2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok saol canım bu hafta raporluyum ya valla adamlardan utandım artık neyseki grup başkanımıza raporu söledim sen gebesin ilaçta kullanamazsın yat dinlen bari dedi Allah razı olsun böle anlayışılı insanlardan.

kızlar benim yaşadığım yerde gidebileceğim bir havuz yok bu mevsimde evimin yakınında hamam var ve bayanlar içinde bölüm açıldı olimpik yüzme havuzuda varmış acaba gitmemde sakınca varmıdır ki?

ne güzel canım... inşallah hep anlayışlı olsun çevremizdeki insanlar böyle

Bitanem allah kavuştursun inşallahhh

saol kuşum

oyyyyy kuşum ballı zencefil falan yap bol bol çok iyi geliyoo boğ kendini c vitmnininee..Geçmiş olsun cnm (pelishh ben )

dün takip listemizin neden paylaşılmadığını ve nerde olduğunu soranlar olmuş..
ben sık sık paylaşıyorum.. demek ki daha sık paylaşmak gerekicek...

takip listemiz daha kolay ulaşabilmek için ayrı bi topikte yer alıyor...
bilgilerinizde güncelleme, ekleme yapılsın istiyorsanız oraya yazmanız yeterli..
ben her sabah düzenleme yapıyorum...
sonra gün içinde ben neden eklenmedim dimeyin şekerler

linki de budur;

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/493006-2012-haziran-annelerinin-yeni-takip-listesi.html#post22376666

son durum;

:13:

Prenses : 36

Prens : 39

:118::118::118:

Öznur merhaba,

bende 15 haftalık hamileyim.Kiloma dikkat etmeye çalışıyorum:)yürüyüş yapabiliyorum ve oldukça faydasını görüyorum.Yüzme işini doktoruma sorduğumda yüzmeyi tavsiye etmedi.Havuzdan çok kolay mikrop kapabilirmişiz.Ancak yıllardır gittiğin ve temiz olduğuna emin olduğun bir havuza girebilirsin dedi.Paylaşıyım dedi:)hamam ,sauna da oldukça tehlikeli hamilleler için alllah korusun ama düşük ihtimalini artırıyormuş...

oyyyyy kuşum ballı zencefil falan yap bol bol çok iyi geliyoo boğ kendini c vitmnininee..Geçmiş olsun cnm (pelishh ben )

saol canım ya ballı zencefilde yiyorum canım artık atlatabilcek bütün yollara başvurdum. aman dikkat edin kendinze böle ilaçsız çok zormuş yaaa :2: hatta hasta olmadan c vitaminine boğulmak lazım canım isim değişsede mesaj içeriğinden tanıyorum rahatlıkla eloşuda görünce heh bu pelin dedim

yardıma gidek bari.. yoksa aç kalıcaz
senin kaynanoş da iyi çıktı.. ha bire yemek servisinde
hahaha sagolsunlar annem ve kayınvalidem iyi besliyolar beni

ahahahahaa suna bak ranaya laf soyluyo kendı ıkı tas yemek yapmıyo kaynanası getırırse yıyor
yok kız mecbur kalınca yapıyorum o kadarda tembel değilim

biz hepimiz aynı moddayız canım.. tencere dibin kara seninki benden kara misali
ben hepinizden karayım temizlik iş güç yemek hepsini saldım gitti

Günaydın kızlar. Nasılsınız? baya geç uyanmışım bugün.
bak baaakk tembele bak yeni uyandım diyoo allah bilir daha kahvaltıda yapmamıstır buu

5 yıl doğum kontrol hapı kullandım , 1 kere de ertesi gün hapı kullanmıştım.Doğum kontrol ilacını uzun süre kullananların uzun süre çocuğu olmaz derler ya, ilacı bıraktım 2 ay sonr ahamile kaldım.Hiç böyle şeylere inanıp sıkma canını....

getirmez mi canım.. hem uğur getiriyolar.. hem bereket... tatlı kuzularımız bizim dünyaya gelmeden uğurböcümüz oldular

gunaydın kuzum
dünki mercimekten olmasın

canım sen iyi ol.. bebik iyi olsun.. evi b.. götürse nooolur

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. ateşin de var mı?

günaydın canım. hemen bişiler ye bari bebiş acıkmıştır

ooooo prensler atakta canım anne ve bebek ihtiyaç listesinide gördüm çok yararlı olucak bizim için ellerine sağlık

merhaba anneler...

ben bayadır koptum vallahi forumdan, umarım herkes iyidir.
ben ne yaptım ne ettiysem şu salgından kaçamadım.. şu an sadece burun tıkanıklığı ve halsizlik çekiyorum ve buna razıyım inşallah daha kötü olmam. aman dikkat edin, bol bol dinlenin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…