseye taş ağrılarını yaa (

ben mobilya için maskoya gidicem süper mobilyalar ve uygun mobilyalar var hiç buralarda dünya para vermem herşeyin en güselini orada bulabiliyorsunuz imkanı olan baksın valla

cnm bende istanbulda olsam zaten orayagidicem ama ordan sakaryaya aldığın kadar kurulum ve kargo ücreti var astarı yüzünden pahalıya geliyo Bende öyle deli para vermem zaten gerçi kaynanama yıktım olayı ama olsun değen bişi olsa neyse yani ona fazladan para verene kadar eksik bişeylerinialırım

bende korkudan martta hazırlıycam işte nolur nolmaz valla

benimde niyetim o ama oda alamam evim müsait degil aslında bir odası boşta herşeyim orda odayı boşaltsam onları nereye koyucam ev tıklım tıkış gözükücek büyüyen beşik diyorum bu seferde yatak odasına sıgcakmı o odanın şeklinin degişmesi lazım kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…