bak panik oldum yine.:18:gerçekten çok iş var ya. nasıl yetişcek?// baştan büyük derken, genç odasımı yani? onun kenarlarına korkuluk mu yapmayı düşünüyosun alıp?:26:aslında benim eşim yapar da, bilemedim şimdi. acaba?
ççoçukkk doğduğundaaaaan nekadar sonra su içiriliyorrrr hadi bakalımmmmm
Ben kırkı çıksın ayırcam odasını valla.telsizle duyarım. 4-5 ay bile fazla bana
yaaaaaa internetten dinle ağla o zaman kuşum :) ben şimdi yine dinliycem hatta candan konseri yapcam eskiler falan
Yaa inanılma kahve istiyorum bugün türk yaptım içtim kesmedi simdide kafeinsiz nes yaptım ahhh birde sigara olsa yanınaaa ahhh ahhhhh çok özledim
valla ben sıcak havalarda çay kaşığıylada olsa vericem..Bide verilmez diyolar yansınmı yav çocukk
ççoçukkk doğduğundaaaaan nekadar sonra su içiriliyorrrr hadi bakalımmmmm
ilk 6 ay anne sütünden başka bişeye gerek yok..6. Aydan sonra su verilir
valla ben sıcak havalarda çay kaşığıylada olsa vericem..Bide verilmez diyolar yansınmı yav çocukk
telefon hakkımı kullanmak istiyorum. Solstice gelsin de kurtarsın bizi bu sorudan. bencede haklısın canım Gaddar anneler klubüüü:))
kkkkilk 6 ay anne sütünden başka bişeye gerek yok..6. Aydan sonra su verilir
ben de anneme öyle dedim de.. Sen çok biliyosun dedi.. Bebik doğduğunda su da vericekmiş çay kaşığıyla.. ıhlamur da
Ne diyim ben de.. Annemsin sen daha iyi bilirsin dedim artık
ıhlamur muçocuk daha hiç bişeyle karşılaşmamışken küçücük bagırsaklarını midesini yormaya ne gerek var ki...
ahh rize.ben anne baba tarafından rizeliyim canım:))
Hm, öyle satılıyo mu ki?:26:fena fikir de değilmiş. burdan mobilyacılara duyurulur.yok cnm yatağın kenarında komidin falan oluyo yatakla birleşik.. sonra o çıkarılıp da büyüyo.. işte ben baştan büyük boyda istiyorum..
mesela şu ilk resimde olduğu gibi..
böylece iç yatağı baştan büyük almış olucam.. sonra komidin ayır, büyük yatak al.. yeniden nevresim çarşaf al derdiyle uğraşmak istemiyorum
Eki Görüntüle 320961 Eki Görüntüle 320962
kkkk[/QUOTE]
ben de anneme öyle dedim de.. sen çok biliyosun dedi.. bebik doğduğunda su da vericekmiş çay kaşığıyla.. ıhlamur da
ne diyim ben de.. annemsin sen daha iyi bilirsin dedim artık
kkkk[/QUOTE]
ıhlamur barsaklarını yumuşatırmış.... Annem ööle diyooo
Hm, öyle satılıyo mu ki?:26:fena fikir de değilmiş. burdan mobilyacılara duyurulur.
satılıyodur heralde ama ben yaptırıcam zati
İŞTE TÜM DÜNYANIN KONUŞTUĞU BEBEK - WEB TV :: Hürriyet kızlarrr izleyn bi şunuu yerim ki bennn
Sadece ve sadece anne sütü içiyosa suya gerek yokda arada mama veriliyosa ki genelde veriliyo o zaman arad su yada gerek var. Analarınızı dinleyin kılzar bilmişlik yapmayınnnn :)))) Bende söz dinliycemm
annedir ne denir ki......
Bizim de mobilyacı bi komşumuz var. eşim konuşsun bi, fiyat alalım bakalım ne diyo, kaça yapıyo
Bu avatar çoooook tatlıı. çok güldüm. sen şimdi yazdın, uyanık bebekler söylenir ya, onlar gibi geldin gözüm Duygunun avatarına gülüyodum dün, bugün duyan diycek ki bu kız sıyırdı,yalnız neye gülüyo diye
ahh rize.çokk güzel. o yağmurlu nemli havası. Tv den gördüm sadece ama çok istiyorum gitmeyi. eşime hatta evi ordan alalım demiştim. Benim eşim de Kastamonulu.orayı da çok özledim. çok güzel, huzurlu geldi bana. ama malesef oraya yol kapandı bana.
Sen gitmek site yeterki çok akraba var orda dere kenarımı istersen deniz manzaralımı orman manzarılı oo teyzeler cok evde cok bayılırlarda misafire :))
Hm, öyle satılıyo mu ki?:26:fena fikir de değilmiş. burdan mobilyacılara duyurulur.
ben de öyle yaptım.. dinliyorum şimdi :))
ah ahhh deşme yaramıııı
yerim senin zıp zıp tek dişli avatarını
kuşum sor tabee... 2-3 haftaya bakmaya, fiyat almaya başlayalım.. sonra da yavaştan alırız zati :))
6. ay içinde bu işleri kararlaştırmış olmak lazım.. şimdi 5.ay olduğumuza göre demekki az vakit kalmışş
seni iyice panik yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?