2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hamilelikte özellikle safraya daha çok baskı oluyomuş heleki seninki sorunlu önceden tedbiri elden bırakma derim..Benimde böbreklerime ağrı yaptı başından beri yaa geriye doğru vuruyo heralde bazen.Benim kudurk ta öyle yaa geceleri fena

hay allah ya içime kurt düştü bizde yavaştan bakalım ozaman ben daha bir tek ateş ölçerli meme aldım bebeğime:26:
hiç olmassa ufaktan başlamak lazım
Benim o bile yok. masal kitaplarımız var sadece.:18:

Fiyatlar süper ya. daha dün 1500 e uygun diyodum. meğerse çok pahalıymış.haftaya Eloşumu mu görceksin?çok çok öp teyzesi için

hımmm kuşum sığmazsa büyümeyenlerden al kenarlarındaki rafla yok bitek bi fark etmiyo aslında.Tek avantajı büyüyünce de yatıyo..Benimde aynı senin gibii bi oda boş ama fuzulü herşey orda bende kolileyip çatıya çıkarıcam

Benim o bile yok. masal kitaplarımız var sadece.:18:

Fiyatlar süper ya. daha dün 1500 e uygun diyodum. meğerse çok pahalıymış.haftaya Eloşumu mu görceksin?çok çok öp teyzesi için

yok yok cnm 1500 bile pahalı yaa ben sana bulurum böyle uygunn kendimde bakıyorum hep dediğim gibi bide burdakilere bakim..Evettt özledim tosunumu yaa 1 ay olucak işte perşembeye aldım randevuyu yoksa her gece rüyama giriyo Aslında cd ye kaydetse mis gibi izlerm ben onuu Aman baktığı 2 dk bile değil yavv inşallah adamı sinirlendirmezler de muayneden önce Yoksa çok iyidir

Valla kzılar pahalıoralar baya yaa en iyisi yaptırmak bizevleniren baya gezmiştik abuk sabuk modeller dünya parasıydı ya

Valla canım o odadaki herseyi atcan yada yer bulcan mecbur bende giyuinme odanmızı yapıcam bebek odası Odadaki ayna askılık ne varsa mebcur vercem birilerine. Ki hepsini özel yaptırmıştım. Gardorobu yatak odasına alıcam mecbur. Hiç sevmem tıkıştıkış evi o yuzden gardrobu yaatk odama almamıştım ki müsait aslında cok küçük değil ama ferah seviyorum ama mecbur şimdi alıcam onud aodama herseyi ya atcam ya birine vericem. Çamasır odama kullanışlı bir dolap yaptırcam ki orasıda alsın ıvır zıvırımı Hem ayakkabılık hem mont falan asabilelim duvardan duvara yaptırcam. Birde bende baza falan da yok sevmiyorum onlarıda almamıştım. Sende o odada da mesela ayıkla herseyi bir duvarına üst kısma dolap yaptır koy kalanları bir bebek yatağı birde bebeğe bir küçük gardrop alırsın illa büyük almam gerekmiyo nasılsa. Ama yatak odası olmaz cok zor olur canım ya bebek 4-5 aydan sonra ayırmak şart çünkü

Aynen canım. benim de.herşey o üçüncü odada. onu boşaltıyım diyorum da nereye boşaltcam? bide kendi evimiz değil. kararsızım. evimiz Baküde.

bende büyüyen alırım diye düşünüyorum. yanındaki ve altındakı rafları da yeter. bizim gardıropta da yer açarım:44:çok kararsızım aslında.yok ya odayı yaparız heralde.

bende büyüyen alırım diye düşünüyorum. yanındaki ve altındakı rafları da yeter. bizim gardıropta da yer açarım:44:çok kararsızım aslında.yok ya odayı yaparız heralde.

ben büyüyenlerden istemiyorum.. baştan büyük olsun istiyorum.. iç yatağı da ona göre olur.. aldığım nevresim vs de o ebatlarda olur..
yoksa bi süre sonra bi de yatak nevresim almak gerekicek..
çoook işimiz var çoooook

Benimde canım var böbrekte taş ama uykudaymış sadece idar yolunda ihtihap yapıyo işte biliyosun sık sık Vlla ne kadar tebrir alabiliri mi işte yağlı yumurta cikulata yemiyorum zaten cok onlar cok fena yapıyor cünkü. Son aylarda bir ondan korkuyorum Hayırlısıyla doğursakta bitse .Canım biz telin videosuna cekiyoruz yanii kocam cekiyo onları arsiv yapıyorum inşllah izletcem kızımada sende yapsana öyle arada bakıyosun özleyincede :))

Bide bizim boya olucak evv 1 hafta fln annemlerde kalıcam havalansın ev iyice dye

Bul bana tatlım.eşim de pahalı, buluruz daha uygununu dedi de akşam. haklıymış.ay bende geçen 3 dk gördüm. o da başımı kaldırıp bakmasam göstermiycekti bile. bakim gelecek sefer için değiştirebiliyomuyum doktoru

Ben kırkı çıksın ayırcam odasını valla.telsizle duyarım. 4-5 ay bile fazla bana

Show da candan yüksek yüksek tepelerei söylüyooooo öhöööööööö

bak panik oldum yine.:18:gerçekten çok iş var ya. nasıl yetişcek?// baştan büyük derken, genç odasımı yani? onun kenarlarına korkuluk mu yapmayı düşünüyosun alıp?:26:aslında benim eşim yapar da, bilemedim şimdi. acaba?

Bide bizim boya olucak evv 1 hafta fln annemlerde kalıcam havalansın ev iyice dye
evet ya, boyadan sonra iyice bi hava alması lazım. bizde yatağını erken alalım da mikropları falan varsa ölsün, havalansın istiyoruz.

Show da candan yüksek yüksek tepelerei söylüyooooo öhöööööööö

bende tnt den Volkan konağın programını izliyip ağlıyorum hep. karadeniz türkülerini çok seviyorum ben.

Ben kırkı çıksın ayırcam odasını valla.telsizle duyarım. 4-5 ay bile fazla bana
[/QUOTE]

bencede haklısın canım Gaddar anneler klubüüü:))

yaaaaaa internetten dinle ağla o zaman kuşum :) ben şimdi yine dinliycem hatta candan konseri yapcam eskiler falan

Yaa inanılma kahve istiyorum bugün türk yaptım içtim kesmedi simdide kafeinsiz nes yaptım ahhh birde sigara olsa yanınaaa ahhh ahhhhh çok özledim

aynen aynen ne kadar erken o kadar iyi

ya ben tek gidiyorumm akadşlarım çalışıyo zaten eşimde işte

ben anne baba tarafından rizeliyim canım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…