hoşbulduk aslında gelip gelip çıktım ben ama şimdide bir bakayım dedim bu saatte pek kimse olmaz sanmıştım ama kalabalık olmasa bile annişler varmış yinede
bende kocişimi bekliyorum işten gelicek
galiba bende acıktım:)
Annişler iyi geceler kocaman öpüyoruz siziiiiiiiyi üşüdüm bugünn ısınym biraz ya grip falan olmiim allah korusun :18::18::18: İy geceler cicişler
günaydınn
sana da günaydın canım,dün doktor amcaya gittikxama tam olarak cinsiyeti öğrenemedik yüz üstü yatıyordu bebiş.doktor sadece kemik yapısından dolayı kız olabilir ama yüzdelik oran bile vermiyorum dedi.1 ay sonraya gün verdi tekrar.
amin canım bugün 3lü test sonucunu götürecem doktora,inşallah iyi çıkargunaydın canım.ne varda gostermezler bılmem.şimdi sende ben gıbı bekle:))))
allahım gonlunuzdekını versın ınsallah saglıcakla
güneşe gülümse bu sabaha,
rüzgara dokun,
suyu sıçrat yüzüne,
sıcak bir simit,...
Bir dilim peynir,
... ...üç-beş zeytin,
yanına birde "sevgiyi"koy
demli bir çay tadında,
"günaydın"de herkese,
tanıdığına,
hiç tanımadığına,
"günaydın"de ve yaşıyor olmaktan mutlu ol!
canım ne güzel yazmışın,sana da günaydın
günaydınn
sana da günaydın canım,dün doktor amcaya gittikxama tam olarak cinsiyeti öğrenemedik yüz üstü yatıyordu bebiş.doktor sadece kemik yapısından dolayı kız olabilir ama yüzdelik oran bile vermiyorum dedi.1 ay sonraya gün verdi tekrar.
güneşe gülümse bu sabaha,
rüzgara dokun,
suyu sıçrat yüzüne,
sıcak bir simit,...
bir dilim peynir,
... ...üç-beş zeytin,
yanına birde "SEVGİyi"koy
demli bir çay tadında,
"GÜNAYDIN"de herkese,
tanıdığına,
hiç tanımadığına,
"GÜNAYDIN"de ve yaşıyor olmaktan mutlu ol!
günydıııııııııııııınnnnnn
gunaydin kizlar nasilsiniz bn iiyim bugun biraz yogun olucam ay sonu hakedisleri yapmaliyim..ama biraz canm sikkin ya.dun kaynanam bz isteyken kapiya gelen pazarlamacilardan tencere seti almis bnm smdi pek ihtiyacm yoktu guzeller ama suan bebise para biriktiriyordum hite bna sormadi alayimmi die bnm yerime taksitle almis.eve bi girdim tencereler tavlar.dedim kendinemi aldin yok size aldim dedi turk parasiyla 360 ytl filan yapio.dondum kaldim bnm o halimi gorunce iste soyle yaparsin bebegin mamasini bunda isitirsin filan demeye basladi dedim szde bna pazarlamaya calisiosunuz heralde.bn sevmiyorum pazarlamacilardan almayi hem dolandirici oluolar hemde cok pahali satiolar.dedim smdi bde bebege para biriktriodum ben daha turkiyeye gidicem.sn gidince kocan verir dio.sanki bizim butcelerimiz ayri kocamla.cok sinirlendim ama kirilmasin die bisey demedim.insan en azindan bi sormazmi alayimmi die.esimde geldi o tencereler ne dio kaynanamda size aldim dio esim de sandiki hediye.neyse gece hic belli etmedim guldum ettim konustum ama icim icimi yedi.yatarken dedim yeni borcumuz hayirli olsun.o da dio ne borcu dedim almis onlari siz taksitleri odeyin dio.esime dedim bak bu sefer kirilmasin die bisey demedim ama bdahakine veririm alin sizin olsun sz odeyin derim dedim.kadinida kirma istemiyorum herseyime kosturuo ama cokta karisilinca insan afallio ya.dedim esime nolur kalbini kirmadan yarin soyle oyle bisey alicagi zaman bize sormadan almasin.esimde demis anne sn bizim butcemizi dusunmuomusun neden smdi aldin bizim burda co misafirimizde olmuo ikimiziz demis yarin cocuk olucak ona yemek yapicak esim de demis cocuk kazanla yemek yemiycek sut mut mama isiticaz yicek.o da alinmis braz size surpriz yapmak istedim demis esimde demis ozaman bari bi sorsaydin almadan once.o da demis evet orda hata ettim aklima gelmdi.hala da kizginim ama ynede Insallah kirilmamistir bize diye de icim icimi yiyo(
merhabalar, ne güzel hamile kalmışsınız.. darısı başıma :) bişey danışcaktım ertesi gün hapı veya doğum kontrol hapı eskiden hiç kullandınızmı? ben 1 kez ertesi gün hapı kullandım evlendiğimin ertesi günü.. korkuttular bi daha çocuğun olmaz yumurtalıkları bozar diye
günaydınngünydıııııııııııııınnnnnn
yok canım kırılmamıştır ama siz de haklısınız yani.Bari hediye olsaymış di mi?Neyse artık olsun canım süpriz yapmaya çalışmış bu kadar gelmiş elinden kötü niyetle yapmamıştır.Güle güle kullanın bari ne diyelim:)gunaydin kizlar nasilsiniz bn iiyim bugun biraz yogun olucam ay sonu hakedisleri yapmaliyim..ama biraz canm sikkin ya.dun kaynanam bz isteyken kapiya gelen pazarlamacilardan tencere seti almis bnm smdi pek ihtiyacm yoktu guzeller ama suan bebise para biriktiriyordum hite bna sormadi alayimmi die bnm yerime taksitle almis.eve bi girdim tencereler tavlar.dedim kendinemi aldin yok size aldim dedi turk parasiyla 360 ytl filan yapio.dondum kaldim bnm o halimi gorunce iste soyle yaparsin bebegin mamasini bunda isitirsin filan demeye basladi dedim szde bna pazarlamaya calisiosunuz heralde.bn sevmiyorum pazarlamacilardan almayi hem dolandirici oluolar hemde cok pahali satiolar.dedim smdi bde bebege para biriktriodum ben daha turkiyeye gidicem.sn gidince kocan verir dio.sanki bizim butcelerimiz ayri kocamla.cok sinirlendim ama kirilmasin die bisey demedim.insan en azindan bi sormazmi alayimmi die.esimde geldi o tencereler ne dio kaynanamda size aldim dio esim de sandiki hediye.neyse gece hic belli etmedim guldum ettim konustum ama icim icimi yedi.yatarken dedim yeni borcumuz hayirli olsun.o da dio ne borcu dedim almis onlari siz taksitleri odeyin dio.esime dedim bak bu sefer kirilmasin die bisey demedim ama bdahakine veririm alin sizin olsun sz odeyin derim dedim.kadinida kirma istemiyorum herseyime kosturuo ama cokta karisilinca insan afallio ya.dedim esime nolur kalbini kirmadan yarin soyle oyle bisey alicagi zaman bize sormadan almasin.esimde demis anne sn bizim butcemizi dusunmuomusun neden smdi aldin bizim burda co misafirimizde olmuo ikimiziz demis yarin cocuk olucak ona yemek yapicak esim de demis cocuk kazanla yemek yemiycek sut mut mama isiticaz yicek.o da alinmis braz size surpriz yapmak istedim demis esimde demis ozaman bari bi sorsaydin almadan once.o da demis evet orda hata ettim aklima gelmdi.hala da kizginim ama ynede Insallah kirilmamistir bize diye de icim icimi yiyo(
günaydın canımm, çok mu belli oluyoooherkese günaydın kızlar.ezmoce bu sabah seni pek bi polyanna gördüm:)) nilfar sende kaç gündür yoktun seni 2011 kaldı zannettim:))
günaydınnnGünaydın
merhabalar, ne güzel hamile kalmışsınız.. Darısı başıma :) bişey danışcaktım ertesi gün hapı veya doğum kontrol hapı eskiden hiç kullandınızmı? Ben 1 kez ertesi gün hapı kullandım evlendiğimin ertesi günü.. Korkuttular bi daha çocuğun olmaz yumurtalıkları bozar diye
kırılmamıştı bence,pek bir şey dememişsininz ki hem hiçbir şey söylemeseniz yarın öbür gün farklı bir şey alıp karşınıza çıkabilir.şimdi en azından size sormadan hareket etmez..
günaydınn
yok canım kırılmamıştır ama siz de haklısınız yani.Bari hediye olsaymış di mi?Neyse artık olsun canım süpriz yapmaya çalışmış bu kadar gelmiş elinden kötü niyetle yapmamıştır.Güle güle kullanın bari ne diyelim:)
günaydın canımm, çok mu belli oluyooobugun kendi mi iyi hissediyorum gerçi sabaha doğru karnım ağırdı bilemedim nedenini de bugun keyifliyim arkadaşşş
günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?