çok geçmiş olsun canım.. ben de seni merak etmiştim.. izinde olduğunu da biliyorum.. arada uğra haber et bize...
çok dikkat et kendine.. bol bol dinlen.. sen de bilirsin dinlenmeden geçmiyor bu hastalık
tamamen iyileşmeden de işe başlama.. gerekirse rapor falan al canım...
çok saol canım... öyle yapıcam artık..
şimdi heyecanla onu bekliyorum :))
çok saol canım bu hafta raporluyum ya valla adamlardan utandım artık neyseki grup başkanımıza raporu söledim sen gebesin ilaçta kullanamazsın yat dinlen bari dedi Allah razı olsun böle anlayışılı insanlardan.
Bitanem allah kavuştursun inşallahhh
herkese günaydın kızlarr. okadar hastayım ki resmen yorgan döşek yatıyorum. bir türlü atlatamadım ya.valla sıkıldım artık şu gripten. tam dedim atlattım ayaklandım hatta bu hafta yıllıkn iznim bitiyodu işe başlayacaktım nerde başımı kaldıramadım ateş yükseldi,ses yok,göğsüm ağrıyo ,başım ağrıyo. valla c vitamini delisi oldum bütün atlatabileceğim yöntemleri deniyorum.
aman kızlar şu sıralar salgın kendinize çok çok dikkat edin ben bi ne yapıyonuz diye girmiştim sonra bu kız nerlerede demeyin. ben yine iyileşince aranıza dönücem en yakın zamanda. arada bir giriyorum ama umarım herşey yolundadır. :2::2::2:
kızlar benim yaşadığım yerde gidebileceğim bir havuz yok bu mevsimde evimin yakınında hamam var ve bayanlar içinde bölüm açıldı olimpik yüzme havuzuda varmış acaba gitmemde sakınca varmıdır ki?
oyyyyy kuşum ballı zencefil falan yap bol bol çok iyi geliyoo boğ kendini c vitmnininee..Geçmiş olsun cnm (pelishh ben )
ne güzel canım... inşallah hep anlayışlı olsun çevremizdeki insanlar böyle
amin canım ya hepimizin cevresinde inaşlah önceki iş yerinde ölüyom derdimde umurlarında olmazdı bebeğimle birlikte tayinimde cıktı bu bebişler bize uğur getiriyo galiba...
hahaha sagolsunlar annem ve kayınvalidem iyi besliyolar beniyardıma gidek bari.. yoksa aç kalıcaz
senin kaynanoş da iyi çıktı.. ha bire yemek servisinde
yok kız mecbur kalınca yapıyorum o kadarda tembel değilimahahahahaa suna bak ranaya laf soyluyo kendı ıkı tas yemek yapmıyo kaynanası getırırse yıyor
ben hepinizden karayım temizlik iş güç yemek hepsini saldım gittibiz hepimiz aynı moddayız canım.. tencere dibin kara seninki benden kara misali
bak baaakk tembele bak yeni uyandım diyoo allah bilir daha kahvaltıda yapmamıstır buuGünaydın kızlar. Nasılsınız? baya geç uyanmışım bugün.
merhabalar, ne güzel hamile kalmışsınız.. darısı başıma :) bişey danışcaktım ertesi gün hapı veya doğum kontrol hapı eskiden hiç kullandınızmı? ben 1 kez ertesi gün hapı kullandım evlendiğimin ertesi günü.. korkuttular bi daha çocuğun olmaz yumurtalıkları bozar diye
saol canım ya ballı zencefilde yiyorum canım artık atlatabilcek bütün yollara başvurdum. aman dikkat edin kendinze böle ilaçsız çok zormuş yaaa :2: hatta hasta olmadan c vitaminine boğulmak lazımcanım isim değişsede mesaj içeriğinden tanıyorum rahatlıkla eloşuda görünce heh bu pelin dedim
amin canım ya hepimizin cevresinde inaşlah önceki iş yerinde ölüyom derdimde umurlarında olmazdı bebeğimle birlikte tayinimde cıktı bu bebişler bize uğur getiriyo galiba...
Günaydın kızlar. Nasılsınız? baya geç uyanmışım bugün.
hahaha sagolsunlar annem ve kayınvalidem iyi besliyolar beni
yok kız mecbur kalınca yapıyorum o kadarda tembel değilim
ben hepinizden karayım temizlik iş güç yemek hepsini saldım gitti
bak baaakk tembele bak yeni uyandım diyoo allah bilir daha kahvaltıda yapmamıstır buu
saol canım ya ballı zencefilde yiyorum canım artık atlatabilcek bütün yollara başvurdum. aman dikkat edin kendinze böle ilaçsız çok zormuş yaaa :2: hatta hasta olmadan c vitaminine boğulmak lazımcanım isim değişsede mesaj içeriğinden tanıyorum rahatlıkla eloşuda görünce heh bu pelin dedim
günaydın kızlaaaaaaaarr
Günaydın kızlar. Nasılsınız? baya geç uyanmışım bugün.
dün takip listemizin neden paylaşılmadığını ve nerde olduğunu soranlar olmuş..
ben sık sık paylaşıyorum.. demek ki daha sık paylaşmak gerekicek...
takip listemiz daha kolay ulaşabilmek için ayrı bi topikte yer alıyor...
bilgilerinizde güncelleme, ekleme yapılsın istiyorsanız oraya yazmanız yeterli..
ben her sabah düzenleme yapıyorum...
sonra gün içinde ben neden eklenmedim dimeyin şekerler
linki de budur;
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/493006-2012-haziran-annelerinin-yeni-takip-listesi.html#post22376666
son durum;
:13:
Prenses : 36
Prens : 39
:118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?