canım ben 18.haftdayım benimki bilem aşağıdaymış hala.. dr um dedi.. yukarı çıkıyo ama daha göbeğinde diil diye
yaa ben o mesajları görünce mağazalara saldırasım geliyoo da tutuyom kendimi
Eki Görüntüle 321347 Eki Görüntüle 321348
kızlar yastıgın yatakta kapladıgı yer bırazcık buyuk ama aslında daha kucu ebatlarda olanıda var ama bana sırt deteklısını onerdıklerı ıcın bunu tercıh ettım
günaydın cnm hamile yastığımı aldın aslında bnde düşünüyorum ama yatakta çok yer kaplıyo dediler seninki nasıl bide ayıp olmazsa nerden ne kdra aldın
Sirt agrisi cekenlere yatak onereyim. bende cok cektim bir de benim kilom da var ve sabahlari cok kotu uyaniyordum. sonra yatastan antistres diye bir yatak aldik. stresi geciriyor mu bilmiyorum ama sirt agrima cok iyi geldi biraz sert ve oldukca kalin bir yatak ama artik bel, sirt agrisi kalmadi her sabah rahat uyaniyorum. tavsiye ederim.
ay çok rahat bşye benziyo yaa bnde yatamıyorum gecelerii hem buna ayağınıda atabilirsin rahat rahat ne kdra aldın cnmm nettenmiEki Görüntüle 321347 Eki Görüntüle 321348
kızlar yastıgın yatakta kapladıgı yer bırazcık buyuk ama aslında daha kucu ebatlarda olanıda var ama bana sırt deteklısını onerdıklerı ıcın bunu tercıh ettım
herkese merhabalar güzel anneler..nasılsınız bakalım..biz iyiyiz...
ama bu aralar karnım çok ağrıyo sizde öyle bi durum varmı..sancı gibi değil ama wc ye falan gittiğimde ağrıyo özellikle birde oturup kalkerken26::26::26:
Günaydın canım. Daha tanışma aşamasındasınız yani yastıkla?kızlar gunaydın yastıgımla ılk gecem ıyıdı sankı en azından uyuyabıldımbır taraftan bır tarafa donmek ıskence olmadı guzel bı hoslasma oldu yanı aramızda ama hala asık olamadık yastıgımla bırbırımıze bakalım ılerleyen gunlerde gelısmelerden haberdar edıcem hepıcınızı
Gözün aydın canım.selam kızlarrrr......
bugün geç kaldım biraz... artık emekli bi zuzu var aranızda.... bende ev hanımı mesleğime geri döndümm...Sözleşmem 31 aralıkta bitmiş ve biz sözleşme yenilenmediğini dün tesadüfen öğrendik.3 gündür boşa gitmişim işe.... neyse sabah gidip eşyalarımı topladım vedalaştım okuldakilerlee..... evimi özlemişim valla....heryer heryer de 1 hafta da anca toplanır bu ev... artık yemek yapabilceğim için mutluyum eşim bile diyo ki akşama mükellef bi sofra hazırlarsın artık ama çok bekler bugün off günümmkısmet yarınaa ....
evet canım az kalabalık değil öylee buyrun gelin tabikide
canım patatesli börek peynirli börek patates kızartması biber kızartması her ne kadar ben sevmesemde soğan pişirmesi
peynirler zeytinler yumurtalar sucuktur salamdırr ki bu dedıklerımın hepsinden tiksinmiş durumdayım ya bakalımdüşünüyorum dahada baska napabılırım diye fikirlere acıgım yani canım [/QUOTE
E daha nolsun?menü güzelmiş. ben bilet işini ayarlıyam.
canım yataktakı gorunumunu attm az once resmını fıyatı 99 tl ınternette sıparıs verdık1 gundegeldı
selam kızlar :) bende haziran 2012 annesi olacağım inşallah :) hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)
selamlar kizlar iin arasinda yazayim dedim bnmki sanirim arada bi uruo artk hafiften hissediyrm nadirde olsa:))yavrum bnm isten gucten kynanadan unuttum onu bgnlerde valla.
ama bu aralar karnım çok ağrıyo sizde öyle bi durum varmı..sancı gibi değil ama wc ye falan gittiğimde ağrıyo özellikle birde oturup kalkerken26::26::26:
yaa kuuzm ben sormayı unuttum asagıda derken ne kadar asagıdaymıs
yatınca yada kalkınca acaba kıpırtı olcakmı diye bakıyorumda yanlıs yerlere bakmim boşa
ben duramıyorum kuzum bide ben ilçedeyim burda yok ile gidiyorum bu araalar ha bire
ee kalkıp 1 saat yolu gitmişken boş dönmek olmaz dımıııııı
ama ama cok güzel şeyler var ben napim
ben bu yastığı alsam eşim demedik şey bırakmaz..araya yastık bile koysam laf ediyo sarılamıyom die
hoşgeldin cnm.. amin inşallah
ne büyükkkk
boşver kaynanoşu.. Arda'yı düşün sen
idrar yolları enfeksiyonu olabilir canm.. o da çok ağrı yapar.. ayaklarını sıkı, sıcak tut
hemen göbek deliğinin altına doğru canım.. ordaymış daha
evt canım ya haklısın.. o kadar yoldan sonra boş dönme tabi.. ama sen çok şey aldın.. tut artık kendini biraz.. yoksa hep güççük güççük kalcek kıyafetler
anaaahhhkız peki göbegini sıkıştırmıyomu buu.. içine gir bakak bide
yaa bnmkide kızar gibime geliyo bnde yanıma başka bi yastık alıyom 1 haftadır ayağıma atmak için sinir oluyo bide bnu alırsam ayrı yatmaya başlarız artık:)
Gözün aydın canım.insanın evi gibisi varmı ya? oh ne güzel, dinlen artık. keyif yap. beni de işler bekliyo. oturdum kalkamadım. daha yatağı toplamadım, üstümü giyinmedim.
yok kız oyle ıcıne gırınce sıkısacagın bırsey degıl bacakları ayrılıyor ıstedıgın kadar hatta bu yastıgın catlak engelleyıcı ozellıgı varmıs oyle okumustum ama ben sırt destegını cok begendım tek sorunu yana dondugunde kolun altta kalınca rahatta ustte kalınca sıkısır gıbı oluyor ama oda dogru yatıs pozısyonunu bulunca gecıyor
hoşgeldin cnm.. amin inşallah
ne büyükkkk
boşver kaynanoşu.. Arda'yı düşün sen
idrar yolları enfeksiyonu olabilir canm.. o da çok ağrı yapar.. ayaklarını sıkı, sıcak tut
hemen göbek deliğinin altına doğru canım.. ordaymış daha
evt canım ya haklısın.. o kadar yoldan sonra boş dönme tabi.. ama sen çok şey aldın.. tut artık kendini biraz.. yoksa hep güççük güççük kalcek kıyafetler
valla bn soluma yatinca rahat oluyorum esimde arkadan sarilio ohhh en sevdigim yatis halimiz:))
valla bn soluma yatinca rahat oluyorum esimde arkadan sarilio ohhh en sevdigim yatis halimiz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?