2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım... inşallah çabıcak iyileşirsin

kuşuumm sende 7-24 evde ben gibi pijamaylan mı dolasıyon

kızlar ben evde ciciklik takmıyorum acep sarkar mı yaa :26:

sarkabilir kuşum takmak gerek.. en azından sporcu sütyenlerinden falan tak.. hem rahat hem sarkıtmaz

pijamam benim üniformamdırr Ya bende takmıyorum hiç sarkma fln olurmu kii sorucam haftaya doktoraa

valla memikler büyüyo sığdıramıyorum evdekilere zati eskidende sevmezdim
ben bi bakiim söyle rahat bişiler... buarada bugünki beslenme seklimi kocam begenirse beni atta yaa götürcek çok çok begenirse cicide alcakmış

canım çok tşk ederim cevabın için ben yürüş bile yapamıyorum çok kilolu değilim ama sırf kasların gevşemesi için ve hareket olsun diye yüzmeyi çok istiyorum..17 haftalık hamileyim daha 1 kilo aldım kilo korkusundan değil benimki tamamen doğum korkusu :))

kuzum biraz gecmişi okuyim dedim yazını gördüm
Allah kavuştursun gerçi iki gün ertelenmiş ama
inşallah bu sefer kalmaz o kadar hemen gider hemen döner

şoklardayım
sen bu saatte gözlerim yaşarıcak şinci

gezmeye mi gitcen yine kuşum ondan mı erkencisin

yok kuzum ıkı gün evdeyım artık misafir gelicek ya evi toparlıcam su ıkı gun
sormaa bugün saat 10 da uyandım ama bişey yapasım yok hala

bacım sen ve ben bu saatlerdeee
evet canım günaydın

maşallah sabah göbüşününe artık elşun ben burdayım diyo
hele birde pembe tshirtlü halin tam ben burdayım diyo

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. ateşin de var mı?

saol canım ateşi kontrol altında tutmaya çalışıyom c minosette parasetemol varya o düşürüyo mecburen dün ondan içtim bugün daha yükselmedi bakalım

öyle oluncada uçları belli oluyo yaaa

bi koşu markasına baktım geldim.. buyrun resimleri de var :)))
hem çok rahat hem renkleri var hem de uçlar belli olmuyo.. kutuda 35tl yazıyo ama ben daha uyguna aldım sanırsam..
markası KOM active sports

he kuşum.. sen nazlı ve nurgülün bugün maşallahınız var
çöp kırmak lazım başınızda

simit mi kırıcaz artık napıcaksak yapalım bugnn

ya şu emzirme atletleri emzirme sütyenleri faln süperr onlardan almalı aslında..Hem atta olsun hemde cicickk

cnm 17 haftalık ve sadece 1 kilo aldıysan bravo sana:)bende kesin yüzerim çok faydalı diyordum ama doktorumun dediklerinden sonra vazgeçtimbende hem kilo hem de doğum korkusu diyelim o zaman:) ben 15 haftalık hamileyim ve 1,5 kilo aldım...
arkadaşlar herkese duyurayım buradan zara indirime girmiş,gidip bakıcam bakalım ne var ne yok:)

saol canım.. sen de fazla yorma kendini... hamişin misafiri bulduğunu yer

kızzııımm ben bugün 10.30da kalktııımmmm
daha dogrusu apartman yöneticisi aidatları toplamaya cıkmıs zile basınca uyandım

heeee yoksa kalkmıcaktın yaneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…