merhabalar, ne güzel hamile kalmışsınız.. darısı başıma :) bişey danışcaktım ertesi gün hapı veya doğum kontrol hapı eskiden hiç kullandınızmı? ben 1 kez ertesi gün hapı kullandım evlendiğimin ertesi günü.. korkuttular bi daha çocuğun olmaz yumurtalıkları bozar diye
merhabalar, ne güzel hamile kalmışsınız.. darısı başıma :) bişey danışcaktım ertesi gün hapı veya doğum kontrol hapı eskiden hiç kullandınızmı? ben 1 kez ertesi gün hapı kullandım evlendiğimin ertesi günü.. korkuttular bi daha çocuğun olmaz yumurtalıkları bozar diye
deli gibi anne olasım var.........
günaydın kızlar...
nasılsınız??
bugün eşimi yine Van'a gönderdim..
hatırlarsınız belki daha önce hasar tespit çalışmaları için görevlendirilmişti...
şimdi de hasar-tespit listelerine gelen itirazları incelemek için görevlendirildi...
önceki gidişinde süresi belli değildi görevin.. 20 gün kaldı orda...
bu defa da süre belli diil demişler...
daha önce uğurladığımda akşama kadar durup durup ağlamıştım...
şimdi daha metanetli olmaya çalışıyorum.. bebeğim huzursuzlanmasın diye tutuyorum kendimi..
ama dokunsalar ağlayacak durumdayım......
Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın... ayrılanlar çabucak kavuşsun....
gidenler sağsalim dönsünler.. sevdiklerini de sağsalim bulsunlar........
günaydın kızlar...
nasılsınız??
hatırlarsınız belki daha önce hasar tespit çalışmaları için görevlendirilmişti...
şimdi de hasar-tespit listelerine gelen itirazları incelemek için görevlendirildi...
şimdi daha metanetli olmaya çalışıyorum.. bebeğim huzursuzlanmasın diye tutuyorum kendimi..
Allah kavuştursun cnm. umarım bu süreç senin için çabuk geçer.
merhaba kızlar
mehmet özün kitabında sırtüstü yattığınızda plesantayı besleyen çok önemli bir damarın kan akışını kesmiş olursunuz yazıyor..Tercihen sol ama hiç olmadı sağa yatın diyor.
ben de ya sağa ya sola yatmaya özellikle özen gösteriyorum son 5 gündür..sağa yattığımda sağ bacağım sola yattığımda sol bacağım uyuşup ağrıyor
hatta uykudan uyandırıyor o derece
hamile yastıkları yardımcı olur mu acep???
kim almıştı hamile yastığı??
ezmoce mi edavuca mı?
Allah kavuştursun canım sağa salim..
günaydın kızlar...
nasılsınız??
kızlar sabah sporumu yaptım.iş yerinin etrafında 6 tur attım.1 er saat arayla 6 tur daha atarım.bu arada yüzmeye başlamayı düşünüyorum önümüzde ki hafta.inşallah şu kilo alımını durdururum yaa
Canım Allah kavuştursun en kısa zamanda inş hayırlısıyla gidip hayırlısıyla gelcek inş
2 saattir duyguya yazıcam bi açılmadı yaa uyuz oldum... allah kavuştursun canım sağ salim.. bence uzun sürmez itirazlara bakacakmış yaa..diğerinde yeni deprem olunca uzun srmüştür...
saol canım... şimdi telefon etti.. yenişehir deydi.. uçuş iptal edilmiş hava muhalefeti nedeniyle.. yarın da yokmuş.. ctesi ye bi ihtimal ayarlıycaklarmış..
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi...
gidişi 2gün gecikmiş oldu.. bugünü ve yarını birlikte geçiricez ama bu defa da daha geç dönücek...
herşeyde vardır bi hayır.....
herkese günaydın kızlarr. okadar hastayım ki resmen yorgan döşek yatıyorum. bir türlü atlatamadım ya.valla sıkıldım artık şu gripten. tam dedim atlattım ayaklandım hatta bu hafta yıllıkn iznim bitiyodu işe başlayacaktım nerde başımı kaldıramadım ateş yükseldi,ses yok,göğsüm ağrıyo ,başım ağrıyo. valla c vitamini delisi oldum bütün atlatabileceğim yöntemleri deniyorum.
aman kızlar şu sıralar salgın kendinize çok çok dikkat edin ben bi ne yapıyonuz diye girmiştim sonra bu kız nerlerede demeyin. ben yine iyileşince aranıza dönücem en yakın zamanda. arada bir giriyorum ama umarım herşey yolundadır. :2::2::2:
canım herşeyde vardır bi hayır de bugünle yarının tadını çıkar şimdiden gideceği zamanı düşünme. sonrasındada carcabuk döner inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?