limon muuuu... daha o kadarcık mıı.. lennn büyüsün tosunlasın diye agzım boş durmuyo daha o kadar mı lmuş....
hem o limon gibiyse benim göbek nie karpuz gibim
benim ki kız olacak gibi görünüyo.. edavuca yla anlastık biz ben ona veriyom benim kızı sen açıkta kaldın
valla patates nası bilmiyorum bim den hazır almıstım o pata benimki
merhaba herkese
yazilanlari okumaktan takip etmeye calismaktan birsey yazamiyorum ben arkadaslar :)
birsey soracagim; benim bebek hala asagida duruyo galiba artik yukari cikmasi gerekmez mi? 15.hafta bitmek uzere???
bu arada kızlar su anda telefonuma msj geldi mother care 'de %50 ye varan kış indirimi başladı diyee
gecende marks&spencer dan aynı mesaj gelmişti 4 ocakta başlıyor diye ilgilenenlere duyrulur
kızlar gunaydın yastıgımla ılk gecem ıyıdı sankı en azından uyuyabıldımbır taraftan bır tarafa donmek ıskence olmadı guzel bı hoslasma oldu yanı aramızda ama hala asık olamadık yastıgımla bırbırımıze bakalım ılerleyen gunlerde gelısmelerden haberdar edıcem hepıcınızı
bu arada kızlar su anda telefonuma msj geldi mother care 'de %50 ye varan kış indirimi başladı diyee
gecende marks&spencer dan aynı mesaj gelmişti 4 ocakta başlıyor diye ilgilenenlere duyrulur
kızlar gunaydın yastıgımla ılk gecem ıyıdı sankı en azından uyuyabıldımbır taraftan bır tarafa donmek ıskence olmadı guzel bı hoslasma oldu yanı aramızda ama hala asık olamadık yastıgımla bırbırımıze bakalım ılerleyen gunlerde gelısmelerden haberdar edıcem hepıcınızı
canım ben 18.haftdayım benimki bilem aşağıdaymış hala.. dr um dedi.. yukarı çıkıyo ama daha göbeğinde diil diye
yaa ben o mesajları görünce mağazalara saldırasım geliyoo da tutuyom kendimi
Benim oğluşum kendi seçsin.ben gelinimi buldum.. senin bi gelinin bilem yok.. hıh
ayyy doğur büyüt o kadar fedakarlık alsın birini gitsin ühühühüüh aynı bizim yaptığımız gibi bak şimdiden kıskandım heee
benim ki kız olacak gibi görünüyo.. edavuca yla anlastık biz ben ona veriyom benim kızı sen açıkta kaldın
valla patates nası bilmiyorum bim den hazır almıstım o pata benimki
Ay çok şanslı sizin minikler. 4 kişimi? azmış. biz de kocişimle gelek. ne yapcaksın bakalım?menüde neler var?özel sipariş varmı?
bencede bencede getirme canım boşahakikaten yaaaa kıskandım bir anda aklıma getirmiyim en iisi en azından şimdiden
canım nerden bıldınkı nerde oldugunu ? ben bilemiyorumda o yuzden soruyorummerhaba herkese
yazilanlari okumaktan takip etmeye calismaktan birsey yazamiyorum ben arkadaslar :)
birsey soracagim; benim bebek hala asagida duruyo galiba artik yukari cikmasi gerekmez mi? 15.hafta bitmek uzere???
selam kızlarrrr......
bugün geç kaldım biraz... artık emekli bi zuzu var aranızda.... bende ev hanımı mesleğime geri döndümm...Sözleşmem 31 aralıkta bitmiş ve biz sözleşme yenilenmediğini dün tesadüfen öğrendik.3 gündür boşa gitmişim işe.... neyse sabah gidip eşyalarımı topladım vedalaştım okuldakilerlee..... evimi özlemişim valla....heryer heryer de 1 hafta da anca toplanır bu ev... artık yemek yapabilceğim için mutluyum eşim bile diyo ki akşama mükellef bi sofra hazırlarsın artık ama çok bekler bugün off günümmkısmet yarınaa ....
duygumm haftaya gezme planına bunları da ekleyelim mi
oh iyi bari bosuna ne oldu bu cocuga demiyim kendi kendime. daha 15 gun dr.a gitmeme merak icindeyim :)
Benim oğluşum kendi seçsin.hem oğlumun seçme alanı geniş. yabancı da olabilir gelinmiz. [/COLOR][/B][/I]
Benim oğluşum kendi seçsin.hem oğlumun seçme alanı geniş. yabancı da olabilir gelinmiz.
ne zaman öğrenceksin cisiyeti?:26:
hee, şimdi olmadı.Bim e gidilmiş, kolaylıkla alınmış patates. pazara gidilip ter dökülmemiş. puanıma yansıtcam.
selam kızlar :) bende haziran 2012 annesi olacağım inşallah :) hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?