Yaa benim öyle belirgin değil kuşum anlamıyorum valla ackenmi tokken mi canım ya ama galiba benim gibi gece yaşamayı daha sevecek sokaklardan toplayacaz artık kzuuzyuu :))
Yaa benim böyle bir ara şişmişti 2,5 - 3. ayda yine indi bir kaç gün sonra. Hatta sabah baya az oluyo anlaşılmıyo kıyafetten. Benim saframda taş var hamile değilken bazen öyle şişerdi ki inanamazsın millet o nee diyodu ama ertesi güne iniyodu o yuzden şimdi midemi bozdumya Birde anlamıyorum yine saframı yoksa gercek göbişmi o yuzden sordum ne zman depar atıyo bunlar diye. Genellde galiba 20 haftadan sonra atıyomuş. Ama atarsada yine safraya baskı yapcak o da korkutuyo beni bir taradtan. ağrısı ço fena oluyo acillik oluyorum Allah yaşatmasın kimseye taş ağrılarını yaa(
Benim o bile yok. masal kitaplarımız var sadece.:18:hay allah ya içime kurt düştü bizde yavaştan bakalım ozaman ben daha bir tek ateş ölçerli meme aldım bebeğime:26:
hiç olmassa ufaktan başlamak lazım
Banada yatağı ufak geldi ama aynı modelin 825 e büyüyen karyolalı olanı var hemde yatak hediyeli onuda beğendim..Ama son kararımı haftaya doktor çıkışında bakıcağım mobilyacılardan sonra vericem sonra aklımız kalmasın
benimde niyetim o ama oda alamam evim müsait degil aslında bir odası boşta herşeyim orda odayı boşaltsam onları nereye koyucam ev tıklım tıkış gözükücek büyüyen beşik diyorum bu seferde yatak odasına sıgcakmı o odanın şeklinin degişmesi lazım kararsızım
Benim o bile yok. masal kitaplarımız var sadece.:18:
Fiyatlar süper ya. daha dün 1500 e uygun diyodum. meğerse çok pahalıymış.haftaya Eloşumu mu görceksin? çok çok öp teyzesi için
cnm bende istanbulda olsam zaten orayagidicem ama ordan sakaryaya aldığın kadar kurulum ve kargo ücreti var astarı yüzünden pahalıya geliyoBende öyle deli para vermem zaten gerçi kaynanama yıktım olayı ama olsun değen bişi olsa neyse yani ona fazladan para verene kadar eksik bişeylerinialırım
benimde niyetim o ama oda alamam evim müsait degil aslında bir odası boşta herşeyim orda odayı boşaltsam onları nereye koyucam ev tıklım tıkış gözükücek büyüyen beşik diyorum bu seferde yatak odasına sıgcakmı o odanın şeklinin degişmesi lazım kararsızım
Aynen canım. benim de.benimde niyetim o ama oda alamam evim müsait degil aslında bir odası boşta herşeyim orda odayı boşaltsam onları nereye koyucam ev tıklım tıkış gözükücek büyüyen beşik diyorum bu seferde yatak odasına sıgcakmı o odanın şeklinin degişmesi lazım kararsızım
hımmm kuşum sığmazsa büyümeyenlerden al kenarlarındaki rafla yok bitek bi fark etmiyo aslında.Tek avantajı büyüyünce de yatıyo..Benimde aynı senin gibii bi oda boş ama fuzulü herşey ordabende kolileyip çatıya çıkarıcam
bende büyüyen alırım diye düşünüyorum. yanındaki ve altındakı rafları da yeter. bizim gardıropta da yer açarım:44:çok kararsızım aslında.yok ya odayı yaparız heralde.
Canım hamilelikte özellikle safraya daha çok baskı oluyomuş heleki seninki sorunlu önceden tedbiri elden bırakma derim..Benimde böbreklerime ağrı yaptı başından beri yaa geriye doğru vuruyo heralde bazen.Benim kudurk ta öyle yaa geceleri fena
yok yok cnm 1500 bile pahalı yaa ben sana bulurum böyle uygunn kendimde bakıyorum hep dediğim gibi bide burdakilere bakim..Evettt özledim tosunumu yaa 1 ay olucak işte perşembeye aldım randevuyu yoksa her gece rüyama giriyoAslında cd ye kaydetse mis gibi izlerm ben onuu Aman baktığı 2 dk bile değil yavv inşallah adamı sinirlendirmezler de muayneden önce Yoksa çok iyidir
Aynen canım. benim de.herşey o üçüncü odada. onu boşaltıyım diyorum da nereye boşaltcam? bide kendi evimiz değil. kararsızım. evimiz Baküde.
bende büyüyen alırım diye düşünüyorum. yanındaki ve altındakı rafları da yeter. bizim gardıropta da yer açarım:44:çok kararsızım aslında.yok ya odayı yaparız heralde.
Bul bana tatlım.yok yok cnm 1500 bile pahalı yaa ben sana bulurum böyle uygunn kendimde bakıyorum hep dediğim gibi bide burdakilere bakim..Evettt özledim tosunumu yaa 1 ay olucak işte perşembeye aldım randevuyu yoksa her gece rüyama giriyoAslında cd ye kaydetse mis gibi izlerm ben onuu Aman baktığı 2 dk bile değil yavv inşallah adamı sinirlendirmezler de muayneden önce Yoksa çok iyidir
Ben kırkı çıksın ayırcam odasını valla.telsizle duyarım. 4-5 ay bile fazla banaValla kzılar pahalıoralar baya yaa en iyisi yaptırmak bizevleniren baya gezmiştik abuk sabuk modeller dünya parasıydı ya
Valla canım o odadaki herseyi atcan yada yer bulcan mecbur bende giyuinme odanmızı yapıcam bebek odası Odadaki ayna askılık ne varsa mebcur vercem birilerine. Ki hepsini özel yaptırmıştım. Gardorobu yatak odasına alıcam mecbur. Hiç sevmem tıkıştıkış evi o yuzden gardrobu yaatk odama almamıştım ki müsait aslında cok küçük değil ama ferah seviyorum ama mecbur şimdi alıcam onud aodama herseyi ya atcam ya birine vericem. Çamasır odama kullanışlı bir dolap yaptırcam ki orasıda alsın ıvır zıvırımı Hem ayakkabılık hem mont falan asabilelim duvardan duvara yaptırcam. Birde bende baza falan da yok sevmiyorum onlarıda almamıştım. Sende o odada da mesela ayıkla herseyi bir duvarına üst kısma dolap yaptır koy kalanları bir bebek yatağı birde bebeğe bir küçük gardrop alırsın illa büyük almam gerekmiyo nasılsa. Ama yatak odası olmaz cok zor olur canım ya bebek 4-5 aydan sonra ayırmak şart çünkü
Show da candan yüksek yüksek tepelerei söylüyooooo öhöööööööö
bak panik oldum yine.:18:gerçekten çok iş var ya. nasıl yetişcek?// baştan büyük derken, genç odasımı yani? onun kenarlarına korkuluk mu yapmayı düşünüyosun alıp?:26:aslında benim eşim yapar da, bilemedim şimdi. acaba?ben büyüyenlerden istemiyorum.. baştan büyük olsun istiyorum.. iç yatağı da ona göre olur.. aldığım nevresim vs de o ebatlarda olur..
yoksa bi süre sonra bi de yatak nevresim almak gerekicek..
çoook işimiz var çoooook
evet ya, boyadan sonra iyice bi hava alması lazım. bizde yatağını erken alalım da mikropları falan varsa ölsün, havalansın istiyoruz.Bide bizim boya olucak evv 1 hafta fln annemlerde kalıcam havalansın ev iyice dye
Show da candan yüksek yüksek tepelerei söylüyooooo öhöööööööö
yetişemedim
bak panik oldum yine.:18:gerçekten çok iş var ya. nasıl yetişcek?// baştan büyük derken, genç odasımı yani? onun kenarlarına korkuluk mu yapmayı düşünüyosun alıp?:26:aslında benim eşim yapar da, bilemedim şimdi. acaba?
evet ya, boyadan sonra iyice bi hava alması lazım. bizde yatağını erken alalım da mikropları falan varsa ölsün, havalansın istiyoruz.
bende tnt den Volkan konağın programını izliyip ağlıyorum hep.karadeniz türkülerini çok seviyorum ben.
Benimde canım var böbrekte taş ama uykudaymış sadece idar yolunda ihtihap yapıyo işte biliyosun sık sık Vlla ne kadar tebrir alabiliri mi işte yağlı yumurta cikulata yemiyorum zaten cok onlar cok fena yapıyor cünkü. Son aylarda bir ondan korkuyorum Hayırlısıyla doğursakta bitse .Canım biz telin videosuna cekiyoruz yanii kocam cekiyo onları arsiv yapıyorum inşllah izletcem kızımada sende yapsana öyle arada bakıyosun özleyincede :))
ççoçukkk doğduğundaaaaan nekadar sonra su içiriliyorrrr hadi bakalımmmmm
bak panik oldum yine.:18:gerçekten çok iş var ya. nasıl yetişcek?// baştan büyük derken, genç odasımı yani? onun kenarlarına korkuluk mu yapmayı düşünüyosun alıp?:26:aslında benim eşim yapar da, bilemedim şimdi. acaba?
evet ya, boyadan sonra iyice bi hava alması lazım. bizde yatağını erken alalım da mikropları falan varsa ölsün, havalansın istiyoruz.
bende tnt den Volkan konağın programını izliyip ağlıyorum hep.karadeniz türkülerini çok seviyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?