Gülüm niye izledin sen şimdi bunu?ayyyyyyyy
ayyyyyyy
ayyyyyyyyy
içim kalktı normal doğum da bebeğin göbek bağını kestikten sonra bizimkini dolayıp dolayıp içine geri sokuyolarmışş
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bana da.Bir evde yeni doğan bir bebek varsa kırkı çıktıktan sonra yapılan ziyarette eve giderken "bismillah" denilir ve sobanın başında elbise silkelenir. Böylece dışardan gelen cinler sobanın üzerine atılmış olur.”
peki bu nasıl yaaaa sobamı kaldı artık piyasada kalorifer üstünde silkelersiniz bana gelince hahahahahha
hahahaha koptum yaaa suyum geldi acele etmeeebenimkide diyebilir dur ben bi araştırayım diyip nete bakabilir
cicim ben haftada bir gün kola içiyorum 1 bardak ....zaten kahve falan da içmiyorum o yüzden kafein bi tek ondan alıyorummm
yalancı sancıdır o, der uyur valla.
ee yazın dogum yapacaksın kaloriferde olmaz
Bana da.ama yazın hangi kaloriferden bahsedebiliriz? küçük elektrikli sobayı kurarız artık balkona falan. gelen silkelesin.
ayyy ben çok acıktım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yumurta yenmez mi kuşum.. protein o tabee yicez.. hatta sonra aylarda daha çok yicem ben.. bebeği büyütüyomuşş
ayh öldüm gülmekten
geleni balkona çıkarırsın önce
canım atıştırmalık bişeyler yok mu???
ayyy ben çok acıktım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ben her sabah kahvaltıda yiyorum.haylaz olcak bizimkiler.
bisküvi var ama sevmiyoruuuuuuuum yaa.. ufff 1 saat var eşime msj attım ben çok acıktım dışarda yiyelim yemek yapacak kadr bile duramam diye:)
zeytin ekmekkkk ohhh süper gidiyor tavsiye ederim midemi bastırdı ne masrafsız hatunum ben ya kocam ondan seviyor beni
ayh öldüm gülmekten
geleni balkona çıkarırsın önce
öyle.3harflileri kovcaz.
arkadaşlar hep beraber alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza
inşallah.sağlıklı olsunlar da haylaz olsunlar.. tabe çok da kudurmasınlar... terlik fırlatırım walla
silkelenirken kış kış da desinler
ayhh biri de kameraya çeksin o insanları
youtube ta tıklama rekorları kırar walla
inşallah.
Yaz günü neyi çıkarıp silkeliycekler o da ayrı tabi.ya izmirde yazın insanlar hep balkonda. gören diycek napıyo bu manyaklar, herkes birer kere çıkıp silkeleniyo. bide biri havay irip havaya tekme tokat atarsa övüyorum diye. töbe töbe
Amin canım,inşallah.arkadaşlar hep beraber alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza
Kızlar benim kafam bugün iyice gitti.:26:saat on iki gibi mercimeği ıslattım, bekliyorum. nohutmu bu, neyi bekliyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?