2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kıızzz edavuca hala uyuyonmuu nerdesin seeeeennn

geldım kız sabah arkadasla kahvaltıya gıttık ordan banka ıslerı vardı onları hallettık ordan geldım köpeği yıkadım ondan sonra kendım yıkandım sımdı oturduk kurumaya calısıyoz ıkımızde ıslak sıcan gıbıyız

hepsi böyle rahat canım bunların. ben mayısta suyum geldi bebek doğuyo desem, erken daha acele etme der eşim.:

yaa ne biliyim bn de ön hazırlık yapalım diyorum işte. dünyanın binbir türlü hali var gerçektenya son aylarımda çok ağırlaşırsam da yerimden kalkamayacak olursa. dr istirahat et derse.
amaaaan ne biliyim öyle işte

bu arada hurafeler çok bomba yani hakkaten olur mu hiç öle şeyler , ben de duymuştum bazılarını ama inanmıyorum pek böyle şeylere:26:​

dedim yastıga yumuldu uyanamadı hala

bence bolbol hareket et bi sakınca yoksa hamilelikte hareket lazım yürüyüş lazım.. ben yürümezsem eger uyuyamazdım.. hem kendini dinç hissediyorsun.. hiiç öle düşünme karnın kocaman olmuş salına salına gezerken bakarsın....

ivittttttttttttttttttt ayy çok mutlu oldum

Aaaaa sen peki ordamsın yoksa aile tarafımı oralı nerde yaşıyosun yani şimdi Bizim soy sop Rize Pazarlı ordan gelme Orda yaşayan cok akrabamız var hala. Bazen bizimkilerde gider tatile ziyarete en son ben 2 yıl önce kocamı götürdüm Görsün bizim oraları diye dolandık btün karadenizi nerdeyse :) Bayıldı tabii

biz de gelicektik aç mı kalıcass şimdi

Yok kız aç bırakırmıyım hiç?gerekirse kuru ekmek veririm yine aç bırakmamşaka şaka, azeri çayı ikram ederim önce.benim evimde ancak bizim çay olur çünkü.yanına da babaannemin gönderdiyi şekerler falan derken mercimeğimiz de hazır oluuuur

yaa ben de pazarlıyımmm hahahaah:):):))eşim rize merkezden ama.yok anne baba her iki taraftan da :) istanbulda ailemin tamamı.bi benim ben gelin geldim.Sen napıyosun nerdesin sen?eşinde mi rizeli

azeri çayı mıııııııııı
o ne kiii ilk kez duyuyorummmm

babaanne şekeri de istiyorum :))

azeri çayı mıııııııııı
o ne kiii ilk kez duyuyorummmm

babaanne şekeri de istiyorum :))
yaa. gel de gör.

kızz kanma hemen bi çaya şekere.. börek açsın patatesli ıspanaklı

şuna bak, gelelim elbirliğiye yapalım hemen bitsin demiyo dayalan da söyleyebilirdim dimi?çoktan yaptım bitti hazır diyebilirdim. ama dimedim

yaa. gel de gör.

şuna bak, gelelim elbirliğiye yapalım hemen bitsin demiyo dayalan da söyleyebilirdim dimi?çoktan yaptım bitti hazır diyebilirdim. ama dimedim

yalan söyliyemezsin kiiiii sen hamişsin bebik de yalancı olur sonaa

yaa. gel de gör.

sus suss sen corba yapıyorum dediginde saat 12 di kaç olmus halaa
yok yok yyyook gördümde bu kadann tembelini görmedim benn.. ahh ahh herkeste ne gelinler var bendekide bu...
tipik kaynana modeli budur

yeni gördüm pelin evet erkekti ben genelde iyi okuyucu oluyorumm geçmişi hep okuyom genelde :)

demekki Antalyada tekim kk olarak :) ben geçmişe bakmıyoum sadece en son yazdığım sayfaya ve sonrakine bakıyorum ondan sonrakilere hiç bakmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…