2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok cnm yatağın kenarında komidin falan oluyo yatakla birleşik.. sonra o çıkarılıp da büyüyo.. işte ben baştan büyük boyda istiyorum..
mesela şu ilk resimde olduğu gibi..
böylece iç yatağı baştan büyük almış olucam.. sonra komidin ayır, büyük yatak al.. yeniden nevresim çarşaf al derdiyle uğraşmak istemiyorum

Eki Görüntüle 320961 Eki Görüntüle 320962

ççoçukkk doğduğundaaaaan nekadar sonra su içiriliyorrrr hadi bakalımmmmm
telefon hakkımı kullanmak istiyorum. Solstice gelsin de kurtarsın bizi bu sorudan.

Ben kırkı çıksın ayırcam odasını valla.telsizle duyarım. 4-5 ay bile fazla bana

bencede haklısın canım Gaddar anneler klubüüü:))[/QUOTE]

ben de öyle yaptım.. dinliyorum şimdi :))

ah ahhh deşme yaramıııı

valla ben sıcak havalarda çay kaşığıylada olsa vericem..Bide verilmez diyolar yansınmı yav çocukk

yerim senin zıp zıp tek dişli avatarını

ilk 6 ay anne sütünden başka bişeye gerek yok..6. Aydan sonra su verilir

ben de anneme öyle dedim de.. sen çok biliyosun dedi.. bebik doğduğunda su da vericekmiş çay kaşığıyla.. ıhlamur da
ne diyim ben de.. annemsin sen daha iyi bilirsin dedim artık

ben de anneme öyle dedim de.. Sen çok biliyosun dedi.. Bebik doğduğunda su da vericekmiş çay kaşığıyla.. ıhlamur da
Ne diyim ben de.. Annemsin sen daha iyi bilirsin dedim artık

ıhlamur mu çocuk daha hiç bişeyle karşılaşmamışken küçücük bagırsaklarını midesini yormaya ne gerek var ki...

valla ben sıcak havalarda çay kaşığıylada olsa vericem..Bide verilmez diyolar yansınmı yav çocukk
Bu avatar çoooook tatlıı. çok güldüm. sen şimdi yazdın, uyanık bebekler söylenir ya, onlar gibi geldin gözümDuygunun avatarına gülüyodum dün, bugün duyan diycek ki bu kız sıyırdı,yalnız neye gülüyo diye
ben anne baba tarafından rizeliyim canım:))
ahh rize.çokk güzel. o yağmurlu nemli havası. Tv den gördüm sadece ama çok istiyorum gitmeyi. eşime hatta evi ordan alalım demiştim. Benim eşim de Kastamonulu.orayı da çok özledim. çok güzel, huzurlu geldi bana. ama malesef oraya yol kapandı bana.

Hm, öyle satılıyo mu ki?:26:fena fikir de değilmiş. burdan mobilyacılara duyurulur.

kkkk[/QUOTE]

yanlışlık olduuuuuuu 6 ay yazıo her yerde kızlar 6 ay sonra anne sütüymüş ilk altı ay ama bızım mınıkler sıcakta doğcak
yanmasalar bari bnm kuzenım çoçuk ağladı 1sene sabah öle akşam 1 yaşına gırdı su vermeye başladı çoçukta ağlamak falan kalmadı illaki doktorun diceğini yaptı

ben de anneme öyle dedim de.. sen çok biliyosun dedi.. bebik doğduğunda su da vericekmiş çay kaşığıyla.. ıhlamur da
ne diyim ben de.. annemsin sen daha iyi bilirsin dedim artık

kkkk[/QUOTE]

Sadece ve sadece anne sütü içiyosa suya gerek yokda arada mama veriliyosa ki genelde veriliyo o zaman arad su yada gerek var. Analarınızı dinleyin kılzar bilmişlik yapmayınnnn :)))) Bende söz dinliycemm

Sadece ve sadece anne sütü içiyosa suya gerek yokda arada mama veriliyosa ki genelde veriliyo o zaman arad su yada gerek var. Analarınızı dinleyin kılzar bilmişlik yapmayınnnn :)))) Bende söz dinliycemm

haklısın cnm.. benim annem çok soğukkanlı davranır kriz durumlarında.. her şeyin de en iyisini bilir canımm benim..
şimdiden sayıyo şunu yaparıs bunu yaparıs diye.. ben de diyorum yanımda olcaksın nasılsa o zaman yaparsın her şeyiii

annedir ne denir ki......

di miiii canım benim yaa.. ilk kez anane olcak zati

Bizim de mobilyacı bi komşumuz var. eşim konuşsun bi, fiyat alalım bakalım ne diyo, kaça yapıyo

kuşum sor tabee... 2-3 haftaya bakmaya, fiyat almaya başlayalım.. sonra da yavaştan alırız zati :))
6. ay içinde bu işleri kararlaştırmış olmak lazım.. şimdi 5.ay olduğumuza göre demekki az vakit kalmışş
seni iyice panik yapayım

ayyyyyyyyyy canım sıkıldı ye yat çalış yine ye yine yat yine çalış ne boş yaşıyoruz yaaa
geldi gelenler bana daha yeni yedim yine acıktım ben 100 kilo olcak gibime geliyor

ben de öyle yaptım.. dinliyorum şimdi :))

ah ahhh deşme yaramıııı

yerim senin zıp zıp tek dişli avatarını

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh Ahhhhhhhhhhh gecsin şu doğumdan sonrea ki 5-6 ay daha sonra kimse tutamaz beni bir kahve bir sigaraya hala her akşam görüyorum rüyamda ama içmiyorum 1 tane içersem tekrar içerim diye rüyalarımda bileee.. nasıl annelik görüyon ve gözlerin yaşarıyoo dimiii:))

hemen size kocamı şikayet ediyim ben neymiş efendim biz evlenirken bile bütün evin eşyasını bi ayda almışız, minicik bebek odasını ve eşyalarını mı alamayacakmışız.
ben de istiyorum ki araştırmaya başlayalım da yavş yavaş alırız. zaman dediğin su gibi akıp gider di mi ama
ay bn kocişimi çok seviyorum ama böyle şeylerde çok rahat, zaten evlenirken de sinir etmişti beni

:18::18::18::18:Pelinin verdiği siteden oda bakıyorum zaten hala.:18::18:
çok az kaldı. yetişmiycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…