2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kuuzm ben sormayı unuttum asagıda derken ne kadar asagıdaymıs
yatınca yada kalkınca acaba kıpırtı olcakmı diye bakıyorumda yanlıs yerlere bakmim boşa

ben duramıyorum kuzum bide ben ilçedeyim burda yok ile gidiyorum bu araalar ha bire
ee kalkıp 1 saat yolu gitmişken boş dönmek olmaz dımıııııı
ama ama cok güzel şeyler var ben napim

günaydın cnm hamile yastığımı aldın aslında bnde düşünüyorum ama yatakta çok yer kaplıyo dediler seninki nasıl bide ayıp olmazsa nerden ne kdra aldın

canım yataktakı gorunumunu attm az once resmını fıyatı 99 tl ınternette sıparıs verdık1 gundegeldı

yatak bel ağrısı konusunda çok öenmli..ben başka bi yere gittiğimde uyuyamıyorum..bizdede işbir in visko relax ı var çok memnunum..ne yanıma dönsem mışıl mışılım..normal bi yatak batıyo resmen kemiklerime:)

ay çok rahat bşye benziyo yaa bnde yatamıyorum gecelerii hem buna ayağınıda atabilirsin rahat rahat ne kdra aldın cnmm nettenmi

hg cnmm walla bnde dün arkadaşlara sordum bnmde karnım çok ağrıyo bgnlerde adet sancısı gibi gelip gidiyo bnde telaş yapmıyo değilim aslında

Günaydın canım. Daha tanışma aşamasındasınız yani yastıkla?beraber bi çay içmeye ne dersiniz? evlilik programlarındaki gibi oldu.gerçi olan olmuş dün gece.

Gözün aydın canım.insanın evi gibisi varmı ya? oh ne güzel, dinlen artık. keyif yap. beni de işler bekliyo. oturdum kalkamadım.daha yatağı toplamadım, üstümü giyinmedim.

selam kızlar :) bende haziran 2012 annesi olacağım inşallah :) hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)

hoşgeldin cnm.. amin inşallah

ne büyükkkk

selamlar kizlar iin arasinda yazayim dedim bnmki sanirim arada bi uruo artk hafiften hissediyrm nadirde olsa:))yavrum bnm isten gucten kynanadan unuttum onu bgnlerde valla.

boşver kaynanoşu.. Arda'yı düşün sen

idrar yolları enfeksiyonu olabilir canm.. o da çok ağrı yapar.. ayaklarını sıkı, sıcak tut

hemen göbek deliğinin altına doğru canım.. ordaymış daha

evt canım ya haklısın.. o kadar yoldan sonra boş dönme tabi.. ama sen çok şey aldın.. tut artık kendini biraz.. yoksa hep güççük güççük kalcek kıyafetler

canım ben klozet dışında rahat edemiyorum.. oturup kalkarken zor geliyo bana diğeri birden kasıgımda çekilme oluyo sanki :26:

ben bu yastığı alsam eşim demedik şey bırakmaz..araya yastık bile koysam laf ediyo sarılamıyom die

yaa bnmkide kızar gibime geliyo bnde yanıma başka bi yastık alıyom 1 haftadır ayağıma atmak için sinir oluyo bide bnu alırsam ayrı yatmaya başlarız artık:)

:)))tMm ardosumu dusunucem ama sizde bnm kadar rahatmisinz bu aylarda hakkaten acayp rahat geco yaaa???

anaaahhh kız peki göbegini sıkıştırmıyomu buu.. içine gir bakak bide

yok kız oyle ıcıne gırınce sıkısacagın bırsey degıl bacakları ayrılıyor ıstedıgın kadar hatta bu yastıgın catlak engelleyıcı ozellıgı varmıs oyle okumustum ama ben sırt destegını cok begendım tek sorunu yana dondugunde kolun altta kalınca rahatta ustte kalınca sıkısır gıbı oluyor ama oda dogru yatıs pozısyonunu bulunca gecıyor

yaa bnmkide kızar gibime geliyo bnde yanıma başka bi yastık alıyom 1 haftadır ayağıma atmak için sinir oluyo bide bnu alırsam ayrı yatmaya başlarız artık:)

valla bn soluma yatinca rahat oluyorum esimde arkadan sarilio ohhh en sevdigim yatis halimiz:))

Gözün aydın canım.insanın evi gibisi varmı ya? oh ne güzel, dinlen artık. keyif yap. beni de işler bekliyo. oturdum kalkamadım.daha yatağı toplamadım, üstümü giyinmedim.

öyle tatlımmmm hem yemeğimi de düzenli yaparım evimde hergün toplanır sakin olurum en azından okul yeterince geriyordu insanı

kız bunda cok güzel sırtüstü yatılırr oohh.. hemen atıyorum benimkine resimlerini alsın getirsin rahatlatsın beni

dogru yerlerde tahmın etmısım o zamaan bende hep oralara koyuyorum elimide

yaa canım baksana tam ben tutuyorum msj gönderiyo terbiyesizler hiç aklımda yokken geeeeel geeeeeel diyorlar
ama yok artık çanta alt açma şeysi falan bakıcam artık kıyafet 6 9 falan alırım artık
yoksa dediğin gibi bi kere bile giydirmeden kalıcaklar öyle

valla bn soluma yatinca rahat oluyorum esimde arkadan sarilio ohhh en sevdigim yatis halimiz:))

bende soluma yatıyorum genelde arkamdan eşim sarılıyo bnde yastığa bacağımı atıyorum 2. eşim oldu artık yastık bnm:))

bu arada waselinin kakao yağını aldım çok gzl kokuyo duygunaz sen önermiştin sanırım dün akşam banyo yaptım göğüslerim acayip şiştiler hatta uçları dökülmeye başladı bnm yaa çok acıyoo umarım geçer

zuzu1907 ve DuYGuNaZ hoşbuldum :)
ben bişey sormak istiyorum, oğluşum için bişeyler almak istiyorum hatta ufak ufak başladım ama çok mu erken diye de düşünmeden edemiyorum.sizlerde durum nedir? hazırlıklara başladınız mı yoksa ben mi çok aceleciyim? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…