iyiyiz cnm
sen nasılsın???
acısı tatlısımı oluyo kız patatesin
allah korusun canım.. hemen kalbini bozma öyle.. yok düşme falan
mercimeğin üstüne ben de dedim acep mercimeği fırına mı verdi ki
Hoşgeldin canım. Ben iyiyim çok şükür, sen nasılsın? pozitif enerji alıyorum senden.Kıslarrr nasılsınızzzzzz
merhabaaaa kızlarrrrrr
artık çocuklar doğdu evlendi ve kaynanamı olduk aşmışız bu gün olayı
gezsin gelinim.. yavrum benim..
alsın kocişini her yeri gezsin.. güzel güzel restoranlara gitsinler.. alışverişlere çıksınlar..
ben hiç karışmam onlara... ben de gelem diye kuyruk olmam peşlerine
yarın bi gün bebikleri de olunca onu bana bırakıp gezmeye de gidebilirler..
zati oğluşuma ev işi yapmayı da öğretcem.. derli toplu olcek kuzum.. yardım etsin gelinime
doğru diyorsun canım sadece gece girdim galibaben seni Yılbaşından beri ilk defa görüyorum tatlım, napyim? kaç kişi gelcekler?
Ye canım, yarasın.kızımızın yanakları tombiş olsun.
Oldu. Patates, tatlı patates mi acaba?:26:
Kıslarrr nasılsınızzzzzz
o kadar da sık değil canım, doktorlar izin vermez.
Hoşgeldin canım. Ben iyiyim çok şükür, sen nasılsın? pozitif enerji alıyorum senden.
Merhaba canım.evet, Duygu oğluna ev işi bile öğretti. biz hala oturuyoz.
iiyim canım kızımla büyüyoruzzz napalımmmHoşgeldin canım. Ben iyiyim çok şükür, sen nasılsın? pozitif enerji alıyorum senden.
aaaaa kaldı evladım ortadaaa
21 ocakta bende ya gelin ya da damat bulcam artık bir tane
acısı tatlısımı oluyo kız patatesin
gezsin gelinim.. yavrum benim..
alsın kocişini her yeri gezsin.. güzel güzel restoranlara gitsinler.. alışverişlere çıksınlar..
ben hiç karışmam onlara... ben de gelem diye kuyruk olmam peşlerine
yarın bi gün bebikleri de olunca onu bana bırakıp gezmeye de gidebilirler..
zati oğluşuma ev işi yapmayı da öğretcem.. derli toplu olcek kuzum.. yardım etsin gelinime
Acı değildir onun adı ya.:26: bilmiyorum, tatsız oluyo bazıları. Biz hep tatlı patates alırız. tadına da doyamyoruz.acısı tatlısımı oluyo kız patatesin
Ben kertmedim oğluşumu. Edavuca yla kertcektik, ikimizinki de erkek oldu.İyiyim canım naptınız kertmeler filannnherkes bebişini kerttimi yavvv
iyiyiz canımm sen nasılsın ?
bul tabi canım.. biz anasına bak kızını al taktiği uygulos hep
olmamı kuşum.. tatlı patates demişken.. sen 15.haftadasın kuzun limon kadarmış haberin olsun
İyiyim canım naptınız kertmeler filannnherkes bebişini kerttimi yavvv
ohhhhh valla çok şanslıyız kızımlaa kaynanası düşünceli becerikliii kaynana değil anne annee
damatda hem temiz hem ev işi bilirmiş hem gezdirirmiş eee daha ne olsun
ay ciddeen daha ne olsun bundan iyi varmıdır :)))
ne marifetli hatun görüyorsun dimi
biz oturalım anca
iiyim canımmfazla adrenalin var bu aralarrr coşuk dolaşıyorum :))))
Kıskandım. Duygunun torunu bile olduuu.
boşta olanlar da var.. takipte olun :) ama sen kız anasısın.. seni takip olsunlar :)) sen naza çek, kız evi naz evi misali
tahtını da yaparız bahtını da yaparız inşallah canım.. Allah kuzularımıza hayırlı yazılar versin hep
siz oturun tembeller.. benim oğluşum her işi bilcek
geçen gün pilav yaparken aklıma geldi.. mutlaka öğretem oğluma diye düşündüm...
gelinime yardım etsin
ayyy doğur büyüt o kadar fedakarlık alsın birini gitsin ühühühüüh aynı bizim yaptığımız gibi bak şimdiden kıskandım heee
ayyy doğur büyüt o kadar fedakarlık alsın birini gitsin ühühühüüh aynı bizim yaptığımız gibi bak şimdiden kıskandım heee
slm lızlaaar oohhh hayaller planlar kuruluyoo ne gzl maşallaaahh
limon muuuu... daha o kadarcık mıı.. lennn büyüsün tosunlasın diye agzım boş durmuyo daha o kadar mı lmuş....olmamı kuşum.. tatlı patates demişken.. sen 15.haftadasın kuzun limon kadarmış haberin olsun
Acı değildir onun adı ya.:26: bilmiyorum, tatsız oluyo bazıları. Biz hep tatlı patates alırız. tadına da doyamyoruz.
Ben kertmedim oğluşumu. Edavuca yla kertcektik, ikimizinki de erkek oldu.artık oğlumun süt kardeşi olcak, kertmesi yok.
ohhhhh valla çok şanslıyız kızımlaa kaynanası düşünceli becerikliii kaynana değil anne annee
damatda hem temiz hem ev işi bilirmiş hem gezdirirmiş eee daha ne olsun
ay ciddeen daha ne olsun bundan iyi varmıdır :)))
doğru diyorsun canım sadece gece girdim galiba
4 kişi canım kalabalık değil öyle
bugünü yeme günü ilan ettim
oooo tam kaynana modu gördüm burdaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?