2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

niyetimizi bozmayalımm hayrlısyla bişey olmaz inşallah :)
ayy bnde rizeye bayıldım gecen yaz karadeniz turuna cıkmısdıkkk hayrannn kaldım wallaaa tekrar tekrar gidesim varrr bebikle artık zor tebide D:

niyetimizi bozmayalımm hayrlısyla bişey olmaz inşallah :)
ayy bnde rizeye bayıldım gecen yaz karadeniz turuna cıkmısdıkkk hayrannn kaldım wallaaa tekrar tekrar gidesim varrr bebikle artık zor tebide D:

ben nerelere gidicektim artık çok zor erteledik bebişle değil tura ahahah evden dışarı artık zor çıkarım ilk zamanlar kırkı çıkana kadar hep evde olunuyomuş öyle mi:26:

ayyyyyyyy
ayyyyyyy
ayyyyyyyyy
içim kalktı normal doğum da bebeğin göbek bağını kestikten sonra bizimkini dolayıp dolayıp içine geri sokuyolarmışş
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

harbi mi yaaaa:26:
ee haberimiz yokken kokladık elledik nolcak şimdi yahu

canım kim ne derse desin ben bu işlerin inanmaktan geçtiğini düşünüyorum... hiç de sallamıyorum..
sen de öyle yap.. inanma hiç keyfine bak...

aahahhhhh

“Aynı günlerde doğum yapmış iki annenin karşılaşması uğursuzluk getirir. Karşılaşırlarsa kırkları karışır.”

doğumhanede kalabalık olursak nolcek????
ayrıca kırkları karışır ni dimek yawss

hiç biriiz birbirimizle görüşmememiz lazım o zaman bilmem valla
şu haziran gelsin artık yaa uffffffff

Bir evde yeni doğan bir bebek varsa kırkı çıktıktan sonra yapılan ziyarette eve giderken "bismillah" denilir ve sobanın başında elbise silkelenir. Böylece dışardan gelen cinler sobanın üzerine atılmış olur.”
peki bu nasıl yaaaa sobamı kaldı artık piyasada kalorifer üstünde silkelersiniz bana gelince hahahahahha

ya hava kararmadan 40 lı şnsan evde olması gerekıyomus diye duymusdum ama şimdi heryer ışıl ışıl karanlık olmuyooo
evett bebik olunca gezmeeye ara vermk gerekıyo azcık eşim evde olmayı sever bn gezmeyi gecen diyo bak bizimki evcil herlde hiç sıkıntı yapmıyo içerde bnde dedim doğsunda anası gibi yapcam bn onu

ee yazın dogum yapacaksın kaloriferde olmaz

hiç biriiz birbirimizle görüşmememiz lazım o zaman bilmem valla
şu haziran gelsin artık yaa uffffffff

evt canım yhaa.... gelsin artık :18::18::18:

kim yapıyomuşşşş???
niye yapıyomuşşşş????

yoktur öyle şey ya
adam ne güsel jest yapmış sana
benimkinde çıkacak hem ozaman yılbaşında bende gül aldım eşimden bilmiyordum sayılmaz banene
ben eşimden kaç defa gül çiçek aldım, sayısını bile hatırlamıyorum.Allah korusun ya.başıma ağrı girdi...

Ben yumurta yiyorum ya. siz yemiyomusunuz?:26:

İkinci kırmızıyla ayırdığıma çok güldüm. töbe ya Rabbim. ben yine nolur nolmaz kesmiycem

ben de anneme öyle dedim de.. sen çok biliyosun dedi.. bebik doğduğunda su da vericekmiş çay kaşığıyla.. ıhlamur da
ne diyim ben de.. annemsin sen daha iyi bilirsin dedim artık

bizimkiler de yeğenime kuymak vermişlerdi daha kırkı çıkmadan ..Tuzlu unlu tereyağlı....Şimdi gör yeğenimi izbandut gibi......

hepsi böyle rahat canım bunların. ben mayısta suyum geldi bebek doğuyo desem, erken daha acele etme der eşim.

O nasıl batıl inanç öyle ya? herşey duymuştum bunu ilk defa şimdi duydum.

hahahaha koptum yaaa suyum geldi acele etmeee benimkide diyebilir dur ben bi araştırayım diyip nete bakabilir

Ben yumurta yiyorum ya. siz yemiyomusunuz?:26:

İkinci kırmızıyla ayırdığıma çok güldüm. töbe ya Rabbim. ben yine nolur nolmaz kesmiycem

yumurta yenmez mi kuşum.. protein o tabee yicez.. hatta sonra aylarda daha çok yicem ben.. bebeği büyütüyomuşş

bizimkiler de yeğenime kuymak vermişlerdi daha kırkı çıkmadan ..Tuzlu unlu tereyağlı....Şimdi gör yeğenimi izbandut gibi......

o zaman aklında olsun sen verme ondan.. senin kızın narin olur zati

meraba arkadaşlar kaç haftlık hamilesiniz 14+4 cinsiyet ne zaman belli olur

senin haftanda tahmini olarak belli olur.. 16dan sonra kesinleşir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…