2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba herkese
yazilanlari okumaktan takip etmeye calismaktan birsey yazamiyorum ben arkadaslar :)

birsey soracagim; benim bebek hala asagida duruyo galiba artik yukari cikmasi gerekmez mi? 15.hafta bitmek uzere???

bu arada kızlar su anda telefonuma msj geldi mother care 'de %50 ye varan kış indirimi başladı diyee
gecende marks&spencer dan aynı mesaj gelmişti 4 ocakta başlıyor diye ilgilenenlere duyrulur

benim de göbik karpus gibin ama oğlum soğan kadarmış

haftaya orta boy portakal kadar olcek kuzun.. sonaa avacado.. sona soğan
karpus 40.hafta

kızlar gunaydın yastıgımla ılk gecem ıyıdı sankı en azından uyuyabıldım bır taraftan bır tarafa donmek ıskence olmadı guzel bı hoslasma oldu yanı aramızda ama hala asık olamadık yastıgımla bırbırımıze bakalım ılerleyen gunlerde gelısmelerden haberdar edıcem hepıcınızı

selam kızlarrrr......

bugün geç kaldım biraz... artık emekli bi zuzu var aranızda.... bende ev hanımı mesleğime geri döndümm...Sözleşmem 31 aralıkta bitmiş ve biz sözleşme yenilenmediğini dün tesadüfen öğrendik.3 gündür boşa gitmişim işe.... neyse sabah gidip eşyalarımı topladım vedalaştım okuldakilerlee..... evimi özlemişim valla....heryer heryer de 1 hafta da anca toplanır bu ev... artık yemek yapabilceğim için mutluyum eşim bile diyo ki akşama mükellef bi sofra hazırlarsın artık ama çok bekler bugün off günümm kısmet yarınaa ....

merhaba herkese
yazilanlari okumaktan takip etmeye calismaktan birsey yazamiyorum ben arkadaslar :)

birsey soracagim; benim bebek hala asagida duruyo galiba artik yukari cikmasi gerekmez mi? 15.hafta bitmek uzere???

canım ben 18.haftdayım benimki bilem aşağıdaymış hala.. dr um dedi.. yukarı çıkıyo ama daha göbeğinde diil diye

bu arada kızlar su anda telefonuma msj geldi mother care 'de %50 ye varan kış indirimi başladı diyee
gecende marks&spencer dan aynı mesaj gelmişti 4 ocakta başlıyor diye ilgilenenlere duyrulur

yaa ben o mesajları görünce mağazalara saldırasım geliyoo da tutuyom kendimi

ben de alacaktım ama bizzat deneyen birinin yorumunu bekliyordum
bikaç gün sonra senin de düşüncene göre karar vereyim bari

duygumm haftaya gezme planına bunları da ekleyelim mi

günaydın cnm hamile yastığımı aldın aslında bnde düşünüyorum ama yatakta çok yer kaplıyo dediler seninki nasıl bide ayıp olmazsa nerden ne kdra aldın

oh iyi bari bosuna ne oldu bu cocuga demiyim kendi kendime. daha 15 gun dr.a gitmeme merak icindeyim :)

ben gelinimi buldum.. senin bi gelinin bilem yok.. hıh
Benim oğluşum kendi seçsin.hem oğlumun seçme alanı geniş. yabancı da olabilir gelinmiz.

ayyy doğur büyüt o kadar fedakarlık alsın birini gitsin ühühühüüh aynı bizim yaptığımız gibi bak şimdiden kıskandım heee
Ciddimisin yav? ben hiç öyle düşünmüyorum. şimdiden evini alıp ayırayım diye plan yapıyorum. arkadaşları çok olsun, ülkeleri gezsin. sevdiğiyle evlensin. aynı annesi babası gibi.

benim ki kız olacak gibi görünüyo.. edavuca yla anlastık biz ben ona veriyom benim kızı sen açıkta kaldın
valla patates nası bilmiyorum bim den hazır almıstım o pata benimki

ne zaman öğrenceksin cisiyeti?:26:
hee, şimdi olmadı. Bim e gidilmiş, kolaylıkla alınmış patates. pazara gidilip ter dökülmemiş. puanıma yansıtcam.

Ay çok şanslı sizin minikler.4 kişimi? azmış. biz de kocişimle gelek.ne yapcaksın bakalım?menüde neler var?özel sipariş varmı?

evet canım az kalabalık değil öylee buyrun gelin tabikide
canım patatesli börek peynirli börek patates kızartması biber kızartması her ne kadar ben sevmesemde soğan pişirmesi
peynirler zeytinler yumurtalar sucuktur salamdırr ki bu dedıklerımın hepsinden tiksinmiş durumdayım ya bakalım düşünüyorum dahada baska napabılırım diye fikirlere acıgım yani canım
hakikaten yaaaa kıskandım bir anda aklıma getirmiyim en iisi en azından şimdiden
bencede bencede getirme canım boşa

merhaba herkese

canım nerden bıldınkı nerde oldugunu ? ben bilemiyorumda o yuzden soruyorum

günaydınnnn biraz kullan bakalım canım zamanla alışırsın bi günde alışılcak bişey değilkii kocaaman bişey o

Sirt agrisi cekenlere yatak onereyim. bende cok cektim bir de benim kilom da var ve sabahlari cok kotu uyaniyordum. sonra yatastan antistres diye bir yatak aldik. stresi geciriyor mu bilmiyorum ama sirt agrima cok iyi geldi biraz sert ve oldukca kalin bir yatak ama artik bel, sirt agrisi kalmadi her sabah rahat uyaniyorum. tavsiye ederim.

elentrik alamadın yanee

duygumm haftaya gezme planına bunları da ekleyelim mi

ekleyelim zuzummmm

oh iyi bari bosuna ne oldu bu cocuga demiyim kendi kendime. daha 15 gun dr.a gitmeme merak icindeyim :)

rahat ol cnm.. erken daha

Benim oğluşum kendi seçsin.hem oğlumun seçme alanı geniş. yabancı da olabilir gelinmiz. [/COLOR][/B][/I]

ırk,dil,din ayırt etmiyos canım.. her yerden seçebilirler..
yalnız ben kuzuma güveniyorum.. beğenicek o da gelinimi

selam kızlar :) bende haziran 2012 annesi olacağım inşallah :) hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)

25 ocakta inşallahh
kızz sokaga cıktıgımmı varki pazara gidiimm.. ama çok özledim çiko pazar gezmelerini hele sosyete pazarlarınıı

kızlar yastıgın yatakta kapladıgı yer bırazcık buyuk ama aslında daha kucu ebatlarda olanıda var ama bana sırt deteklısını onerdıklerı ıcın bunu tercıh ettım

selamlar kizlar iin arasinda yazayim dedim bnmki sanirim arada bi uruo artk hafiften hissediyrm nadirde olsa:))yavrum bnm isten gucten kynanadan unuttum onu bgnlerde valla.

herkese merhabalar güzel anneler..nasılsınız bakalım..biz iyiyiz...
ama bu aralar karnım çok ağrıyo sizde öyle bi durum varmı..sancı gibi değil ama wc ye falan gittiğimde ağrıyo özellikle birde oturup kalkerken26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…