Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh Ahhhhhhhhhhh gecsin şu doğumdan sonrea ki 5-6 ay daha sonra kimse tutamaz beni bir kahve bir sigaraya hala her akşam görüyorum rüyamda ama içmiyorum 1 tane içersem tekrar içerim diye rüyalarımda bileee.. nasıl annelik görüyon ve gözlerin yaşarıyoo dimiii:))
ben anne baba tarafından rizeliyim canım:))
h[ı]emen size kocamı şikayet ediyim benNeymiş efendim biz evlenirken bile bütün evin eşyasını bi ayda almışız, minicik bebek odasını ve eşyalarını mı alamayacakmışız.
Ben de istiyorum ki araştırmaya başlayalım da yavş yavaş alırız. Zaman dediğin su gibi akıp gider di mi ama
Ay bn kocişimi çok seviyorum ama böyle şeylerde çok rahat, zaten evlenirken de sinir etmişti beni[/ı]
merhabaaaaaaalerr :)
suyu zararlı diye biliyorum bnde ama annemler içiriri büyük ihtimal :)
ya kızlar bişi sorcam eşim eve çiçek yollamıs beyaz güll çokk mutlu oldumda kafamda bi soru dank etti gül ellenmez , koklanmaz diye ellenince bebekde gül olurmus faln sizce doğrumudur?
o nasıl şey ya
bebekte nasıl gül oluyor ya inanma canım sen öyle batıl inançlara
ya kızlar bişi sorcam eşim eve çiçek yollamıs beyaz güll çokk mutlu oldumda kafamda bi soru dank etti gül ellenmez , koklanmaz diye ellenince bebekde gül olurmus faln sizce doğrumudur?
ayy ne bilimmm böle kırmızı leke gibi bişeyler oluomus
hemen size kocamı şikayet ediyim benneymiş efendim biz evlenirken bile bütün evin eşyasını bi ayda almışız, minicik bebek odasını ve eşyalarını mı alamayacakmışız.
ben de istiyorum ki araştırmaya başlayalım da yavş yavaş alırız. zaman dediğin su gibi akıp gider di mi ama
ay bn kocişimi çok seviyorum ama böyle şeylerde çok rahat, zaten evlenirken de sinir etmişti beni
:18::18::18::18:Pelinin verdiği siteden oda bakıyorum zaten hala.:18::18:
çok az kaldı. yetişmiycek
Eğer tv de çirkin bir yaratık var ve hamile de yanlışlıkla baktı o zaman durumu düzeltmek için ” karnımdaki aklımda” demeli. miişşş
ayyy bu yoruma koptumm hurafaede sınır tanımıyoruzz hee
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh Ahhhhhhhhhhh gecsin şu doğumdan sonrea ki 5-6 ay daha sonra kimse tutamaz beni bir kahve bir sigaraya hala her akşam görüyorum rüyamda ama içmiyorum 1 tane içersem tekrar içerim diye rüyalarımda bileee.. nasıl annelik görüyon ve gözlerin yaşarıyoo dimiii:))
Eğer tv de çirkin bir yaratık var ve hamile de yanlışlıkla baktı o zaman durumu düzeltmek için karnımdaki aklımda demeli. miişşş
ayyy bu yoruma koptumm hurafaede sınır tanımıyoruzz hee
kocan haklı canım ama bişeyi unutuyor... düğününüzün pat diye olma ihtimali yoktu.. tarih belliydi ona göre aldınız..
ama bebik pat diye gelirse görürüm o zaman ben onu... 3,5 olur walla..
sen doğururken o 9 doğurur
hemen yarın başla kuzum sen
evt canım bende duydum...
hatta korkutmak istemem ama kaynatoşumun annesi hamişken hep gül koklamış durmuş... kaynatoş da arada bir kızarıklık gibin bişe oluyoo omuz ve sırtında..
o demişti bana da :26::26::26:
haklısın cnm.. benim annem çok soğukkanlı davranır kriz durumlarında.. her şeyin de en iyisini bilir canımm benim..
şimdiden sayıyo şunu yaparıs bunu yaparıs diye.. ben de diyorum yanımda olcaksın nasılsa o zaman yaparsın her şeyiii
di miiiicanım benim yaa.. ilk kez anane olcak zati
kuşum sor tabee... 2-3 haftaya bakmaya, fiyat almaya başlayalım.. sonra da yavaştan alırız zati :))
6. ay içinde bu işleri kararlaştırmış olmak lazım.. şimdi 5.ay olduğumuza göre demekki az vakit kalmışş
seni iyice panik yapayım
benimde en çok özlediğim şey kahve+sigara yemeklerden sonra
ama doktorum günde bir fincan kahveyi sağolsun esirgemedi benden
sen Rizeli misinnn
aaaaaaaaaa belgesel izlersek nolcakmış
töbe töbe
bu millet yemiyor içmiyor böyle saçma sapan seyler mi üretiyorlar yaaaa
iyiki kimse ile konuşmuyorum muhattap olmuyorum
hepsi böyle rahat canım bunların. ben mayısta suyum geldi bebek doğuyo desem, erken daha acele etme der eşim.hemen size kocamı şikayet ediyim benneymiş efendim biz evlenirken bile bütün evin eşyasını bi ayda almışız, minicik bebek odasını ve eşyalarını mı alamayacakmışız.
ben de istiyorum ki araştırmaya başlayalım da yavş yavaş alırız. zaman dediğin su gibi akıp gider di mi ama
ay bn kocişimi çok seviyorum ama böyle şeylerde çok rahat, zaten evlenirken de sinir etmişti beni
O nasıl batıl inanç öyle ya? herşey duymuştum bunu ilk defa şimdi duydum.merhabaaaaaaalerr :)
İvittt canım babam ve biz burda doğumluyuz ama soy sop ordan :) Sende mi yoksa ?
Yess canım benimkide öyledir Allah razı olsun Valla cok ağırlaşmadan yapmak lazım canım bu işleri ama odayı 7 ayda alcam kısmetse eve işte mart gibi falan
Canım ben de içiyorum artık bir fincan ama ilk 3 ay cok cok az içtim belki 2 yada 3 kere artık yeni yeni içiyorum ama sigara asıl derdim. Sende demişşinya acıkıyorum diye acıkma değil o sigarasızlık. Ben o yuzden ilk 3 ayda 5 kilo aldım :)) Yemekten değil abur cuburdan ve cook zorlandım ben 1 paket içiyodum düşün Ama doktorum olsun varsın zaten çok fazla değildin al dedi çok destekliyo sağolsun yeter ki bırak içme hamileyken dedi. İçmem de zaten ki ne sıkıntılar cektim bu arada elim hep gitti ama asla içmedim. Bbamın hamileliğimin ilk günlerinde kanser olduğunu öğrendik falan oda tekrar başlamıycan diye yemin istiyo ayyy bilmiyorum
ooo senin işin zor ama ben de içmem diyorum da keyif için bir kere yapacağım o işi. birde 1 litre kolayı dikip iççem benim gibi insan kola içmiyor yaaa:18: ama artık rüyalarıma giriyor kola sigara ühühühühüh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?