işteyim ben zeytini nerden buliim
kıızzz edavuca hala uyuyonmuu nerdesin seeeeennn
ay kıyamam canım ben evdesin sandım ya:18:
Kızlar benim kafam bugün iyice gitti.:26:saat on iki gibi mercimeği ıslattım, bekliyorum. nohutmu bu, neyi bekliyosun?
Kızlar benim kafam bugün iyice gitti.:26:saat on iki gibi mercimeği ıslattım, bekliyorum. nohutmu bu, neyi bekliyosun?
bebeğimi sağ salim kucagıma almadıkça bende bişey almayı düşünmüyorum mesela.. Bencede ne biliyim çok acele ediyor gibisiniz yaza dogru yeni sezon ürünler vs falan çok çıkar havalar ısınınca araştırmakda iyi olur hem yürüyüşe bahane falan olur
kocan haklı canım ama bişeyi unutuyor... düğününüzün pat diye olma ihtimali yoktu.. tarih belliydi ona göre aldınız..
ama bebik pat diye gelirse görürüm o zaman ben onu... 3,5 olur walla..
sen doğururken o 9 doğurur:
hepsi böyle rahat canım bunların. ben mayısta suyum geldi bebek doğuyo desem, erken daha acele etme der eşim.:
geldım kız sabah arkadasla kahvaltıya gıttık ordan banka ıslerı vardı onları hallettık ordan geldım köpeği yıkadım ondan sonra kendım yıkandım sımdı oturduk kurumaya calısıyoz ıkımızde ıslak sıcan gıbıyız
ahahahahaaaaa belk sıser mercımekler beklem bakalım
yaa ne biliyim bn de ön hazırlık yapalım diyorum işte. dünyanın binbir türlü hali var gerçektenya son aylarımda çok ağırlaşırsam da yerimden kalkamayacak olursa. dr istirahat et derse.
amaaaan ne biliyim öyle işte
bu arada hurafeler çok bomba yani hakkaten olur mu hiç öle şeyler , ben de duymuştum bazılarını ama inanmıyorum pek böyle şeylere:26:
ivittttttttttttttttttt ayy çok mutlu oldum
Yess canım benimkide öyledir Allah razı olsun Valla cok ağırlaşmadan yapmak lazım canım bu işleri ama odayı 7 ayda alcam kısmetse eve işte mart gibi falan
Canım ben de içiyorum artık bir fincan ama ilk 3 ay cok cok az içtim belki 2 yada 3 kere artık yeni yeni içiyorum ama sigara asıl derdim. Sende demişşinya acıkıyorum diye acıkma değil o sigarasızlık. Ben o yuzden ilk 3 ayda 5 kilo aldım :)) Yemekten değil abur cuburdan ve cook zorlandım ben 1 paket içiyodum düşün Ama doktorum olsun varsın zaten çok fazla değildin al dedi çok destekliyo sağolsun yeter ki bırak içme hamileyken dedi. İçmem de zaten ki ne sıkıntılar cektim bu arada elim hep gitti ama asla içmedim. Bbamın hamileliğimin ilk günlerinde kanser olduğunu öğrendik falan oda tekrar başlamıycan diye yemin istiyo ayyy bilmiyorum
ooo senin işin zor ama ben de içmem diyorum da keyif için bir kere yapacağım o işi. birde 1 litre kolayı dikip iççem benim gibi insan kola içmiyor yaaa:18: ama artık rüyalarıma giriyor kola sigara ühühühühüh
Valla canım yardımcımız Allah bi şekilde atlatıyosun işte napaıcan ama kola ben çok içmediğim halde canım istiyo iç yanmasına:)
biz de gelicektik aç mı kalıcass şimdi
Aaaaa sen peki ordamsın yoksa aile tarafımı oralı nerde yaşıyosun yani şimdi Bizim soy sop Rize Pazarlı ordan gelme Orda yaşayan cok akrabamız var hala. Bazen bizimkilerde gider tatile ziyarete en son ben 2 yıl önce kocamı götürdüm Görsün bizim oraları diye dolandık btün karadenizi nerdeyse :) Bayıldı tabii
Yok kız aç bırakırmıyım hiç?gerekirse kuru ekmek veririm yine aç bırakmam şaka şaka, azeri çayı ikram ederim önce.benim evimde ancak bizim çay olur çünkü.yanına da babaannemin gönderdiyi şekerler falan derken mercimeğimiz de hazır oluuuur
azeri çayı mıııııııııı
o ne kiii ilk kez duyuyorummmm
babaanne şekeri de istiyorum :))
kızz kanma hemen bi çaya şekere.. börek açsın patatesli ıspanaklı
yaa.azeri çayı mıııııııııı
o ne kiii ilk kez duyuyorummmm
babaanne şekeri de istiyorum :))
kızz kanma hemen bi çaya şekere.. börek açsın patatesli ıspanaklı
yaa.gel de gör.
şuna bak, gelelim elbirliğiye yapalım hemen bitsin demiyo dayalan da söyleyebilirdim dimi? çoktan yaptım bitti hazır diyebilirdim. ama dimedim
yaa.gel de gör.
şuna bak, gelelim elbirliğiye yapalım hemen bitsin demiyo dayalan da söyleyebilirdim dimi? çoktan yaptım bitti hazır diyebilirdim. ama dimedim
yeni gördüm pelin evet erkekti ben genelde iyi okuyucu oluyorumm geçmişi hep okuyom genelde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?