Valla iyi kaynanan varmış, kıymetini bil. benimki gelip yayılırdı bide benden beklerdi. asla elini sürmez.çok fesat. Neyse, yok kız, kahvaltımı yaptım geldim.hahaha sagolsunlar annem ve kayınvalidem iyi besliyolar beni
yok kız mecbur kalınca yapıyorum o kadarda tembel değilim
ben hepinizden karayım temizlik iş güç yemek hepsini saldım gitti
bak baaakk tembele bak yeni uyandım diyoo allah bilir daha kahvaltıda yapmamıstır buu
Dünki panikten olmasın asıl.gunaydın kuzum
dünki mercimekten olmasın
Günaydın canıımgünaydın kızlaaaaaaaarr
Yerim ben o göbişide, içindeki Bebişi de
Yidim canım, saol.günaydın canım. hemen bişiler ye bari bebiş acıkmıştır
merhaba anneler...
ben bayadır koptum vallahi forumdan, umarım herkes iyidir.
ben ne yaptım ne ettiysem şu salgından kaçamadım.. şu an sadece burun tıkanıklığı ve halsizlik çekiyorum ve buna razıyım inşallah daha kötü olmam. aman dikkat edin, bol bol dinlenin..
bizim burda kom outlet magazası var bakarım oraya aksam
Dünki panikten olmasın asıl.akşam mercimekten sonra neler oldu neler.[/COLOR][/B][/I]
rahat bişeye benziye canım ciddenn ist a geldğmde bakim b kompedandan falan
merhaba anneler...
ben bayadır koptum vallahi forumdan, umarım herkes iyidir.
ben ne yaptım ne ettiysem şu salgından kaçamadım.. şu an sadece burun tıkanıklığı ve halsizlik çekiyorum ve buna razıyım inşallah daha kötü olmam. aman dikkat edin, bol bol dinlenin..
Valla iyi kaynanan varmış, kıymetini bil. benimki gelip yayılırdı bide benden beklerdi. asla elini sürmez.çok fesat. Neyse, yok kız, kahvaltımı yaptım geldim.
Dünki panikten olmasın asıl.akşam mercimekten sonra neler oldu neler.
Günaydın canıımyine gezme var galiba bugün?
Yerim ben o göbişide, içindeki Bebişi de
Yidim canım, saol.
Geçmiş olsun canım.sen de bolbol dinlen. dikkat et ine de. portakal, mandalina ne varsa hepsini götür. en iyisi greyfurt
bi koşu markasına baktım geldim.. buyrun resimleri de var :)))
hem çok rahat hem renkleri var hem de uçlar belli olmuyo.. kutuda 35tl yazıyo ama ben daha uyguna aldım sanırsam..
markası KOM active sports
Eki Görüntüle 321335
Eki Görüntüle 321336
yok valla daha dönüp duruyo olurdumheeee yoksa kalkmıcaktın yaneee
Valla iyi kaynanan varmış, kıymetini bil. benimki gelip yayılırdı bide benden beklerdi. asla elini sürmez.çok fesat. Neyse, yok kız, kahvaltımı yaptım geldim.
bu gidişle sokakçıya cıkcak adım
yok canım evdeyım bi kaç gün cumartesi misafirim gelicekte
güzelmiş bu bende bakayım bi bulabılırsem
bugün iştahım cok açıııııık daha yeni kahvaltı yaptım sımdıde bişe yiyesım var hayırdır inşallah
kuşum sen annene disen o bile alır hemen
hem rahat hem uçlar saklı.. ben evin içinde giyem diye aldıydım.. ama baktım çok rahat dışarda da giyiyorum
Hmmm,Şimdi anlaşıldı.kızzııımm ben bugün 10.30da kalktııımmmm
daha dogrusu apartman yöneticisi aidatları toplamaya cıkmıs zile basınca uyandım
Ateşin çıkmasın canım, çok dikkat et. şükür, yükselmez inşallah.saol canım ateşi kontrol altında tutmaya çalışıyom c minosette parasetemol varya o düşürüyo mecburen dün ondan içtim bugün daha yükselmedi bakalım
neler olduuuuuuuuuu
aynen almazmı vallasadece onunlada kalmaz yani haftaya gdicem cnm gitmişken alırım artık
afiyet olsun kuşum.. yarasın gelinime
walla adın çıktı artık.. nazlı nirde diyen hemen gezmededir diyecek
ama olsun, eve kapanmaktansa gez dolaş canım.. gelinimin gözü gönlü açılır
annişler ben çıkıyorumm.... biraz yatıp uyuyayım valla sohbette süper ama ancak bukadar dayanabildim öpüyorum hepinizi
Sormaaaa. Benim bu kırmızı donlardan biri başıma oyunlar açtı. meğerse boyası çıkıyomuş. Pembe pembe. bende günlük pedde görünce mahvoldum. zannettim ki düşük oluyo.
arada kaçamak yapmalı tabiiiii
tabi dogru ama eger girmediysem dışardayım demektir
sonra dersin ama gelininde bana cekerse cok gezer bizim sokakçı gelin
bu gidişle sokakçıya cıkcak adım
yok canım evdeyım bi kaç gün cumartesi misafirim gelicekte
güzelmiş bu bende bakayım bi bulabılırsem
bugün iştahım cok açıııııık daha yeni kahvaltı yaptım sımdıde bişe yiyesım var hayırdır inşallah
tühhh yaa dediydim yapmadıysan beraber yapak sen hazırlada biz yiyek
iş başa düştü kalktım tost yaptım accıkta pata kızarttım
Kıslarrr nasılsınızzzzzz
merhabaaaa kızlarrrrrr
artık çocuklar doğdu evlendi ve kaynanamı olduk aşmışız bu gün olayı
Oldu. Patates, tatlı patates mi acaba?[/B][/I]:26:
iyiyiz cnm
sen nasılsın???
tabe kuşum sen eski muhabbetleri bilmiyosun.. çoğumuzun başı bağlı.. hep beşik kertmesi yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?